|
|
#181 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- kolejna styczniowka urodziła Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi - jeśli kupujesz fotelik samochodowy innej firmy niż wózek a będziesz chciała mocować go (tzn. fotelik) na wózku to będziesz potrzebowała adaptery. My mamy wózek baby design, fotelik kiedy a adaptery maxi cosi ale wszystko gra.
|
|
|
|
#183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziewczynki, gratuluję Wam kolejnych rozpoczętych tygodni ![]() Inco, tulę Cię mocno i ciepło! mam nadzieję, że samopoczucie polepszy Ci się Odowska, gratuluję wizyty super, ze z Malutkim wszystko w porządku Buu, Mala zdrówka dla córeczek Buu, śliczności dostałaś od Ewy Mala, oszczędzaj się Ewa, kuruj się, abyś jak najszybciej wyzdrowiała Mąż ma dzisiaj wolne, więc zaraz ruszamy na łowy prezentowe, a później jeszcze moze zajedziemy na naszą budowę trochę posprzątać i wywieźć trochę kartonów z rzeczami z domu rodziców. Miłego dnia |
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Gin oddzwonił, niestety nie ma Go w Toruniu. Powiedział, że jeśli ból mnie niepokoi to mam jechać na ip i napisać Mu smsa co i jak. Na ip to ból taki nie jest, zwłaszcza jak nie łażę. Zadzwonię jeszcze do mojej położnej i najwyżej pójdę na wizytę do Gina w poniedziałek - wtedy trzeba czekać w kolejce ale trudno.
|
|
|
|
#186 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Znowu mam mdłości ratunku. Od rana ogarniam Madzikowe ubranka jaaa w szafce wydaje się tego tak "mało" a wydaje mi się że zajęło mi to całą wieczność. Do szpitala kompleciki przygotowane Zaraz mieszkanko ogarniemy, bo jedziemy dzisiaj już do taty jak on sie cieszy że sam nie będzie musiał siedzieć Zuzka też zadowolona a ja w końcu będę leżeć i pachnieć. Z przełomu porozumieliśmy się z Tżem, miałyście racje problemy w pracy. Wczoraj jak zapytałam go czy ma kogoś, zrozumiał że źle zrobił nie chcąc mnie martwić nie mówiąc nic bo zaszło to dużo dalej... Ten dzień wolny co się źle czułam też mu nie pomógł. Muszę teraz dojść do normalności po tym wszystkim co było nie miłego, oboje musimy się postarać bardzo. Dawno nie dostałam tak po dupie a wystarczyło po prostu od razu powiedzieć, ja bym nie dorzucała stresu Tż i nie wybiegała myślami w złe strony. Ale mądry polak po szkodzie Tak na szybko widziałam cudeńka które Buu dostała
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi - tak, jak dużo leżę to nie jest źle. Trudno, nie ogarnę do gości i najwyżej przyjmę ich samym ciastem.
MamaZuzi - cieszę się bardzo, że sytuacja się wyjaśnia
|
|
|
|
#189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Incognito my Cię kochamy A u nas 48 dni...
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawiałam z Położna - dorwała mnie najprawdopodobniej rwa kulszową. Nic groźnego, tylko nieprzyjemne. W poniedziałek się jednak pewnie wybiorę do Gina, aby mieć spokojne Święta.
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
Paulina, super, że juz dobrze i wszystko sobie wyjaśniliście
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobię was na wieczór i opowiem dzisiejsze przeboje.
Na razie powiem tylko że moja żabcia pięknie rośnie. Ma ok 45 cm i waży 1600 gr. Robił piękne minki Mała jest głową w dół ale też tak trochę po ukosem. Plecy z prawej strony brzucha, głowa przy lewym jajniku a stopy oczywiście wciska w żołądek, wykopuje mi zawartość żołądka stąd te ciągłe refluksy. Od czasu do czasu wciska stopy pod żebra.Dobra, zdałam relacje teraz zmykam do mamy i na zakupy. Do wieczora laski. |
|
|
|
#194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala
za wizytę dobrze, że z Małą ok.
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Mama Zuzi super!
![]() Miłego pachnięcia u taty ![]() Imcognito śmieszny ten fotelik, ale fajnie wygląda.
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Gratuluje udanych wizyt. Słoneczko dziś pięknie u mnie świeci ale wiater taki że głowe by urwało. Ehh nie mam pomysłu na obiad |
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Ala gratuluję!
![]() ja się biorę za prasowanie
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Alunia nawet nie wiesz jak się cieszę, że z małą wszystko ok, a szczególnie jak piszesz że torbieli nie ma i nereczki ok
Paulina super że z mężusiem lepiej ![]()
Edytowane przez ewek000 Czas edycji: 2014-12-20 o 14:04 |
|
|
|
#200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby katary i inne sie u Ciebie nie rozwinely ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musi byc dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() My po SR padam na cycki mialy byc 2h wyszly 3h bo wycieczke po porodowkach mielismy itd az ciary mialam na ip babeczka przyjechala juz bolami porodowymi, wychodzila z pokoju gdzie sie przebieramy w pizamy juz ja pierdziele co za widok ona taka jeczaca, szybko ucieklismy a ja ciary mialam na calym ciele oczywiscie moj malzonek jak juz zdazylyscie poznac po naszych tekstach,rozmowach ktore tu czasem zamieszczam - jak to on tylllllee sie odzywal na zajeciach i w ogole ze nasza pani prowadzaca juz go nazywa naszym "bohaterem" i obiecala,ze przyleci chocby z konca swiata ,zeby zobaczyc nasz porod masakra , juz mu zakazalam odzywania sie ide robic obiad bo jestem mega glodna mega spica dzis juz na nospie jestem bo mnie kluje w pipce i bawilismy sie detektorem tetna tez dzis :P fajneeeeeeeeee to :P:P 149 okolo nasz gagat ma :P
|
|
|
#201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja również witam się w nowym wątku Wylądowaliśmy z moim tż wczoraj na imprezie u moich rodziców i mój chłop dogorewa dzisiaj z mega kacem w domu. W ogóle nie jest mi go żal, chociaż jak widziałam jak wczoraj wszyscy biesiadowali a ja o 21grzecznie spanko to trochę mu zazdroszczę. Dzisiaj dzień leniuchowania i nic nie robienia. pozdrawiam Was serdecznie
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lasencje
Nie zdążyłam Was jeszcze dobrze nadrobić. Ali gratuluję wizyty! Jak mam córę w domu to siwy dym poza tym 3 h spędziliśmy na zakupach, tż jeszcze coś musiał załatwić "pracowego" i zleciało nie wiem kiedy.Przez to znowu dziś kolejny tydzień sama sprzątam, ale nic to, bo chyba dzięki temu że szaleje na odkurzaczu i ze szmatą, tak się objadłam, a cukier doskonały żeby mi się tylko tak codziennie ruszać chciało - wciągnęłam dziś w centrum handlowym wielki mrożony jogurt z owocami i naturalnym crunchem. W domu dwa olbrzymie gołąbki. Cukier 113 ![]() Koniec zakupów bo nie cierpię szalajania w tych tłumach, ale myślę że pozałatwialiśmy już wszystko więc jest ok Idę się teraz ogarniać tzn. myć głowę i golić nogi i inne strefy Jutro z kolei na cały dzień do teściówki wybywamy. A wiecie... odpisał mi gość od Allegrowej paczki i napisał, że wysłał wczoraj wieczorem priorytetem... tiaaaa tylko w opisie dostawa ma opcję kurier... więc nie czaję... ciekawe czy mi dojdzie do świąt...
|
#203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Paulinka, nawet nie wiesz jak się cieszę, ze wszystko sobie wyjaśniliście
. A Twojemu mężowi życzę, aby problemy w pracy jak najszybciej się rozwiązały. Cytat:
najważniejsze, ze wszystko jest w porządku ![]() Cytat:
a Twój mąż dobry jest My juz prezenty mamy zakupione, w naszym domku trochę ogarnięte. A ludzi...pełno. Oczywiście mojemu synkowi kupiłam pierwszą ksiażeczkę z bajkami i postanowiłam mu codziennie czytać ![]() Teraz jedziemy na spotkanie ze znajomymi. Przyjechali z Łodzi do rodziny już na Święta ach, dawno ich nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Kasiulka, fajnie, ze u Ciebie cukier już tak nie szaleje A tego sprzedającego z All, nie rozumiem...może kurierzy są tak zajęci, że nie wyrobiliby się z dostawą...ale poczta przecież też działa teraz na najwyższych obrotach. Też czekam na moją tuniczkę. Chcę ją założyc na Święta do teściów, ale kuriera nie widzę. Mam nadzieję, ze do Swiąt przyjdzie, bo jak nie to nie wiem co założe
|
||
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
hej
ale pędzicie Kobitki...melduję się i ja ale pogrom pracy mnie niestety ogarnął...nadrabiam Was wieczorami ale padnięta jestem i sił na pisanie brak... także ja pewnie coś więcej naprodukuję po świętach a teraz wracam do grzybków,kapusty, naleśników, pierniczenia i pierogowania więc ogólnie mówiąc do kuchni i do garów
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
hej . czy są tu jakieś mamusie które spodziewają się bliźniąt? ja tak
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
a ja poprasowałam nasze rzeczy i zostały mi jeszcze Małej.
Na obaid naleśniki więc na szybko ![]() a i w "Porodach" był mój szpital. Położne w miarę wyglądały, ale ordynator mi się nie podobał
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#208 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
każda z nas od poniedziałku będzie przeżywać kuchenne rewolucje a potem tylko będziemy się objadać ![]() Niestety w naszym gronie nie ma żadnej mamusi bliźniaków
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez sprzatanie pelna para, tzn ja teraz leze a maz odkurza
ja sie za odkurzanie nie biore bo mi po nim cisnienie lata.. za duzy wysilek ![]() A pozniej bedziemy robic pierogi ![]() Musze troche wykorzystac meza jak ma wolne ![]() MamaZuzi bardzo sie ciesze ze troche sobie wyjasniliscie z mezem, oby juz bylo tylko lepiej ![]() Aga zazdroszcze tego oprowadzania po szpitalu, ja nawet nie bede wiedziala gdzie sie wchodzi ![]() Misiata mielismy Mamusie blizniakowa, niestety Jej synkowie nie przezyli ![]() Ala ciesze sie ze wizyta udana i z corcia wszystko dobrze ![]() Kasia gratulacje cukrow
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje kochane, mam nadzieje ze nie pochwale cukrów za wczesnie
oby sie trzymały. Inco piekny ten wozek z fotelikiem, super
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

mam nadzieję, że samopoczucie polepszy Ci się

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a teraz wracam do grzybków,kapusty, naleśników, pierniczenia i pierogowania
każda z nas od poniedziałku będzie przeżywać kuchenne rewolucje a potem tylko będziemy się objadać 
ślub 28.04.2012