|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bezdzietne z wyboru / Nie chcę mieć dzieci cz II
W tym wątku to już nie można powiedzieć "wkurza mnie dziecko, które się drze na cały autobus/sklep" bo:
-może było chore -może było zmęczone - może je coś bolało -może się nudziło -to tylko dziecko -ma prawo wyrażać swoje uczucia -nie umie wyrażać swoich potrzeb inaczej -a w ogóle to ty też byłaś dzieckiem i też się darłaś -wyrośnie z ciebie dewota dybiąca na dzieci na placu zabaw i czekająca na okazję do wydarcia się |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ze "bezdzietne" maja tylko dwa tematy dzieci lub zwierzeta, nic innego w ich zyciu sie nie dzieje
Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-20 o 16:50 |
|
|
|
#4563 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- zgadzam się. rzadko która mama jest normalna. |
|
|
|
|
#4565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
50 postów na stronie w tym: 2 o teście 6'klasisty 1 o skoliozie 1 o przedszkolaku 2 o prezentach 1 o dwulatku z guzem 1 o jeździe konnej 1 o dzieciach z zagranicy, różnice 1 post ze zdjęciami 1 o niemowlaku 1 o noworodku - ubytek masy 12 dzieciowych postów na 50 |
|
|
|
|
#4566 |
|
BAN stały
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;49418470]rzeczywiście, właśnie policzyłam posty na moim mamowym forum,
50 postów na stronie w tym: 2 o teście 6'klasisty 1 o skoliozie 1 o przedszkolaku 2 o prezentach 1 o dwulatku z guzem 1 o jeździe konnej 1 o dzieciach z zagranicy, różnice 1 post ze zdjęciami 1 o niemowlaku 1 o noworodku - ubytek masy 12 dzieciowych postów na 50[/QUOTE] chyba nie czytasz ze zrozumieniem. to jest forum bezdzietne a nie mamowe |
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego to wkoncu temat nam bardzo bliski. Juz nie raz tutaj pisalam ze dziwi mnie ze bezdzietne tak duzo pisze na temat dzieci.
|
|
|
|
#4568 |
|
Konto usunięte
|
No nie wiem, ja tu wchodzę, żeby się poskarżyć na zachowanie dziecka, albo na ludzi którzy mi mówią "moje dziecko będzie pracować na twoją emeryturę" albo "odmieni ci się". Nie po to, żeby poopowiadać sobie o moich prostych włosach i jakiej odżywki używać, bo od tego jest wątek. Nie będę tu mówić, że w poniedziałek mam operację nosa i mam katar i olaboga co z tym zrobić, bo od tego jest wątek. Jak wchodzę na wątek o bezdzietnych to po to, żeby porozmawiać o MINUSACH posiadania dzieci, a nie, żeby się dowiedzieć jak wyleczyć zapalenie pochwy
|
|
|
|
#4569 |
|
Naczelna Nastolatka
|
bo mnie nie obchodzi, oye, dlaczego ty masz dzieci i jak bardzo się tym jarasz. więc ciebie też nie powinno obchodzić dlaczego ja nie mam i jak bardzo się tym jaram.
To jest proste jak konstrukcja cepa.
|
#4570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4572 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I jak już Zakonna powiedziała, jaraj się swoimi dziećmi, Twoja sprawa a my będziemy się jarać, że nie mamy dzieci i jak nas irytują sytuacje z nimi związane. |
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja ci gdzies napisalam "dlaczego mam dzieci i jak bardzo sie tym jaram"
|
|
|
|
#4574 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Naczelna Nastolatka
|
bosze, nie mam siły dzisiaj. Po prostu nie mogę. Pisać prosto i czytelnie można, a i tak zrozumieją od dupy strony...
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- proponuje prywatny klub, bo to ze ty nie chcesz malo znaczy Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-20 o 17:37 |
|
|
|
|
#4577 |
|
Naczelna Nastolatka
|
czy jeśli moderator zmieni temat na "nie chcę mieć dzieci, negatywne strony rodzicielstwa" to się w końcu odczepisz?
|
#4578 |
|
Konto usunięte
|
Oye, a gdybyś miała wątek "zwierzęta są obrzydliwe", gdzie chciałabyś się poskarżyć na psa którego właściciel pozwala mu się załatwiać pod balkonem, albo wyjącego całą noc, a my byśmy wchodziły i odrzucały wszelkie argumenty, mówiły "zaskakujące, że ktoś, kto nie lubi zwierząt pisze o nich tyle" albo "macie w nazwie <zwierzęta> a my kochamy zwierzęta"?
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Naczelna Nastolatka
|
czy jest opcja żeby kolejna część wątku miała w tytule coś o wadach posiadania dzieci? tinker?
|
#4581 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4582 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przewaznie sie unika tematow ktore nas nie interesuja |
|
|
|
|
#4585 |
|
BAN stały
|
myślę, że OYE to się nudzi i te wszystkie jej wypowiedzi jakie to ona ma dzieci itp. to brednie. przychodzi i robi na złość. normalna mama w tej chwili szykuje się do świąt i opiekuje się dziećmi, spędza z nimi czas bo jest weekend. a jak mama siedzi na forum to dzieci robią co? a pewnie siedzą w samolocie
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- nie, nie unika się tematów, które nas DENERWUJĄ a nie nie interesują. nadal kuleje czytanie ze zrozumieniem. poza tym boisz się jakiegoś tematu, że go unikasz? |
|
|
|
#4586 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=pffe;49418666]myślę, że OYE to się nudzi i te wszystkie jej wypowiedzi jakie to ona ma dzieci itp. to brednie.
[QUOTE] kiedy ja ci pisze o moich dzieciach? ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- nie wole przeznaczac swoj czas i energie na tematy ktore mnie interesuja |
|
|
|
|
#4588 | ||
|
BAN stały
|
[QUOTE=OYE;49418693][QUOTE=pffe;49418666]myślę, że OYE to się nudzi i te wszystkie jej wypowiedzi jakie to ona ma dzieci itp. to brednie.
Cytat:
ale pisze się o dzieciach w tym negatywnym odczuciu a nie pozytywnym, w jakim Ty pewnie byś chciała. powinnaś iść na wątek mamusiowy. masakra. to ja też pójdę na dzieciaty wątek bo mnie interesuje to jakie ☠☠☠☠☠☠y są wstrętne i będę tam narzekać jak można w ogóle mieć dzieci, jakie to one są brzydkie itp. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- [QUOTE=OYE;49418693][QUOTE=pffe;49418666]myślę, że OYE to się nudzi i te wszystkie jej wypowiedzi jakie to ona ma dzieci itp. to brednie. Cytat:
|
||
|
|
|
#4589 |
|
Konto usunięte
|
No ale patrz - ja mam proste włosy, ale mam. Kręcone włoy to też włosy. Więc dlaczego siedzę grzecznie na wątaskach dla prostowłosych, a nie chodzę po wątkach dla kręconych? W końcu to włosy i to włosy, a mnie temat włosów interesuje
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Generalnie "dlaczegoś" tych dzieci mieć nie chcemy. Np. temu, że nas irytują drące się w sklepie czy na poczcie (tak jak u mnie dziś I o tym tu rozmawiamy, takie sytuacje tylko nas w tym utwierdzają... no prościej się nie da chyba.
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Haters Gonna Hate 

))