Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 18:10   #3571
Molise
Zakorzenienie

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

W weekend to strach bedzie isc na zakupy spozywcze
Ja właśnie wróciłam z zakupów i nie było najgorzej Pewnie koszmarek będzie jutro koło południa.
Jedynie przy kasie mój Tż się zdenerwował, bo kasjerka tak rzucała produktami, że między innymi napój się otworzył. Dosyć mocno jej zwrócił uwagę i go oddaliśmy. Jej mina bezcenna Rozumiem ruch i te sprawy, ale za nami była tylko jedna osoba w kolejce.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 18:27   #3572
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ostatnio pisalam post, ale cos bylo z wizazem i cos sie nie dodal. Cos za czesto sie ostatnio psuje.

Swiateczne zyczenia dla kotow - http://kwejk.pl/obrazek/2182239/weso...ich-swiat.html

Mysle nad zakupem cotton balls, kolorystyke juz wymyslilam mniej wiecej, ale nie wiem jak dlugie kupic i gdzie je dac. A nie kupuje niczego jesli nie wiem gdzie bedzie.

W weekend to strach bedzie isc na zakupy spozywczeSzczegol nie, ze jest mi taaak cieplo, ze po sklepach moglabym chodzic w bikini chyba. Mam rece cieplejsze nawet od chlopa.
Ale dzieki temu jakie oszczednosci(ubraniowe kosmetyczne i spozwycze bo ide na szybko kupic co potrzebne a nie wybierac niepotrzebne dodatkowe tuczace rzeczy), w grudniu malo chodze po sklepach. Bo jak mam wydac kase, wyjsc upocona i z bolaca glowa od zaduchu to wole zostac na miejscu i siedziec w wywietrzonym pokoju

miss_saeki: mnie tylko 4 sie podoba.
I kupiłam te gwiazdki

Też chce kupić CBL ale się nie mogę zdecydować na kolorystykę. I raczej na 20 się skuszę.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z zakupów i nie było najgorzej Pewnie koszmarek będzie jutro koło południa.
Jedynie przy kasie mój Tż się zdenerwował, bo kasjerka tak rzucała produktami, że między innymi napój się otworzył. Dosyć mocno jej zwrócił uwagę i go oddaliśmy. Jej mina bezcenna Rozumiem ruch i te sprawy, ale za nami była tylko jedna osoba w kolejce.
I bardzo dobrze zrobiliście. Może coś się nauczy...
Stary 2014-12-19, 22:16   #3573
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
u mnie na szczęscie nie było tłoku.
Ale też dużo kas otwartych.
Wzieli na grudzień pare osób z agencji Porażka
Stary 2014-12-19, 22:22   #3574
JossStone
Zakorzenienie

My zakupy przed świąteczne planujemy w poniedziałek albo wtorek, bo będą kalendarze w Biedronce to od razu kupimy Ale dużych zakupów nie będziemy robić w sumie
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 22:25   #3575
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dzień dobry piąteczek! mam dziś przedświąteczny babski wieczór z moimi dziewczynami a na jutro zapowiedzieli się rodzice Tż z prezentami bo później wyjeżdżają nad to morze i nie będzie już kiedy a my dojedziemy do nich dopiero w drugie święto a u Was jakie plany na weekend? ja na pewno muszę posprzątać
Dziś ogarnłelam mieszkanie, TŻ w pracy. Jutro do południa mam zamiar dokończyc sprzątać mieszkanie, może uda mi się zapakowac prezenty, potem galeria TZ nie ma jeszcze wszstkich prezentów.

Dłuższy czas cydru nie piłam, kupilam dziś w osiedloym sklepiku taki większy i rozkoszuje się jego smakiem

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 11:17   #3576
Dotka90
Zakorzenienie

Bry
Piękna pogoda u nas
Słońce, niebieskie niebo! Gdyby jeszcze tak nie wiało

Wszamałam właśnie śnaidanko, kończę pić kawę i idę coś robić.
Popsrzątałam już śniadanie i zrobiłam jedno pranie. Wstawię jeszcze ze dwa prania, do tego odkurzanie (TŻ) i mycie podłóg.

Wstawię teraz buraki, żeby się ugotowały, bo zrobię surówkę do obiadu.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 11:52   #3577
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć....
wybacz, że zawracam Ci głowę, ale sytuacja jest następująca:
otóż oglądałem ze swoją Narzeczoną jak zwykle te forum i akurat weszła do wątku, gdzie znajdowało się Twoje zdjęcie...
Nie wiem dlaczego, sam siebie nie poznaję, ale zrobiło na mnie ogromne wrażenie i po prostu musiałem założyć tu sam konto i Ci to napisać.
Być może nie powinienem, Ania by mnie zabiła, ale nie mogłem się powstrzymać...
dzięki
taka wiadomosc dostalam wczoraj Co to za cudak?

Ale dzis byly tlumy w pracy
Stary 2014-12-20, 11:57   #3578
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Witam się w to piękne sobotnie przedpołudnie.
Pospałam dzisiaj, oj pospałam. Dopiero jem śniadanie i tak mi dobrze z tym.
TŻ niestety musiał na trochę podjechać do pracy - jakaś maszyna postanowiłam się popsuć.

Wczoraj miałam Wigilię firmową, super tak się zatrzymać w tej gonitwie i z każdym złożyć sobie życzenia. Tyle piękny słów można usłyszeć.
Oczywiście połowa mi życzyła między innymi powiększenia rodziny. Nawet Szefowa (Prezes firmy), która powiedziała to w taki sposób, że łzy stanęły mi w oczach.

Dzisiaj dla odmiany TŻ udaje sie na swoją imprezę, więc mam wieczór dla siebie. Planuję pojechać do Mamy na plotki, a później albo skoczę jeszcze na zakupy (chcę kupić kilka drobiazgów), ale zaserwuję sobie totalny relaks pod kocem - z lodami! O!.

Z nowości pracowych jeszcze: od stycznia można zapisać się do programu Benefit.
Koszty pokrywa firma, a pracownikom zostanie tylko potrącony podatek (ok. 20 zł).
Już się wszyscy śmieją, że od razu szczuplej się czują.

Zaraz się biorę za ogarnięcie tego i owego. Ogromnie dużo nie zrobię, bo TŻ powiedział, że jutro jeszcze będzie syfił - podobno ostatni raz, ale to najwyżej posprzątam jeszcze w poniedziałek. Z resztą średnio można cokolwiek w tej graciarni ruszyć .
Świąt u nas nie ma i fizycznie - (w Wigilię wszyscy (wraz z moją Mamą) jesteśmy u Teściów, a w pierwszy dzień świąt odwrotnie) i klimatycznie. Choinki nie mamy, a za to wszędzie pełno pudeł i gratów. Trudno się mówi, nie to jest najważniejsze. Rodzinnie będzie tak czy siak, a najważniejsze, że razem z Mężem we wspólnym gniazdku. Świeczkę świąteczną sobie zapalimy.

Miłej soboty Dziewczyny

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 13:01   #3579
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bry
Piękna pogoda u nas
Słońce, niebieskie niebo! Gdyby jeszcze tak nie wiało

Wszamałam właśnie śnaidanko, kończę pić kawę i idę coś robić.
Popsrzątałam już śniadanie i zrobiłam jedno pranie. Wstawię jeszcze ze dwa prania, do tego odkurzanie (TŻ) i mycie podłóg.

Wstawię teraz buraki, żeby się ugotowały, bo zrobię surówkę do obiadu.
Ja dzis korzystam z wiatru, wstawilam pranie, mam nadzieje, ze jak je wytarga na balkonie to wieczorem bedzie suche. Wczoraj bylo tez pranie i juz prawie suche, chociaz stalo w srodku ale przy otwartym oknie. Wiecej nie mam co prac Pralka 7kg ma jednak swoje plusy

Ja buraki kupuje w Lidlu takie juz ugotowane polecam, wystarczy je tylko zetrzec i przyprawic.
Stary 2014-12-20, 14:21   #3580
Dotka90
Zakorzenienie

Ijaa, fajne takie życzonka
Co do multisporta, to super, ja mam od TŻta z pracy właśnie

Miss - nie uznaję takich buraków Wolę kupic świeże, ugotować, rozdrobnić i doprawić
Stary 2014-12-20, 15:40   #3581
201608160903
Konto usunięte

hej dziewczyny

witam się już w lepszym nastroju, właśnie wróciłam od fryzjera, mam piękny, jasny blondzik, nareszcie bez odrostów

do 29.12 nie ma mnie w pracy, więc plan jest taki: dopóki nie będę w stanie wrócić na fitness (daję sobie czas do wtorku) codziennie 1-1,5h na orbiterku na siłce, super sprzątanie i odgruzowywanie mieszkania, plus zasłużony odpoczynek. TŻ wziął wolne w te same dni, więc będzie fajnie - wspólne siłkowanie, spacery, leżenie na kanapie święta i ich istnienie sukcesywnie bojkotuję do wigilii
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 16:28   #3582
agusiowata84
Rozeznanie

Zamówiłam dwie sukienki na allegro.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Tak bardzo nie chciało mi się iść na urodziny teściowej, że większość czasu spędziłam w łazience na tej imprezie.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 17:34   #3583
201604250957
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny właśnie zaczęłam totalnie leniwą część weekendu

wczoraj wyjście z dziewczynami bardzo udane, bardzo się cieszę że je mam i bardzo dobrze robią mi takie wspólne wyjścia i ploty

dziś wstaliśmy z budzikiem punkt 10, zjedliśmy śniadanie mistrzów (uwielbiam!) i wspólnymi siłami posprzątaliśmy mieszkanko przy dźwiękach świątecznych piosenek aż poczułam wreszcie świąteczny klimat
o 15 przyjechali do nas Rodzice Tż na świąteczną kawę z życzeniami i prezentami

A teraz leniuchujemy sobie z Tż i cieszymy fajną atmosferą (powiesiliśmy lampki i koleżanka zrobiła mi w tym roku też małe świąteczne drzewko), mimo że całe święta spędzamy poza domem to ja jednak lubię ten świąteczny klimat w domu

Lucy co to za koleś w ogóle obstawiam jakiegoś trola a wrzucałaś w ogóle jakieś swoje zdjęcia publicznie na wizaż???

Ijaa zazdroszczę multisportu,wiem że się powtarzam że ale pracujesz w super firmie my nie mamy firmowej wigilii i w sumie się cieszę bo nie chciałabym dzielić się opłatkiem z kimś kto przed świętami wstrzymuje pracownikom wypłatę premii, które im się jak co miesiąc należą bo sobie je wypracowali
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 19:14   #3584
JossStone
Zakorzenienie

Ja dzisiaj upiekłam pierniczki i super dobrą chałkę No i moja mama została zapakowana do rodziny : ma prezenty dla 9 osób, świeżą chałkę, 40 jajek, 3 kg sera białego i 1kg żółtego, 70 sztuk pierniczków Śmieję się cały czas, że wygląda jak "krewna ze wsi, która jedzie do stolycy"
Stary 2014-12-20, 19:22   #3585
Miss Saeki
Zakorzenienie

My dziś umyliśmy oba samochody

Pranie wystawione na balkon mi się wywróciło - taki wiatr zaczął wiać, ale... większość jest już sucha
Stary 2014-12-20, 20:44   #3586
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

witam się już w lepszym nastroju, właśnie wróciłam od fryzjera, mam piękny, jasny blondzik, nareszcie bez odrostów

do 29.12 nie ma mnie w pracy, więc plan jest taki: dopóki nie będę w stanie wrócić na fitness (daję sobie czas do wtorku) codziennie 1-1,5h na orbiterku na siłce, super sprzątanie i odgruzowywanie mieszkania, plus zasłużony odpoczynek.
Codziennie? Pamietaj, ze Twojemu organizmowi potrzebny jest przynajmniej 1 dzien odpoczynku. Poltorej h cardio dziennie codzennie to troche sporo tez tak kiedys robilam, a dopiero jak zaczelam cwiczyc 3-4 razyw tyg to pojawily sie super efekty Nawet w Insanity jest dzien odpoczynku

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
dziś wstaliśmy z budzikiem punkt 10, zjedliśmy śniadanie mistrzów (uwielbiam!) i wspólnymi siłami posprzątaliśmy mieszkanko przy dźwiękach świątecznych piosenek aż poczułam wreszcie świąteczny klimat

Lucy co to za koleś w ogóle obstawiam jakiegoś trola a wrzucałaś w ogóle jakieś swoje zdjęcia publicznie na wizaż???

Ijaa zazdroszczę multisportu,wiem że się powtarzam że ale pracujesz w super firmie my nie mamy firmowej wigilii i w sumie się cieszę bo nie chciałabym dzielić się opłatkiem z kimś kto przed świętami wstrzymuje pracownikom wypłatę premii, które im się jak co miesiąc należą bo sobie je wypracowali
tez lubie takie sniadania! Zrob mi tez

No wlasnie nie wiem co to za trollololo bo ja tu zadnych swoich zdjec nie wrzucalam Tylko do naszego klubu. I mu to odpisalam A ten na to:
Cytat:
oczywiście, że jest, w wątku o pupach

Ale jaja
Stary 2014-12-20, 21:09   #3587
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Codziennie? Pamietaj, ze Twojemu organizmowi potrzebny jest przynajmniej 1 dzien odpoczynku. Poltorej h cardio dziennie codzennie to troche sporo tez tak kiedys robilam, a dopiero jak zaczelam cwiczyc 3-4 razyw tyg to pojawily sie super efekty Nawet w Insanity jest dzien odpoczynku

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

No wlasnie nie wiem co to za trollololo bo ja tu zadnych swoich zdjec nie wrzucalam Tylko do naszego klubu. I mu to odpisalam A ten na to:

Ale jaja
Co to niby za wątek o pupach?;p;p;p;p
Stary 2014-12-20, 21:27   #3588
201608160903
Konto usunięte

Lucy, wy się o mnie martwicie, a ja nie ćwiczę non stop codziennie. Teraz miałam przerwę, więc muszę nadrobić, później będzie znowu przerwa bo święta jak normalnie chodzę na swoje siłowe to co 2 dni, więc luzik Plus jeszcze mam napady jedzeniowe, więc co poćwiczę, to zajjem (niestety chorowałam długo na zaburzenia odżywiania i kompulsy to mój ogromny problem, zwłaszcza stresowe

Miss dobra pupa nie jest zła ja kocham przysiady z ciężarami, w lecie chodzę wreszcie w szortach i TŻ jest nią niezmiennie zachwycony

za mną dziwny dzień - dojazd do fryzjera zajął godzinę, farbowanie prawie 2, później jeszcze poszłam do lidla i odstałam swoje, ale było warto - do wigilii mamy co jeść TŻ już myśli o kapuśniaku, a ja o barszczyku
Stary 2014-12-20, 21:45   #3589
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co fajnego dostaliście?

Cytat:
my nie mamy firmowej wigilii i w sumie się cieszę bo nie chciałabym dzielić się opłatkiem z kimś kto przed świętami wstrzymuje pracownikom wypłatę premii, które im się jak co miesiąc należą bo sobie je wypracowali
Oooo rany, to już jest chamstwo do kwadratu. Jakoś to wytłumaczyli, czy nie ma tematu, albo nie bo nie!
Serio ubiłabym takich ludzi, którzy nie szanują innych.
Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci i poczują co to znaczy być tak mocno zależnym od innych.

I masz rację! Tez bym nie chciała się z nimi dzielić opłatkiem.

Cytat:
Lucy, wy się o mnie martwicie, a ja nie ćwiczę non stop codziennie. Teraz miałam przerwę, więc muszę nadrobić, później będzie znowu przerwa bo święta jak normalnie chodzę na swoje siłowe to co 2 dni, więc luzik Plus jeszcze mam napady jedzeniowe, więc co poćwiczę, to zajjem (
Wybacz Kochana, ale może warto by było popracować nad tym, nie się katować na siłowni, co może przynieść więcej szkody niż pożytku - dla organizmu to musi być straszne takie spalanie na maxa i dostarczanie kalorii na maxa na przemian. .
Jeśli jest jakiś problem to chyba lepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązać go, a nie próbować zatuszować morderczą aktywnością.

U mnie sobota średnia! Jakiegoś totalnego zamuła mieliśmy z TŻem i właściwie po 16 dopiero się ruszyliśmy do życia.
TŻ pojechał na imprezę, a ja z Mamą poplotkowałam, a później wybrałam się jednak do Galerii. W ogóle jakiego szoku doznałam: sobota, wieczór, a tam ledwo trochę ludzi! Myślałam, że będę musiała pazurami o koszyk walczyć, albo się zabijać w sklepach o rzeczy, a tu takie miłe zaskoczenie.
Kupiłam kilka drobiazgów które chciałam i jako że zaszłam do Tesco, a tam mym oczom ukazały się przeceny ubrań to.. nabyłam sukienkę! Mała czarna idealnie się sprawdzi na święta.

Stary 2014-12-20, 22:18   #3590
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Wybacz Kochana, ale może warto by było popracować nad tym, nie się katować na siłowni, co może przynieść więcej szkody niż pożytku - dla organizmu to musi być straszne takie spalanie na maxa i dostarczanie kalorii na maxa na przemian. .
Jeśli jest jakiś problem to chyba lepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązać go, a nie próbować zatuszować morderczą aktywnością.
Kochana, to nie jest problem, który można sobie ot tak rozwiązać. Kocham każdą z was razem z osobna, ale zmieńmy temat, bo to mi przypomina rozmowy z moją znajomą, która miała anoreksję i stanęła jej akcja serca z niedożywienia, a mądrzy ludzie mówili jej "dziecko, zacznij jeść i nie wydziwiaj" i dawali jej inne wspaniałe rady

Lepiej pokaż sukienkę
Stary 2014-12-20, 22:26   #3591
Dotka90
Zakorzenienie

Rise, ale logiczne, że jak tu piszesz ciągle o tym, jak się katujesz na siłowni, to się martwimy o Ciebie
Dla mnie nie jest normalne ćwiczenie tak, że nie mogę się ruszać, albo tak, że nabawiam się poważnej kontuzji. Już wiele dziewczyn wspominało Ci tu, że przesada w żadną stronę nie jest dobra.
Też chodzę na siłownię, ale ćwiczę na miarę moich możliwości. Oczywiście, jestem zmęczona, miewam zakwasy, ale to raczej z tego, że organizm nie jest przyzwyczajony do tego typu ćwiczeń (bo nigdy wcześniej na maszynach nie ćwiczyłam).
Ale to, w jaki sposób Ty piszesz o ćwiczeniach, ich ilości i stopniu trudności, zwyczajnie jest niepokojące.

A kompulsy leczy się u psycho, a nie na siłowni
Stary 2014-12-21, 05:38   #3592
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Cytat:
Lucy, wy się o mnie martwicie, a ja nie ćwiczę non stop codziennie. Teraz miałam przerwę, więc muszę nadrobić, później będzie znowu przerwa bo święta jak normalnie chodzę na swoje siłowe to co 2 dni, więc luzik Plus jeszcze mam napady jedzeniowe, więc co poćwiczę, to zajjem

Miss dobra pupa nie jest zła ja kocham przysiady z ciężarami, w lecie chodzę wreszcie w szortach i TŻ jest nią niezmiennie zachwycony
No to dobrze Powodzenia w walce z napadami jedzeniowymi Wiem, ze to nielatwe i trzymam kciuki.

takie wycwiczone pupy sa hypnotajzing

Co dwa dni tez bym chciala byc na silce ale ostatnio nie mam sily po pracy

Wlasnie robie cytrynowe ciasteczka mniaaaaaaam
Stary 2014-12-21, 08:43   #3593
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Rise, ale logiczne, że jak tu piszesz ciągle o tym, jak się katujesz na siłowni, to się martwimy o Ciebie
Dla mnie nie jest normalne ćwiczenie tak, że nie mogę się ruszać, albo tak, że nabawiam się poważnej kontuzji. Już wiele dziewczyn wspominało Ci tu, że przesada w żadną stronę nie jest dobra.
Też chodzę na siłownię, ale ćwiczę na miarę moich możliwości. Oczywiście, jestem zmęczona, miewam zakwasy, ale to raczej z tego, że organizm nie jest przyzwyczajony do tego typu ćwiczeń (bo nigdy wcześniej na maszynach nie ćwiczyłam).
Ale to, w jaki sposób Ty piszesz o ćwiczeniach, ich ilości i stopniu trudności, zwyczajnie jest niepokojące.

A kompulsy leczy się u psycho, a nie na siłowni
Dokładnie, zgadzam się z Dotką może warto wybrać się do jakiegoś terapeuty?
Poza tym, wiesz... tylko ćwiczysz i ćwiczysz... niedługo będziesz za ładna i już nie będziemy Cię lubić

Ja wczoraj ogarnęłam kuchnię, zaraz spadam się szykować i lecę do Wro odwieść mamę.
Stary 2014-12-21, 09:46   #3594
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość

Ale jaja
Wpadnij to Ci zrobię nie no to prawdziwy troll, skąd się biorą tacy ludzie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Co fajnego dostaliście?

Oooo rany, to już jest chamstwo do kwadratu. Jakoś to wytłumaczyli, czy nie ma tematu, albo nie bo nie!
Serio ubiłabym takich ludzi, którzy nie szanują innych.
Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci i poczują co to znaczy być tak mocno zależnym od innych.

I masz rację! Tez bym nie chciała się z nimi dzielić opłatkiem.

Kupiłam kilka drobiazgów które chciałam i jako że zaszłam do Tesco, a tam mym oczom ukazały się przeceny ubrań to.. nabyłam sukienkę! Mała czarna idealnie się sprawdzi na święta.
Dużą kołdrę 220x200cm i pościel do niej więc skończy się spqnie każde pod swoją i jak stwierdziła Mama Tż może coś z tego w końcu wyniknie

no właśnie nie, żadnego wytłumaczenia, to są wypłaty które realizuje nasza kasa w gotówce i żeby je dostać musi być na nich podpis prezesa a ten je trzyma w szufladzie i nie podpisuje,codziennie ktoś mnie pyta czy może coś podpisał a ja muszę tym biednym ludziom mówić, że nie zdając sobie sprawę że jest kilka dni przed Gwiazdką i że niekrórzy są jedynymi żywicielami rodziny mi samej jest za niego wstyd i chce mi się ryczeć a on pewnie ma to w dupie bo nie pamięta już albo nie miał nigdy sytuacji że brakowało mu na chleb masakra!!!!!

Nowa kiecka? poka, poka!

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Dzien dobry Tż się zerwał z rana i powiedział, że musi jechac coś załatwic ale nie może powiedziec mi co wiec wiadomo, że chodzi o prezent dla mnie ma wrocic za godzine to poczekam na Niego ze sniadaniem kurde wieczorem zaczal meczyc mnie kaszel, nie chce sie rozlozyc na Świeta
Stary 2014-12-21, 10:18   #3595
Dotka90
Zakorzenienie

Bry

My już po śniadaniu mistrzów - jajecznica na szynce, pomidorach, szczypiorku + świeży chlebek i kawa

Zaraz się zabieramy do jakiejś roboty, mamy do odkurzenia oba samochody, trzeba też podjechać na cmentarz do babci, a w domu umyć podłogi i TŻ ma wymienić wężyk w łazience.
Obiad mamy praktycznie gotowy, trzeba tylko upiec nóżki. A popołudniu, jeśli pogoda się nie popsuje, to spacer/rowery a potem zakupy
Stary 2014-12-21, 10:31   #3596
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Bry

My już po śniadaniu mistrzów - jajecznica na szynce, pomidorach, szczypiorku + świeży chlebek i kawa
U nas też bedzie takie śniadanko tylko bez pomidorów bo mi już o tej porze nie smakują, niech no tylko Tż wróci bo już mi w brzuchu burczy, zaraz powinien być
Stary 2014-12-21, 10:34   #3597
Dotka90
Zakorzenienie

Fakt, o tej porze roku są już niedobre, ale kupiłam w piątek na placu nasze polskie pomidory Limy, które są rewelacyjne
Stary 2014-12-21, 11:06   #3598
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Dużą kołdrę 220x200cm i pościel do niej więc skończy się spqnie każde pod swoją i jak stwierdziła Mama Tż może coś z tego w końcu wyniknie
Fajnie!
My wiosną przerzuciliśmy się na taką (TŻ nalegał od dawna, ja nie bardzo chciałam i to była genialna decyzja! Nigdy więcej osobnych kołder.

Cytat:
no właśnie nie, żadnego wytłumaczenia, to są wypłaty które realizuje nasza kasa w gotówce i żeby je dostać musi być na nich podpis prezesa a ten je trzyma w szufladzie i nie podpisuje,codziennie ktoś mnie pyta czy może coś podpisał a ja muszę tym biednym ludziom mówić, że nie zdając sobie sprawę że jest kilka dni przed Gwiazdką i że niekrórzy są jedynymi żywicielami rodziny mi samej jest za niego wstyd i chce mi się ryczeć a on pewnie ma to w dupie bo nie pamięta już albo nie miał nigdy sytuacji że brakowało mu na chleb masakra!!!!!
Masakra!
Chyba bym za każdym razem gdy ktoś pyta szła do niego i też pytała. Niech poczuje co to wrzód na dupie!

Cytat:
Nowa kiecka? poka, poka!
Kiecucha: http://www.ffmoda.com/pl/dla-niej/sukienki/lr42649010/
Przeceny już były i zapłaciłam 59,00.

Lubię takie ubrania co 'odwalają' całą robotę.
Nad biżu nie trzeba myśleć (z resztą ja i tak noszę minimum) do tego czarne szpilki, lekkie smokey eyes i jestem zrobiona!

Cytat:
U nas też bedzie takie śniadanko tylko bez pomidorów bo mi już o tej porze nie smakują, niech no tylko Tż wróci bo już mi w brzuchu burczy, zaraz powinien być

Też mi większość nie smakuje, ale ostatnio wzięłam takie jajkowate mega czerwone w lidlu i przepyszne były. Później już ich nie widziałam, wiec znów nie jemy.

Witam się z kawką.
Słonko było, ale gdzieś sobie poszło.

Zaraz wstawię pranie, później mam zamiast doprowadzić salon do używalności, a po południu zakupy (znów ) - musimy sobie kupić prezenty dla nas.

Stary 2014-12-21, 11:14   #3599
kraven
Zakorzenienie

Ijaa my też jemy te jajowate z Lidla

Dzień dobry.
Wczoraj znowu sprzątałam, ale przy dziecku to syzyfowa praca.

Ja też kupiłam sukienke z przeceny http://quiosque.pl/sukienki-k/sukien...ka-cintia.html

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 11:18   #3600
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja też kupiłam sukienke z przeceny http://quiosque.pl/sukienki-k/sukien...ka-cintia.html

Śliczna. W moim stylu.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości