|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Ja właśnie wróciłam z zakupów i nie było najgorzej
Pewnie koszmarek będzie jutro koło południa.Jedynie przy kasie mój Tż się zdenerwował, bo kasjerka tak rzucała produktami, że między innymi napój się otworzył. Dosyć mocno jej zwrócił uwagę i go oddaliśmy. Jej mina bezcenna Rozumiem ruch i te sprawy, ale za nami była tylko jedna osoba w kolejce.
|
|
|
|
#3572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też chce kupić CBL ale się nie mogę zdecydować na kolorystykę. I raczej na 20 się skuszę. ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też dużo kas otwartych. Wzieli na grudzień pare osób z agencji
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
My zakupy przed świąteczne planujemy w poniedziałek albo wtorek, bo będą kalendarze w Biedronce to od razu kupimy
Ale dużych zakupów nie będziemy robić w sumie
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dłuższy czas cydru nie piłam, kupilam dziś w osiedloym sklepiku taki większy i rozkoszuje się jego smakiem
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Piękna pogoda u nas Słońce, niebieskie niebo! Gdyby jeszcze tak nie wiało ![]() Wszamałam właśnie śnaidanko, kończę pić kawę i idę coś robić. Popsrzątałam już śniadanie i zrobiłam jedno pranie. Wstawię jeszcze ze dwa prania, do tego odkurzanie (TŻ) i mycie podłóg. Wstawię teraz buraki, żeby się ugotowały, bo zrobię surówkę do obiadu. |
|
|
|
#3577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to za cudak? Ale dzis byly tlumy w pracy
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w to piękne sobotnie przedpołudnie. ![]() Pospałam dzisiaj, oj pospałam. Dopiero jem śniadanie i tak mi dobrze z tym. ![]() TŻ niestety musiał na trochę podjechać do pracy - jakaś maszyna postanowiłam się popsuć. ![]() Wczoraj miałam Wigilię firmową, super tak się zatrzymać w tej gonitwie i z każdym złożyć sobie życzenia. Tyle piękny słów można usłyszeć. Oczywiście połowa mi życzyła między innymi powiększenia rodziny. Dzisiaj dla odmiany TŻ udaje sie na swoją imprezę, więc mam wieczór dla siebie. Planuję pojechać do Mamy na plotki, a później albo skoczę jeszcze na zakupy (chcę kupić kilka drobiazgów), ale zaserwuję sobie totalny relaks pod kocem - z lodami! O!. ![]() Z nowości pracowych jeszcze: od stycznia można zapisać się do programu Benefit. Koszty pokrywa firma, a pracownikom zostanie tylko potrącony podatek (ok. 20 zł). ![]() Już się wszyscy śmieją, że od razu szczuplej się czują. Zaraz się biorę za ogarnięcie tego i owego. Ogromnie dużo nie zrobię, bo TŻ powiedział, że jutro jeszcze będzie syfił - podobno ostatni raz, ale to najwyżej posprzątam jeszcze w poniedziałek. Z resztą średnio można cokolwiek w tej graciarni ruszyć . ![]() Świąt u nas nie ma i fizycznie - (w Wigilię wszyscy (wraz z moją Mamą) jesteśmy u Teściów, a w pierwszy dzień świąt odwrotnie) i klimatycznie. Choinki nie mamy, a za to wszędzie pełno pudeł i gratów. Trudno się mówi, nie to jest najważniejsze. Rodzinnie będzie tak czy siak, a najważniejsze, że razem z Mężem we wspólnym gniazdku. Miłej soboty Dziewczyny
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pralka 7kg ma jednak swoje plusy![]() Ja buraki kupuje w Lidlu takie juz ugotowane polecam, wystarczy je tylko zetrzec i przyprawic.
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa, fajne takie życzonka
![]() Co do multisporta, to super, ja mam od TŻta z pracy właśnie ![]() Miss - nie uznaję takich buraków Wolę kupic świeże, ugotować, rozdrobnić i doprawić
|
|
|
|
#3581 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny
witam się już w lepszym nastroju, właśnie wróciłam od fryzjera, mam piękny, jasny blondzik, nareszcie bez odrostów ![]() do 29.12 nie ma mnie w pracy, więc plan jest taki: dopóki nie będę w stanie wrócić na fitness (daję sobie czas do wtorku) codziennie 1-1,5h na orbiterku na siłce, super sprzątanie i odgruzowywanie mieszkania, plus zasłużony odpoczynek. TŻ wziął wolne w te same dni, więc będzie fajnie - wspólne siłkowanie, spacery, leżenie na kanapie święta i ich istnienie sukcesywnie bojkotuję do wigilii
|
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłam dwie sukienki na allegro.
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Tak bardzo nie chciało mi się iść na urodziny teściowej, że większość czasu spędziłam w łazience na tej imprezie. |
|
|
|
#3583 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
właśnie zaczęłam totalnie leniwą część weekendu wczoraj wyjście z dziewczynami bardzo udane, bardzo się cieszę że je mam i bardzo dobrze robią mi takie wspólne wyjścia i ploty dziś wstaliśmy z budzikiem punkt 10, zjedliśmy śniadanie mistrzów (uwielbiam!) i wspólnymi siłami posprzątaliśmy mieszkanko przy dźwiękach świątecznych piosenek aż poczułam wreszcie świąteczny klimat o 15 przyjechali do nas Rodzice Tż na świąteczną kawę z życzeniami i prezentami ![]() A teraz leniuchujemy sobie z Tż i cieszymy fajną atmosferą (powiesiliśmy lampki i koleżanka zrobiła mi w tym roku też małe świąteczne drzewko), mimo że całe święta spędzamy poza domem to ja jednak lubię ten świąteczny klimat w domu ![]() Lucy co to za koleś w ogóle obstawiam jakiegoś trola a wrzucałaś w ogóle jakieś swoje zdjęcia publicznie na wizaż???Ijaa zazdroszczę multisportu,wiem że się powtarzam że ale pracujesz w super firmie |
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj upiekłam pierniczki i super dobrą chałkę
No i moja mama została zapakowana do rodziny : ma prezenty dla 9 osób, świeżą chałkę, 40 jajek, 3 kg sera białego i 1kg żółtego, 70 sztuk pierniczków Śmieję się cały czas, że wygląda jak "krewna ze wsi, która jedzie do stolycy" |
|
|
|
#3586 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez tak kiedys robilam, a dopiero jak zaczelam cwiczyc 3-4 razyw tyg to pojawily sie super efekty Nawet w Insanity jest dzien odpoczynku ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() No wlasnie nie wiem co to za trollololo bo ja tu zadnych swoich zdjec nie wrzucalam Tylko do naszego klubu. I mu to odpisalam A ten na to:Cytat:
Ale jaja |
|||
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Konto usunięte
|
Lucy, wy się o mnie martwicie, a ja nie ćwiczę non stop codziennie. Teraz miałam przerwę, więc muszę nadrobić, później będzie znowu przerwa bo święta
Plus jeszcze mam napady jedzeniowe, więc co poćwiczę, to zajjem (niestety chorowałam długo na zaburzenia odżywiania i kompulsy to mój ogromny problem, zwłaszcza stresoweMiss dobra pupa nie jest zła ja kocham przysiady z ciężarami, w lecie chodzę wreszcie w szortach i TŻ jest nią niezmiennie zachwycony za mną dziwny dzień - dojazd do fryzjera zajął godzinę, farbowanie prawie 2, później jeszcze poszłam do lidla i odstałam swoje, ale było warto - do wigilii mamy co jeść TŻ już myśli o kapuśniaku, a ja o barszczyku
|
|
|
|
#3589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Serio ubiłabym takich ludzi, którzy nie szanują innych. Mam nadzieję, że kiedyś karma wróci i poczują co to znaczy być tak mocno zależnym od innych. I masz rację! Tez bym nie chciała się z nimi dzielić opłatkiem. Cytat:
Jeśli jest jakiś problem to chyba lepszym rozwiązaniem byłoby rozwiązać go, a nie próbować zatuszować morderczą aktywnością. U mnie sobota średnia! Jakiegoś totalnego zamuła mieliśmy z TŻem i właściwie po 16 dopiero się ruszyliśmy do życia. TŻ pojechał na imprezę, a ja z Mamą poplotkowałam, a później wybrałam się jednak do Galerii. W ogóle jakiego szoku doznałam: sobota, wieczór, a tam ledwo trochę ludzi! Myślałam, że będę musiała pazurami o koszyk walczyć, albo się zabijać w sklepach o rzeczy, a tu takie miłe zaskoczenie. Kupiłam kilka drobiazgów które chciałam i jako że zaszłam do Tesco, a tam mym oczom ukazały się przeceny ubrań to.. nabyłam sukienkę!
|
|
|
#3590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepiej pokaż sukienkę |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Rise, ale logiczne, że jak tu piszesz ciągle o tym, jak się katujesz na siłowni, to się martwimy o Ciebie
![]() Dla mnie nie jest normalne ćwiczenie tak, że nie mogę się ruszać, albo tak, że nabawiam się poważnej kontuzji. Już wiele dziewczyn wspominało Ci tu, że przesada w żadną stronę nie jest dobra. Też chodzę na siłownię, ale ćwiczę na miarę moich możliwości. Oczywiście, jestem zmęczona, miewam zakwasy, ale to raczej z tego, że organizm nie jest przyzwyczajony do tego typu ćwiczeń (bo nigdy wcześniej na maszynach nie ćwiczyłam). Ale to, w jaki sposób Ty piszesz o ćwiczeniach, ich ilości i stopniu trudności, zwyczajnie jest niepokojące. A kompulsy leczy się u psycho, a nie na siłowni
|
|
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, ze to nielatwe i trzymam kciuki. takie wycwiczone pupy sa hypnotajzing Co dwa dni tez bym chciala byc na silce ale ostatnio nie mam sily po pracy Wlasnie robie cytrynowe ciasteczka mniaaaaaaam |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może warto wybrać się do jakiegoś terapeuty? Poza tym, wiesz... tylko ćwiczysz i ćwiczysz... niedługo będziesz za ładna i już nie będziemy Cię lubić ![]() Ja wczoraj ogarnęłam kuchnię, zaraz spadam się szykować i lecę do Wro odwieść mamę. |
|
|
|
|
#3594 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie no to prawdziwy troll, skąd się biorą tacy ludzie Cytat:
no właśnie nie, żadnego wytłumaczenia, to są wypłaty które realizuje nasza kasa w gotówce i żeby je dostać musi być na nich podpis prezesa a ten je trzyma w szufladzie i nie podpisuje,codziennie ktoś mnie pyta czy może coś podpisał a ja muszę tym biednym ludziom mówić, że nie zdając sobie sprawę że jest kilka dni przed Gwiazdką i że niekrórzy są jedynymi żywicielami rodziny mi samej jest za niego wstyd i chce mi się ryczeć a on pewnie ma to w dupie bo nie pamięta już albo nie miał nigdy sytuacji że brakowało mu na chleb Nowa kiecka? poka, poka! ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Dzien dobry kurde wieczorem zaczal meczyc mnie kaszel, nie chce sie rozlozyc na Świeta
|
||
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() My już po śniadaniu mistrzów - jajecznica na szynce, pomidorach, szczypiorku + świeży chlebek i kawa ![]() Zaraz się zabieramy do jakiejś roboty, mamy do odkurzenia oba samochody, trzeba też podjechać na cmentarz do babci, a w domu umyć podłogi i TŻ ma wymienić wężyk w łazience. Obiad mamy praktycznie gotowy, trzeba tylko upiec nóżki. A popołudniu, jeśli pogoda się nie popsuje, to spacer/rowery a potem zakupy
|
|
|
|
#3596 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, o tej porze roku są już niedobre, ale kupiłam w piątek na placu nasze polskie pomidory Limy, które są rewelacyjne
|
|
|
|
#3598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
My wiosną przerzuciliśmy się na taką (TŻ nalegał od dawna, ja nie bardzo chciałam i to była genialna decyzja! Nigdy więcej osobnych kołder. Cytat:
Chyba bym za każdym razem gdy ktoś pyta szła do niego i też pytała. Niech poczuje co to wrzód na dupie! ![]() Kiecucha: http://www.ffmoda.com/pl/dla-niej/sukienki/lr42649010/ Przeceny już były i zapłaciłam 59,00. Lubię takie ubrania co 'odwalają' całą robotę. ![]() Nad biżu nie trzeba myśleć (z resztą ja i tak noszę minimum) do tego czarne szpilki, lekkie smokey eyes i jestem zrobiona! ![]() Cytat:
Też mi większość nie smakuje, ale ostatnio wzięłam takie jajkowate mega czerwone w lidlu i przepyszne były. Później już ich nie widziałam, wiec znów nie jemy. Witam się z kawką. ![]() Słonko było, ale gdzieś sobie poszło. ![]() Zaraz wstawię pranie, później mam zamiast doprowadzić salon do używalności, a po południu zakupy (znów ) - musimy sobie kupić prezenty dla nas.
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa my też jemy te jajowate z Lidla
![]() Dzień dobry. Wczoraj znowu sprzątałam, ale przy dziecku to syzyfowa praca. Ja też kupiłam sukienke z przeceny http://quiosque.pl/sukienki-k/sukien...ka-cintia.html
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Pewnie koszmarek będzie jutro koło południa.
Rozumiem ruch i te sprawy, ale za nami była tylko jedna osoba w kolejce.

piąteczek!
a u Was jakie plany na weekend? ja na pewno muszę posprzątać 

obstawiam jakiegoś trola
mi samej jest za niego wstyd i chce mi się ryczeć a on pewnie ma to w dupie bo nie pamięta już albo nie miał nigdy sytuacji że brakowało mu na chleb
i kawa