Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-04, 08:19   #1801
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Hejka!
To juz jutro! Siedze i czekam na stres - a tu nic!!!!!

Dziekuje wszystkim za zyczenia i ja równiez zycze jutrzejszym współpannom i tym z 11.08 full miłosci i ładnej pogody.

Nie wiem kiedy sie odezwe ale zdjęcia na bank podrzuce po 15 sierpnia.

Pa, pa
Ja czasami już łapie stresa a co dopiero będzie dzień przed . (sny już mnie prześladują i to niekoniecznie te z happy endem)
Nicky podziwiam też bym tak chciała
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 08:34   #1802
tola3804
Zakorzenienie

Dziewczyny! Przepędzamy chmury! A kysz! A kysz!

Dzisiejszym mężatkom życzę przede wszystkim dużo miłości, radości, spełnienia najskrytszych marzeń i jak najmniej zmartwień i problemów w późniejszym codziennym życiu. A na dziś dużo słoneczka, uśmiechu, jak najmniej stresu i cudownej zabawy do białego rana! Buziaki!

My mieliśmy dziś iść na ślub koleżanki, ale w związku z tym, że mój mąż się rozchorował, to chyba niestety nie pójdziemy...

Edytowane przez tola3804
Czas edycji: 2007-08-04 o 08:35 Powód: dopisek
tola3804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 10:47   #1803
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Zdjęcia robiliśmy w studio na Wieniawskiej "Foto centrum" (widzielśmy wcześniej ich zdjęcia). Może my się faktycznie znamy, mogę Ci wysłać takie "codzienne" zdjęcie, Ty mi też wyślij i zobaczymy
wysłałam
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 12:06   #1804
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Przepędzamy chmury! A kysz! A kysz!
Także przępedzam chmurki dla Was dzisijeszych Panien, bede to tez robic jadac samochodem bo jedziemy na wies do rodzinki.

Dzisiejszym ślubującym życzę duuuużo milości, szczęscia, uśmiechu, wytrwałości, spełnienia marzeń i oczywiście a przede wszytskim poprawy pogody!!!!

Miłego weekendu wszystkim życzę!!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 17:45   #1805
anna1593
Raczkowanie

ach, pogoda dzis nie dopisala, choc przynajmniej nie padalo juz popoludniu. ale nie ma co sie martwic, wg przesadow zadna pogoda nie przynosi nieszczescia. przynajmniej goscie nie beda sie rozlazic po ogrodkach. a dobra zabawa nie zalezy od pogody, lokalu, sukienki tylko od ludzi, wodki i orkiestry.
czy mozliwe jest, ze widzialam dzis jedna z wizazanek z narzeczonym, ok 13 w salonie vistuli na krakowskim??? (chlopak byl szczuply i w brazowym sweterku w poprzeczne paski- przepraszam, ze zwracam uwage na faceta ). my przynajmniej upatrzylismy garnitur, tyle dobrego...
poza tym widzialam pare mloda w zabytkowym samochdzie, stali w takiej malej uliczce, bocznej ul. bernardynskiej, przed 15. za czesto jestem na wizazu i juz dostaje swira.
dzis w wysokich obcasach byl artykul o przygotowaniach przedslubnych...samo zycie

http://www.suwaczek.pl/cache/1b39e63fa9.png?html

Moje małe szczęście urodziło się 18.02.2009 r. o 00.55
anna1593 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-04, 19:13   #1806
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

My byliśmy dzisiaj ok 13 w salonie vistuli ale w Orkanie
Stary 2007-08-04, 20:11   #1807
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

dziewczyny tak dawno mnie tu nie bylo ze nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem. Okres przed ślubem był straszny dla mnie miałam strasznego doła przez kosmetyczkę, która zrobiła mi staszne rany na twarzy i dlatego sie nic nie odzywałam. A po ślubie też sporo załatwiania i teraz jak jestem spowrotem w szkocji mam czas na wizaż.
Nie wiem od czego zacząć, bo nie chce sie za barzdo rozpisywać ale...powiem wam, że po ślubie za bardzo się nie zmnieniło między nami a mogę powiedzić że jest cudownie Dla tych jeszcze przed kilka info, może komuś sie przyda: ślub był o 16 więc o 9.00 pojechaliśmy po kwiaty do włosów, na 9.30 fryzjer, na 12.00 makijaż, o 13.30 odbiór kwiatów moich, druchny i druchenki i na samochód( to rola TŻ). około 14 zaczęłam się ubierać i przyjechał fotograf pan Wojtek Kornet. koło 14.30 kamerzysta i o 15.00 było błogosłąwieństwo. o 15.30 wyjechaliśmy do kościoła. No i się zaczeło. Był straszny skwar 21.lipca więc moja fryzura i buźka nie najlepiej wychodziła na zdjęciach ale coż...co było minęło
Na sali było strasznie gorąco(dom weselny KEWT-nie polecam, bez klimy i żarcie do bańki- tylko gorące, ale dobrze ze ludzie mało jedli bo było gorąco!!)Goście mało siedzieli przy stołach więcej na dworze ale zabawa była udanaW trakcie wesela mieliśmy malutki plener ze świadkami na pobliskich polach, było ciężko ale zdjęcia sper. Po weselu w czwartek mieliśmy plener w botaniku i wieczorem na starówce-zdjęcia rewelacja polecam pana Korneta!! Zespół był Alein, grali 2 dni naprawdę super.polecam!
Mamy około 4200 zdjęć więc coś na pewno wybiore i wyśle (muszę najpierw poprzerabiać.)
aha i sredecznie dziękuję wszystkim dziewczynom za zdjątka na e-mail

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-04, 21:50   #1808
futurka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piotr25 Pokaż wiadomość
witam mam takie pytanko czy samochód i kościół przystajaliście z kwiatów sztucznych czy prawdziwych i ile tak mniej więcej Was to wyniosło bo jeszcze sie waham. Pozdawiam
zdecydowanie tylko żywe kwiaty! sztuczne to porazka i kwas. wyglądają jak wience na nagrobku.
w zalezności od rodzaju kompozycji i i gatunku kwiatów koszt dekoracji jest bardzo zróżnicowany.
futurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 10:50   #1809
anna1593
Raczkowanie

ciemne chmury nadciagnely nad lubelskie panny mlode. od 22.50 zadnego wpisu. nie wierze. mam nadzieje, ze ten przestoj jest tylko chwilowy.

Stary 2007-08-05, 12:46   #1810
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
wysłałam
zaraz sprawdzę pocztę i też wyślę
Stary 2007-08-05, 19:49   #1811
brunetka2000
Zakorzenienie

Jejku co sie tu dzieje gdzie sa zapelnione strony Nie mam co czytac
Czyzby wszystkie Lubelskie Panny Mlode juz zajmuja sie swoimi mezami

Zapomnialam Jesli macie podzielcie sie jakimis namiarami na panie do paznokci w rozsadnej cenie

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2007-08-05 o 20:29 Powód: dopisek
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-05, 21:02   #1812
anka1900
Zakorzenienie

hejka
mam za tydzień wesele w Restauracji Gościniec w Wólce Lubelskiej, czy jest coś szczególnego na co trzeba zwrócić uwagę, czy ten lokal jest bez zastrzeżeń? mi to bynajmniej nie spędza snu z powiek, ale nasi rodzice się martwią, czy nikt głodny z wesela nie wyjdzie, proszę o spostrzeżenia po
Stary 2007-08-05, 22:14   #1813
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

co do kwiatow to kosciół ubieraliśmy ze sztucznych bo koszt był by olbrzymi z prawdziwych i to tylko godzinka a prezentowały sie naprawde super około 250zł, natomiast samochód to tylko zywe, ktore poźniej położyliśmy sobie na naszym stole9 koszt samochodu-duzy bukiet na masce i małe kwiatuszki na dzwiach+moj bukiet, butonierki,kwiaty do włosów, bukiet druchny i małej druhenki to był koszt około 650zł ale rewelacja polecam Pasje Flore
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kościół.jpg (51,9 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiaty.jpg (40,2 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg my.jpg (39,1 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg samochód.jpg (69,3 KB, 94 załadowań)

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-05, 23:24   #1814
*kasieńka*
Zadomowienie

ja właśnie jutro jadę do Pasji Flory, ustalić z Panią bukiety chcemy zamówić dwa bukiety - dla mnie i dla starszej, butonierki, kwiaty do włosów, stroik na samochod i kosze dla rodzicow. Podejrzewam, ze wydamy na to fortunę, ale w koncu to raz w zyciu

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 10:42   #1815
magdulec
Zadomowienie

Dziewczyny ile kupić owoców na 80 osób, bo nie mamy pojęcia, a jak sie dowiadywailiśmy to każdy według uznania??Jesli chodzi o owoce to tradycyjnie banany, nektarynko, jasne winogorna itp. Porsze o pomoc bo musimy zamówic jak nie beda mieli w hurtowni
Stary 2007-08-06, 13:21   #1816
SELKA*
Zakorzenienie

Dziewczyny czy macie może informacje o tematach konferencji przedmałżeńskich w poszczególnych parafiach? Proszę o info
Udało mi się ustalić:
- nauka I- środa godz. 20:00 archikatedra
- nauka X- wtorek godz. 18:30 Bobola
- nauka VII- wtorek godz. 19:00 Miłosierdzia Bożego oraz czwartek godz. 19:00 św. Antoniego
- nauka VI- czwartek godz. 18:00 AVE
- nauka V- środa godz. 19:00 św. Jadwigi
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 13:45   #1817
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
co do kwiatow to kosciół ubieraliśmy ze sztucznych bo koszt był by olbrzymi z prawdziwych i to tylko godzinka a prezentowały sie naprawde super około 250zł, natomiast samochód to tylko zywe, ktore poźniej położyliśmy sobie na naszym stole9 koszt samochodu-duzy bukiet na masce i małe kwiatuszki na dzwiach+moj bukiet, butonierki,kwiaty do włosów, bukiet druchny i małej druhenki to był koszt około 650zł ale rewelacja polecam Pasje Flore
eemila śliczne te kwiaty i tak sobie myślę, że warto wyda trochę więcej kasy bo jednak rezultat jest tego wart Piękny miałaś bukiet i w ogóle cudnie wyglądałaś

Wczoraj byliśmy na skupieniu na Podwalu może któraś z Was była bo było strasznie dużo ludzi. Skupienie prowadził ksiądz z Bronowic, i muszę powiedzieć, że było nawet ciekawie nie nudziłam sie

Brunetko faktycznie też sie zdziwiłam, że mało do czytania
Stary 2007-08-06, 15:43   #1818
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość

Brunetko faktycznie też sie zdziwiłam, że mało do czytania
Oj mało, mało

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 16:08   #1819
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile kupić owoców na 80 osób, bo nie mamy pojęcia, a jak sie dowiadywailiśmy to każdy według uznania??Jesli chodzi o owoce to tradycyjnie banany, nektarynko, jasne winogorna itp. Porsze o pomoc bo musimy zamówic jak nie beda mieli w hurtowni
My kupiliśmy 12 kg winogrona, bo to idzie najbardziej oraz 4 kg nektarynek oraz 3kg czerwonych śliwek, aaa i jeszcze po 2 banany na paterę. Nie polecam natomiast brzoskwiń, bo się obijają. Owoców starczyło i jeszcze wzięliśmy na poprawiny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-06, 16:10   #1820
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny tak dawno mnie tu nie bylo ze nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem. Okres przed ślubem był straszny dla mnie miałam strasznego doła przez kosmetyczkę, która zrobiła mi staszne rany na twarzy i dlatego sie nic nie odzywałam. A po ślubie też sporo załatwiania i teraz jak jestem spowrotem w szkocji mam czas na wizaż.
Nie wiem od czego zacząć, bo nie chce sie za barzdo rozpisywać ale...powiem wam, że po ślubie za bardzo się nie zmnieniło między nami a mogę powiedzić że jest cudownie Dla tych jeszcze przed kilka info, może komuś sie przyda: ślub był o 16 więc o 9.00 pojechaliśmy po kwiaty do włosów, na 9.30 fryzjer, na 12.00 makijaż, o 13.30 odbiór kwiatów moich, druchny i druchenki i na samochód( to rola TŻ). około 14 zaczęłam się ubierać i przyjechał fotograf pan Wojtek Kornet. koło 14.30 kamerzysta i o 15.00 było błogosłąwieństwo. o 15.30 wyjechaliśmy do kościoła. No i się zaczeło. Był straszny skwar 21.lipca więc moja fryzura i buźka nie najlepiej wychodziła na zdjęciach ale coż...co było minęło
Na sali było strasznie gorąco(dom weselny KEWT-nie polecam, bez klimy i żarcie do bańki- tylko gorące, ale dobrze ze ludzie mało jedli bo było gorąco!!)Goście mało siedzieli przy stołach więcej na dworze ale zabawa była udanaW trakcie wesela mieliśmy malutki plener ze świadkami na pobliskich polach, było ciężko ale zdjęcia sper. Po weselu w czwartek mieliśmy plener w botaniku i wieczorem na starówce-zdjęcia rewelacja polecam pana Korneta!! Zespół był Alein, grali 2 dni naprawdę super.polecam!
Mamy około 4200 zdjęć więc coś na pewno wybiore i wyśle (muszę najpierw poprzerabiać.)
aha i sredecznie dziękuję wszystkim dziewczynom za zdjątka na e-mail

Emilia!!! podeslij prosze fotki jak bedziesz miala chwilke - tez 'mam' pana Wojtka za fotografa! dzieki z gory!!!
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 16:12   #1821
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
eemilko mialaś bardzo podobny bukiet jak moja siostra w tamtym roku i bardzo slicznie wyglądaliście Z tego kawałeczka co widzę podoba mi się twoja sukienka, czy mogłabyś mi wysłać jakieś zdjęcie całej siebie, żeby było widać całą sukienkę z góry dziekuje ( eskudnik@o2.pl)

a ja się wam pochwalę że dzisiaj zaczęłam staż
Stary 2007-08-06, 18:39   #1822
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
hejka
mam za tydzień wesele w Restauracji Gościniec w Wólce Lubelskiej, czy jest coś szczególnego na co trzeba zwrócić uwagę, czy ten lokal jest bez zastrzeżeń? mi to bynajmniej nie spędza snu z powiek, ale nasi rodzice się martwią, czy nikt głodny z wesela nie wyjdzie, proszę o spostrzeżenia po
W Wólce Lubelskiej czy Panieńskiej koło Zamościa? U nas w okolicy też jest Gościniec i myślałam, że o niego pytasz. A tak swoją drogą to chciałabym się wkupić jakoś na tym forum. W sumie jestem z Zamościa, a ślub za rok w sierpniu, ale może mnie przygarniecie i wspólnie będziemy przygotowywać się do tego ważnego dnia
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 19:38   #1823
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
W Wólce Lubelskiej czy Panieńskiej koło Zamościa? U nas w okolicy też jest Gościniec i myślałam, że o niego pytasz. A tak swoją drogą to chciałabym się wkupić jakoś na tym forum. W sumie jestem z Zamościa, a ślub za rok w sierpniu, ale może mnie przygarniecie i wspólnie będziemy przygotowywać się do tego ważnego dnia
pewnie że przygarniemy, my chętnie przygarniamy i fajnie że przybywają panny na 2008 rok
Stary 2007-08-06, 20:38   #1824
anna1593
Raczkowanie

w koncu cos do przodu, zaproszenia juz prawie gotowe (przynajmniej mam taka nadzieje), usc zalatwiony, protokol podpisany, moje zapowiedzi wyjda niedlugo, dzis zrobilam paznokcie (ze sporym wyprzedzeniem, ale manicurzystka powiedziala, ze tak lepiej), jutro makijaz probny, pojutrze fryzura. obym nie musiala szukac kogos innego.
zeby nie ta cholerna poprawka we wrzesniu to byloby cudownie.
jeszcze tyle do zrobienia:
-suknia przyjdzie we wrzesniu, wiec bedzie trzeba chodzic na poprawki
-kupic Misiowi ubranko
-rozdac zaproszenia
-nauki zrobic we wrzesniu
-zalatwic transport i nocleg dla gosci
-zamowic kwiaty i tort
a suwaczek nieublaganie odmierza czas...

Stary 2007-08-06, 21:08   #1825
anka1900
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
W Wólce Lubelskiej czy Panieńskiej koło Zamościa?
o Wólkę Lubelską mi chodzi w kierunku na Łęczną, czy naprawdę nikt mi nie udzieli wsparcia w tej kwestii ?
ilekroć pytam to i tak moje pytania pozostają bez podpowiedzi, tak samo było z pralnią chemiczną, tyle wydanych już forumek i żadna nie wiedziała z jakiej pralni mogłam skorzystać myślałam że L-skie Panny Młode będą bardzo pomocnym wątkiem, ale jak dotąd więcej informacji otrzymałam na ogólnopolskim Ślub i Wesele, czy ŚiW Reaktywacja...
Stary 2007-08-07, 07:30   #1826
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
o Wólkę Lubelską mi chodzi w kierunku na Łęczną, czy naprawdę nikt mi nie udzieli wsparcia w tej kwestii ?
ilekroć pytam to i tak moje pytania pozostają bez podpowiedzi, tak samo było z pralnią chemiczną, tyle wydanych już forumek i żadna nie wiedziała z jakiej pralni mogłam skorzystać myślałam że L-skie Panny Młode będą bardzo pomocnym wątkiem, ale jak dotąd więcej informacji otrzymałam na ogólnopolskim Ślub i Wesele, czy ŚiW Reaktywacja...
Cierpliwości, nie zawsze te osoby co mogą odpowiedzieć są na forum codziennie

UWAGA !!!!
Jest organizowane spotkanie Lubelskich Panien Młodych i Żonek
Więcje informacji tu => http://www.wizaz.pl/forum/showthread...79#post4925179

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2007-08-07 o 08:59
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 10:33   #1827
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
My kupiliśmy 12 kg winogrona, bo to idzie najbardziej oraz 4 kg nektarynek oraz 3kg czerwonych śliwek, aaa i jeszcze po 2 banany na paterę. Nie polecam natomiast brzoskwiń, bo się obijają. Owoców starczyło i jeszcze wzięliśmy na poprawiny.
Dzieki za info, mniej wiecej tyle samo macie osob??

Cytat:
Napisane przez anna1593 Pokaż wiadomość
a suwaczek nieublaganie odmierza czas...
Każdej odmierza
Stary 2007-08-07, 15:28   #1828
Gosiaczek_27
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!
Pilnie poszukuję 4 nauki w tym lub następnym tygodniu! Jak możecie to poratujecie mnie tej kwestii
Stary 2007-08-07, 15:49   #1829
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Dzieki za info, mniej wiecej tyle samo macie osob??
85
Hej lubelskie panny młode co tak pusto??? Nic do załatwiania, żadnych pytań, spostrzeżeń. Coś się pusto zrobiło na tym wątku. Czy to przez ten upał?
Stary 2007-08-07, 16:57   #1830
nicky_1981
Rozeznanie

Hejka! Jestem już żonką!
Dziekuje za wszystkie zdjątka, ja jak juz sie z wszystkim oporządze też jakoś swoje pokaze.

Slub i wesele mimo pogody - supeeerrrr.

Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości