**wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) ** - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-06, 16:34   #331
lilly78
Zadomowienie

GG do lilly78
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **

cześć kochane
Madie, buuu, jak ja Ci zazdroszczę że masz tak blisko do morza
ja dziś chodzę śnięta przez ciśnienie i @ i co jakiś czas dopisuję kolejne sprawunki do listy przedurlopowej, a kasy wcale tak dużo nie ma... przeglądam też oferty autoszkół, może w końcu bym spróbowała swoich sił za kółkiem
aaa, i witam nowe dziewczyny w topiku

* * * * *
moja pasja
* * * * *
ja na facebooku

[B]* * * * *
azjatyckie kosmetyki oddam - wymianka
lilly78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 20:30   #332
fifcia
Zadomowienie

hej moje drogie..
Wybaczcie że tak mało mnie tutaj ostatnio.. niedługo już w ogole znikne jak tak dalej pójdzie
Ech.. od jakiegoś czasu wszystko idzie na opak chce mi sie płakać ! o tak tu i teraz płakać
Stary 2007-08-07, 17:09   #333
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Czesc dziewczyny!
nowe koleżanki takze!

Właśnie wrociłam z tego Ojcowa.. taki króciutki wypad a jaka bajka... pochodziliśmy po tym ogromnyn parku, pozwiedzaliśmy, trochę lekcji historii było, pogoda przepiękna.. po prostu życ się chce!
A dzisiaj już biegałam jak zwykle po urzędach w moich osobistych sprawach (jeszcze nie wymieniłam dowodu osobistego ) nie chce mi się po prostu.
Na następny weekend już coś znowu planujemy, bo niestety moj tz ma taką pracę, że ani rusz z urlopem i zostają nam tylko wypady wekendowe. Ale nie szkodzi. Dobre i to, ja tam potrafię sie cieszyć z byle czego
Może znacie jakieś fajne miejsca w górach ? bo nad morze nie dam rady, za daleko mieszkam a tak je kocham i nie widzialam go już dwa lata ...
Piszcie, jak sa jakieś fajne miejsca do zwiedzenia, najlepiej jakies z wodą, może jakieś jeziorka? Pamiętam, że w podróży poślubnej byłam nad jeziorem żywieckim i było cudownie
w Kazdym bądź razie moj tz nie cierpi się męczyć i woli sobie nad wodą poleżeć. A mnie jest w sumie obojętnie, byle z dala od zgiełku, bo ja lubię ciszę i zieleń.
To tyle z mojej strony, miłego wieczorka i dobrej nocki.
xhankax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 17:11   #334
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez fifcia Pokaż wiadomość
hej moje drogie..
Wybaczcie że tak mało mnie tutaj ostatnio.. niedługo już w ogole znikne jak tak dalej pójdzie
Ech.. od jakiegoś czasu wszystko idzie na opak chce mi sie płakać ! o tak tu i teraz płakać
Nie pisz tak smutno, bo i mnie się zachce! Kazdy ma gorsze chwile, możesz nam się wyżalić. Na pewno każdego dnia jest coś, z czego możesz się ucieszyć. Tylko pomyśl...
xhankax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 19:46   #335
margerita007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilly78 Pokaż wiadomość
cześć kochane
Madie, buuu, jak ja Ci zazdroszczę że masz tak blisko do morza
ja dziś chodzę śnięta przez ciśnienie i @ i co jakiś czas dopisuję kolejne sprawunki do listy przedurlopowej, a kasy wcale tak dużo nie ma... przeglądam też oferty autoszkół, może w końcu bym spróbowała swoich sił za kółkiem
aaa, i witam nowe dziewczyny w topiku
HEj Widze, że myślisz o robieniu prawka;D polecam bo sama jestem w trakcie w sumie to już mam egzamin za dwa tygodnie i zaczynam się stresować ale osobiście polecam bo to naprawde fajna sprawa jak się to polubi i jak się trafi na za***istego instruktora akurat na takiego trafiłam pozdrawiam
Stary 2007-08-07, 20:26   #336
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

Heloł!!
Tak się składa, że mi brakuje przyjaciółki od serca. Tzn ostatnio. Jestem w Szkocji, gdzie pracuje juz 2 miesiace i mam zamiar zostac na jeszcze 2. Moja przyjaciolka nie ma internetu i jedyny kontakt to listowny, a wiadomo jak z listami jest. Moge sie wyplakac raz na tydzien albo i rzadziej. A tak sie sklada, ze w miescinie gdzie jestem zyja prawdziwi ludzie a i moje zycie toczy sie dalej. Są rozterki, radosci, klopoty... Szkoda, ze mnie wlasnie caly czas cos dreczy ostatnio Ale dobra, nie wyplakuje sie. nie bede was zanudzac. juz i tak mi lepiej.
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 22:31   #337
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq

Dobry wieczór drogie Panie
Ja na chwilkę, przejrzałam mniej więcej co i kto pisał, jutro wczytam się dokładniej.
Póki co witam nowe:
trajkotka08, margerita007, Oliffka, Magdaa161 i Blue_Tattoo, taka nie całkiem nowa ale wydanie radośniejsze

Hula_hula nowy av

Madie chyba nowy podpis?
Hehe udowodniłam, że wykazuję orientację w terenie?

Wróciłam dziś, jestem zmęczona acz zadowolona i już się nie mogę doczekać kolejnego planowanego wyjazdu oraz przede wszystkim rzucam się w wir remontów! Trochę potrwają, bo powoli będziemy je czynić z braku czasu ale mam nadzieję że do końca października wyniesiemy się na swoje z młodym ach trzymajcie kciuki.

xhankax z pięknych górskich miejsc polecam Międzybrodzie Żywieckie- piękne widoki, woda, góry i cudnie, tylko trochę zadupiasto, ale da się rozerwać no i oczywiście Szczawnicę, woda, góry, pełno ciekawych miejsc i generalnie cudo (jakby co dysponuję zdjęciami poglądowymi, wybór w ilości sztuk 530 i 3 filmiki)
No.Pozdrawiam serdecznie

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 10:38   #338
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nisiaq Pokaż wiadomość
Dobry wieczór drogie Panie
Ja na chwilkę, przejrzałam mniej więcej co i kto pisał, jutro wczytam się dokładniej.
Póki co witam nowe:
trajkotka08, margerita007, Oliffka, Magdaa161 i Blue_Tattoo, taka nie całkiem nowa ale wydanie radośniejsze

Hula_hula nowy av

Madie chyba nowy podpis?
Hehe udowodniłam, że wykazuję orientację w terenie?

Wróciłam dziś, jestem zmęczona acz zadowolona i już się nie mogę doczekać kolejnego planowanego wyjazdu oraz przede wszystkim rzucam się w wir remontów! Trochę potrwają, bo powoli będziemy je czynić z braku czasu ale mam nadzieję że do końca października wyniesiemy się na swoje z młodym ach trzymajcie kciuki.

xhankax z pięknych górskich miejsc polecam Międzybrodzie Żywieckie- piękne widoki, woda, góry i cudnie, tylko trochę zadupiasto, ale da się rozerwać no i oczywiście Szczawnicę, woda, góry, pełno ciekawych miejsc i generalnie cudo (jakby co dysponuję zdjęciami poglądowymi, wybór w ilości sztuk 530 i 3 filmiki)
No.Pozdrawiam serdecznie
widze ze znasz ten temat dobrze i wiesz kto gdzie i wogole
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 11:26   #339
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
widze ze znasz ten temat dobrze i wiesz kto gdzie i wogole
Gdyż azaliż wymyśliłyśmy ten wątek wspólnie z Madie i jestem na nim od początku

Stary 2007-08-08, 21:09   #340
madie
Zakorzenienie

Nisiaq- witaj Ciesze się że wróciłaś i mam nadzieję że w tym remontowym wirze nie zapomnisz o nas. Kiedy następny wyjazd ??? Fajnie masz, tyle Ci powiem
Zazdroszczę przestraszecznie
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-10, 11:42   #341
nisiaq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
Nisiaq- witaj Ciesze się że wróciłaś i mam nadzieję że w tym remontowym wirze nie zapomnisz o nas. Kiedy następny wyjazd ??? Fajnie masz, tyle Ci powiem
Zazdroszczę przestraszecznie
Hejka
Remont mnie dobija, bo: wstaję do pracy na 8, o 18 lecę do domu,zbieram rzeczy i lecę remontować, wracam po 22, zanim się położę spać jest 24-1 i rano do pracy. Oszaleć idzie Dobrze ze mam przerwe 12-14 bo zdążę do sklepów skakać po farby, tapety itede. No. Ale pozatym jest przyjemnie
Nie wyjeżdżamy bo młody nie dostał tyle wolnego Ale nic, i tak bym nie miała siły już no i żal kasy. We wrześniu pojedziemy w góry, już się kilka osób zadelkarowało że chce
Co u Was, co taka cisza tu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-10, 18:30   #342
margerita007
Raczkowanie

HEj! no więc się może ja odezwe a więc ja wróciłam niedawno z jazdy no i już zaczynam mieć małego stresika przed egzaminkiem który już 20 sierpnia będziecie trzymać kciuki za Małgorzatke?? a wogóle u mnie już po wyjazdach byłam w tym roku nad morzem 2 tygodnie ale pogody nie było tylko 4 ostatnie dni był upalne ale dobre i to pozdrawiam Was

Edytowane przez margerita007
Czas edycji: 2007-09-06 o 17:22 Powód: pomyłka
margerita007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-11, 13:55   #343
fifcia
Zadomowienie

hej
wiecie moje miłe..
znowu jest mi smutno
Mówili ze po tych gorszych dniach z czasem przychodza te dobre, piekniejsze i nadal nic... źle.. i smutno
Stary 2007-08-11, 21:47   #344
DsC
Zakorzenienie

witam dziewczyny
musze chyba do was dolaczyc nie mam przyjaciolki, bo poprostu jej miec nie chce...nie wierze juz w przyjazn miedzy dziewczynami...jak dla mnie jest zbyt falszywa przekonalam sie o tym kilkakrotnie...
oczywiscie czasami mam takie dni, ze chcialabym komus innemu sie wyzalic niz tylko TZ, posluchac kobiecej rady, poplotkować...ale nie ufam na tyle komus, abym mogla to zrobic...no coz taka prawda
spotkanie raz na jakis czas z kolezankami...w zupelnosci wystarczy nie moge sie do nich przywiazywac...za duzo mnie to kosztowalo.
Wiec z tego wzgledu dolaczam do was...mam nadzieje ze bedzie milo
Stary 2007-08-11, 22:17   #345
margerita007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
musze chyba do was dolaczyc nie mam przyjaciolki, bo poprostu jej miec nie chce...nie wierze juz w przyjazn miedzy dziewczynami...jak dla mnie jest zbyt falszywa przekonalam sie o tym kilkakrotnie...
oczywiscie czasami mam takie dni, ze chcialabym komus innemu sie wyzalic niz tylko TZ, posluchac kobiecej rady, poplotkować...ale nie ufam na tyle komus, abym mogla to zrobic...no coz taka prawda
spotkanie raz na jakis czas z kolezankami...w zupelnosci wystarczy nie moge sie do nich przywiazywac...za duzo mnie to kosztowalo.
Wiec z tego wzgledu dolaczam do was...mam nadzieje ze bedzie milo
Hej rozumiem Cie nawet nie wiesz jak dobrze niestety...w tym przypadku tak samo zwiodłam się na 2 bardzo (przynajmniej tak mi sie wydawło) bliskich przyjaciółkach teraz o wiele więcej czasu potrzebuje żeby nazwać kogoś przyjacielem i tak mogę powiedzieć że w tej chwili mam w sumie jedną przyjaciółkę no i Was oczywiście też mam pozdrawiam Dobrej nocki życze
Stary 2007-08-12, 08:39   #346
DiBi
Raczkowanie

nie pozostaje mi nic innego jak się tu wpisać.. niezbyt wierzę w przyjaźń damsko-damską ale on-line może być
zawsze się trzymałam z chłopakami, od przedszkola, przez studia, i nawet teraz w Irlandii wolę z Facetami pogadać ale wiadomo, że nie można o wszystkim. dobrze że jesteście

DiBi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-12, 09:21   #347
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fifcia Pokaż wiadomość
hej
wiecie moje miłe..
znowu jest mi smutno
Mówili ze po tych gorszych dniach z czasem przychodza te dobre, piekniejsze i nadal nic... źle.. i smutno
nie przejmuj sie ja czasami tez mam takie 2, 3 dni kiedy wszsystko jest do bani...nic mi sie nie chce i mi smutno...
ale po burzy zawsze wschodzi slonce wiec glowka do gory!!
Stary 2007-08-13, 10:43   #348
fifcia
Zadomowienie

hej
DsC dziekuję ale to nie jest zwykły dołek czy zły dzień, to coś wiekszego
Stary 2007-08-13, 11:26   #349
Mamba B
Przyczajenie

GG do Mamba B

Mi tez brakuje przyjaciolki, takiej do posiedzenia przy kawie i takiej z ktora mozna pochodzic po sklepach, do ktorej mozna zadzwonic i o wszystkim opowiedziec albo po prostu razem posmiac sie z glupot. Tak to juz chyba musi byc kiedy studia sie koncza a ludzie rozjezdzaja sie po swiecie.

W kazdym razie przechodzac do sedna sprawy, jestem otwarta na rozne tematy i jakby co to smialo piszcie bo ja lubie przelewac sie na papier (albo na klawiature komputera).
Mamba B jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 11:27   #350
DsC
Zakorzenienie

grunt to pozytywne nastawienie do zycia...
fifcia zajmij sie czyms co sprawi Ci przyjemosc, czyms co sprawi ze zapomnisz o swoich problemach...
wyjdz z kolezankami gdzies na piwko czy cole...napewno poprawia Ci humor ...
albo poprostu wyjedz sobie gdzies na kilka dni...dobrze Ci to zrobi...odpoczniesz od szarej rzeczywistości
Stary 2007-08-13, 12:04   #351
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mamba B Pokaż wiadomość
Mi tez brakuje przyjaciolki, takiej do posiedzenia przy kawie i takiej z ktora mozna pochodzic po sklepach, do ktorej mozna zadzwonic i o wszystkim opowiedziec albo po prostu razem posmiac sie z glupot. Tak to juz chyba musi byc kiedy studia sie koncza a ludzie rozjezdzaja sie po swiecie.

W kazdym razie przechodzac do sedna sprawy, jestem otwarta na rozne tematy i jakby co to smialo piszcie bo ja lubie przelewac sie na papier (albo na klawiature komputera).
Oooo dokladnie, mnie tez. Ale nie tylko jak studia sie koncza tak jest.
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 14:25   #352
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Może znacie jakieś fajne miejsca w górach ? bo nad morze nie dam rady, za daleko mieszkam a tak je kocham i nie widzialam go już dwa lata ...
Piszcie, jak sa jakieś fajne miejsca do zwiedzenia, najlepiej jakies z wodą, może jakieś jeziorka? Pamiętam, że w podróży poślubnej byłam nad jeziorem żywieckim i było cudownie
w Kazdym bądź razie moj tz nie cierpi się męczyć i woli sobie nad wodą poleżeć. A mnie jest w sumie obojętnie, byle z dala od zgiełku, bo ja lubię ciszę i zieleń.
To tyle z mojej strony, miłego wieczorka i dobrej nocki.
Witaj !

Właśnie wróciłam wczoraj z Bieszczad. Byłaś tam kiedyś? Naprawde miejsce godne polecenia . Solina-jezioro, woda, łódki , plaża
(może nie jakaś wielka i superowska , ale zawsze coś)

Co tam dziewczyny? Jak mijają wakacje? Już niedługo zaczyna się szkoła
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 14:38   #353
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izapp1 Pokaż wiadomość
Witaj !
Już niedługo zaczyna się szkoła
no wlasnie i to mnie przeraza te dni wszystkie tak szybko mijaja...nie chce szkoly
to chyba pierwsze wakacje, które mi tak szybko uciekają...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-13, 16:56   #354
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izapp1 Pokaż wiadomość
Witaj !

Właśnie wróciłam wczoraj z Bieszczad. Byłaś tam kiedyś? Naprawde miejsce godne polecenia . Solina-jezioro, woda, łódki , plaża
(może nie jakaś wielka i superowska , ale zawsze coś)

Co tam dziewczyny? Jak mijają wakacje? Już niedługo zaczyna się szkoła
Hejka, pierwszy raz się wypowiadam na tym wątku, ale tak jakoś...
No, bo ja też wróciłam z Bieszczad. Przedwczoraj. Jezioro Solińskie jest cudne. Te skały na samym brzegu jeziora i góry. I prześliczne widoki. Wreszcie nie musiałam wybierać: spacery po górach (zwykle w tym celu jeździłam do Zakopanego) czy żeglarstwo (zwykle pływam po Mazurach).
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 17:13   #355
izapp1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
no wlasnie i to mnie przeraza te dni wszystkie tak szybko mijaja...nie chce szkoly
to chyba pierwsze wakacje, które mi tak szybko uciekają...
Głowa do góry. To jeszcze nie koniec , a kiedy nadejdzie ten koniec to:

"Wakacje , znów będą wakacje , napewno mam rację, wakacje będą znów!"

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Hejka, pierwszy raz się wypowiadam na tym wątku, ale tak jakoś...
No, bo ja też wróciłam z Bieszczad. Przedwczoraj. Jezioro Solińskie jest cudne. Te skały na samym brzegu jeziora i góry. I prześliczne widoki. Wreszcie nie musiałam wybierać: spacery po górach (zwykle w tym celu jeździłam do Zakopanego) czy żeglarstwo (zwykle pływam po Mazurach).
Zgadzam się całkowicie. Cudnie tam jest.
izapp1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 21:31   #356
Klariska
Wtajemniczenie

Przylaczam sie Moze jakas przyjaciolke tu znajde.
Swoja droga mam kilka fajowych kolezanek na necie, ktorym zaufac moge, ale niestety sie nie spotkalysmy w rzeczywistosci.
Dziewczyny moze zrobimy akcje ze zamieszkamy w jednym wiekszym miescie i stworzymy klan Bedziemy sie wzajemnie wspierac i doradzac sobie.

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 21:49   #357
iinnkkaa
Zakorzenienie

hej dzieczyny dostalam linka do tej strony od jednej z wizazanek
no a jestem tu z takiego powodu iz brak mi bratniej duszy jestem niesmaial malomowna i mam strasznie malo znajomych...
mam nadzieje ze tutaj znajde ciekawe osobki z ktorymi sie zaprzyjaznie
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 21:55   #358
margerita007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
hej dzieczyny dostalam linka do tej strony od jednej z wizazanek
no a jestem tu z takiego powodu iz brak mi bratniej duszy jestem niesmaial malomowna i mam strasznie malo znajomych...
mam nadzieje ze tutaj znajde ciekawe osobki z ktorymi sie zaprzyjaznie
nio to witam w imieniu wszystkich dobrze trafiłaś poza tym nie liczy się ilość znajomych tylko jakość lepiej mieć paru ale życzliwych niż wielu ale takich średnio na jeża
Stary 2007-08-13, 21:58   #359
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Dziewczyny moze zrobimy akcje ze zamieszkamy w jednym wiekszym miescie i stworzymy klan Bedziemy sie wzajemnie wspierac i doradzac sobie.
Bardzo dobry pomysl i jeszcze najlepiej gdzies blisko siebie, zeby mozna czesto sie potykac
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-13, 22:06   #360
margerita007
Raczkowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;5001863]Bardzo dobry pomysl i jeszcze najlepiej gdzies blisko siebie, zeby mozna czesto sie potykac[/quote]
Potykać? hmm ja bym wolała się Spotykać ale jak chcecie możemy się też trochę potykać;D

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości