![]() |
#61 | |
Kawaii strona mocy
|
Dot.: Poważny Problem !
Cytat:
![]() Przylaszczka tam była i wszystko widziała, a jak nie, to szklana kula jej opowiedziała jak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- No, ja bym tak zrobiła, skoro po pijaku dawałabym byle komu, nie wiedząc o tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem na 98% nie ma tutaj mowy o gwałcie, sama znasz siebie i wiesz, że zdarza Ci się flirtować po pijaku, nie masz żadnych dowodów na to, że zostałaś zgwałcona. Ten facet też pewnie nie jest winny - poszedł sobie do klubu, jakaś dziewczyna go uwodziła, flirtowała to miał ją siłą odpychać, prawdopodobnie skorzystał z okazji i tyle. Zresztą jakoś nie wierzę do końca w autentyczność tego wątku. ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Według mnie troll jak nic.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach ![]() Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
nyan nyan ^^
|
Spędziłaś noc poza domem i rodzice nie martwili się Twoją nieobecnością?
![]() Pewnie zaraz dowiemy się, że mieszkasz w bursie/na stancji/rodzice są w Anglii/sama. Słaby troll. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Od poniedziałku znowu ? Ale przecież szkoły mają wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Jeżeli to wszystko prawda:
"Wykorzystanie osoby pijanej, bez względu na płeć, to gwałt, ponieważ nie ma możliwości na wyrażenie tego typu zgody - stwierdzała prof. Monika Płatek."
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pomijają fakt, że ten wątek to ściema. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet jeśli to prawda i laska poszła w tango i obudziła się niczego nie pamiętając to wydaje wam się, że macie prawo nazywać ją "ladacznicą"? Fajne jesteście, nie ma co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Boze co za .....wątek. Zmęczona życiem 18 idzie sie nawalic. Śmiech na sali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Glorias;49423194]Z tego, co rozumiem on też był pijany. Więc może to ona jego zgwałciła?
![]() Podziwiać w takim razie faceta, że był wystarczająco sprawny na gazie. ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ej Wy serio nie macie problemu z tym, że policjant (jakikolwiek facet) uprawia seks z pijaną do nieprzytomniści (albo prawie nieprzytomności) nastolatką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie, bo mógł być równie pijany co ona. To że jest policjantem w całej tej zmyślonej historii nic nie znaczy. Bo prywatnie może się upijać ile chce i czym chce.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
To czy był równie pijany czy nie to gdybanie. Historia prawdopdobnie jest zmyślona, ale dziwi mnie to, że nie widzicie nic zlego w tym, że facet zaciąga pijaną laskę do łóżka i jeszcze w niej doszukujecie się winy. Niektóre wypowiedzi jak wzięte z Ziemkiewicza. A co do tego czy to, że facet jest policjanetem coś znaczy - ja jednak wymagam od stróżów prawa nienagannego zachowania, a tu widzę zgrzyt. I owszem może się upijać, sypiać z kim chce, ale nie może kożystać z okazji, że dziewczyna jest bezwolna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest pelnoletnia, wiec czemu by nie miala mieszkac sama? ![]() Co do tych gwaltow przez policjantow, to faktycznie byla kilka lat temu glosna sprawa, czytalam o tym, ze policjanci z ktoregos miasta zgarniali pijane (lub po prostu pijace na dworzu alkohol) 13-14 latki i w zamian za niezawiadomienie ich rodzicow zmuszali do seksu.. A ta historia autorki czy ja wiem, czy taka niewiarygodna? Bardzo duzo nastolatek tak odreagowuje rozstania z chlopakiem, wiec akurat to mnie nie dziwi, ze poszla sie upic. Dziwi mnie to, ze nic nie pamieta, bo mimo, ze wczesniej zdarzalo jej sie pzystawiac po pijanemu do facetow, to pamietala to i robila to swiadomie. A tutaj budzi sie u faceta z pustka w glowie. Ja bym sie przestraszyla jakby cos takiego mi sie zdarzylo. W koncu nie pisala nic, ze zawsze jak duzo wypije to film jej sie urywa. Jak dla mnie to troche dziwna sprawa
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam problem z ludźmi, którzy piją wiedząc, że po pijaku zachowują się, delikatnie mówiąc, nie najlepiej. Obojętnie czy to nastolatka, policjant, pani dyrektor czy poseł. Zresztą on wcale nie musiał wiedzieć, że jest nastolatką. Będąc prywatnie nie musiał jej legitymować, a niektóre z tych nastolatek wyglądają na bardziej dojrzałe ode mnie, dziesięć lat starszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwazam,ze prof. Monika Płatek bardzo fajnie sie wypowiada na temat różnych historii, ale tutaj chyba nie ma co demonizowac faceta. Nawet nie wiemy dokładnie, co sie stało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Już zadzwonił i umówił się ze mną , oczywiście już po spotkaniu . Chciałam mieć to już z głowy . Wyszło nie najgorzej , sam dokładnie nie pamięta co się stało .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Nie mogę, wiem że trollisko jak nic ale odpiszę.
Ona była pijana więc on ją zgwałcił. On tez mógł być pijany więc też mógłby być zgwałcony. Nie czaje jak mozna się schlać a potem nad sobą nie panować. Nikt nie powinien wykorzystywać tego że ktoś jest pijany, ale kurczę trochę instynktu samozachowawczego. A zglaszanie gwałtu, bo "byłam pijane, nic nie pamiętam, moglam chcieć, ale też nie chcieć wiec niech menda za to odpowie" jest bardzo szkodliwe. Po pierwsze dla "gwałciciela" jaki i dla samego postrzegania gwałtów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zawiózł do własnego pokoju, użyczył własnego łózka, rozebrał aby nic podczas snu ją nie uwierało. Dzięki niemu żyje bo mogło ją spotkać np. śmierć z wychłodzenia, potrącenie na jezdni, poćwiartowanie przez jakiegoś psychopatę. W najlepszym wypadku izba wytrzeźwień. Zuch chłopak, bohater. Oby więcej takich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
A najlepiej prosto do kościoła, obudzić proboszcza i poprosić żeby się wyspowiadała. Ladacznica jedna.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
A swoją droga co to za policjant co mu zdobycz czmycha rano a on śpi. Ma szczęście, że mu nic nie zabrała. A może zabrała i potem dlatego uciekła z tego szkolenia gdy go zobaczyła i boi się pójść w poniedziałek. I po to mu był jej telefon. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Będzie kolejna randka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.