|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran
Cytat:
Jesli idzie o przeciwgoraczk.to koniecznie podawaj na zmiane z roznymi skladnikami. Dziala to o wiele lepiej. A co macie do inhalacji? Ja baaaardzo sobie chwale pulmicort Mam nadzieje ze wam szybciutko minie a pozniej juz wam w ogole odpusci. Co do kasy to ja tez najwiecej kasy tam zostawiam na leki dla dziecka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz.II Juz sie teraz nie staramy, bo malenstwo w brzuchu mamy- mamusie po staran
Agnes ale Ci fajnie. My wszystko chyba jednak bedziemy musieli kupic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Cos my na poczatku tez myslelismy ze bedziemy musieli wszystko kupic no ale cos tam nam odpadlo , wozek to bedzie wydatrk ale wazne ze cokolwiek jest
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes moze ktos mnie milo zaskoczy
chociaz tak jak mowie wiekszosc ma odchowane dzieciaczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Simonee dziękuję za przekazanie wiesci
Za gratulacje dziękuję 20.12.14 9.04 sn z waga 2550 wyszło dziecie moje
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha... i z ciekawości zmierzyłam dzisiaj ranę... 20 cm ale ważne, że dzidzia zdrowa.---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Gratulacje jeszcze raz
09.12.09r. 12.05.2012r. ![]() 11.04.2014r. II Kopniaczki 19/40 ![]() 12.12.14r. <3N<3 Edytowane przez Ringo6 Czas edycji: 2014-12-21 o 21:30 |
||
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa za porod sn ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
agnes ale fajnie,zawsze to milo no i mniej wydatkow rzecz jasna
Magiusa bo ona mowila ogolnie ze to juz za duzo zapalen oskrzeli i pluc w jednym roku,i ze to juz by trzeba sie temu przyjrzec uwazniej,badania porobic ogolnie musze kupic paracetamol jutro a mamy do inhalacji mucosolvan Cytat:
oby,bo to jednak spory wydatek dla jednego dzieciaczka a u was dwa ale bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() u nas na wieczor troche gorzej,trzymajcie kciuki za dobra noc ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie było z tym problemu bo okolice kłucia mam raczej zdrowe. O rany to mnie przestraszyłaś teraz, że od sn masz teraz problemy z dyskiem. Nie sądziłam, że coś się może skomplikować jeśli wcześniej byłąś zdrowa! To teraz już się cieszę, że miałam cc!! Bo przecież ja bym całkiem zdrowa do sn nie podchodziła, a gdyby coś się jeszcze pogorszyło to kapica... Cytat:
![]() Buu- trzymam kciuki za spokojną noc!! |
||
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalni mowi sie e jak dziecko ma wiecej niz 3-4x w ciagu rokunzapal.oskrzelini/lub pluc to trzeba sie przyjrzec pod katem astmy ale wydaje mi sie ze np.jak dziecko jest przedszkolne lub zlobkowe to niekoniecznie taka diagnoza ma zastosowanie. Ja jutro ide do zlobka pogadac z opiekunkami. Wiec tez prosze o kciuki by rozmowa przebiegla pomyslnie i bym ja sie ciota nie okazala. Pozniej wam opowiem co i jak. No i jutro dzwonie tez do poloznej. Przy pierwszym porodzie mialam wlasna, teraz tez chce wiec pora juz zalatwiac powoli. Co prawda znieczulenia zadneo nie mialam ale przynajmniej czulam sie pewniej.
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-12-21 o 23:55 |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
magi tylko ona wlasnie nigdzie nie chodzi-jest ze mna w domu
![]() ale dziewczyny,noc chyba ok tzn przebudzala sie kilka razy,ale nie ma goraczki ufffff i oddycha no nie powiem ze super ale lepiej! wiec jest nadzieja,ze bedzie dobrze zobaczymy w dzien ja juz spac nie moge dzisiaj jej tort upieke,skoro jutro bedziemy tu sami,to zrobimy jej urodziny chociaz magi i za rozmowemlebi za wizyte,daj znac co i jak
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za szybki powrot do zdrowia. Mlebi - kciuki za wizyte. Czekam na wiesci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Buu ta twoja córcia bardzo często choruje...
Mlebi u ciebie juz wyznacza termin cc! Ale ten czas leci... Ja niestety nie mogę rodzic w szpitalu w którym chciałam bo po urodzeniu małej by ją przewieźli do CZMP ![]() więc plan jest taki ze jak do 28.12 nie urodze to mam jechać do mojego gin po skierowanie. Będę rodzic w tzw " fabryce dzieci" ale oddział neonatologiczny mają bdb i to mnie pociesza.
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Buu dobrze ze malej juz troche lepiej
![]() Brawurka raz jeszcze gratki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2014-12-22 o 09:28 |
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i za Was Simonee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje
Kurcze powiem Wam ze to miazga byc mama, spelnienie wszystkiego normalnie. I sn to jedno z rozsądnych decyzji. Lekarze byli ze mna.a jak tetno zaczęło maluszkowi spadac to podlaczyli do srodka na glowke malej tajie urządzenie dziwne.ale spadajce tetno bylo przycYna tego ze mala cholercia nie lubiala jak mama na leżąck byla
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poród sn to piękna sprawa potwierdzam! A bycie mama i kp..ech Buu zdrowia dla malutkiej! My walczymy o kp jak dojdziemy ładu to będę zaglądac do Was!
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię, ale musiałaś złapać stresa jak spadło tętno....tzn. ja bym złapała Cytat:
Ja nieco też walczyłam, ale to w momencie gdy był pierwszy kryzys czyli koło 6 tygodnia to powiem Ci, że średnio co 1h męczyłam piersi laktatorem elektr. i mimo, że mało odciągałam na początku to męczyłam...po takim weekendzie piersi były pełniutkie ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Czy któraś może mi podpowiedzieć jak zalożyć Klub? Załozyłabym bo chyba Agnes nie założy póki co Ok, już sobie poradziłam, zaproszenia wysłane Jeśli kogoś pominęłam proszę dać znać bo już się sama na tym złapałam albo na tym, że nicki źle wpisałam. Kontrola wiec mile widziana
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2014-12-22 o 12:54 |
||
|
|
|
#830 |
|
Konto usunięte
|
hej. 2 lutego mam cc
teraz zaciskam nogi żeby dotrwać :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym co lekarz mówił?
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Dzięki za zaproszenie.
Wcale nie tak długo jak się wydaje Maggusia. Mlebi zaciskaj kolana. Zobaczysz jak minie nowy rok to się nie obejrzysz, a już będziesz dzidzia tulić. Simone... a gdzie dokładnie będziesz rodzić, bo opis brzmi znajomo...
|
#833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wyznaczyli datę i ma być znieczulenie ogólne bo mam dyskopatie niepotrzebnie się denerwowałam :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- simon kciuki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi mi sie wydaje ze to niedlugo, tylko styczen i juz
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
brawurka cieszę się że masz już mała ze sobą
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- a wiecie że linda c 24 grudnia ma cc nie wiem czy ją pamiętacie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Super Buu ze mala lepiej
![]() MLEBI kciuki
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kojarze
LindeMlebi a na kiedy wypadal tp?
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje dzis. Karpatka, kopiec kreta ba plasko
i ryba po grecku.Choc jedna najwieksza miska ryby po grecku mi sie nie zmiescila ![]() wlasnie sie polozylam z cappucino i jogurtem musli. Walczylam od 8:20. Padam. Wszystko mnie boli. Kuchnia umyta na glanc ![]() Zmywarka chodzi -juz drugi raz dzis,bo musialam rano wstawic z wcxoraj a dzis mimo mycia biezacego stwierdzilam ze ostatnia partia leci do zmywary bo juz nie mam sily ![]() Wieczorem przyprawie jeszcze paleczki i karkowke chyba - albo jutro nie wiem.No i jutro salateczke robie jak na wojne ![]() Tylko gdzie ja ja schowam lodowka juz po brzegi! No same dwie blachy ciasta![]() Takze dzis juz wiekszosc zrobilam i jest mi z tym taaak dobrze :F Na 15 lece do pracy na chwile,wroce to Kapryska wyprowadze.i bede czekac na M z obiadem. |
|
|
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi to ktory juz tydzien u Ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

ale to nie jest wazne,no wazne zeby malej bylo lepiej troche
07.07.2012 
fajnie sie przegladalo te ubranka dzis
chociaz tak jak mowie wiekszosc ma odchowane dzieciaczki
20.12.14 9.04 sn z waga 2550 wyszło dziecie moje

za rozmowe
poród sn to piękna sprawa potwierdzam! A bycie mama i kp..ech