![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy tylko ja nienawidzę sylwestra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny, olać!
dla takich jak ona to najgorsze co może być ![]() wracając do tematu - strzelają już u Was wieczorami? niby przepisy mówią, że nie wolno, ale u mnie już paru fascynatów huku się znalazło:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Naczelna Nastolatka
|
strzelają, właśnie wracałam z psami i jakiś debil rzucił petardę tuż pod moim blokiem... Mało się psy nie zabiły o żywopłot, ja w sumie też. Bo to było niemal nam pod nogi...
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
No nienawidze tego strzelania... nie wiem kogo to bawi... teraz jestem w uk to nie ma tu czegos takiego, ale co z tego skoro pies moj w polsce jeszcze
![]() Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Ja strasznie boję się tych wszystkich petard. Małolaty nie wahają się rzucać ich ludziom pod nogi, strasznie mnie to wkurza
![]()
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
no wkurza, a jeszcze mieszkam na uboczu, więc z okolicznych osiedli przyłażą strzelać tutaj. I oczywiście nie sprzątają po sobie, po co.
W ogóle nie rozumiem tej potrzeby strzelania, miejski sylwester i inne imprezy w ciągu roku zapewniają prawdziwe efektowne pokazy, a nie takie głośne byle co :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
oj też nie lubię tego strzelania, podobają mi się zorganizowane pokazy fajerwerków kiedy naprawdę fajnie to wygląda, ale takie na odwal się, prawie sam huk a jak już coś widać to też tyłka nie urywa, to dla mnie bez sensu, petardy gdzie jest tylko sam huk to już wogóle mnie wkurzają, a jak już ktoś mi coś walnie jak się tego nie spodziewam to podskakuję ze strachu, zresztą nawet jak się spodziewam że zaraz może gdzieś jakaś petarda strzelić to i tak zawsze serce mi mocniej ze strachu zabije
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie lubi petard chodnikowych ![]()
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do fajerwerków to jakoś nie jestem fanką kupowania przeróżnych fajerwerków i strzelania tym, jak widzę czasem jak to "super" wygląda to się zastanawiam co się ludziom w tym podoba, pójście w ilość a nie w jakość i mamy setki wystrzelonych rac które zrobią huk coś tam na niebie rozbłyśnie ale zaraz i tak tego nie widać, większość nie wie jak się za to zabrać i efekt jest jeszcze gorszy przynajmniej jak usnę przed północą to napewno się obudzę jak godzina zero wybije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kazdy ma inny charakter fakt. Mi np. mimo udanego pozycia byloby przykro siedziec w domu i ogladac Polsat w sylwestra. Lubimy razem tanczyc, bawic sie, najdziwniejsze pomysly generuja u nas najlepsze wspomnienia. Wykorzystujemy kazda okazje, zeby przezyc zycie tak jak lubimy. Co nie znaczy, ze nie rozumiem, ze komus sprawi frajde nalozenie maseczki, wypicie lampki wina i obejrzenie filmu... Tak jakby ktos do mnie podszedl i zapytal: - Gdzie idziesz na sylwestra? - Na Bal sylwestrowy. - Oj to wspolczuje. Tyle szykowania, wydatkow, mus bycia o 21 na miejscu na pierwszy posilek... Odpowiedzialabym, ze ja to wlasnie uwielbiam, i ze mi nic nie doskiwiera, puszczajac taka wiazanke, to ta osoba, ma scisniety tylek. Bo ja czuje sie wysmienicie i tyle ![]() Nie lubie "chodnikowych petard" chetnie poogladam te na niebie, posmieje sie z przyjaciolmi, poskladamy sobie zyczenia itd. Bojkot sylwestrowy, bo trzeba sie bawic? BO MUS? To co, tez ubieracie choinke w lipcu, zeby byc innym i nie robic tego co inni dnia 24-go bo wszystkim tak wypada, a wy wolicie kiedy indziej? Ok wolicie spedzic ten czas inaczej, z mojego zycia nic nie uszczkniecie, wam bedzie milo, mi tez wiec...? Na dyskoteke mozemy isc w roku, ale bal taki na 100 par zdarza nam sie rzadko, wiec wykorzystujemy. Nienawisc do sylwestra moze wynikac, bo nadchodzi chwila refleksji, kolejny rok w dowodzie... Ale jezeli spedzacie je wg. wlasnych upodoban to chyba powinniscie sie cieszyc i olac innych zdanie? Bo wam w tej maseczce z polsatem jest ok? Czujecie sie szczesliwi?
![]() |
![]() |
#311 |
Konto usunięte
|
Ale biedna psychoanaliza z twojej strony. Serio. Moglas sie postarac bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Konto usunięte
|
Ja też nienawidzę sylwestra. Tak mnie w ten dzień wszystko denerwuje, że mam ochotę komuś przywalić, a jak jeszcze nie daj boże się mnie kto zapyta, DLACZEGO, NO DLACZEGO (no zawsze mam wrażenie jakby im się w głosie wtedy capslock włączał
![]() W sumie nie wiem, czemu tak tego sylwestra nie lubię. Nie lubię jeszcze niedziel, też nie wiem dlaczego, i sylwester punktuje tym, że jest tylko raz w roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Konto usunięte
|
Kali rozumic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Przywołuję do porządku. Wypowiadamy się w miarę możliwości w ojczystym języku
![]() ![]() U mnie nie strzelają jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 03:44 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- Co Ty dzisiaj taka zaczepna jesteś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-12-22 o 02:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
Maseczka, polsat i udane pożycie (gratulujemy, a jakże!) rozwaliły mnie od rana
![]() Nie rozumiem osób, które muszą w długaśnych wywodach tłumaczyć, jak wyśmienicie się czują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
U mnie juz fajerwerki strzelaja :|||||
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
U mnie jeszcze nie całe szczescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
U mnie już od tygodnia. I z doświadczenia wiem, że potrwa to prawie do końca stycznia.
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
ja też mega nie lubię Sylwestra!! myslałam że tylko ja tak mam
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i jak juz tutaj moderator sie wypowiada to punk 9 znasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Naczelna Nastolatka
|
o proszę, teraz będziesz oye moderatorów ustawiać? Wszechwiedząca?
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Sylwestra lubię średnio. Odkąd mam dziecko mam wymowke (haha!) i spędzamy go z Tz w domu. Filmy, jedzenie i pewna aktywność fizyczna na kanapie
![]() A co do fajerwerków to mam sąsiada, który strzela już ze trzy dni wcześniej... Byliśmy na jednym z Sylwestrow ze znajomymi w Polańczyku. Mieliśmy wynajęty domek. O północy wyszliśmy na balkon a tam z sąsiedniego domku odpalali fajerwerki. Oczywiście nawaleni w cztery d.... źle wycelowali i prawie dostałam w głowę... ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Dodam, że domek stał na wyspie na która dostać się można tylko promem w konkretnych godzinach. Gdyby coś się stało to nawet nie miałabym się stamtąd jak wydostać, no chyba ze płynąc wpław... od tej pory mam szczególny uraz do rac i fajerwerków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z Tobą na czele
![]() I tak, znamy punkt 9 regulaminu- w sposób przesmiewczy nie wolno zwracać uwagi na błędy ![]() Więc napiszę grzecznie i uprzejmie- źle się czyta Twoje posty pełne błędów.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi lzy poleca to tylko ze szczescia. To byl bardzo dobry rok i nastepny sie tez bardzo dobrze zapowiada. Sylwester to wyjatkowa noc, mamy plan juz swietowac od 2 po poludniu, z dziecmi na rynku, koncerty zabawy itp. A wieczor w domu dalsza zabawa z dziecmi i polnoc z tz plus szampan. Bardzo szalona szampanska zabawa sie zapowiada ![]() I nikt jakos dziwnie na mnie na patrzy jak im mowie ze sylwestra spedzam w domu, a wiekszosc nawet twierdzi ze super plany ![]() Jesli ci sie zle czyta to nie czytaj. Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-12-22 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem plebsem bez służących ( za to mam słownik) i podnieca mnie czytanie postów szlachty
![]() A tak na serio kończę dyskusję z oye, bo widzę, że jest słynna z budzenia negatywnych emocji na tym forum. Niech płacze ze szczęścia.EOT
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
U mnie tak leje, że póki co od wczorajszego wieczoru nikt nie strzela
![]() oby tak samo lało w sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Konto usunięte
|
Nom
Bardzo szalona zabawa xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi tam nie przeszkadza, że potrzebujecie sobie pozgredzić. ![]() Chyba każdy lubi sobie czasem zdrowo pozrzędzić. ![]() ![]() Gdybym miała na ten wątek spojrzeć bez zmrużenia oczka to musiałabym się zdziwić, że istnieją ludzie uważający się za dorosłych i zaradnych i jednocześnie wbijający się w cekinową kiecę i wyściubiający kinole na mróz by hucznie się bawić choć marzą o podusi i telewizorni ![]() ![]() Po 3 śmiem wierzyć, że najwięcej ludzi bawi się w NOT-cie (nocne oglądanie telewizji ![]() ![]() ![]() ![]() Nie myslałam, że takim wstrząsającym wynalazkiem ludzkości i milowym w dziejach krokiem może być dla przeciętnego ludzia obchodzenie sylwestra z tyłkiem w dresie i w domu. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-12-22 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
Nienawidzę tego całego gadania o Sylwestrze. Wkurza mnie wysłuchiwanie jak to ktoś się
wybierana imprezę ze znajomymi, których ja nie posiadam i jest szczęśliwszy ode mnie. Ten dzień od 20 lat (!) spędzam w domu z rodzicami. Raz jeden jedyny w tamtym roku byliśmy u wieloletnich znajomych rodziców, z którymi się od lat spotykamy i którzy mają trójkę dzieci, ale nie uważam tego za wyczyn w moim życiu, zważywszy na to, że te dzieci mają 17, 15 i 13 lat i czasy nadawania na tych samych falach mamy niestety już dawno za sobą, teraz mają swoje życie i swoich znajomych. Poza tym to nie pasuje, żeby 20 latka zadawała się z dziećmi, bardziej jestem dla nich jak niańka lub starsza siostra niż równa znajoma. Dawniej w Sylwestra zawsze stroiłam się w wymyślne ciuchy, puszczałam ulubioną muzykę i udawałam, że świetnie się bawię. Teraz uważam, że było to żałosne. Dlatego w tym roku daję sobie spokój, założę zwykłe ciuchy, a raczej nawet piżamę, bo chodzę się myć już ok 20-tej, zaszyję się w łóżku z filiżanką zielonej herbaty lub grzańca i trzymając się z dala od Telewizyjnych Sylwestrów obejrzę jakiś dobry film z mojej nagranej kolekcji, lub zatonę w lekturze z półki wysokich lotów, albo poświęcę się właśnie eksponowaniu moich ponurych rozważań i pracy nad umysłem. O dwunastej fajerwerki wystrzelą, złożę życzenia rodzicom mając nadzieję, że to czego mi życzą się spełni (swoją drogą oczekiwania a rzeczywistość), wrócę do łóżka i zasnę. Ot, kolejny nowy dzień, tyle, że zmiana dwóch ostatnich cyferek w czterocyfrowym ciągu. Nie ma o co robić tyle hałasu. A najchętniej to położyłabym się już o 23 i położyła na wszystko lachę. Jedyną przyjemną rzeczą w tym całym przedsięwzięciu jest satysfakcja z tego, że nie muszę marnować kasy i czasu na kreacje, fryzjera i inne pierdoły tylko po to, żeby poskakać przez kilka godzin zgodnie z przymusem ,,godnego" przeżycia tej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.