|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Zal mi tej dziewczyny, jej dziecka. Współczuję ludziom, którzy się na paczkę złożyli w dobrej wierze.
![]() |
#4023 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Konto usunięte
|
Mnie tam nie bolom, piszmy jak kcemy.Warzne rzeby sie zorozumiedź . nie karzdy skonczył podstawuwke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Ja tam wykształcona nie jestem jakoś szczególnie, ale staram się dbać o pisownię. Dziwię się ludziom, że tak podstawowych rzeczy nie potrafią jak rozróżnienie między liczbą pojedynczą a mnogą w imieniu własnej wnuczki (wiedza zapewne z klas 1-3 podstawówki). Nie wrzuciłabym takiego posta bez sprawdzenia. Co innego zgubić literkę, spację - zdarza się. Ale takie ortografy?? I to u kobiety niepracującej, mogłaby się pouczyć trochę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
wańka wstańka
|
Nie przepadam za błedami, ale już dawno zaakceptowałam fakt, że niektórzy są analfabetami. Jakoś ciśnienia nie podnoszą mi takie błędy -szczególnie osób starszych (choć w tym wypadku ciężko wyczuć czy babcia jest osobą starszą
![]()
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Konto usunięte
|
obecnie chyba każda przeglądarka ma opcję korekty błędów więc no.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Konto usunięte
|
ukońżyłam wyższom szkołe lanzu i banzu i tam nie było orotgrawi. masz stym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4032 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, jak wiecie lub nie wiecie byłam organizatorem wizażowej paczki dla ubogiej, starszej pani z Krakowa
dostałam relację z wręczania tej paczki - tzn. relację z wizyty wolontariuszy, ponieważ wszystko oprócz krzeseł, zostało dostarczone przeze mnie jak nie wiecie dla kogo jest SP - bardzo proszę - relacja na nasz temat: "Drogi Darczyńco, Cieszymy się, że razem z nami zmieniasz świat na lepsze! Miłość wyraża się w trafionym prezencie, który nie jest banalnym podarkiem, ale strzałem prosto w serce. Sami wiemy, jak się czujemy, gdy ktoś trafi w nasze marzenia, zwłaszcza kiedy wydają się nierealne. Cieszymy się, że uczestniczyłeś w radości obdarowanej rodziny podczas dostarczenia paczki. Wolontariusz, który opiekował się rodziną (oznaczonej numerem MLP-884-410236), chciał przekazać kilka słów od siebie. Relacja ze spotkania z rodziną przy wręczeniu paczki. Pani Małgorzata dostarczyła osobiście wszystkie paczki przed finałem projektu, więc relacja ze spotkania z Panią Edwardą pokazały nam już ostygnięte emocje Rodziny. Jednak najbardziej z tego co nam mówiła ucieszyła się z lodówki na którą nie byłoby Jej stać oraz z możliwości skorzystania z usług fryzjera oraz wyjścia do teatru. Cieszy się, że znów może sobie poukładać wędliny w lodówce i zamrozić różne produkty. Jest bardzo wdzięczna, że okazano Jej serce i że obcy ludzie pomogli Jej bardziej niż własna Rodzina. Co chce Państwu przekazać wolontariusz: Ze swojej strony chciałam podziękować za współpracę i okazaną pomoc Pani Edwardzie, która jest dla niej ogromnym wsparciem i z pewnością długo będzie jeszcze wspominać dzień, kiedy to odwiedzili ją Darczyńcy z prezentami. Jeżeli Państwo kiedykolwiek postanowią znów wziąć udział w projekcie, zalecam by paczki mimo wszystko były dostarczone w okresie finału Szlachetnej Paczki. Cała radość wolontariusza jest w momencie, gdy widzi reakcję Rodziny na otrzymane prezenty. W momencie gdy są one dostarczone wcześniej, ta radość zostaje nam odebrana. Co chce Państwu powiedzieć od siebie rodzina: "Ślę Państwu podziękowania i życzenia wszystkiego najlepszego i długiego życia. Będę się za Państwa codziennie modlić." już wiecie dla kogo jest SP? dla wolontariuszy, żeby mogli dostać orgazmu przy otwieraniu paczek zrobionych za nasze pieniądze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 |
Zakorzenienie
|
Przecież to ręce opadają...
#4034 |
Zakorzenienie
|
ok, to wiele tłumaczy. Teraz wiem, że te tablety to nie chciała rodzina, a wpisali wolontariusze coby mieć radochę jak to rodzina rozpakuje
![]() Mawis jak śmiałaś zepsuć zabawe! |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Konto usunięte
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49432588]dziewczyny, jak wiecie lub nie wiecie byłam organizatorem wizażowej paczki dla ubogiej, starszej pani z Krakowa
dostałam relację z wręczania tej paczki - tzn. relację z wizyty wolontariuszy, ponieważ wszystko oprócz krzeseł, zostało dostarczone przeze mnie jak nie wiecie dla kogo jest SP - bardzo proszę - relacja na nasz temat: "Drogi Darczyńco, Cieszymy się, że razem z nami zmieniasz świat na lepsze! Miłość wyraża się w trafionym prezencie, który nie jest banalnym podarkiem, ale strzałem prosto w serce. Sami wiemy, jak się czujemy, gdy ktoś trafi w nasze marzenia, zwłaszcza kiedy wydają się nierealne. Cieszymy się, że uczestniczyłeś w radości obdarowanej rodziny podczas dostarczenia paczki. Wolontariusz, który opiekował się rodziną (oznaczonej numerem MLP-884-410236), chciał przekazać kilka słów od siebie. Relacja ze spotkania z rodziną przy wręczeniu paczki. Pani Małgorzata dostarczyła osobiście wszystkie paczki przed finałem projektu, więc relacja ze spotkania z Panią Edwardą pokazały nam już ostygnięte emocje Rodziny. Jednak najbardziej z tego co nam mówiła ucieszyła się z lodówki na którą nie byłoby Jej stać oraz z możliwości skorzystania z usług fryzjera oraz wyjścia do teatru. Cieszy się, że znów może sobie poukładać wędliny w lodówce i zamrozić różne produkty. Jest bardzo wdzięczna, że okazano Jej serce i że obcy ludzie pomogli Jej bardziej niż własna Rodzina. Co chce Państwu przekazać wolontariusz: Ze swojej strony chciałam podziękować za współpracę i okazaną pomoc Pani Edwardzie, która jest dla niej ogromnym wsparciem i z pewnością długo będzie jeszcze wspominać dzień, kiedy to odwiedzili ją Darczyńcy z prezentami. Jeżeli Państwo kiedykolwiek postanowią znów wziąć udział w projekcie, zalecam by paczki mimo wszystko były dostarczone w okresie finału Szlachetnej Paczki. Cała radość wolontariusza jest w momencie, gdy widzi reakcję Rodziny na otrzymane prezenty. W momencie gdy są one dostarczone wcześniej, ta radość zostaje nam odebrana. Co chce Państwu powiedzieć od siebie rodzina: "Ślę Państwu podziękowania i życzenia wszystkiego najlepszego i długiego życia. Będę się za Państwa codziennie modlić." już wiecie dla kogo jest SP? dla wolontariuszy, żeby mogli dostać orgazmu przy otwieraniu paczek zrobionych za nasze pieniądze ![]() Co to za bełkot? To piszą dorośli ludzie? ![]() "Jej, Ona, Rodzina" "chciałam podziękować za współpracę i okazaną pomoc Pani Edwardzie, która jest dla niej ogromnym wsparciem i z pewnością długo będzie jeszcze wspominać dzień" "najbardziej z tego co nam mówiła ucieszyła się z lodówki na którą nie byłoby Jej stać" ![]() Zdanie na czerwono - oczywiście poniżej krytyki. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-21 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
szlachetna paczka - spraw radość wolontariuszom!
#4037 |
Konto usunięte
|
fejspalm
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Konto usunięte
|
Wut. Wut. Wut.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Copyraptor
|
Tak właśnie sądziłam, czytając o tych wizytach u naszej Pani, że wolontariuszce to się nie spodoba. Heh.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
Mawis, okrutnico
![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-12-21 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
.
|
cyce opadajo, dosłownie -_- ja bym wysłała wiąchę wolontariuszowi, że chyba go po...ło.
#4042 |
Konto usunięte
|
To jest po prostu okropne.
(Wrzuciłabym na szlechecką) |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Konto usunięte
|
Brak mi słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
wańka wstańka
|
Słów brakuje.
#4045 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Wredny kotecek
|
Mawis... wredna jesteś i tyle. Sprawiłaś radoźć Pani Edwardzie za to smótek wolontariószowi..... Nie na tym polega szlachetna paczka powinnaś się wstydzidź!
![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- (jak widać wolontariusze też potrafią być roszczeniowi) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
Mawis, jestem w szoku
![]() ![]() ![]()
#4048 |
maszyna, nie człowiek
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49432588]dziewczyny, jak wiecie lub nie wiecie byłam organizatorem wizażowej paczki dla ubogiej, starszej pani z Krakowa
dostałam relację z wręczania tej paczki - tzn. relację z wizyty wolontariuszy, ponieważ wszystko oprócz krzeseł, zostało dostarczone przeze mnie jak nie wiecie dla kogo jest SP - bardzo proszę - relacja na nasz temat: "Drogi Darczyńco, Cieszymy się, że razem z nami zmieniasz świat na lepsze! Miłość wyraża się w trafionym prezencie, który nie jest banalnym podarkiem, ale strzałem prosto w serce. Sami wiemy, jak się czujemy, gdy ktoś trafi w nasze marzenia, zwłaszcza kiedy wydają się nierealne. Cieszymy się, że uczestniczyłeś w radości obdarowanej rodziny podczas dostarczenia paczki. Wolontariusz, który opiekował się rodziną (oznaczonej numerem MLP-884-410236), chciał przekazać kilka słów od siebie. Relacja ze spotkania z rodziną przy wręczeniu paczki. Pani Małgorzata dostarczyła osobiście wszystkie paczki przed finałem projektu, więc relacja ze spotkania z Panią Edwardą pokazały nam już ostygnięte emocje Rodziny. Jednak najbardziej z tego co nam mówiła ucieszyła się z lodówki na którą nie byłoby Jej stać oraz z możliwości skorzystania z usług fryzjera oraz wyjścia do teatru. Cieszy się, że znów może sobie poukładać wędliny w lodówce i zamrozić różne produkty. Jest bardzo wdzięczna, że okazano Jej serce i że obcy ludzie pomogli Jej bardziej niż własna Rodzina. Co chce Państwu przekazać wolontariusz: Ze swojej strony chciałam podziękować za współpracę i okazaną pomoc Pani Edwardzie, która jest dla niej ogromnym wsparciem i z pewnością długo będzie jeszcze wspominać dzień, kiedy to odwiedzili ją Darczyńcy z prezentami. Jeżeli Państwo kiedykolwiek postanowią znów wziąć udział w projekcie, zalecam by paczki mimo wszystko były dostarczone w okresie finału Szlachetnej Paczki. Cała radość wolontariusza jest w momencie, gdy widzi reakcję Rodziny na otrzymane prezenty. W momencie gdy są one dostarczone wcześniej, ta radość zostaje nam odebrana. Co chce Państwu powiedzieć od siebie rodzina: "Ślę Państwu podziękowania i życzenia wszystkiego najlepszego i długiego życia. Będę się za Państwa codziennie modlić." już wiecie dla kogo jest SP? dla wolontariuszy, żeby mogli dostać orgazmu przy otwieraniu paczek zrobionych za nasze pieniądze ![]() W jakim wieku jest wolontariusz? Bo w wiek >19 nie uwierzę... Przekazując (mimo wszystko ciężko zarobione) pieniądze na pomoc pani Edwardzie cieszyłam się, że mogę pomóc komuś, kto sam już swojego życia nie zmieni. Niestety relacja wolontariusza zabrała mi całą radość z jakiegokolwiek pomagania i podejrzewam, że nie tylko mnie ![]()
#4049 |
Wizażowy Kot Igor
|
Mawis,
ręce i nogi oraz szczęka mi opadły. Teraz wręcz czuję, jak zaczyna mi opadać biust... Nie wierzę, jak wolontariusz może być tak infantylny. Choć patrząc na część beneficjentów, na sposób "odmownego załatwiania" krytyki na stronie SZP to może już nic mnie w tym temacie dziwić nie powinno. Ale, jak mawia mój przyszywany brat, ja jestem naiwna i stale się jednak dziwię.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja nie wiem jak można tak język ojczysty kaleczyć i jeszcze wysyłać w świat takie teksty. A główny sens tego maila to powala. Niedobrzy darczyńcy, wolontariuszowi radość odebrali. A fe!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.