|
|
#301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Ale to bez śmichu chichu trochę prawda. Trochę, bo z jednej strony jestem smakoszem i uwielbiam fancy potrawy, ale z drugiej jadam przaśne, chłopskie jadło i zachwycam się pod niebiosa duszoną cebulą na chlebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wow! Jak ja Ci zazdroszczę, moim celem jest ten sam stan. Chciałąbym go wkrótce osiągnąć. Do obleganej dentystki się nie dostałąm, bo scykałam sama bez obstawy. Rano były miejsca jeszcze ale, dla mnie pójście samemu po raz kolejny w nowe nieznane miejsce (do znanych już nie wrócę Teraz muszę tak ustawić termin, że Teżyk czeka jako obstawa i mnie bezpiecznie odwiezie do domu. Zazdroszczę Ci tego stanu sakramencko. Cytat:
Ja nigdy nie składam żadnych życzęń, w domyśle wszystkim życzę dobrze, jak najlepiej, bez względu na okazję zawsze chcę, żeby każdemu ukłądało sie wszystko po jego myśli. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Ad remont, dziś pomyślałam o Tobie, jak byłam u przyjaciółki. Ona ma jasne (lubisz jasne drewno z tego co pamietam) żaluzje w sypialni. Z Ikea. Wyglądają świetnie i są baaaaaaaardzo praktyczne. |
|||
|
|
|
#302 | ||||
|
BAN stały
|
Znad piernika w piekarniku
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Zdrowia dla kotletów" O karpiach milickich krążą legendy jak Polska długa i szeroka ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#304 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Eeee no tak na szybciocha, roboczo nazwałam to coś ratatujem, bo mu najbliżej do tego, ale po prostu miałam duszoną cukinię, papryką, cebulę, czosnek i pomidory.
|
|
|
|
|
#306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobry pomysł Cytat:
no więc nawzjamenie Cytat:
i żeby Ci sie udało wszystko jak trzeba wyleczyćJa chociaż tyle dobrego mam z zębami że mimo że psują mi się szybko i często, to na szczęście niegroźnie i łatwo jest załatać i mieć z głowy ![]() niezbyt pasują na służbowe spotkania ![]() Macham znad pierników sztuk ponad 60 ![]() Jednak mimo przeciwności losu upiekłam i na dodatek są jadalne Nie udało mi sie jednak kupić foremek do wykrawania więc wycinałam ostatecznie dużym kieliszkiem |
||||
|
|
|
#307 | ||
|
Konto usunięte
|
Potwierdzam nie działa ![]() Chyba pomogło bo gorączki nie ma i gardło nie boli ![]() Już? Cytat:
Jest zimno, pełno soli, obów sie psuje, nie można w plener na piwo iśc Cytat:
|
||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A widziałaś, jakie cudne Huntery robią? Takieło, albo takie, lub też takie ![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49431560]Już? [/quote] Drzewiej mielim już chujkę na 6. grudnia ![]() Cytat:
Wujek Gryszard pijał piwo w plenerze przy -25, więc wiesz ![]() Któż to puka o tak późnej porze?! Opowiadaj!
|
|||
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo podobają mi się, nosić ? Do czego? http://lula.pl/lula/1,94040,6508590,...immy_Choo.html I Te też są przepiękne http://szafa.pl/c16045460-kalosze-pi...hunter-36.html Mogłabym nosić, gdyby nadejszła odwilż stulecia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-21 o 23:09 |
|
|
|
|
#312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edit: drugie cudne! |
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem serio mówię, bez podśmiechujek. Te drugie są takie 10 na 10. No ale póki co, nie prędko mnie taki zakup czeka, nawet w odwilż stulecia. Ad butów, Polly zwróciłaś już swoje ocieplaki z Deicha? Bo ja tak. Poważnie, dusza minimalisty powiedziała mi popukaj sie w głowę kobieto, mam kilka par botko-kozaków o różnym stopniu ocieplenia. Zimowo/jesiennie jestem dobrze zaopatrzona, poleciałam na membranę i promo Zatem za tę kasę kupię sobie wiosenne, bo takich mi zawsze brak. |
|
|
|
|
#314 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Tak w ogóle jestem w czarnej d... ali z prezentem dla siebie Mama truła od końca listopada, a ja mam jeszcze tyyyle czaaasu przecież, tak Najprościej byłoby kliknąć se flaszkę jakąś, no ale ileż można? Ostatnio używam non stop Sander Man, na zmianę z wodnym Fafarafą, także na siłę takie to trochę
|
||
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no serio mówię, mój Teżyk taki sprytny że hoho z urodzinowej i świątecznej puli rodzinnej se kupi kurtkę taką płaszczykowatą, pomóż mi jak się to fachowo nazywa? Z niby wełny? Z pagonami, kołneirzem, chyba dwurzędową. Już mierzył i wygląda w tym świetnie. Na co dzień chodzi sprotowo/luzacko/rockowo ale są takie sytuacje, kiedy mu brakuje tej części garderoby. A'la coś takiego http://img03.allegroimg.pl/photos/40.../49/4717904900 Tu jest akurat jakąs jednorzędowa, no ale nie ma zasad, ot wybierze to w czym się będzie czuł/wyglądał najnormalniej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-21 o 23:43 |
|
|
|
|
#316 | ||||
|
BAN stały
|
Kop leżącego, się nie krępuj
Cytat:
Kurtka płaszczykowata? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), ale połowa czeka na "chudsze czasy" ![]() Może se małe Contradiction szczelę, a do tego zestaw Pharmaceris do cery parchatej (widziałem u nas w aptece)?
|
||||
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Noś rozpięta, i modnie i wygodnie, czasem nawet lepiej to wygląda 3. Ależ Ci zazdroszczę zdecydowania! Ostatnio w Sepho Pani pytałą mnie jakiego typu próbkę dołączyć, powiedziałam, że nie mam pojęcia może coś z nowych zapachów, żebym poznała. Dołączyła Dahlia Divin no i dla mnie meeeeh ani szał ani tragedia. A chuopin mówi, że pachnie znakomicie. Rewelka i w ogóle. Ja sobie myślę, że trochę panciowato? Bo ja wiem, Ja już nie wiem czego ja mam szukać Kategoria opisana jako Lush floral woody, no i w sumie się zgadza, najpierw jest lush - fuble, potem mocny floral - też fuble, a baza woody - całkiem najs na drugi dzień na szaliku. (nie, nie pryskam szalika, od skóry nasiąka)
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-22 o 00:18 |
|
|
|
|
#318 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A moja Didka to jest wyluzowana. Mając do dyspozycji foremki z motywami BN tj. chu-ka, dzwonek, renifer, wzięła i se zrobiła pierniki w kształcie jajka, kurczaczka i owieczki W sumie co tam ch-jka czy jajko i tak się zje Sztuki odmachują ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#319 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zapiekanek
![]() Racja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam straszny sentyment do tego zapachu (mój pierwszy zakup w ciemno, w dodatku u kumpla zamawiałem bo chyba nawet internetu nie miałem podówczas; zgrabna dziesiątka z pedetu) Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
Weź mnie nie drażnij Tu płakać trzeba
|
||||
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to miałam napisać, że do doopy są
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#322 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#324 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się spać, nie chce mi się spać i tak będę siedzieć.
![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
Fajne są te "nieoczywistości" |
|
|
|
|
#326 | |
|
BAN stały
|
Mnie czeka jutro Dzień Wielkich Porządków, aż strach kłaść się spać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie znałam, ale tak sobie żartowałam, że piwnica jako sklep z doswiadczeń babci Z przymrużeniem oka, że pewnie służyła kiedyś komuś jako mekka handlu Prostacki żart na miarę Strasburgera. Dobra, tera lete, |
|
|
|
|
#328 | |
|
BAN stały
|
Szczęściara
![]() Cytat:
A sklep w sensie sklep to była spółdzielnia lub klub (bo w tym drugim istniał kiedyś klub, pamiętam jeszcze z końcówki lat '80; zresztą ciotka moja w nim stała za ladą) ![]() --- Dobranoc Edit: myjąc zęby przypomniało mi się, że sklep (jako sklep, nie piwnica) był u mojej drugiej babci, w pokoju na strychu (ale to daaawna historia, lata po wojnie zaraz) I jeszcze szajer tam jest, niestety nie ten z Tolkiena
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-22 o 02:52 |
|
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaglądaj częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znad kawy i ciemności
|
|||
|
|
|
#330 |
|
niecnotliwa dziewica
|
:roza;
Pytanie do Matek: gdzie stacjonarnie nabyć kowbojski kapelusz dla dwulatki?W Smyku? wracam do
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Chyba nie zdążę jednak nic przygotować, tzn mam nadzieję, że chociaż choinkę zdążę ubrać 

Eeee no tak na szybciocha, roboczo nazwałam to coś ratatujem, bo mu najbliżej do tego, ale po prostu miałam duszoną cukinię, papryką, cebulę, czosnek i pomidory.
żeby Ci sie udało wszystko jak trzeba wyleczyć

Wujek Gryszard pijał piwo w plenerze przy -25, więc wiesz 

Kategoria opisana jako Lush floral woody, no i w sumie się zgadza, najpierw jest lush - fuble, potem mocny floral - też fuble, a baza woody - całkiem najs na drugi dzień na szaliku. (nie, nie pryskam szalika, od skóry nasiąka)
Tu płakać trzeba
A sklep w sensie sklep to była spółdzielnia lub klub (bo w tym drugim istniał kiedyś klub, pamiętam jeszcze z końcówki lat '80; zresztą ciotka moja w nim stała za ladą)