|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Tak wygląda
|
|
|
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.sendspace.com/file/ozu89c A nikt więcej raczej nie może powiedzieć dopóki ktoś nie będzie miał dostawy z katalogu 12 ![]() No i Tajemnicza667 mnie wyprzedziła (peszek) :-P
Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC !!!! ![]() Edytowane przez esztonek Czas edycji: 2007-08-06 o 17:22 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
Masz prawo upomnieć się o "prezent przeprosinowy" dla Ciebie i dla klientki jeśli jakiś produkt nie przyszedł na czas. Ja tak zawsze robię, musisz napisac maila do avonu.
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- była bym wdzięczna
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale bym wydała pieniażki i została z takim bublemjeszce raz dzięki i uścicki porzeczko2602! |
|
|
|
|
#4896 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam dziewczynki za odpowiedzi...
![]() ![]() : Mojej mamie się podoba Więc chyba zamówie:P
|
|
|
|
#4897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem Titania jest bardzo ładna, zero tandety i żałuję że kupiłam wcześniej drożej bo teraz fajna cena.Ale samego zakupu nie żałuję
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam futerał i kuferek za zakup kosmetyków kolorowych i mam pytanie. Czy którejś z Was trafił się może uszkodzony futerał?? To metalowe zapięcie odpada
Chciałabym go wymienić, ale nie mam już do niego folii (nawet nie pamiętam- ale chyba był w folii??) Nie wiem, czy przyjmą taki bez opakowania?
|
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Mam zapotrzebowanie na jakiś peeling Ale ja lubie takie zdzieraki mocne Więc co polecacie? Jest coś takiego a Avonie? (mialam ten z granatem z Solutions, fajny byl ale mam ochote na cos nowego )
|
|
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
ja miałam te z Senes i dla mnie były po prostu świetne bo mają grube drobinki;-) Teraz zamówiłam sobie 2 sztuki takze na prawde warto spróbowac
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i peeling kawowy
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Wystawili mi fakturę.
Wszystko przyjdzie. Bransoletka Doily, pierścionek Candid i srebrna kosmetyczka z netto - przyjdą. I nie wiem po co dają mi 8 katalogów K10 ! ![]() Skarpetki PS nie przyjdą - ale to już każdy wie ![]() A czy wy też dostałyście PR.SZM.UCR.FROZEN.ROSE ?
|
#4904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Drobinki ma grube ale mimo wszystko zdzierak to nie jest. Lekki żel peelingujący jak dla mnie Ale dzięki
|
|
|
|
|
#4905 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Hejo,
To dobrze, ze skarpetki nie przychodza dalej. moze jak bedzie mi niewiele brakowac, to tez sobie podniose nimi zamówienie. gorzej, jak mi przyślą. ponawiam pytanie innej dziewczyny:czy robią korektę, jeżeli zrezygnuję w COK ze skarpetek i spadnę na niższy próg opustowy?A wy potrzebujecie te skarpetki faktycznie? zamawiacie je co katalog? dzis namówiłam kumpele z pracy na te kuracje parafinowa do rak. ciagle narzeka, ze ma suche. Mam nadzieje, ze bedzie zadowolona. Dostalam ja programie a sprzedałam w promocji za 9,90 ostatnio dzien przed złożeniem zamówienia dostałam sms-a od mojej OMS ( znowu sie zmienila osoba), ze jak zloze zamowienie do 2 sierpnia to dostane "rewelacyjny" prezent. SMS oczywiscie z myavon. Zamowienie zlozylam, bo i tak czekalam na sam koniec a potem zadzwonilam, a ona mi, ze ma zestawienie, i że pisała do osob, które dluzszy czas sa nieaktywne ( ja składam co katalog 1 zamówienie + czasem zakupy w COK) i ze potem to analizuje, i przyznaje prezenty. juz to widzę.... pozdrawiam |
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wart swojego polecenia
|
||
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
odebrałam dziś paczkę i skarpetek brak
dostałam wszystkie prezenty z linii SPA jeśli chodzi o zamówione przeze mnie produkty to: -satynowa kredka lilac-jaśniutki fiolet-bardzo delikatny -kredka emerald arabian glow-taka morska zielen ładnie połyskująca złotem -kremik liv z demo-muszę przetestować -próbka nowego zapachu rouge(czy jakoś tak)nawet ciekawy zapach-chyba się skuszę-zobaczę jeszcze jak z trwałościa-na razie trzyma się ok 2h |
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki włąśnie odebrałąm pakę 10
![]() ![]() 1. Zero braków 2. Szminka Sheer naturalne bardzo fajna- błyszczy się i jest lekko kremowa i kolorek mój3.balsma darmowy spa- dosc specyficzny zapach- ale juz sie przyzwczailam posmarowalam tylko kawalek reki hehehe na probe i ladnie rozswietla ![]() 4.bransoletka doily jest taka -> 5.naszyjnik z internetowej jest oki , ale nie ma zadnego zapiecia, tasiemki ani nic... czy tak ma byc? 6.maseczki spa jescz enie uzylam (tej ryz isake) ale pachnie jak balsam z tej serii ![]() 7.pedzel do pudru z netto fenomenalny włos 8. pedzel true glow - cudeńko ![]() dla mnie to tyle, restzy nie opisuje bo to deo, zele itp
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=inez1234;4943503]Dziewczynki włąśnie odebrałąm pakę 10
![]() ![]() 1. Zero braków 2. Szminka Sheer naturalne bardzo fajna- błyszczy się i jest lekko kremowa i kolorek mój3.balsma darmowy spa- dosc specyficzny zapach- ale juz sie przyzwczailam posmarowalam tylko kawalek reki hehehe na probe i ladnie rozswietla ![]() 4.bransoletka doily jest taka -> 5.naszyjnik z internetowej jest oki , ale nie ma zadnego zapiecia, tasiemki ani nic... czy tak ma byc? 6.maseczki spa jescz enie uzylam (tej ryz isake) ale pachnie jak balsam z tej serii ![]() 7.pedzel do pudru z netto fenomenalny włos 8. pedzel true glow - cudeńko ![]() mozesz cos wiecej napisac o 7 ![]() ![]() |
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
"-próbka nowego zapachu rouge(czy jakoś tak)nawet ciekawy zapach-chyba się skuszę-zobaczę jeszcze jak z trwałościa-na razie trzyma się ok 2h[/quote]"
ja juz zdarzylam wylac na siebie zala probke tej wody i moj PŻ byl nia zachwycony! przyciagal go ten zapach co do trwalosci to musze przyznac, ze dosc dlugo czulam otoczke tych perfumikow, nie jestem w stanie powiedziec ile godzin, ale sporo
|
|
#4912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz zdarzylam wylac na siebie zala probke tej wody i moj PŻ byl nia zachwycony! przyciagal go ten zapach co do trwalosci to musze przyznac, ze dosc dlugo czulam otoczke tych perfumikow, nie jestem w stanie powiedziec ile godzin, ale sporo a ten zapach to raczej mocny czy delikatny?
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem taki raczej na wieczor pod mala czarna
|
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a który polecasz ?
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanko: czy przychodzi Wam ten żel pod prysznic dla mężczyzn Pro Sport zielony??
Zamówienie pobiorą do realizacji dopiero mi jutro a chciałabym zamówic dla Tż na urodziny jeszcze ten żel....
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
Coś wiecej o 7:
Pędzel lekki, włos się nie odkształca i jest bardzo przyjemny w dotyku. w ładnym etui. na prwde zadne badziewie jestem bardzo mile zaskoczona , bo spodziewalam sie czegos mniej dobrego jakosciowo
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
a ja osobiscie polecam Ci morelowy peeling St.Ives. Granulki sa 'twarde' i dobrze wyczuwalne. Zapach przyjemny! Tylko.. Mam do cery normalnej - i to on taki zdzieracz jest. Kupilam do cery wrazliwej i jest bardziej plynny i nie ma takich mocnych 'zdzieraczy'. Ten do cery normalnej gesty i super jak dla mnie!
http://serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52894,2743930.html
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
PATIŚ ale jak sie go zapina (naszyjnik) ?? bo u mnie nie ma zapiecia ani zadnej tasiemki.... :|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

!!!! 

- była bym wdzięczna

Maniaaa wizazowaniaaa