![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Ja chyba wgl
![]() ![]() Byłam w rossie po worki na śmieci do biura (mam obok budynku ) i zrobiłam szybkie zakupy do domu, głownie żarełko dla kota i psa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, powoli rozglądam się za wózkiem, tak naprawdę wcale nie musimy go kupować, bo mogę dostać od siostry, no ale chciałabym kupić nowy... Myśleliśmy o maxi cosi, Mutsy albo innej konkretnej firmie, ale wczoraj jak szłam na uczelnie widziałam fajny wózek, taki w moim typie
![]() ![]() http://allegro.pl/3w1-wozek-wielofun...849581040.html kolor ten pierwszy, szary ![]() badziewie? ![]()
![]() ![]() Piotruś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fartuch Czas edycji: 2014-12-22 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Kajaten jedo nawet ładniejszy
![]() ![]()
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Witaaaam
![]() Nadrobiłam III część, ale II już niestety nie dam rady ![]() ![]() U mnie już 15 tc, a 30.12 wizyta u gina prowadzącego. Już nie mogę się doczekać, co tam ciekawego mi powie ![]()
#396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pytam, bo ja też miałam już przyjemność. W pierwszej ciąży ujawniła mi się małopłytkowość. Teraz płytki mam w normie, ale muszę je obserwować. ja nigdy ![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Nam pan w Astrze polecał wózek bebetto Nico plus i ten kupiliśmy opowiadał nam o baby design lupo comfort i mówił też o tutku dobrze ale nie podobał mi się materiał i od razu odrzuciłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Mam potwierdzoną zwiększoną skłonność do zakrzepów i ogólnie problem z krzepliwością krwi, dlatego codziennie przyjmuje zastrzyki z heparyny i muszę być pod stałą kontrolą hematologa i robić dodatkowe badania
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, dokładnie ![]() Zrobiłam! Zrobiłam pierniczki, ciasto, w międzyczasie obiad i padam ![]() Jutro to samo albo jeszcze więcej roboty. Ale mam nadzieję, że chociaż tż już będzie ![]() Muszę gdzieś te pierniczki schować bo tż już 10 zjadł ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2014-12-22 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||
Konto usunięte
|
Nie dziwię się, że jesteś zła, też bym była
![]() A mikrodermabrazję, bo cudem akurat wszystkie badziewia ropne z brody mi się zagoiły i same przebarwienia mi pozostawały i dwie maski, bo brodę mam tłustą i trądzikową, a reszta sucha jak wiór. Siedziałam ponad godzinę i na koniec tak mi burczało w brzuchu, że aż mi głupio było ![]() EDIT: A, jeszcze peeling enzymatyczny miałam i ampułkę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() O kurcze, ale długo się męczy... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze się zajęli oj dobrze, bo byłam w Yasumi mojego kolegi ze studiów ![]() ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2014-12-22 o 16:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Szuu też bym chciała takiego kolegę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
Dziś miałam pierwszy taki dzień, który praktycznie cały przeryczałam... Najpierw tż na zakupach "po co nam cukierki? Juz mamy ", "Już będziemy kupować owoce? ", " Ty już chcesz kupować ubranka dla dziecka?", "we wszystkich sklepach są takie same ceny. Do ilu marketów jeszcze jedziemy? "... Itp itd... Normalnie tak mnie wkurzył, że łzy same popłynęły. Potem wszystko co miałam zaplanowane na dziś, czyli krojenie na sałatki itp zostało wykonane przez mojego brata. Może powinnam się cieszyć, że ktoś mnie odciążył, ale czy ja wyglądam na inwalidę? Nic mi nie wolno zrobić? A potem będzie, że się urobili po pachy, żyły sobie wypruwali żeby przygotować święta, a ja to nawet palcem nie kiwnęłam. Nie mam już siły...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Mycha
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Ja mam ten model - Jedo Fyn Memo
![]() ![]() On jest 2 w 1 i kosztował nas coś ok 1600zl w ubiegłym roku we wrześniu.
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Cieszcie się, że ktoś chce Was wyręczyć, zauważa, że w ciąży jesteście i każe odpocząć. Ja już nie pamiętam jak to jest usłyszeć usiądź sobie, ja to zrobię. U mnie ogromna różnica pomiędzy poprzednią ciążą a obecną. I nie mówię tu o robieniu wszystkiego z dzieckiem, bo to dla mnie naturalne, w końcu decydując się na ciążę byłam świadoma, że jedno dziecko już mam, ale generalnie podejście do drugiej ciąży jest na zasadzie: który to miesiąc? a, fajnie. posprzątałaś już na święta? co gotujesz? itp. Nie wspomnę już o mężu, którego prosiłam, żeby w weekend coś podgonił z robotą, a nie zrobił prawie nic, a dziś, jutro pracuje, nawet w wigilię pracuje tak, że nie spędzimy jej razem, więc nic już nie zrobi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Także kochana powiem Ci szczerze, że ja to bym chciała, zeby ktoś tak za mnie coś zrobił ![]() Główka do góry! Spójrz na to z innej strony ![]()
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem TŻ się zreflektuje ale na chwile a potem dawaj... Zaiwaniaj! Jedyne co to mama mnie odciąża jak może. Na wigilię robię tylko pierniki i saaatke jarzynowa dla całej rodziny na święta. A nie daj boże gorzej się poczuć!
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Rozeznanie
|
Cześć mamusie
![]() Jestem z wami na bierząco, więć pleas chociaż mnie nie wypisujcie ![]() Szuuu- ja też miałam ogromny problem ze spaniem, bo nie dość że tż cholernie chrapie to jak w nocy do ubikacji wstawałam to mi ciężko było zasnąc a potm i tak co godzine się budziłam jakbym wogóle nie spała, ale o dziwo od dwóch dni przesypiam całą noc, śmieje się że to zasługa feng shui bo przemeblowanie zrobiliśmy i od tamtej pory śpie ![]() A u mnie identyczna sytuacja z tż, ja posprzątałam całe mieszkanie, całą wigilie sama przygotowuje a jemu się niechce do swojej matki po obrus dla mnie pojechać bo mi kupiła w prezencie imieninowym!!! A poza tym tż twierdzi że mi już całkiem odbija bo się podobno złoszcze o byle co a on nie potrafi z ciężarną postępować a potrafi się jeszcze obrazić!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Konto usunięte
|
Barbaritka, u mnie na feng szui nie ma warunków
![]() ![]() ![]() My od wczoraj mamy znowu kongo, jak już odpoczęliśmy po czwartkowym Komandorze, to wczoraj Tż pojechał do Ikei i dwie komody przytargał. Złożył jedną - spoko, bo ma stać w dziecięcym pokoju, ale druga to tragedia, bo trzeba było prawie całe akwarium opróżnić, żeby ze starej komody przenieść i ten cały majdan... I teraz stara komoda stoi na środku mieszkania i chyba postoi bo wszyscy już powyjeżdżali i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziewczyny!
Jutro z rana jedziemy z Tż juz na całe święta do teściów, więc pewnie nie będę miała tam możliwości na dłużej usiąść przy kompie, dlatego już dziś chciałabym Wam wszystkim życzyć zdrowych, przyjemnych, oraz bezwietrznych Świąt Bożego narodzenia ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mnꀿ nie będzie prze święta, więc życzę wszystkim Wesołych Świąt!
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tez Wam zycze zdrowych, wesolych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia.
ImageUploadedByWizaz Forum1419319882.230654.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My z Tż też byliśmy wczoraj pooglądać wózki i foteliki, ale pan w sklepie nie był zbytnio zainteresowany sprzedażą :/ a dla mnie to wszystko to czarna magia - najbardziej podobały mi sie maxi cosi ale ich cena też była zdecydowanie najwyższa i nie wiem czy warto tyle dać za wózek.... Czy kupować wózek multi - funkcyjny czy lepiej kupić wszystko osobno ![]() Co pysznego pichcisz?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też nie lubie jak mój Tż ma takie teksty, ale na szczęście teraz mu się to nie zdarza ![]() A traktowanie mnie jak bym była obłożnie chora to często u nas jest, ale staram się nie dawać, bo tak jak mówisz nie chce kiedyś usłyszeć czegoś tam, póki jest wszystko ok to liczę na pomoc a nie na wyręczanie mnie. Cytat:
![]() ![]() ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() Edytowane przez Domincia_1987 Czas edycji: 2014-12-23 o 07:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Kolejny dzien leje i wieje. Mam dosc. A w planach zakupy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.