|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Cytat:
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2014-12-22 o 21:21 Powód: Blad |
|
|
|
|
#1082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys oglądałam przyjaciółki ale pozniej odpuściłam i teraz juz w ogole nie wiem co sie tam dzieje ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Dokładnie. Wlasnie to miałam na myśli, tylko ze obrałam to obszerniej w słowa... W niektórych przypadkach liczy sie każda minuta.
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Godzinę sobie dałam i dokładnie za 7 minut jak nie przejdzie to jadę.Juz jestem ubrana.Chciałam Wam tylko napisać co jest ze mną i pozanć Wasze zdanie a dokładniej miałam nadzieję,że może któraś z Was miała podobnie kiedyś co nie zmienia faktu,że nie zamierzam na tej podstawie decydować.Wolę zrobić z siebie głupią na IP niż potem żałować,że nie zareagowałam jak były objawy niepokojące. Lecę i mam nadzieję,że mi powiedzą,że tak tez może być i mnie uspokoją,że nic złego sie nie dzieje. Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2014-12-22 o 21:27 |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hahaha skaad ja to znam😁 mi zamkniete maslo smierdzialo bananami😨😨😨😨 ale powiem Ci ze jak mdlosci przeszly to docenilam zmysl smaku i zapachu 😉😉😉😉😡 i .... poszlam po kebaba😈😈😈 |
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2014-12-22 o 23:21 Powód: Blad |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedz, czekamy na wieści
|
|
#1087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejni co na gotowe wpadaja na wyzerke😉 a w styczniu powinno byc juz widac😊 Bol jajnikow i ciagniecie jest stety niestety normalne bo to macica sie rozciaga |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1088 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
Cytat:
![]() no to masz z głowy czarną robote . Zostajecie z dzidziusiem na tym mieszkaniu wynajmowanym, czy docelowo będziecie czegoś szukali?Cytat:
.A jakie masz odczucia względem położnych i lekarzy tam pracujących? Cytat:
![]() Można się w sumie niezle przestraszyć, sama bym pewnie spanikowała. Mi się zdarza,że zakłuje mocniej w podbrzuszu to już mam jakąś wewnętrzna obawę żeby zajrzeć, czy tam wsio dobrze ![]() Kiedy na te prenatalne idziesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też czekaliście na serducho coby się pochwalić? Ja się wacham,bo TZ chce powiedziec rodzicom, a ja chciałabym zaczekać do kolejnego USG (31.12) może wtedy będzie już serducho. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo to mieszkanie piękny metraż ma,ale i cene słuszną. Rozważacie?____________ U mnie dziś prawdziwy maraton, po 4h chodzenia po makro nogi mi wchodziły...Jednak komfort chodzenia po sklepie ,gdzie nie ma tabunu ludzi bezcenny! Do tego przed Świętami postanowiłam zmienić swojego fryzjera dotychczasowego (4 lata chodzenia),wiec z niemałym stresem szłam do nowego. Na szczęscie wtopy nie było,wyglądam jak człowiek TZ też stwierdził,że jest lepiej , także mogłam do domu wrócić..heheMały dzisiaj zaspany przyniósł pozytywkę z Mikołajem w środku i mówi pokazując palcem "to od Niego dostane pod choinke śmieciarke" ![]() ps.nie wiem jak Mikołaj się wytłumaczy z braku tego konkretnego prezentu pod choinką )
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||
|
|
|
#1089 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po USG, maluch ma 8 mm i taaakie malusie serduszko
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hah moje dziecko dzisiaj stanęło przy mnie jak gotowałam obiad, myśli myśli.. I do mnie z tekstem, ze nie ważne czy aniołek przyniesie prezent czy nie, to jest nie ważne... ważne ze bedzie wigilia i bedziemy wszyscy razem. Myślałam ze zjadę !! Aż mi sie tak cieplutko na sercu zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Super !!!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() Dziś byłam na mikrodermabrazji a jutro zaliczę rzęski i fryzjera Mam nadzieję, że samopoczucie dopisze w Święta ![]() Załączam zdjęcie mojego Fasolexa
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2014-12-22 o 21:42 |
|
|
|
|
#1093 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odwazna jestes, ze z fryzjerem eksperymentujesz przed swietami I szacun za maraton po sklepach😃😃😃😃😃 ja nienawidze takich "wypraw" takze wielki szacun!!!! My nawet znosnie dotarlismy jak byl ZYZIO marudek to karmilismy go okruszkami chlebka, ktory uwielbia iiiii.... PODZIALALO!! HAhaha wszystkie chwyty dozwolone :p |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jak słodko chyba ze juz gdzies pisałaś a mi umknęło :P
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1096 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i super wzruszyłaś się pewnie . Byłaś z W.?Cytat:
. Dziś jak robiłam farsz do krokietów stanął obok i mówi "jutro to będę jadł" . Nie wie co,ale jak już się miesza w garach to zawsze chce spróbować . Dziwne,że wygląda jak szczypior przy tym swoim apetycieJutro wizyta? to trzymam kciuki
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Curly czekam na wieści
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jutro wizyta. tz pyta ostatnio co na urodziny chciałabym dostac a ja mu na to - bijące serduszko
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wejściu do domu się popłakałam, zawsze byłam mega twarda i nigdy dzieci mnie nie wzruszały, ale kurcze, to serduszko jest takie maciupkie, takie kochane, że nie mogłam powstrzymać łez No i moje, własne, prywatne, niczyje inne
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Gosienka pisz pisz kochana jak było !!
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) W Görlitz tez bywamy )) Nie wiem jak zmienic w profilu miejsce zamieszkania, dlatego mam nadal Frankfurt...
|
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1103 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no sa to nieziemskie emocje a pozniej jak dzidziuś rosnie, każde kolejne usg ))) Ja z tz nie wejdę jutro. Tzn jedziemy razem ale z juniorem wiec beda w samochodzie czekac
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Mravka my czekamy też do usg ,jak zobaczymy serduszko
i dopiero powiemy. A ciasta robię takie : sernik z migdałami,sernik z białą czekoladą, seromakowiec i jakieś biszkoptowe z kremami uwielbiam serniki i one przeważają na liście ![]() Unikalna tutaj wstawilas fotkę czy w Waszym klubie? Jestem na telefonie i nic nie widzę ![]() Gosia
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Super, chociaż śmiesznie jak W. był przy USG dopochwowym
Chyba bardziej się krępował niż ja haha Bo dla mnie samolocikowanie i leżenie półnago u mojego lekarza to norma, dla niego wizyta u ginekologa (pierwsza w jego życiu) była ogromnym przeżyciem Jak wyszliśmy to stanął przede mną i jedyne co powiedział to 'tul'
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
rodzina juz wie ?
|
#1108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Aż niewiarygodne jak się ma świadomość,że mieszka pod serduchem Cytat:
![]() aa bo już musiałam iść ,żeby na Świeta nie świecić odrostami,a ten mój "staly" mi ostatnio podpadł kilka razy Ja tez nie przepadam, ale jak nikt mi nie wbija łokcia w żołądek to jest nawet znośnie )Heh dobry sposób! jakie to ekonomiczne, jedna buła na całą drogę . Moj już na etapie bajek, więc załatwia to po częsci temat, potem zgadujemy marki aut ,które nas mijaja i tak zlatuje. Jednak my mamy 300km,a nie ponad 600 ))
||
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiałam się że zrobię mu z tego intro do nagrania ślubnego w przyszłości
|
|
#1110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i zazdroszcze rzes,kosmetyczki i fryzjera.... w pl nigdy nie ma czasu , a w Szwabach balabym sie tego co mi zrobia😨😨😨😨😨 takze ja skromnie tylko fryzjer z doskoku..... ZAZDROSZCZE A apropo rozstepow... niestety to genetuczne😡 ja cala ciaze smarowalam brzuch takim drogim olejkiem- nie pamietam teraz nazwy - i jak przez 8 mcy nie mialam ani jednego rozstepu to jak mi sie brzuch obnizyl to w jeden dzien czulam szczypanie, jakby cos popekalo i do teraz mam calutki brzuch w tygrysa bengalskiego😨😨😨😨😤😤😤😤😤 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

.
termin mam niby na 15 sierpnia
prócz ciast nie robię nic, jadę na gotowe
chyba ze juz gdzies pisałaś a mi umknęło :P

.Plamie nie zmienia kolor na czerwony i jakieś reszki lecą.Bóle coraz silniejsze i wyczuwam skurcze,wiec jak nie minie to jadę na Izbę przyjęć do szpitala.Usg mnie uspokoiło ale nie miałam bóli i nie miałam plamień.Nie pisze tego,żeby sobie ponarzekać a dlatego,że mam uzasadnione obawy a ponieważ nie miałam tak w pierwszej ciąży to się boję co chyba jest naturalne.Z pewnością mam prawo mieć obawy bo mam ku temu powody.Wybacz ale trudno bym w takiej sytuacji siedziała przed tv i udawała,że jest wszystko ok.W sobotę olałam,w niedzielę olałam a dzisiaj ból juz jest silny i dalej ze mnie coś leci,wiec cos jest na rzeczy.Dodam,że od godziny boli mnie krzyż.Pełen relax.Jak nie minie pojade na IP.CHciałam wiedzieć czy ktoś jeszcze tak miał bo w końcu to forum jest nie tylko od słodzenia jak jest dobrze ale i od wymiany doświadczeń jak się coś dzieje itd..