|
|
#721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
super
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo co prawdziwa to prawdziwa wiec za rok będzie jeszcze piękniejsza!! Super ze sprzedażą maskotek !!!
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak jestem taka zagrypiała to chyba zły pomysł, żeby robic morfologię jak myślicie
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno zły....poczekaj trochę bo wiadomo ze wyniki wyjdą przeklamane, infekcyjne takie....
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dużo zdrówka dla Was. Wczoraj nie mogłam odpisać bo takie wiatry że mnie z neta wywala co 5 min... Ja jem kromkę z masłem i dalej spać.. Mąż chorowitek stwierdził że jest mu lepiej i zwiał do pracy
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez się zaraz podniose i poszukam pożywienia
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewek widzę ostatniego posta i choinka jest cudowna! Ja bym na Twoim miejscu odpuściła morfologie
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Wyjdzie Ci za dużo leukocytów czy czegoś innego i zaczniesz się niepotrzebnie martwić
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Lui.. moim jedynym marzeniem ostatnio to tez jest sie po prostu najzwyczajniej w swiecie wyspac... jestem juz totwlnie wyczerpana, ale i tak sie budze co godzine w nocy...
Ewek.. cudne te Twoje maskotki.. Maz pojechal zawiezc corke do przedszkola.. a ja zaraz wstaje sniadanie robic... Jezuuu... jak pada.. co za pogoda straszna na swieta..
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
meire- zapomniałam
![]() duszona , meire -dziękuję |
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Kochana.. Lala moze miec jasne wloski i fioletowa sukienke.. i cos z czarnym jak sie da, bo Zuzka lubi bardzo.. Ale mi poprawilas humor..
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ziewnelam i coś mi w szyi przeskoczyło aaaala!!!
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aga to ziewnij jeszcze raz może wróci do poprzedniego stanu Moja Zara ma sraczkę dzieci śpią, mąż w pracy ja ledwo się toczę , a ta mi jęczy co 10 minut |
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka śliczna choinka
Aga ale psikus z lampkami ![]() Madzia super że malutka przybiera i ze jesteś zadowolona z wizyty A piernikowe choinki jakie piękne Monia kciuki za wyjście do domu. Meire a co tam M połamało? Pewnie pisałaś ale przeoczyłam. Biała bardzo mi przykro Dobrze że wszyscy żyją ![]() Tule mocno. Marchewka a Wy podpisaliście rozdzielność majątkową żeby ten dom był tylko dla M? Szkoda że mama tak do tego podchodzi. Ewa dziękuje Maskotki piękne jak zawsze Bombki jak super się prezentują A choinka fiu fiu Zdjecie zapisałam kiedyś też taką będę miała hi :PSłońce może sama z Twoją pomocą ogarnę te laleczki? Możesz spokojnie zrobić dla Zuzki Meire a jak nie podołam takiemu wyzwaniu to wtedy poproszę o lalunie? To pewnie nie będzie jakoś raz dwa ale będzie mi tak niezręcznie ją przyjąć. No chyba że jak ja podołam już wyzwaniu to zrobię dla Agatki Gagatki ode mnie Dzień dobry Dziewczyny jakie ja mam obrzęki jednej nogi Wczoraj to myślałam że się poryczę. Tż jak zobaczył nogę to zaczął krzyczeć na mnie że zamiast leżeć to siedzę.Co mam do ogarnięcia to muszę zrobić zanim z pracy wrócą i ukryć nogę, bo już zaczyna puchnąć Obie napuchnięte a prawa 2 razy taka jak lewa. Nie wiem jak ja jeszcze miesiac będę chodziła. Nie mogłam nogi do buta wczoraj włożyć a wczoraj jak ukucnęłam to cała szczypała. Brakuje żeby ręce popuchły jak noga to już nawet zjeść nie będę mogła Trzeba się zebrać do piwnicy po prezenty i popakować.
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Ewa śliczna choinka
![]() Idę pospać jeszcze trochę, może teraz się uda. Biała współczuję, dużo siły na ten trudny czas. Monia Kciuki na karpia w domu, daj znać. Emdzik super ze Nadusia rośnie i ze dobrze wszystko
|
|
|
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
Paulina z tą noga to nie żarty może jeszcze przed świętami podjedź do lekarza niech coś doradzi,
co do lali ok zrobię dla Meire ![]() Myślę że za rok na pewno zrobisz jakieś ozdoby na choinkę, wierzę w ciebie ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- No własnie uciekło mi że już ktoś pokazywał choinkę, Maciejka śliczna Lui i Paulina - dziękuję |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina...ja bym poszla do lekarza...z opuchlizna taka mocna w ciazy to chyba nie zarty
|
|
#738 |
|
Konto usunięte
|
paulina może lepiej idź do lekarza tak jak pisze ewa
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, ja spałam bite 7 h i nie odespałam. Dalej bym się zakopała w kołdrę, ale się nie da. Nie umiem na komórce wielocytować, więc poodnoszę się co pamiętam:
Biała - oby z Siostrą było OK! Dobrze, że Rodzice cali! Dziewczyny - gratuluję wizyt. Madzia, dobrze, że teraz była lepsza ![]() Buu - jak tam Mała? MaladT - jak ucho i samopoczucie? Kiedy Mąż zjedzie? Ewa - choinka była piękna! Z tym pieczeniem w chorobie to jednak chyba kiepski pomysł. Może kupcie ciasto? Wiem, że to nie to samo, ale w takiej sytuacji każdy zrozumie. No i kciuki za wizytę u lekarza! Ja się wczoraj wkurzyłam bólem biodra, niewyspaniem, dietą itd. A że zostało ciasto po gościach to zjadłam kawałeczek (mały) tortu królewskiego i kawałek sernika. Uznałam, że od jedynego razu nic się nie stanie, a ja potrzebuję strasznie takiego odprężenia. I co? Cukier 115 i brak go w moczu (co oczywiście skrupulatnie sprawdzalam) I czemu ja tak sobie odmawiałam?! |
|
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
fajny cukier:p
ja zaraz idę do diab a tak mi się nie chce a potem wracam do domu coś zjeść i do ginekologa na 12 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Ja już od szóstej nie śpię. Musiałam meza do pracy odwieźć, niestety zostaje dzisiaj na Wigilii firmowej i będę musiała w nocy pojechac po niego :/. Noc miałam przespaną dobrze, tym razem bez większych pobudek ufff Melbi, masz dzisiaj wizytę? ![]() Duszona, dobrze, ze mężowi juz trochę lepiej ze zdrowiem Lui, ciężka noc Ci minęła...odeśpij teraz troszeczkę Ewa, powodzenia u gin Super, ze już gorączka Ci spadła. A maskotki prześliczne choinka, przecudowna! Magicznie jest u Ciebie ! Paulina, Ty to się masz z tymi obrzękami i opuchnięciami może staraj się trzymać nogi lekko w górze, moze opuchnięcia będą mniejsze...ajj ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Paulina, dziewczyny dobrze radzą Inco, widzisz
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Inco - super cukier ....
Dlatego dobrze jest potestowac W swieta tez sie bedziesz mogla na cos skusic ![]() ![]() Olcia - to Ty juz na nogach od 6 no ładnie....może uda Ci się zdrzemnąc, jak CIę najdzie ochota ![]() Ja dziś mojego M. musiałam zbudzić, jemu budzik nie zadzwonił, a mnie zbudziły samochody na parkingu pod blokiem- bo zaczely jezdzic, ludzie po klatce schodzili - mysle sobie OOOO, jest juz 6.... ![]() a tu 7ma byla ![]() jak maz wroci z pracy to ruszamy do sklepow juz sie boje ,co by mnie nie stratowali:/ zaraz poprzegladam oferty sklepow na szybko, dolacze do listy to bede wiedziala , gdzie po co wejsc.
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, Kochane!
Biała Przytulam mocno! Dużo zdrowia i siły dla całej rodziny, a zwłaszcza siostry! ewek000 Cudna choinka, ozdoby są tak piękne, że wcale nie widać, że sztuczna. My dziś działamy na gruncie sprzątaniowo-pieczeniowym. Tż powiesił firanki zaraz po praniu, żebym nie musiała ich prasować, ale kurcze - ten sposób nie działa! I tak są wymięte! Mam ochotę je pościągać i przeprasować, ale nie zrobię tego tylko dlatego, że zepsułabym całą pracę Tż... Tylko sobie powtarzam - ważne, że są czyste, ważne, że są czyste... |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Paulina - dziewczyny dobrze radzą!
Mlebi - trzymaj się u lekarzy! A jak tam cukry przez ten tydzień insuliny? ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Olcia - maja dziś wigilię firmową?! To nic Ci nie pomoże w domu. Też wymyślili... ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Aga - skuszę się na pewno Mąż się boi, że teraz to już na samym cieście skończę Ale bez obaw, trochę odwyku od mega słodkości miałam i królewskie wydawało mi się teraz taaakie słodkie!
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
ja tego nie ogarniam
na początku tragedia mimo insuliny potem coraz lepiej a wczoraj cały czas poniżej 100! codziennie jem to samo i np 19go po śniadaniu 139 wczoraj 88 Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- jeszcze 41 dni diety:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, już idę się zdrzemnąć
![]() Twój mąż nie musi budzika ustawiać, budzik śpi koło niego, prywatny Mnie też wszystko budzi, nawet krople deszczu ![]() Odowska, spokojnie dzisiaj, bez szaleństw rób sobie duże przerwy, na wizaż ![]() Inco, niestety...ale mi została tylko zmiana pościeli, prasowanie i wstawienie jeszcze jednego prania. Dania na Święta porobiła mama, ja tylko zrobiłam ciasto, sałatki i to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
dobrze, ze organizm jest posłuszny, nie szaleje i dobrze "trawi"
|
|
|
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja tak na szybko jeszcze z łóżka :P Ewa raz jeszcze powtórzę: jesteś przezdolna!! Choinka i wszystko przepiękne Kciuki za wizyty ![]() U mnie zapowiada się pracowity dzień. Ja mam do zrobienia paschę, mąż uparł się, że zrobi te pierogi z makiem, już widzę ten sajgon w kuchni! Walizki trzeba spakować, obiad zmontować, ale chyba na szybko będzie spaghetti :P A i jeszcze na 18 SR! A czas leci więc i ja lecę ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
Aj nie będę jechała do gin. Ja wiem że to "normalne" puchnie ta noga z żylakami a gin mówił już od kilku wizyt że się mogą pojawić no i w końcu się pojawiły. Woda sie zatrzymała ostro bo w 2 dni 2 kg mam.
Ledno dzień sie zaczął i już napuchnięta noga a spakowałam tylko kilka prezentów. Zrobię rybę i śledzie a chłopaki niech robią wszystko. W ogóle mam mdłości od rana znowu Ewa
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia wizyta udana, super, że mała rośnie
Biała straszne to co się stało u CIebie, jeszcze tak na same święta, ale będzie dobrze ! Ewa śliczności, aż mój mąż chciał zobaczyć ![]() Mlebi super, że cukry oki są. Paulina odpoczywaj, nogi mocz w zimnej wodzie, albo jakieś zimne kompresy sobie kładź na nogi.
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Mlebi - fajnie, że insulina zadziałała. Nie będziesz pewnie musiała zwiększać dawek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

wiadomo co prawdziwa to prawdziwa ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i cos z czarnym jak sie da, bo Zuzka lubi bardzo..