Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX ! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 07:52   #1951
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ja robię 3bita, mama zrobiła sero-makowiec, orzechowca, szarlotkę i dwie babki.

Złego diabli nie biorą

Dokłądnie tak

I ja właśnie dlatego wszystko rozłożyłam w czasie, bo sobie nie wyobrażam jechać potem ze wszystkim w 3 dni

Poli mówię częęęsto przy gonitwie "Idzie misiu z daleka", bo tej dłuższej wersji nie znałam, a barddzo jej się podoba. A jak czytam inne, to tak jak przy wszystkich innych wierszykach - najpierw się śmieje, a potem zamyka mi książkę.

A my już po drodze w samochodzie wszystko zżeramy

Sto lat dla wszystkich świętujących

Pięknie macie wystrojone mieszkania! Ewulko, pokój bardzo fajny

Hope, wg mnie w tym kolorze Ci ładniej

Pola spała w nocy (z przerwą 6-7.30) od 23 do 10.30
Ogólnie myślałam, że bez drzemek wcześniej będzie chodziła spać, a tu lipa, od ponad tygodnia ciągniemy zazwyczaj 8-22 Dobrze, że chociaż noce w miarę ładnie przesypia, bo bym chyba nie wydoliła...

Jestem przerażona tym, co piszecie o umiejętnościach Waszych dzieci... Po nowym roku zaraz idziemy na ostatnie szczepienie + bilans i od razu poproszę o skierowanie do neurologa.
A Idz, nie zaszkodzi Wam to na pewno , a zawsze ktoś wątpliwości rozwieje.

Przypomnicie przepis na 3 bita? Nancy ty dawałaś ten przepis do klubu?

Młode się super zaczęło bawić klockami waflami, od rana składa. Lata teraz po domu bo chce ubrać koniecznie leginsy które dostała od babci więc biega to to i krzyczy 'sponie babci Dosi, dostałam, nie wiem dzie dałam, nie wiem, nie wiem dzie! Hukam! (Szukam) , zaraz rozkopie cała komode więc idę pomoc
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 07:58   #1952
marsi11
Zakorzenienie

ponawiam moje pytanie o grzyby i kp-- mozna??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:05   #1953
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

Mozesz wszystko, jedz na zdrowie i dla przyjemnosci
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:11   #1954
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A Idz, nie zaszkodzi Wam to na pewno , a zawsze ktoś wątpliwości rozwieje.

Przypomnicie przepis na 3 bita? Nancy ty dawałaś ten przepis do klubu?

Młode się super zaczęło bawić klockami waflami, od rana składa. Lata teraz po domu bo chce ubrać koniecznie leginsy które dostała od babci więc biega to to i krzyczy 'sponie babci Dosi, dostałam, nie wiem dzie dałam, nie wiem, nie wiem dzie! Hukam! (Szukam) , zaraz rozkopie cała komode więc idę pomoc
dawałam w klubie

Cytat:

http://www.mlecznewsparcie.pl/co-moz...miaca-piersia/
znalazłam wczoraj, tylko zapomniałam Ci napisać
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:23   #1955
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.
Ale pogoda. Leje i leje. Dziś zrobię na oknach ozdoby ze sztucznego śniegu. Sama sobie zrobię śnieg używała któraś tego ? Bo ja pierwszy raz i nie wiem czy wyjdzie.
Jestem w szoku ile Wy ciast pieczecie! U mnie w rodzinie nie piecze sie tyle. Ja wogole. Po pierwsze nie przepadam za ciastami. Po drugie, w święta jest tyle jedzenia , że jakbym miała opychac sie jeszcze ciastem to chyba bym pękła
A po trzecie, nie mam na to czasu przez pracę
Czy tylko ja mam takie zdanie?

U mnie akurat zawsze byla przewaga ciast nad pozostalymi potrawami. Na taki keks czy piernik caly rok sie czeka i jedlismy jeszcze dlugo po swietach. A kawalek babki po pasterce czy w dzien swiateczny na sniadanie jeszcze w lozku to cos wspanialego.
U nas jest tiramisu z truskawkami, zrobione tak, ze i Yae zjesc moze.
Wlasciwie to my dzis mamy "odswietna" kolacje i prezenty Yae wreczymy. Zatem wesolych!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:38   #1956
Ultra81
Rozeznanie

Hej!

Wpadłam Wam życzyć przepięknych Świąt i wszystkiego dobrego i pięknego

Ja dziś jeszcze w pracy, ale o 15:00 spadam, mamy mini-Wigilię z moimi rodzicami, a jutro i w pierwszy dzień świąt jedziemy do mamy i babci tz.

Nadrobiłam trochę na szybko:
Ewulkaa - świetny pokój
Lady, Laurko - super klimacik świąteczny w domu Poza tym miałam pytać - Lady, gdzie kupiliście taką fantastyczną kanapę? ;> Byłaby idealna do mojego salonu.
Debrah - fajnie, że prace remontowe posuwają się do przodu
Marsi - zdrówka Tobie
Nawijko - powodzenia dziś na stanowisku
Meneq - udanej kolacji świątecznej
Mika - mam nadzieję, że szybko pogodzicie się z tz. I spóźnione zyczenia dla Julka

Spadam do roboty. Moja Młoda ostatnio kiepsko sypia, a dokładniej budzi się co jakieś 3 godziny i nie chce dłużej spać na łóżku - tak mnie ciąga z sypialni do salonu, potem znów do sypialni. W nowym miejscu docelowym zasypia w minutę, ale nie wiem o co chodzi z tymi nocnymi "wędrówkami ludów".

Buziaki!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:48   #1957
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ultra, w Agata Meble, kanapa nazywa sie Exit wszystko dzieki Maxwelce z innego watku Przez nia zachorowalam i mam

Dziewczyny jutro swieta a my mamy taki burdel w domu..... Mam dzisiaj 3bita cisnac a nie wiem jak gdzie po co i dlaczego Masakra!!!!!! Jeszcze mam papiery do zrobienia kuzwa.......

Dziecie zasnelo o 22 i wstalismy o......9.30!!!!!!!!!!! Czuje sie jak kupa, dawno tyle nie spalam Serio mlode spi sto razy lepiej w nowym lozku. Szok!

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 08:55   #1958
litllesweetangel
Lurker ;)

Moj ojciec wczoraj dzwonil do cioci proszac o jedzenie. Ciocia nie ma duzo kasy, mieszka sama i utrzymuje sie za najnizsza. Dzwonilam dzis do niego, powiedzial mi, ze jest na ulicy, nie ma gdzie mieszkac...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 08:58   #1959
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Bo strasznie długo się wszystko gotuje na elektrycznej , porównując gazową którą miałam wcześniej, no i prąd żre
Indukcja podobno lepsza, się zobaczy...
My teraz mamy na prąd. A na nowym mieszkaniu wreszcie będziemy mieli gazową.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Silver wcale Ci sie nie dziwie, ze sie w☠☠☠☠ilas! Dlatego mimo wszystko ciesze sie ze zlobka, ze nie bedziemy od nikogo zalezni tak jak bylo wczesniej i t. wykiwala nas...
No to jest plus żłobka.
Moja mamę za niedługo czeka kolejna operacja. I jak t. będzie nam takie numery odwalać to nie wiem
Niech nie liczy że w święta przyjdę do niej z uśmiechem na twarzy. Nie odezwę się do niej za to że nas tak załatwiła.
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Tak sie pozarlismy z tz o 5 rano ze szok wyc mi sie chce chya swiat nie bedzie ,:sly:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Co się stało?
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
U mnie akurat zawsze byla przewaga ciast nad pozostalymi potrawami. Na taki keks czy piernik caly rok sie czeka i jedlismy jeszcze dlugo po swietach. A kawalek babki po pasterce czy w dzien swiateczny na sniadanie jeszcze w lozku to cos wspanialego.
U nas jest tiramisu z truskawkami, zrobione tak, ze i Yae zjesc moze.
Wlasciwie to my dzis mamy "odswietna" kolacje i prezenty Yae wreczymy. Zatem wesolych!!
Wesołych!!!!

U nas nie ma takiej tradycji na ciasta.
Stary 2014-12-23, 09:03   #1960
Ultra81
Rozeznanie

Lady, dziękuję Geeeenialny narożnik!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:08   #1961
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Moj ojciec wczoraj dzwonil do cioci proszac o jedzenie. Ciocia nie ma duzo kasy, mieszka sama i utrzymuje sie za najnizsza. Dzwonilam dzis do niego, powiedzial mi, ze jest na ulicy, nie ma gdzie mieszkac...

zadzwoniłaś do ojca?
co będzie dalej?

dziękuje nancy i meneq-

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 09:15   #1962
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zajelam sie wlosami i zapomnialam Ci Aga odpisac

Jesli chodzi o prace, to bardzo mi sie podoba!
Chociaz jest tez dosc stresujaca, bo obsluguje ponad 100 pracownikow, wiec ciagle cos sie dzieje. Nie mam kiedy po tylku sie podrapac, ale plusem jest to, ze czas biegnie jak szalony i nawet sie nie obejrze, kiedy juz musze wychodzic.

Sama praca jest typowo biurowa czyli odbieranie telefonow, maili, wysylka i odbior poczty, kurierow, wklepywanie faktur, praca z umowami, zleceniami i innymi dokumentami. Kasa tez niezla.
Takze poki co jestem naprawde zadowolona Bylebym tylko dala rade
Mialam sie nie dowiedziec, bo nie chcieli mnie straszyc, ale pracownik z innego dzialu sie wygadal.
Poprzednia osoba, ktora znalezli miala ponad miesiac szkolenia i na drugi dzien po tym jak zostala sama przy biurku nie przyszla do pracy
Mnie rzucaja troszke na gleboka woda po 10 dniach szkolenia, ale nie zamierzam uciekac POKI CO

Nie wiem czemu jeszcze nie spie skoro za 6h wstaje!

To super, że jesteś zadowolona
Dasz radę na pewno

Cytat:

Tak sie pozarlismy z tz o 5 rano ze szok wyc mi sie chce chya swiat nie bedzie ,:sly:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U nas to samo. Pokłociliśmy się w nocy i się teraz nie odzywamy.
Mówiłam juz , że nienawidzę Świąt ??
Z tych nerwów spakowałam rano torbe na poród w razie "w".
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:19   #1963
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Aga przytulam
U nas poszlo o usypianie Julka znów wrocily bszsenne noce wykonczeni jestesmy nie wiem o co chodzi a poza tym o całokształt , w domu syf jeszcze mase do sprzatniecia i do naszykowania na urodziny ,
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:20   #1964
marsi11
Zakorzenienie

Aga ojej nie możesz się denerwować
a jak się wogóle czujesz?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Aga przytulam
U nas poszlo o usypianie Julka znów wrocily bszsenne noce wykonczeni jestesmy nie wiem o co chodzi a poza tym o całokształt , w domu syf jeszcze mase do sprzatniecia i do naszykowania na urodziny ,
o następna

co do nieprzespanych nocek- od kiedy urodziła się Marina Leo przesypia noce super
Stary 2014-12-23, 09:23   #1965
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

o następna

co do nieprzespanych nocek- od kiedy urodziła się Marina Leo przesypia noce super
Mam nadzieję ze i u nas tak będzie

Aga ja tez nienawidze świąt , moze sie pogodzimy narazie to mam ochote spakowac walizki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 09:24   #1966
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
zadzwoniłaś do ojca?
co będzie dalej?

dziękuje nancy i meneq-

Dzwonilam na poczatku troche z opieprzem, ze truje cioci(ma tez brata, ktory dobrze zarabia z zona, nie maja dzieci i zobowiazan...) i co mam mu kupic i czy bedzie mial jak odgrzac a on, ze nie bo siedzi na ulicy
Kupilam mu pieczywo, jakies serki, poltorej kilo kielbasy, herbate ale nie wiem czy bede w stanie sie z nim spotkac. Zadna z nas nie chce go wziac do siebie( ciocia boi sie, ze obudzi sie bez polowy mieszkania...), jakkolwiek okropnie to brzmi to wycierpialam sie duzo przez niego, sama mam duzo problemow i jestem bez pracy... Nie wiem co zrobic Ciocia chce mu oplacic hostel jakis na pare dni ale nie stac nas zeby doroslego chlopa utrzymymac ;/ Nie mam juz sil, w tym roku nie ma swiat Siedze i rycze...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-12-23, 09:32   #1967
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Aga przytulam

To u nas mniej więcej widzę ten sam problem i całokształt

Cytat:

Fizycznie dobrze. Jakieś przepowiadacze już mam , ale mało bolesne.
Psychicznie gorzej. Jestem już zmęczona, że nie mogę nigdzie wyjść ( autem boję się jeździć), że nie mogę zająć/pobawić się z Zuzką tak jak bym chciała.
Boję się jak to bedzie, bo Zuzka ostatnio w nocy nie śpi.
I chciałabym już urodzić, ale oby do stycznia.
Stary 2014-12-23, 09:39   #1968
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
nafiqa o dzizas jakie Ty masz piekne wlosy powiesz mi jak je pielegnujesz????

Julek kpchanie duzo radosci i zeby Twoj piekny usmiech z buzki nigdy nie schodzil!

Dzejkob i Tobie kochanie sto lat bo tu oficjalnie nie pisalam.Calujemy z Leosiem

Dziewczyny dostalam skierowanie na pilna konsultacje neurologiczna przez te zawtotu glowy co ostatnio Wam wspominalam do tego doszlo zaburzenie rownowagi i wzroku zawroty mam teraz coraz czesciej nawet kilka razy na h moj gin sie wystraszyl powiedzial ze trzeba wykluczyc zawalenie tetnic szyjnych oby to tylko efekt uboczny po znieczuleniu no zalamana jestem

Trzymam kciuki za neurologa.

[QUOTE=marsi11;49442000]moj mlody mnie dzis zaskoczyl rano wyrecytowal mi pol "lokomotywy" nie uczylam go na pamiec dzieci niesamowocie chlona

Mam pytanie do posiadaczy Pana Pierdziolki cz 1 i 2 czytacie dzieciom te niecenzurowane wierszyki? p.s jestem fanem pana pierdziolki to wierszyki z mojego dziecinstwa a Leo od kilku dni nic innego nie chce czytac

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalkaneurologa.Jej kiedy moje dziecko bedzie mi wierszyki mowilo. Kiepsko u nas z mowa. A co do pana pierdziolki to ja czytlam te cenzurowane narazie tylko.

Wszystkie tak o tych wlosach Nawijki a ja nie mam kiedy kompa wlaczyc.. Zaciekawilyscie mnie przeokrutnie. Wieczorem wlacze komputer i zobacze. Znowu mam zajawke na pielegnacje wlosow i pewnie znowu po pol roku sie skonczy..

A tym czasem ide sledzie robic i moze biszkopty do ciast popieke a po fryzjerze bym masy porobila i na jutro by tylko 2 salatki zostaly i choinka.
Swoja droga moje dziecko nadal spi.. A potem znowu zabawa na calego do polnocy..
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 10:12   #1969
marsi11
Zakorzenienie

little ojej Ty to masz problemy i to grubego kalibru jednak nie jestes obojetna na los ojca to wszystko takie smutne az plakac sie chce a on sam do Ciebie dzwoni czy tak sama sie odezwalas?

Aga pociesze Cie bo sama przez to przechodzilam i wdpominam to jako najgorszy okres.Potworne przemeczenie, zarwane nocki ale dasz rade u mnie wszystko sie unormowalo i jestem duzo bardziej spokojniejsza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-23, 10:14   #1970
jakajakaja5
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny!

My dalej w trójpaku i oby do 9 stycznia. wtedy wypada 36 tc i siup na patologię w oczekiwaniu na cc. 19.12 byłam na wizycie ale dziewczynki nie współpracowały i powychodziły głupoty na usg. więc wczoraj zjawiłam się na oddziale w celu weryfikacji wagi i ufff rosną równo po około 2100g Święta we Wrocławiu pierwszy raz w życiu u mnie !!! Jest już moja mama. Umówiłyśmy się po 4 potrawy każda ( tzn ja mama i t.) i z głowy. mój tz natomiast ma kryzys i nie dziwie sie mu....... jest cały czas przeziębiony, co lekko się wykuruje to coś wypada. Musi stać na tej pizgawicy na kiosku i pilnować mojego biznesu, do tego dochodzą transporty towaru w jego pracy, wieczorne opiekowanie się synkiem i mnóstwo papierkowej roboty A jak chłop chory to zły i mi się obrywa że on musi stać na kiosku a choruje! źle mi z tym bo wiem ze patowa sytuacja bo ja nie mogę tam być ........ a my jesteśmy takiego pokroju że każde z nas nie lubi przesiadywać w pracy u współmałżonka. Dla nas to kara Boska. Ani ja nienawidzę pomagać tz w zniczach ani on mi w kwiatach. i ujjj :/
A na dodatek 27.12 się przeprowadzamy noż cholera trza to zrobić a ani mi ani tz nie na rękę.

Kubusiu i Juleczku STO LAT ROBACZKI !!!!!!!
Hje
nie dołuj się osiągnięciami Poli. Mój też dużo nie potrafi. Ogólnie widzę jednak jeden trend - jak dziecko ląduje wśród innych dzieci to szybko nadrabia
Litle o żesz ja tu o głupotach a u Was taka sytuacja..... Kurczę strasznie współczuję
Silver no to t. pojechała po bandzie !!! Ona tak często?
Nawijko super że się spełniasz w pracy. Bo tylko wtedy przynosi ona satysfakcję gdy sie ją lubi
Fefciu jak dziś mała się czuje? pomogły nowe antybiotyki?
Marsi pochwal się co na stół wigilijny położysz w wersji exclusive ?? hehehe
Bokeh jaki materac kupiliście H. do łóżeczka bo mamy takie samo łóżeczko ale jeszcze na starym materacu z dzieciowego i powypychaliśmy kocem dziure :p teraz po świętach będzie czas i kasa to coś kupię ale co?? kupiliście ten rosnący materac ? podpowiedz coś plisss.

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM I WASZYM RODZINOM ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ ZGODY I SZACUNKU. ŻEBYŚCIE ŁAMIĄC SIĘ OPŁATKIEM BYLI PRZEPEŁNIENI RADOŚCIĄ A NIE SMUTKIEM I ŻEBY GWIAZDOR PAMIĘTAŁ O KAŻDEJ Z WAS NAWET PO DAROWUJĄC MAŁY DROBIAZG. AH I OGŁASZAM DYSPENSĘ NA ŻARCIE !!!!!! RAZ JEDYNY ZAPOMNIJMY O DIECIE ")
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 10:14   #1971
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Aga pociesze Cie bo sama przez to przechodzilam i wdpominam to jako najgorszy okres.Potworne przemeczenie, zarwane nocki ale dasz rade u mnie wszystko sie unormowalo i jestem duzo bardziej spokojniejsza

Mam nadzieje, że u mnie też tak bedzie.
Stary 2014-12-23, 10:34   #1972
litllesweetangel
Lurker ;)

Jaka bardzo sie ciesze, ze dziewczynki juz takie duze Powiem Ci, ze ja przy urodzeniu wazylam tylko 100 gram wiecej Takze super, duze baby i zdrowe Chociaz jakas radosna nowina dzisiaj.

Nie chce smecic na swieta ale nie moge sie teraz ogarnac Nawet zadzwonilam do mamy, byla tez troche zszokowana... Nie sadzila, ze dojdzie do takiej sytuacji, ma zadzwonic do mnie jeszcze pozniej. Sama powiedziala, ze tez jej jest glupio, planowala do konca roku sprzedac to mieszkanie i dac mu kase a tu dupa ;/

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-12-23, 12:02   #1973
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

my już u Rodziców, tu dopiero czuć tą świąteczną magię mimo iż, za oknem deszcze leje
ogólnie ja z tż moglibyśmy nie istnieć, jest tylko babuś i dziadziuś trochę zazdrosna jestem;p

hope bardzo łanie Ci w rudym! ale ja bym jeszcze trochę przyciemniła
zdrowia dużo dla Siostry i mam nadzieję, że z tż będzie tylko lepiej!

nawijko
włosy masz piękne!

sylwia ja też poszalałam z kasą w tym miesiącu za bardzo:/ na szczęście pensja niedługo będzie

marsi trzymam kciuki!!

ewulka sliczny pokoik

Debrah my mamy indukcję i nie zamieniałbym już na żadną inną kuchnię

Lenova ja robiłam ostatnio blok z moich wypieków i wyszedł dobry, taki jak z dzieciństwa

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:05   #1974
Ewik86
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilkę życzyć Wam Wesołych Świąt

Wiem, że niektórych z Was wcale te święta nie cieszą, ale mam nadzieję, że wszystkie problemy zostaną rozwiązane, a kłótnie zażegnane...

Nadrabiam Was regularnie nocami z telefonu, ale laptopa rzadko udaje mi się włączyć. Teraz mam 30 min ciszy, bo Ala śpi, a Domcia pojechała z TZ do sklepu. Ale co dobre szybko się kończy

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 12:45   #1975
karusia_2007
Raczkowanie

Witam!

Trochę mnie tu nie było, ale miałam problemy z kompem. Poza tym totalny brak czasu. Co nie znaczy, że o Was zapomniałam

Gratuluję kolejnych maleństw na wątku
Dziewczyny w dwupaku, życzę Wam spokojnego finiszu.
Małym dwulatkom życzę wszystkiego najlepszego i najweselszego z okazji urodzin

A dla wszystkich mamuś, dzieci przesyłam już dziś życzenia świąteczne;

W oczekiwaniu na zbliżające się
Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
Żegnamy minione miesiące
I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.
Pragniemy przeżyć
Niepowtarzalne świąteczne chwile
W pokoju i wzajemnej bliskości.
Serdeczne życzenia:
Zdrowia, pogody ducha,
Spełnienia wszystkich marzeń,
Zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów
życzy Karolina z Rafałem, Witusiem i Michasią
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 13:40   #1976
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hej!

Wpadłam Wam życzyć przepięknych Świąt i wszystkiego dobrego i pięknego

dla Ciebie też Zdrowych Wesołych
Cytat:
o kurde! TULĘ!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
U nas to samo. Pokłociliśmy się w nocy i się teraz nie odzywamy.
Mówiłam juz , że nienawidzę Świąt ??
Z tych nerwów spakowałam rano torbe na poród w razie "w".
ojjj Aga, nie możesz się tak denerwować. dla tż!
Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Silver no to t. pojechała po bandzie !!! Ona tak często?
]
Niestety często :/ dlatego przeważnie Daria jest z teściem albo moimi rodzicami. Ale jak ona ma być z Daria raz na dwa , trzy tygodnie to łaskę robi. Pffff. Jak to dla niej taki ciężar to wogóle nie musi wnuczki odwiedzać.....
za super wagę! PIęknie dziewczynki rosną ale będziesz miała skarby!!!!
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

my już u Rodziców, tu dopiero czuć tą świąteczną magię mimo iż, za oknem deszcze leje
ogólnie ja z tż moglibyśmy nie istnieć, jest tylko babuś i dziadziuś trochę zazdrosna jestem;p
Jak my przyjeżdżamy do moich rodziców to jest to samo tylko baba i dziadzia to słodkie, że ona ich tak kocha, że tak mocno to okazuje.
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilkę życzyć Wam Wesołych Świąt

Zdrowych , wesołych świąt!
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
A dla wszystkich mamuś, dzieci przesyłam już dziś życzenia świąteczne;

W oczekiwaniu na zbliżające się
Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok
Żegnamy minione miesiące
I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość.
Pragniemy przeżyć
Niepowtarzalne świąteczne chwile
W pokoju i wzajemnej bliskości.
Serdeczne życzenia:
Zdrowia, pogody ducha,
Spełnienia wszystkich marzeń,
Zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów
życzy Karolina z Rafałem, Witusiem i Michasią
Dla Ciebie także świąteczne życzonka! Zdrowych wesołych

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Dziś mam nockę (na szczęście tylko od 19-1.00 i coś tam pośpię w nocy). Jeszcze kończę co mi zostało do roboty.
Spakowałam prezenty. Udekorowałam pierniczki zrobiłam stroik świąteczny. Jak Daria się obudzi to ozdobimy jeszcze okna sztucznym śniegiem
W ogóle w takim świątecznym nastroju już jestem

A dziewczyny które nie czują magii świąt, TULĘ WAS MOCNO i przesyłam moje pozytywne fluidy

Przesyłam Wam wszystkim życzenia
Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze.
Stary 2014-12-23, 13:44   #1977
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Kolejna godzina. ...a dziecko nie myśli o spaniu
ale fajnie!
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ja z racji tego, że się tak emocjonowałam studiami i się "uczyłam"dopiero dziś zaczęłam przygotowania do świąt i jestem padnięta .
A i dziś przywiozłam sobie już prezent gwiazdkowy - śliczną małą sunię syberiankę husky <3 Jest przepiękna a charakter ma jak Blanka-bawić ,tulić i jeść !!!!!!!!!
widziałam fotkę na fb
Stary 2014-12-23, 16:10   #1978
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Little bardzo Ci współczuję! Wiem o czym mówisz, niestety. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że masz swoją rodzinę!

Lenova potrzebujesz jeszcze przepis na blok?

Nawijko zmotywowałaś mnie do olejowania włosów. Tylko chyba najpierw muszę ściąć bo moja długość równa się tony olejów podoba mi się Twoja fryzura, ale ja mam wysokie czoło i noszę grzywkę Więc wyglądałabym Jak Kleopatra

Aga, Mika mam nadzieję że się dogadacie

I jeszcze Mika'Dzięki za cynk do pasztecików. Pycha wyszły!

Marsi jak się czujesz?

Dzisiaj z Mała gorzej. Cały dzień ma gorączkę, spada na ok 4h. Spała już dwa razy i teraz mi też zasnęła na nodze. Jak spadała jej gorączka to pięknie ze mną pracowała

Zrobiłam dzisiaj blok, roladę kokosową, paszteciki, upiekłyśmy szynkę i blaty do kory orzechowej. Jeszcze krem do rurek, krem do kory, sałatka i M zażyczył sobie jajka faszerowane

Załączam mojego ppomocnika
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1419350859999.jpg (40,1 KB, 48 załadowań)
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 16:38   #1979
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Cytat:
Dzwonilam na poczatku troche z opieprzem, ze truje cioci(ma tez brata, ktory dobrze zarabia z zona, nie maja dzieci i zobowiazan...) i co mam mu kupic i czy bedzie mial jak odgrzac a on, ze nie bo siedzi na ulicy
Kupilam mu pieczywo, jakies serki, poltorej kilo kielbasy, herbate ale nie wiem czy bede w stanie sie z nim spotkac. Zadna z nas nie chce go wziac do siebie( ciocia boi sie, ze obudzi sie bez polowy mieszkania...), jakkolwiek okropnie to brzmi to wycierpialam sie duzo przez niego, sama mam duzo problemow i jestem bez pracy... Nie wiem co zrobic Ciocia chce mu oplacic hostel jakis na pare dni ale nie stac nas zeby doroslego chlopa utrzymymac ;/ Nie mam juz sil, w tym roku nie ma swiat Siedze i rycze...
Kochana bardzo Ci współczuję. Nie może ojciec iść do schroniska. .. czy jak? Rozumiem co możesz czuć ale kurde to jednak święta i szkoda żeby był na ulicy ciężka sprawa. Dużo siły życzę. Jakby co to pisz. ..

Ja zrobiłam sernik na zimno i ciasto z jabłkami. Śledzie w oleju i mega miche jarzynowej. Zostaje podłoga do wypucowania i łazienka.

KARUSIA I JAKA dzięki za życzenia i wzajemnie.

JESTEM w pracy i odezwę się potem. Buziaki dziewczyny. .

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 16:45   #1980
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Ja po wizycie. Wszystko gotowe do porodu
Ginka mówi że do końca grudnia wytrwam.
Trzymajcie kciuki bym urodziła w styczniu.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości