![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
![]() Przypomnicie przepis na 3 bita? Nancy ty dawałaś ten przepis do klubu? Młode się super zaczęło bawić klockami waflami, od rana składa. Lata teraz po domu bo chce ubrać koniecznie leginsy które dostała od babci więc biega to to i krzyczy 'sponie babci Dosi, dostałam, nie wiem dzie dałam, nie wiem, nie wiem dzie! Hukam! (Szukam) , zaraz rozkopie cała komode więc idę pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
ponawiam moje pytanie o grzyby i kp-- mozna??
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znalazłam wczoraj, tylko zapomniałam Ci napisać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
U mnie akurat zawsze byla przewaga ciast nad pozostalymi potrawami. Na taki keks czy piernik caly rok sie czeka i jedlismy jeszcze dlugo po swietach. A kawalek babki po pasterce czy w dzien swiateczny na sniadanie jeszcze w lozku to cos wspanialego. U nas jest tiramisu z truskawkami, zrobione tak, ze i Yae zjesc moze. Wlasciwie to my dzis mamy "odswietna" kolacje i prezenty Yae wreczymy. Zatem wesolych!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Rozeznanie
|
Hej!
Wpadłam Wam życzyć przepięknych Świąt i wszystkiego dobrego i pięknego ![]() Ja dziś jeszcze w pracy, ale o 15:00 spadam, mamy mini-Wigilię z moimi rodzicami, a jutro i w pierwszy dzień świąt jedziemy do mamy i babci tz. Nadrobiłam trochę na szybko: Ewulkaa - świetny pokój ![]() Lady, Laurko - super klimacik świąteczny w domu ![]() Debrah - fajnie, że prace remontowe posuwają się do przodu Marsi - zdrówka Tobie ![]() Nawijko - powodzenia dziś na stanowisku ![]() Meneq - udanej kolacji świątecznej Mika - mam nadzieję, że szybko pogodzicie się z tz. I spóźnione zyczenia dla Julka ![]() Spadam do roboty. Moja Młoda ostatnio kiepsko sypia, a dokładniej budzi się co jakieś 3 godziny i nie chce dłużej spać na łóżku - tak mnie ciąga z sypialni do salonu, potem znów do sypialni. W nowym miejscu docelowym zasypia w minutę, ale nie wiem o co chodzi z tymi nocnymi "wędrówkami ludów". Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Ultra, w Agata Meble, kanapa nazywa sie Exit
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jutro swieta a my mamy taki burdel w domu..... Mam dzisiaj 3bita cisnac a nie wiem jak gdzie po co i dlaczego ![]() Dziecie zasnelo o 22 i wstalismy o......9.30!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1958 |
Lurker ;)
|
Moj ojciec wczoraj dzwonil do cioci proszac o jedzenie. Ciocia nie ma duzo kasy, mieszka sama i utrzymuje sie za najnizsza. Dzwonilam dzis do niego, powiedzial mi, ze jest na ulicy, nie ma gdzie mieszkac...
#1959 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mamę za niedługo czeka kolejna operacja. I jak t. będzie nam takie numery odwalać to nie wiem ![]() Niech nie liczy że w święta przyjdę do niej z uśmiechem na twarzy. Nie odezwę się do niej za to że nas tak załatwiła. Cytat:
![]() Cytat:
U nas nie ma takiej tradycji na ciasta.
![]() |
#1960 |
Rozeznanie
|
Lady, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoniłaś do ojca? ![]() co będzie dalej? dziękuje nancy i meneq- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że jesteś zadowolona ![]() ![]() ![]() Dasz radę na pewno ![]() Cytat:
Mówiłam juz , że nienawidzę Świąt ?? Z tych nerwów spakowałam rano torbe na poród w razie "w". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Aga przytulam
U nas poszlo o usypianie Julka znów wrocily bszsenne noce wykonczeni jestesmy nie wiem o co chodzi a poza tym o całokształt , w domu syf jeszcze mase do sprzatniecia i do naszykowania na urodziny ,
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Aga ojej nie możesz się denerwować
![]() a jak się wogóle czujesz? ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() co do nieprzespanych nocek- od kiedy urodziła się Marina Leo przesypia noce super |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga ja tez nienawidze świąt , moze sie pogodzimy narazie to mam ochote spakowac walizki
![]() |
#1966 |
Lurker ;)
|
Dzwonilam na poczatku troche z opieprzem, ze truje cioci(ma tez brata, ktory dobrze zarabia z zona, nie maja dzieci i zobowiazan...) i co mam mu kupic i czy bedzie mial jak odgrzac a on, ze nie bo siedzi na ulicy ![]() Kupilam mu pieczywo, jakies serki, poltorej kilo kielbasy, herbate ale nie wiem czy bede w stanie sie z nim spotkac. Zadna z nas nie chce go wziac do siebie( ciocia boi sie, ze obudzi sie bez polowy mieszkania...), jakkolwiek okropnie to brzmi to wycierpialam sie duzo przez niego, sama mam duzo problemow i jestem bez pracy... Nie wiem co zrobic ![]() ![]()
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To u nas mniej więcej widzę ten sam problem ![]() ![]() Fizycznie dobrze. Jakieś przepowiadacze już mam , ale mało bolesne. Psychicznie gorzej. Jestem już zmęczona, że nie mogę nigdzie wyjść ( autem boję się jeździć), że nie mogę zająć/pobawić się z Zuzką tak jak bym chciała. Boję się jak to bedzie, bo Zuzka ostatnio w nocy nie śpi. I chciałabym już urodzić, ale oby do stycznia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=marsi11;49442000]moj mlody mnie dzis zaskoczyl rano wyrecytowal mi pol "lokomotywy" nie uczylam go na pamiec dzieci niesamowocie chlona Mam pytanie do posiadaczy Pana Pierdziolki cz 1 i 2 czytacie dzieciom te niecenzurowane wierszyki? p.s jestem fanem pana pierdziolki to wierszyki z mojego dziecinstwa a Leo od kilku dni nic innego nie chce czytac Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalkaneurologa.Jej kiedy moje dziecko bedzie mi wierszyki mowilo. Kiepsko u nas z mowa. A co do pana pierdziolki to ja czytlam te cenzurowane narazie tylko. Wszystkie tak o tych wlosach Nawijki a ja nie mam kiedy kompa wlaczyc.. Zaciekawilyscie mnie przeokrutnie. Wieczorem wlacze komputer i zobacze. Znowu mam zajawke na pielegnacje wlosow i pewnie znowu po pol roku sie skonczy.. A tym czasem ide sledzie robic i moze biszkopty do ciast popieke a po fryzjerze bym masy porobila i na jutro by tylko 2 salatki zostaly i choinka. Swoja droga moje dziecko nadal spi.. A potem znowu zabawa na calego do polnocy..
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
little ojej Ty to masz problemy i to grubego kalibru jednak nie jestes obojetna na los ojca to wszystko takie smutne az plakac sie chce a on sam do Ciebie dzwoni czy tak sama sie odezwalas?
Aga pociesze Cie bo sama przez to przechodzilam i wdpominam to jako najgorszy okres.Potworne przemeczenie, zarwane nocki ale dasz rade u mnie wszystko sie unormowalo i jestem duzo bardziej spokojniejsza Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
My dalej w trójpaku i oby do 9 stycznia. wtedy wypada 36 tc i siup na patologię w oczekiwaniu na cc. 19.12 byłam na wizycie ale dziewczynki nie współpracowały i powychodziły głupoty na usg. więc wczoraj zjawiłam się na oddziale w celu weryfikacji wagi i ufff rosną równo po około 2100g ![]() ![]() A na dodatek 27.12 się przeprowadzamy noż cholera trza to zrobić a ani mi ani tz nie na rękę. Kubusiu i Juleczku STO LAT ROBACZKI !!!!!!! Hje nie dołuj się osiągnięciami Poli. Mój też dużo nie potrafi. Ogólnie widzę jednak jeden trend - jak dziecko ląduje wśród innych dzieci to szybko nadrabia ![]() Litle o żesz ja tu o głupotach a u Was taka sytuacja..... Kurczę strasznie współczuję Silver no to t. pojechała po bandzie !!! Ona tak często? Nawijko super że się spełniasz w pracy. Bo tylko wtedy przynosi ona satysfakcję gdy sie ją lubi Fefciu jak dziś mała się czuje? pomogły nowe antybiotyki? Marsi pochwal się co na stół wigilijny położysz w wersji exclusive ?? hehehe Bokeh jaki materac kupiliście H. do łóżeczka bo mamy takie samo łóżeczko ale jeszcze na starym materacu z dzieciowego i powypychaliśmy kocem dziure :p teraz po świętach będzie czas i kasa to coś kupię ale co?? kupiliście ten rosnący materac ? podpowiedz coś plisss. ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM I WASZYM RODZINOM ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ ZGODY I SZACUNKU. ŻEBYŚCIE ŁAMIĄC SIĘ OPŁATKIEM BYLI PRZEPEŁNIENI RADOŚCIĄ A NIE SMUTKIEM I ŻEBY GWIAZDOR PAMIĘTAŁ O KAŻDEJ Z WAS NAWET PO DAROWUJĄC MAŁY DROBIAZG. AH I OGŁASZAM DYSPENSĘ NA ŻARCIE !!!!!! RAZ JEDYNY ZAPOMNIJMY O DIECIE ") |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że u mnie też tak bedzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Lurker ;)
|
Jaka bardzo sie ciesze, ze dziewczynki juz takie duze
![]() ![]() ![]() Nie chce smecic na swieta ale nie moge sie teraz ogarnac ![]()
#1973 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() my już u Rodziców, tu dopiero czuć tą świąteczną magię ![]() ![]() ogólnie ja z tż moglibyśmy nie istnieć, jest tylko babuś i dziadziuś ![]() hope bardzo łanie Ci w rudym! ale ja bym jeszcze trochę przyciemniła ![]() zdrowia dużo dla Siostry ![]() nawijko włosy masz piękne! sylwia ja też poszalałam z kasą w tym miesiącu za bardzo:/ na szczęście pensja niedługo będzie ![]() marsi trzymam kciuki!! ewulka sliczny pokoik ![]() Debrah my mamy indukcję i nie zamieniałbym już na żadną inną kuchnię ![]() Lenova ja robiłam ostatnio blok z moich wypieków i wyszedł dobry, taki jak z dzieciństwa
#1974 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilkę życzyć Wam Wesołych Świąt
![]() Wiem, że niektórych z Was wcale te święta nie cieszą, ale mam nadzieję, że wszystkie problemy zostaną rozwiązane, a kłótnie zażegnane... ![]() Nadrabiam Was regularnie nocami z telefonu, ale laptopa rzadko udaje mi się włączyć. Teraz mam 30 min ciszy, bo Ala śpi, a Domcia pojechała z TZ do sklepu. Ale co dobre szybko się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Raczkowanie
|
Witam!
Trochę mnie tu nie było, ale miałam problemy z kompem. Poza tym totalny brak czasu. Co nie znaczy, że o Was zapomniałam ![]() Gratuluję kolejnych maleństw na wątku ![]() ![]() Dziewczyny w dwupaku, życzę Wam spokojnego finiszu. Małym dwulatkom życzę wszystkiego najlepszego i najweselszego z okazji urodzin ![]() A dla wszystkich mamuś, dzieci przesyłam już dziś życzenia świąteczne; W oczekiwaniu na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok Żegnamy minione miesiące I pełni nadziei spoglądamy w przyszłość. Pragniemy przeżyć Niepowtarzalne świąteczne chwile W pokoju i wzajemnej bliskości. Serdeczne życzenia: Zdrowia, pogody ducha, Spełnienia wszystkich marzeń, Zawodowej satysfakcji i wielu sukcesów życzy Karolina z Rafałem, Witusiem i Michasią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Ciebie też Zdrowych Wesołych ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety często :/ dlatego przeważnie Daria jest z teściem albo moimi rodzicami. Ale jak ona ma być z Daria raz na dwa , trzy tygodnie to łaskę robi. Pffff. Jak to dla niej taki ciężar to wogóle nie musi wnuczki odwiedzać..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdrowych , wesołych świąt! ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Dziś mam nockę (na szczęście tylko od 19-1.00 i coś tam pośpię w nocy). Jeszcze kończę co mi zostało do roboty. Spakowałam prezenty. Udekorowałam pierniczki ![]() ![]() ![]() W ogóle w takim świątecznym nastroju już jestem ![]() ![]() ![]() A dziewczyny które nie czują magii świąt, TULĘ WAS MOCNO i przesyłam moje pozytywne fluidy ![]() ![]() ![]() ![]() Przesyłam Wam wszystkim życzenia Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze. ![]()
![]() |
#1977 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Little bardzo Ci współczuję! Wiem o czym mówisz, niestety. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że masz swoją rodzinę!
Lenova potrzebujesz jeszcze przepis na blok? Nawijko zmotywowałaś mnie do olejowania włosów. ![]() ![]() ![]() Aga, Mika mam nadzieję że się dogadacie ![]() I jeszcze Mika'Dzięki za cynk do pasztecików. Pycha wyszły! ![]() Marsi jak się czujesz? Dzisiaj z Mała gorzej. Cały dzień ma gorączkę, spada na ok 4h. Spała już dwa razy i teraz mi też zasnęła na nodze. ![]() ![]() Zrobiłam dzisiaj blok, roladę kokosową, paszteciki, upiekłyśmy szynkę i blaty do kory orzechowej. Jeszcze krem do rurek, krem do kory, sałatka i M zażyczył sobie jajka faszerowane ![]() Załączam mojego ppomocnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zrobiłam sernik na zimno i ciasto z jabłkami. Śledzie w oleju i mega miche jarzynowej. Zostaje podłoga do wypucowania i łazienka. KARUSIA I JAKA dzięki za życzenia i wzajemnie. JESTEM w pracy i odezwę się potem. Buziaki dziewczyny. .
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie. Wszystko gotowe do porodu
![]() ![]() Ginka mówi że do końca grudnia wytrwam. Trzymajcie kciuki bym urodziła w styczniu. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.