|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
http://youtu.be/V2bPfNimDdc?t=7m6s czy Boogie mówi tutaj "kolejna akcesoria"?
|
|
|
|
#3903 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Za szybko mówi i jej się to i owo zjadło
|
|
|
#3904 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
...kolejna akcesoria numer pięć to zdecydowanie okulary...
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=yfaUG4YACKs
znacie tę Panią? Własnie ją znalazłam. |
|
|
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=tBTMNuuEeLA hmm, obejrzałam więcej i chyba to jednak ten sam poziom Edytowane przez chariaaa Czas edycji: 2014-12-23 o 11:10 |
|
|
|
|
#3907 |
|
Rozeznanie
|
uuuu , nie widziałam tego. Bardzo taki "dramatyczny" (
) makijaż.---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- szukam sobie makijaży do okrągłej/ pysiowatej twarzy. Myślę, że przy takiej łatwo o zrobienie z siebie ruskiej lalki. https://www.youtube.com/watch?v=7OgTX6ps8g4 https://www.youtube.com/watch?v=0xtoCzhadCE https://www.youtube.com/watch?v=JtVwM26FqoY https://www.youtube.com/watch?v=0MveLc8c3K4 Nie wiem jak z jakością bo dopiero zasiadam do oglądania. |
|
|
|
#3908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak pokazują jakikolwiek posiłek to musi być on koniecznie dietetyczny, zdrowy itp i jakoś w tych vlogach (które mają być własnie obrazem takiego codziennego życia) brakuje pewnych spraw
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej od wege, koziego bezglutenowego serka ze stewia od gospodarza spod Łomży u wszystkich w internetach irytuje mnie: # squats #a czy ty już dziś ćwiczyłaś? #fitgirl #fitinspiration #instagirl #instaboy #chcesz mieć taka pupe?to zap....! #fitness_motivation #trec.
|
#3911 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;49448304]Kilka sekund obejrzałam i mi starczyło. Te miny na początku
[/QUOTE]naśladowanie Madzikowej Ekstazy - robisz to źle "Propozycja dla odważnych"? To raczej propozycja dla osób chcących wyglądać, jak przyatakowane przez rozwścieczone wrony. |
|
|
|
#3912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ciężkie życie, ciężka praca jutjubera...
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3915 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczy często ma pomalowane ładnie moim zdaniem.
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przesada nigdy nie jest dobra. Wcześniej wcinały dzień w dzień hamburgery w hamburgerowniach, bo to takie trendi. Teraz wszystkie są na fitdietach bezglutenowych bezmięsnych bezmlecznych, bo moda się zmieniła. ![]() Nie wierzę, że nagle wszyscy mają problemy z przyswajaniem mleka, nie mogą jeść pszenicy, muszą słodzić stewią, itd. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-12-23 o 13:30 |
|
|
|
|
#3918 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater zapowiedź świątecznego makijażu u Maxineczki. Mam wrażenie, że widziałam u niej w ostatnim czasie kilka łudząco podobnych.
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ona nic!! nie robi, nie pracuje po 13 godzin czy w systemie zmianowym, nie ma rocznych bliźniaków czy obłożnie chorych rodziców. Laska nic nie robi, może spac 8 godzin dziennie a wygląda po prostu źle, jak mocno styrana życiem dużo starsza kobieta. |
||
|
|
|
#3920 |
|
Konto usunięte
|
Boogie w tych nowych rzęsach wygląda trochę jak dziadek do orzechów od Karoliny Zientek.
Przedziwne są. Bardzo wygięte i moim zdaniem przyklejone zbyt daleko. Zamiast dodawać uroku obciążają spojrzenie. |
|
|
|
#3921 |
|
Raczkowanie
|
hej, dziewczyny, rzadko się tutaj wypowiadam, ale dość często zaglądam.
w przeciwieństwie do was podoba mi się promowanie zdrowego odżywiania i ćwiczenia przez vlogerki, nawet jeśli jest to na pokaz. może to skłoni chociaż parę osób do przemyślenia swojego zdrowia i stylu życia. w końcu może parę zdrowszych nawyków dziewczynom zostanie. na pewno lepsze to niż szamanie Maca u szuszka albo hamburgery na śniadanie u karoliny. ja wiem, że może chcą być autentyczne, naturalne, itd., ale ogląda je mnóstwo młodych dziewczyn, które naśladują ich nawyki żywieniowe i chyba lepiej żeby czerpały z przepisów wegańskich nissiax niż zamawiały pizze i hamburgery?
2/52 Ostatnio przeczytana: G. Orwell - Folwark zwierzęcy "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." Edytowane przez blue houdini Czas edycji: 2014-12-23 o 13:59 |
|
|
|
#3922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem, nagły brak przyswajania produktów zbożowych, mleka, itd. jest tylko modą, więc przejście na takie diety przez wszystkich jest śmieszne. Moim zdaniem, fitinstagirls są śmieszne. Moim zdaniem też, śmieszne są te foodbooki robione chyba specjalnie pod widzów - "och, kręcę film to na moje grudniowe śniadanko będą maliny, truskawki i mango, a na obiad podam orzechy i jagody goji, przecież to byłaby siara na całą Polskę pokazać pierś z kurczaka". Nie chodzi mi o Nissiax. |
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się. Według mnie nie ma porównania, poza nazbyt oczywistym konturowaniem Hania potrafi stworzyć całkiem niezłe makijaże, oczy wychodzą jej zazwyczaj świetnie. Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2014-12-23 o 14:14 |
||
|
|
|
#3925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Konto usunięte
|
Cattivo, tak, tak, tak.
Dacn, ale jesteś surowa dla Szuszy. :P Ja tam aż tak daleko może wybiegać nie będę, ale uważam, że ona jest bardzo dobrym przykładem sylwetki skinny fat. |
|
|
|
#3927 | |
|
-ist
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się też, że dziewczyny robią foodbooki z takich dni, w których po prostu jadły coś ciekawego. U mnie np. na śniadanie były tosty z dżemem malinowym, na obiad zupa buraczkowa, na kolację pewnie też coś równie nudnego, a jako przekąskę zjadłam kisiel, dwa jabłka i kilka mandarynek, myślę, że nikomu nie chciałoby się takiej nudy oglądać
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie jej figura jest ok a co do tego, że nie robi nic - firmę ponoć prowadzi, więc nie oceniałabym jej tak surowo. Może pali, stąd zmęczona cera.
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
stwierdziłam tylko, że nawet jeśli robią to vlogerki (niekoniecznie szczere w tej kwestii) to i tak może mieć to dobre rezultaty.ja nie zauważyłam aż tak wielkiego boomu, ale przyznaję się, że nie śledzę tego trendu tak dokładnie - obserwuję tylko parę blogerek/vlogerek i nie śledzę fitinstagirls, więc nie zdążyło mnie to zacząć śmieszyć. w nadmiarze wszystko zaczyna wkurzać, więc może warto tego nie oglądać? zauważyłam natomiast pozytywne zmiany w odżywianiu i podejściu do zdrowia w najbliższym otoczeniu, więc mi się taki boom podoba. sama też często korzystam z foodbooków, bo często dziewczyny mają fajne pomysły. a co do tego, co pokazują - ja widziałam pierś z kurczaka w foodbookach, ale może inne filmiki oglądamy. a poza tym kurczak przeważnie nie jest najzdrowszą opcją, więc ciężko żeby często się pojawiał u dziewczyn, które deklarują, że się dobrze odżywiają.
2/52 Ostatnio przeczytana: G. Orwell - Folwark zwierzęcy "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

a poza tym kurczak przeważnie nie jest najzdrowszą opcją, więc ciężko żeby często się pojawiał u dziewczyn, które deklarują, że się dobrze odżywiają.