Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 14:21   #3931
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Cattivo, tak, tak, tak.

Dacn, ale jesteś surowa dla Szuszy. :P
Ja tam aż tak daleko może wybiegać nie będę, ale uważam, że ona jest bardzo dobrym przykładem sylwetki skinny fat.

Jestem dla każdego, po prostu jak to przystoi na wizaż jestem dla wszystkich równo wredna
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:21   #3932
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Tak odnośnie "jutuberek" i zdrowego odżywiania.

Po pierwsze żadna przesada nie jest dobra. Dla mnie bardziej żenujące jest pstrykanie fotek talerzom, kolacji, frytkom itp. Dorosłe kobiety przed trzydziestką a fotografują jedzenie "a po co, a na co, a komu to potrzebne?"
Szusz ćwiczy, czasem pokazuje jak upichcić zdrowe jedzenie więc zamówienie sobie pizzy to nic złego. Ja sama czasem zamawiam z mężem pizze, czasem jadamy w macu, czasem pijemy piwo lub wino, czasem się upijemy razem, a czasem upichcę coś ze szpinaku i wtedy jego reakcja jest taka: Jakoś nie razi mnie dieta Szusz. Codziennie nikt nie opycha się pizzą i nie jada w macu.

A swoją drogą jak ten pis Szusz sępi kawałek pizzy. zabawny

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:22   #3933
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
No przecież taka Nissiax jada kanapki i często pokazuje je w foodbookach

Wydaje mi się też, że dziewczyny robią foodbooki z takich dni, w których po prostu jadły coś ciekawego. U mnie np. na śniadanie były tosty z dżemem malinowym, na obiad zupa buraczkowa, na kolację pewnie też coś równie nudnego, a jako przekąskę zjadłam kisiel, dwa jabłka i kilka mandarynek, myślę, że nikomu nie chciałoby się takiej nudy oglądać
E tam - forma podania też się liczy. Zupa w słoiku, dodanie kilku bajerów i ludzie by oglądali
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:24   #3934
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
kto zawsze jest rozsądny niech pierwszy rzuci kamień dla mnie jej figura jest ok a co do tego, że nie robi nic - firmę ponoć prowadzi, więc nie oceniałabym jej tak surowo. Może pali, stąd zmęczona cera.
Ponoć. no ok czyli coś tam robi, bardziej kojarzę z wpisów na forum, że siedziała cały dzień w domu ale po żarełko musiała jechać do miasta więc jest zmęczona, no ale ok.
A cerę ma fatalną, pali- ok jej sprawa ale dlaczego pokazuje pielęgnację na zaniedbanej cerze. W sunie manicure na żółtych paznokciach tez pokazywała.
Stary 2014-12-23, 14:26   #3935
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

hmmm ale coś mi świta, że Szusz chyba nie pali.

Stary 2014-12-23, 14:28   #3936
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue houdini Pokaż wiadomość
a czy ja napisałam, że uważacie, że promowanie zdrowego trybu życia jest złe? stwierdziłam tylko, że nawet jeśli robią to vlogerki (niekoniecznie szczere w tej kwestii) to i tak może mieć to dobre rezultaty.
ja nie zauważyłam aż tak wielkiego boomu, ale przyznaję się, że nie śledzę tego trendu tak dokładnie - obserwuję tylko parę blogerek/vlogerek i nie śledzę fitinstagirls, więc nie zdążyło mnie to zacząć śmieszyć. w nadmiarze wszystko zaczyna wkurzać, więc może warto tego nie oglądać?
zauważyłam natomiast pozytywne zmiany w odżywianiu i podejściu do zdrowia w najbliższym otoczeniu, więc mi się taki boom podoba. sama też często korzystam z foodbooków, bo często dziewczyny mają fajne pomysły. a co do tego, co pokazują - ja widziałam pierś z kurczaka w foodbookach, ale może inne filmiki oglądamy. a poza tym kurczak przeważnie nie jest najzdrowszą opcją, więc ciężko żeby często się pojawiał u dziewczyn, które deklarują, że się dobrze odżywiają.
Tak, napisałaś, że NAM nie podoba się promowanie zdrowego trybu życia.
Cytat:
Napisane przez blue houdini Pokaż wiadomość
w przeciwieństwie do was podoba mi się promowanie zdrowego odżywiania i ćwiczenia przez vlogerki, nawet jeśli jest to na pokaz.
Wybacz, nie mam ochoty na dyskusję w takim tonie.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:29   #3937
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Według mnie nie ma porównania, poza nazbyt oczywistym konturowaniem Hania potrafi stworzyć całkiem niezłe makijaże, oczy wychodzą jej zazwyczaj świetnie.
Hania jest bardzo ładna i tylko to ją ratuje, bo jak mówią ładnemu we wszystkim ładnie, malować kogoś ona nie potrafi vide Mistrzyni Makijażu i od czasu do czasu sobie krzywdę na oczach też robi np posklejane rzęsy, czy naciapane cienie, nie uświadczysz u niej precyzji, ani wyczucia. Taka z niej makeup artist jak z koziej d....y trąbka, eeee pędzel

Edytowane przez chariaaa
Czas edycji: 2014-12-23 o 14:38
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:32   #3938
xPoziomkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Hani jest bardzo ładna i tylko to ją ratuje, bo jak mówią ładnemu we wszystkim ładnie, malować kogoś ona nie potrafi vide Mistrzyni Makijażu i od czasu do czasu sobie krzywdę na oczach też robi np posklejane rzęsy, czy naciapane cienie, nie uświadczysz u niej precyzji, ani wyczucia. Taka z niej makeup artist jak z koziej d....y trąbka, eeee pędzel
Mowicie o Hani Digitalgirl?
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:34   #3939
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Codziennie nikt nie opycha się pizzą i nie jada w macu.
Zapewniam Cie, że takie osoby istnieją chociaż nie wiem czy na tym wątku.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:35   #3940
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Mowicie o Hani Digitalgirl?
Tak
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:36   #3941
blue houdini
Raczkowanie

Cytat:
w przeciwieństwie do was podoba mi się promowanie zdrowego odżywiania i ćwiczenia przez vlogerki, nawet jeśli jest to na pokaz
tak napisałam. zdanie zyskuje sens przeczytane w całości. chodziło mi o samą pokazówkę, która była tutaj krytykowana. wskazałam na pozytywne efekty takiej pokazówki.
nie odniosłam się do promowania zdrowego odżywiania i ćwiczenia w ogóle, przecież nie znam was nawet.

po drugie, nie odniosłam się do Ciebie personalnie ani razu, a dyskusję ze mną podjęłaś Ty, więc nie rozumiem o co chodzi. nie wywołałam Cię do tablicy, a zacytowałam dopiero, jak zwróciłaś się do mnie. dyskusja jest w normalnym tonie, ale jeżeli tak łatwo Cię zdenerwować, to może po prostu mi nie odpowiadaj?

"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."
blue houdini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:45   #3942
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Codziennie nikt nie opycha się pizzą i nie jada w macu.
Ale że szminki ?

Rzęsy Boogie to mi się kojarzą z Grinchem
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 14:50   #3943
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Ale że szminki ?

Rzęsy Boogie to mi się kojarzą z Grinchem
to by był drogi posiłek

Stary 2014-12-23, 14:53   #3944
ladyfinger88
Raczkowanie

Cytat:
hmmm ale coś mi świta, że Szusz chyba nie pali.
Szusz pali, nawet w jednym z ostatnich vlogów, chyba w tym sprzed wypadku, widać, że trzyma w ręku elektronicznego papierosa.

Edytowane przez ladyfinger88
Czas edycji: 2014-12-23 o 15:04
ladyfinger88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:02   #3945
Selfish Girl
Life is a drink ...

no to jak Szusz pali to bardzo współczuję bo nawet jak się wypsikasz swoim flakonem Svarowskiego to i tak będziesz śmierdzieć.
Stary 2014-12-23, 15:03   #3946
panterarozyczka
Zadomowienie

GlamPaule pies liże po ustach. Niesmacznie
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:04   #3947
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
no to jak Szusz pali to bardzo współczuję bo nawet jak się wypsikasz swoim flakonem Svarowskiego to i tak będziesz śmierdzieć.
Ostatnio az powachalam svarowskiego, bo szusz tyle o nim mowila i taki... strasznie pospolity zapach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:07   #3948
201607131106
Konto usunięte

Evelinek, Madzik jakby na czasie z dyskusją. "Pracowałam ciężko, więc coś mi się teraz należy." :P

Nie rozumiem czegoś, znowu.
Mówi, że do tej pory używała jakichś badziewnych tanich pędzli, chciała sobie kupić coś w nagrodę, w końcu coś porządnego, więc kupiła na chińskiej stronie 30 sztuk za 100 zł, w tym podróbki real techniques. Gdzie tu sens, gdzie logika?

"Aż tak chamsko by podrabiali, że aż opakowanie takie samo?" Przy paletce Naked za 30 zł też się tak dziwiła.
Stary 2014-12-23, 15:10   #3949
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
GlamPaule pies liże po ustach. Niesmacznie

ŚŚŚŚŚmiiiiierdziiiiii

Stary 2014-12-23, 15:11   #3950
Selfish Girl
Life is a drink ...

Kupiła pędzle 30 sztuk za 100 zł a później będzie bul i rzal, że jej włosie wypada. :O
Stary 2014-12-23, 15:15   #3951
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Kupiła pędzle 30 sztuk za 100 zł a później będzie bul i rzal, że jej włosie wypada. :O

Zapewnia, że są mocne, mięciusie, nie byle co, "naszpikowane włosiem", na pewno nic nie wypadnie. :P

Wierzę, że czasami coś fajnego może się trafić, czytałam opinie, że niektóre takie pędzle są naprawdę spoko, no ale... nie oszukujmy się - to loteria.
Stary 2014-12-23, 15:16   #3952
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Nie Susz nie ma super figury, szczupła jest to fakt. A odmawianie śmieci jest nie tylko dla figury ale głównie dla zdrowia, nie jest rozsądne pakowanie w siebie śmieci zamiast jedzenia. I nie Szusz nie jest szczera a przynajmniej nie robi takiego wrażenia.

i bardzo mocno widać na jej twarzy jej fatalna dietę.
Ona nic!! nie robi, nie pracuje po 13 godzin czy w systemie zmianowym, nie ma rocznych bliźniaków czy obłożnie chorych rodziców. Laska nic nie robi, może spac 8 godzin dziennie a wygląda po prostu źle, jak mocno styrana życiem dużo starsza kobieta.
w sumie to nie wiadomo co robi, bo pokazuje nam we vlogu np 15 minut z calego dnia....a to ze pracuje w domu to fakt, na plus. mysle takze, ze troche za surowo ja oceniasz, przeciez KAZDY czasami je pizze albo jakiegos fast fooda, albo napije sie piwka itp. to, ze Szusz jest tak jakby "znana" nie znaczy, ze jest jakims nadczlowiekiem :P
a co do cery, no sluchajcie, Szusz nie ma juz 18 lat, tylko chyba 33 albo 34, wiec wiecie.... ja ja mialam 18 lat to wstawalam i moja cera kwitla, a teraz wstaje rano i jakies wory, since....bleeee
Stary 2014-12-23, 15:21   #3953
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

OMG

Ja mam fisia na punkcie pędzli.
Chcę je!
Ciekawe jak się będą sprawdzać np po roku... bo jak wyłysieją to dzięęki. Mam Maestro pod domem więc tam stacjonarnie kupuję.

Stary 2014-12-23, 15:23   #3954
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
w sumie to nie wiadomo co robi, bo pokazuje nam we vlogu np 15 minut z calego dnia....a to ze pracuje w domu to fakt, na plus. mysle takze, ze troche za surowo ja oceniasz, przeciez KAZDY czasami je pizze albo jakiegos fast fooda, albo napije sie piwka itp. to, ze Szusz jest tak jakby "znana" nie znaczy, ze jest jakims nadczlowiekiem :P
a co do cery, no sluchajcie, Szusz nie ma juz 18 lat, tylko chyba 33 albo 34, wiec wiecie.... ja ja mialam 18 lat to wstawalam i moja cera kwitla, a teraz wstaje rano i jakies wory, since....bleeee
Nie interesuje mnie to co robi, jednak wspominała że jej praca to YT, nie czarujmy się, rączek sobie nie wyrywa.
Nie jest dla mnie nadzwyczajna, oceniam ją ostro ponieważ jest z kanałów urodowych, wiem że jest lubiana no ale odrobina obiektywizmu by się przydała. Na prawdę wygląda źle.
I ja też nie mam 18 lat ale nie zapuściłam się tak jak szusz, na szczęście urodowo bliżej mi do nissiax.
Stary 2014-12-23, 15:31   #3955
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Zapewnia, że są mocne, mięciusie, nie byle co, "naszpikowane włosiem", na pewno nic nie wypadnie. :P

Wierzę, że czasami coś fajnego może się trafić, czytałam opinie, że niektóre takie pędzle są naprawdę spoko, no ale... nie oszukujmy się - to loteria.
Oczywiście, że się trafia coś fajnego. Często chodzę do chińskiego centrum i oglądam akcesoria i ozdoby do paznokci. Czasami zdarzają się ładne pędzle które są sypkie i czuć, że miękkie ... ale nie za 3 zł za sztukę
Stary 2014-12-23, 15:36   #3956
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Susz nie ma super figury, szczupła jest to fakt. A odmawianie śmieci jest nie tylko dla figury ale głównie dla zdrowia, nie jest rozsądne pakowanie w siebie śmieci zamiast jedzenia. I nie Szusz nie jest szczera a przynajmniej nie robi takiego wrażenia.

i bardzo mocno widać na jej twarzy jej fatalna dietę.
Ona nic!! nie robi, nie pracuje po 13 godzin czy w systemie zmianowym, nie ma rocznych bliźniaków czy obłożnie chorych rodziców. Laska nic nie robi, może spac 8 godzin dziennie a wygląda po prostu źle, jak mocno styrana życiem dużo starsza kobieta.
No tak, leży i pachnie. Ona pracuje, nie jest koniem pociągowym, to fakt, ale pracuje, więc bez przesadyzmu może jednak.

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Dla mnie bardziej żenujące jest pstrykanie fotek talerzom, kolacji, frytkom itp. Dorosłe kobiety przed trzydziestką a fotografują jedzenie "
Ja mam 25 lat i uwielbiam pstrykać fotki jedzeniu - mogę jeszcze, czy już mój czas minął?

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Ponoć. no ok czyli coś tam robi, bardziej kojarzę z wpisów na forum, że siedziała cały dzień w domu ale po żarełko musiała jechać do miasta więc jest zmęczona, no ale ok.
A cerę ma fatalną, pali- ok jej sprawa ale dlaczego pokazuje pielęgnację na zaniedbanej cerze. W sunie manicure na żółtych paznokciach tez pokazywała.
Może dlatego, że cerę palacza też pielęgnujemy

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Nie interesuje mnie to co robi, jednak wspominała że jej praca to YT, nie czarujmy się, rączek sobie nie wyrywa.
Nie jest dla mnie nadzwyczajna, oceniam ją ostro ponieważ jest z kanałów urodowych, wiem że jest lubiana no ale odrobina obiektywizmu by się przydała. Na prawdę wygląda źle.
I ja też nie mam 18 lat ale nie zapuściłam się tak jak szusz, na szczęście urodowo bliżej mi do nissiax.
No właśnie...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:40   #3957
badgirly
Raczkowanie

Cytat:

Mam pędzel z takiego chińskiego sklepu i bardzo go lubię. Serio nie widzę różnicy między nim a real tech. Ale słowo klucz w tym wpisie to loteria raz jest super, raz pieniądze wyrzucone w błoto :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:44   #3958
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Szusz jest zapuszczona? chyba trochę przesadzasz. nie ma idealnej cery, ale do zapuszczonej jej daleko
Stary 2014-12-23, 15:48   #3959
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No tak, leży i pachnie. Ona pracuje, nie jest koniem pociągowym, to fakt, ale pracuje, więc bez przesadyzmu może jednak.
Jak ona śmie, tak pracować wygodnie w domu, ciągnąć zyski z pokazywania kosmetyków i się nie przemęczać, no zgroza - przecież każdy powinien pracować fizycznie Strasznie mnie takie myślenie wpienia bo też mi się tak dostało nie raz.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 15:48   #3960
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez badgirly Pokaż wiadomość
Mam pędzel z takiego chińskiego sklepu i bardzo go lubię. Serio nie widzę różnicy między nim a real tech. Ale słowo klucz w tym wpisie to loteria raz jest super, raz pieniądze wyrzucone w błoto :/

Dlatego dziwi mnie, że ktoś mówi "W końcu chcę sobie pozwolić na coś porządnego!", po czym kupuje 30 chińskich pędzli za stówę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości