|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
ciekawe ile Oriflame wali kasy
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Ale to przecież chodzi o pokazanie produktów i takie tam, żeby każda dziewczyna czy kobieta mogła zapoznać się z nowościami czy zobaczyć lepiej niz w katalogu drukowanym produkty. Właśnie chodzi o makijaż jaki każda z nas może szybko wykonać, mi się podoba pomysł żeby dziewczyny z YT brały w tym udział, które prowadzą kanały tzw.urodowo-normalne a nie makijażystki, które nawalą tysiąc produktów niepotrzebnie i udziwnią najprostszy makijaż dzienny.
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Tam zaraz tak nie nawali kasy ale dla Y-tuberek to ciekawe doświadczenie, kontakt z nowymi produktami i potencjalni nowi widzowie, fajna przygoda bo Oriflame dba o swoje ambasadorki, dla osoby, która działa na YT to nowe możliwości a więc dlaczego nie? Ogólnie się cieszę, że w końcu Oriflame zdecydował się na kanał z dziewczynami z YT, więcej klientek będzie pytało o produkty, to spora reklama, wiem bo jak wchodza do mnie na bloga w celu podpatrzenia np. koloru pomadki czy jakiejś nowości to jest sporo pytań a tak jak dam komuś katalog to na szybko go przekartkuje a potem wrzuci go do gazetnika i na tym koniec. Nie jestem jakąś tam wielką konsultantką ale od ponad 15 lat używam Oriflame na własne potrzeby i nie narzekam, a zawsze się ktoś do zamówienia dorzuci i jest OK.
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2014-12-24 o 00:05 |
|
|
|
#4083 |
|
Konto usunięte
|
To ponoć dosyć częste. Ostatnio za radą lekarki zmieniłam tabletki ze względu na inne dolegliwości, które były poważniejsze i uniemożliwiały mi normalne życie. Te poważne dolegliwości ustąpiły dzięki nowym tabletkom ale niestety pojawił się cellulit. A nigdy go nie miałam nie mam nawet warunków żeby mieć (jestem bardzo szczupła i aktywna, odżywiam się w normie). Także nie wiem już co robić z tym, bo odstawienie tabletek nie wchodzi w grę.
|
|
|
|
#4084 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
(*) ale to, że ktoś jest szczupły i ćwiczy nie oznacza, że nie będzie miał cellulitu ... :P Modelki nawet mają :P. Problem tkwi w tym, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne. Na Twoim miejscu spróbowałabym suplementacje Hydrominum.
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2014-12-24 o 00:03 |
|
|
|
|
#4085 | |
|
now or never
|
Cytat:
uważam, ze jakość tych kosmetyków jest słaba i ja ich używac nie będę ale jakoś ktoś chce - co mnie do tego? ![]() natomiast, gdyby pod filmikiem nie było nazwy firmy, to pewnie szybko bym sie nie zorientowała, że to jest to o czym piszesz - nad którym z kosmetyków zatrzymała sie chwilę dłużej, pokazała go bliżej czy cokolwiek więcej - tadam - nad żadnym no to ja chyba nie czaje tej zachęty to kupna kosmetyków tej firmy a idąc kluczem skoro z tych kosmetyków jest tandenty make up to 1) dziewczyna nie umie wykorzystać ich w pełni 2) kosmetyki sa po prostu słabe
|
|
#4086 |
|
psy-chopatka
|
Brawo, kawał dobrej roboty!!
![]() Swoją drogą Sarunia podczas tej przemiany pokazała więcej klasy i normalności niż Hania XSka - psycholog.
|
#4087 | |
|
now or never
|
Cytat:
|
|
#4088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
juz mi w sumie przestaje przeszkadzac ten celulit, bo wole komfort brania tabletek, odkad je biore moge normalnoe żyć
|
|
|
|
|
#4089 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w tym roku byłam aż na 4 wigiliach + jutro ta rodzinna i nigdzie nie słyszałam drętwych życzeń w stylu "Wesołych Świat - wzajemnie!" więc to bardzo zależy od okolicznosci ![]() Cytat:
Cytat:
jestem chyba najlepszym przykładem ćwiczę, odżywiam się w miarę dobrze, jestem szczupła a cellulit nie znika!
|
|
#4090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sporo lubi coś obejrzeć i podpatrzeć lub się tylko zainspirować.Mi tam w sumie wszystko jedno ile i komu Oriflame zapłaci, jak się komuś chce nagrywać to niech za to kasę bierze a ja będę oglądać nic za to nie płacąc...bo akurat temat Oriflame mnie interesuje. Zawsze to coś nowego po tych wszystkich akcjach na fit itp.
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2014-12-24 o 00:18 |
|
|
|
|
#4091 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. I myślą, że X musi się odchudzać, albo Y tylko szpanuje i w ogóle, tak na prawdę wszyscy Polacy jedzą to samo, tylko niektórzy robią pokazówkę w internetach.Cytat:
. Cytat:
Dziwię się trochę taką tradycją, u nas wszyscy ubierają się odświętnie, ale, no, wolna amerykanka. I nikt się jakoś nie przejmuje kolorami, to nie szkolna akademia . Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
http://aniolnaresorach.blogspot.com/...tydzien-4.html!
Te palce będą śnić mi się po nocach! Zgroza Edytowane przez apple1602 Czas edycji: 2014-12-24 o 09:21 |
|
|
|
#4093 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2014-12-24 o 09:35 |
||
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4095 |
|
Raczkowanie
|
Nastąpiła dziwna moda na hejtowanie wszystkiego dookoła- święta,sylwestra.Ja święta kocham,czuję ich magię,ubieram się w odświętną kieckę i idę do Babci spotkać kochaną rodzinę,której dawno nie widziałam. Dlatego chcę wysłać Wam wszystkim odrobinę tego ciepełka,które mam u siebie w domu i życzyć Wam takich świąt jak chcecie. W piżamach,dżinsach,przed telewizorem, z czipsami.Niech się nam wszystkim dobrze wiedzie!
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Między prasowaniem, gotowaniem i sprzątaniem włączyłam sobie filmik tej dziewczyny którą chce pozwać znana firma. Link był wstawiany chyba 2 str temu ,ale wstawię jeszcze raz.
https://www.youtube.com/watch?v=h_GhkTsttRA Przykro mi, że tak się stało. Przed świętami otrzymała taką kiepską wiadomość. Kurcze, ale wiecie co? Mi by się nie chciało pisać do tych wszystkich firm, dochodzić i dociekać czy to jest oryginalne czy nie. Teraz może napiszecie, że jestem dziwna, ale ja bym nie robiła takiego szumu. Popisała do kogo się dało, jedni się wkurzyli i teraz psikus. Jej prawo i jej racja tylko jak widać skutki opłakane. Cały filmik zastanawiałam się nad tym "cmokaniem", ktore trudno nazwać "cmokaniem". Raczej dźwięk odrywającego się języka i śliny. Doszłam do wniosku, że to wina kamery. Możliwe to? Może nie kamery a głośnika. Jest zbyt blisko buzi ustawiony i rejestruje absolutnie każdy minimalny dźwięk. Obejrzałam cały filmik myśląc o tym. Każdy przecież połyka ślinę i oddycha (odkrywcze co nie?) a ustawiając blisko głośnik wszystko będzie słychać. Ale dziewczyna ma pecha... Mało to wszystko warte takiego dymu. |
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cały czas ta oferta jest dostępna...z adnotacją "gwarancja oryginalności na markowe produkty". No jaja sobie robią.
|
|
|
#4099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnych Świąt
|
|
#4100 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem. Oby jej na dobre wyszło te ciąganie się po sądach.
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie miło z Twojej strony, tym, którzy obchodzą i mają z kim - wszystkiego dobrego! ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=mJVTlYMzd2g mmmm makijaż u Teni <3
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-12-24 o 11:15 |
|
|
|
|
#4102 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bardziej mnie interesuje czy Urban Decay coś zrobi w tej sprawie.
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze w to wierzy. dla mnie to parodia.
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Rozeznanie
|
To ja też życzę wesołych świąt wszystkim, a najbardziej tym których kojarzę z tego wątku
Munkaa, evvelinek, SALIX, Vampi_z_Piekla_Rodem, Juli_jka, Selfish Girl , whip, apple1602, _summer_, Czocherovsky, anjia, Rozyczkadzessi, Ciemna163, amelsss, Melevis, jajajamajka, imbaa, Gabrielka92 i reszta. Sorry jeśli czyjś nick źle napisałam. |
|
|
|
#4105 |
|
Klientka w krawacie
|
Dokładnie. Równie dobrze mógł zadzwonić pracownik tej firmy, "wielkiej jaśnie korporacji", która jest tak zamknięta, że nie ze światem kontaktuje się przez "prawnika".
|
#4106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4108 |
|
Konto usunięte
|
Jestem fanką Boogie
![]() https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...6c48108e6fc817 Wygląda co raz lepiej Na moje oko chyba chudnie Super
|
|
|
|
#4109 |
|
Rozeznanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=2V7TrIxhPto
wszyscy jadą z czerwonymi ustami na święta. W moich subach co drugi świąteczny makijaż ma czerwone usta i leciutkie oko. Ja bym obejrzała coś niespotykanego. Np z dodatkiem niebieskiego albo zielonego. To by była sztuka przemycić jakiś szalony kolor ale aby jeszcze było elegancko i świątecznie. Sama się zastanawiam czy nie dowalić sobie na dzisiejszy wieczór troszkę niebieskiego cienia. Edytowane przez WizazankaLublinianka Czas edycji: 2014-12-24 o 12:17 |
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

juz mi w sumie przestaje przeszkadzac ten celulit, bo wole komfort brania tabletek, odkad je biore moge normalnoe żyć

.
Dziwię się trochę taką tradycją, u nas wszyscy ubierają się odświętnie, ale, no, wolna amerykanka. I nikt się jakoś nie przejmuje kolorami, to nie szkolna akademia