Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 23:46   #4081
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

ciekawe ile Oriflame wali kasy
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 23:56   #4082
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
yyy, oooo, wow
ale makijaż slaby
Ale to przecież chodzi o pokazanie produktów i takie tam, żeby każda dziewczyna czy kobieta mogła zapoznać się z nowościami czy zobaczyć lepiej niz w katalogu drukowanym produkty. Właśnie chodzi o makijaż jaki każda z nas może szybko wykonać, mi się podoba pomysł żeby dziewczyny z YT brały w tym udział, które prowadzą kanały tzw.urodowo-normalne a nie makijażystki, które nawalą tysiąc produktów niepotrzebnie i udziwnią najprostszy makijaż dzienny.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
ciekawe ile Oriflame wali kasy
Tam zaraz tak nie nawali kasy ale dla Y-tuberek to ciekawe doświadczenie, kontakt z nowymi produktami i potencjalni nowi widzowie, fajna przygoda bo Oriflame dba o swoje ambasadorki, dla osoby, która działa na YT to nowe możliwości a więc dlaczego nie?

Ogólnie się cieszę, że w końcu Oriflame zdecydował się na kanał z dziewczynami z YT, więcej klientek będzie pytało o produkty, to spora reklama, wiem bo jak wchodza do mnie na bloga w celu podpatrzenia np. koloru pomadki czy jakiejś nowości to jest sporo pytań a tak jak dam komuś katalog to na szybko go przekartkuje a potem wrzuci go do gazetnika i na tym koniec. Nie jestem jakąś tam wielką konsultantką ale od ponad 15 lat używam Oriflame na własne potrzeby i nie narzekam, a zawsze się ktoś do zamówienia dorzuci i jest OK.

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2014-12-24 o 00:05
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-23, 23:57   #4083
201604210930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Po tabletkach? Ile lat bierzesz, jak można zapytać?
To ponoć dosyć częste. Ostatnio za radą lekarki zmieniłam tabletki ze względu na inne dolegliwości, które były poważniejsze i uniemożliwiały mi normalne życie. Te poważne dolegliwości ustąpiły dzięki nowym tabletkom ale niestety pojawił się cellulit. A nigdy go nie miałam nie mam nawet warunków żeby mieć (jestem bardzo szczupła i aktywna, odżywiam się w normie). Także nie wiem już co robić z tym, bo odstawienie tabletek nie wchodzi w grę.
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 00:00   #4084
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
Tam zaraz tak nie nawali kasy ale dla Y-tuberek to ciekawe doświadczenie, kontakt z nowymi produktami i potencjalni nowi widzowie, fajna przygoda bo Oriflame dba o swoje ambasadorki, dla osoby, która działa na YT to nowe możliwości a więc dlaczego nie?
Avon jak szukał chętnych to serwowali informacje, że można zarobić nawet 4 tysiące więc zastanawiam się jak Oriflame sypnęło. Nie, nie wierze, że one te filmiki serwuje za otrzymanie kosmetyków :P Tymbardziej, że Niessia z makijaży to raczej nie słynie

(*) ale to, że ktoś jest szczupły i ćwiczy nie oznacza, że nie będzie miał cellulitu ... :P Modelki nawet mają :P. Problem tkwi w tym, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne. Na Twoim miejscu spróbowałabym suplementacje Hydrominum.

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2014-12-24 o 00:03
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 00:01   #4085
juli_jka
now or never

Cytat:
Ale to przecież chodzi o pokazanie produktów i takie tam, żeby każda dziewczyna czy kobieta mogła zapoznać się z nowościami czy zobaczyć lepiej niz w katalogu drukowanym produkty. Właśnie chodzi o makijaż jaki każda z nas może szybko wykonać, mi się podoba pomysł żeby dziewczyny z YT brały w tym udział, które prowadzą kanały tzw.urodowo-normalne a nie makijażystki, które nawalą tysiąc produktów niepotrzebnie i udziwnią najprostszy makijaż dzienny.
no to inaczej, kiedys mocno współpracowałam z tą firmą i niech zostanie to w przeszłości
uważam, ze jakość tych kosmetyków jest słaba i ja ich używac nie będę
ale jakoś ktoś chce - co mnie do tego?
natomiast, gdyby pod filmikiem nie było nazwy firmy, to pewnie szybko bym sie nie zorientowała, że to jest to o czym piszesz - nad którym z kosmetyków zatrzymała sie chwilę dłużej, pokazała go bliżej czy cokolwiek więcej - tadam - nad żadnym
no to ja chyba nie czaje tej zachęty to kupna kosmetyków tej firmy

a idąc kluczem skoro z tych kosmetyków jest tandenty make up to
1) dziewczyna nie umie wykorzystać ich w pełni
2) kosmetyki sa po prostu słabe
Stary 2014-12-24, 00:01   #4086
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Sarunia, wow. Szacun.
Brawo, kawał dobrej roboty!!
Swoją drogą Sarunia podczas tej przemiany pokazała więcej klasy i normalności niż Hania XSka - psycholog.
Stary 2014-12-24, 00:02   #4087
juli_jka
now or never

Cytat:
Avon jak szukał chętnych to serwowali informacje, że można zarobić nawet 4 tysiące więc zastanawiam się jak Oriflame sypnęło. Nie, nie wierze, że one te filmiki serwuje za otrzymanie kosmetyków :P Tymbardziej, że Niessia z makijaży to raczej nie słynie
lubie to!
Stary 2014-12-24, 00:06   #4088
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
To ponoć dosyć częste. Ostatnio za radą lekarki zmieniłam tabletki ze względu na inne dolegliwości, które były poważniejsze i uniemożliwiały mi normalne życie. Te poważne dolegliwości ustąpiły dzięki nowym tabletkom ale niestety pojawił się cellulit. A nigdy go nie miałam nie mam nawet warunków żeby mieć (jestem bardzo szczupła i aktywna, odżywiam się w normie). Także nie wiem już co robić z tym, bo odstawienie tabletek nie wchodzi w grę.
ja tez tak mam juz mi w sumie przestaje przeszkadzac ten celulit, bo wole komfort brania tabletek, odkad je biore moge normalnoe żyć
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 00:11   #4089
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
nie wiem ile masz lat, ale ja mam 21 (w sumie 22 w styczniu) i też nie za bardzo lubie święta. życzenia przy opłatku taaaakie szczere dlatego umialam sobie ten czas tym co lubie: zrobieniem fajnego makijażu i ubraniu się w jakieś fajne ciuchy.
zależy gdzie i z kim w tym roku byłam aż na 4 wigiliach + jutro ta rodzinna i nigdzie nie słyszałam drętwych życzeń w stylu "Wesołych Świat - wzajemnie!" więc to bardzo zależy od okolicznosci

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ja też.Święta to trauma.. A dzielenie się opłatkiem to już w ogóle. Święta najchętniej spędziłabym w dresie, sylwestra również. Czy to starość?
też nienawidzę sylwestra

Cytat:

(*) ale to, że ktoś jest szczupły i ćwiczy nie oznacza, że nie będzie miał cellulitu ... :P Modelki nawet mają :P. Problem tkwi w tym, że bierzesz tabletki antykoncepcyjne. Na Twoim miejscu spróbowałabym suplementacje Hydrominum.

jestem chyba najlepszym przykładem ćwiczę, odżywiam się w miarę dobrze, jestem szczupła a cellulit nie znika!
Stary 2014-12-24, 00:13   #4090
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
no to inaczej, kiedys mocno współpracowałam z tą firmą i niech zostanie to w przeszłości
uważam, ze jakość tych kosmetyków jest słaba i ja ich używac nie będę
ale jakoś ktoś chce - co mnie do tego?
natomiast, gdyby pod filmikiem nie było nazwy firmy, to pewnie szybko bym sie nie zorientowała, że to jest to o czym piszesz - nad którym z kosmetyków zatrzymała sie chwilę dłużej, pokazała go bliżej czy cokolwiek więcej - tadam - nad żadnym
no to ja chyba nie czaje tej zachęty to kupna kosmetyków tej firmy

a idąc kluczem skoro z tych kosmetyków jest tandenty make up to
1) dziewczyna nie umie wykorzystać ich w pełni
2) kosmetyki sa po prostu słabe
Nie no takie słabe to nie są, każdemu coś innego się podoba i pasuje... ale pewnie będzie więcej dziewczyn na różne tematy Oriflame nagrywało, uwierzcie, że nie wszystkie dziewczyny mają tak wszystko dokładnie obcykane jak te, które buszują na wizażu Sporo lubi coś obejrzeć i podpatrzeć lub się tylko zainspirować.
Mi tam w sumie wszystko jedno ile i komu Oriflame zapłaci, jak się komuś chce nagrywać to niech za to kasę bierze a ja będę oglądać nic za to nie płacąc...bo akurat temat Oriflame mnie interesuje. Zawsze to coś nowego po tych wszystkich akcjach na fit itp.

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2014-12-24 o 00:18
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 04:05   #4091
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater zapowiedź świątecznego makijażu u Maxineczki. Mam wrażenie, że widziałam u niej w ostatnim czasie kilka łudząco podobnych.
Nie lubię makijaży ze sztucznymi rzęsami, no nie . Z każdego mejkapu robią to samo, ogólnie, uważam, że słabe rzęsy lepsze niż sztuczne.

Cytat:
Napisane przez blue houdini Pokaż wiadomość
hej, dziewczyny, rzadko się tutaj wypowiadam, ale dość często zaglądam.

w przeciwieństwie do was podoba mi się promowanie zdrowego odżywiania i ćwiczenia przez vlogerki, nawet jeśli jest to na pokaz. może to skłoni chociaż parę osób do przemyślenia swojego zdrowia i stylu życia. w końcu może parę zdrowszych nawyków dziewczynom zostanie. na pewno lepsze to niż szamanie Maca u szuszka albo hamburgery na śniadanie u karoliny. ja wiem, że może chcą być autentyczne, naturalne, itd., ale ogląda je mnóstwo młodych dziewczyn, które naśladują ich nawyki żywieniowe i chyba lepiej żeby czerpały z przepisów wegańskich nissiax niż zamawiały pizze i hamburgery?
Co mnie najbardziej rozbraja: ludzie nie czają, że istnieją osoby zdrowo odżywiające się . I myślą, że X musi się odchudzać, albo Y tylko szpanuje i w ogóle, tak na prawdę wszyscy Polacy jedzą to samo, tylko niektórzy robią pokazówkę w internetach.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
A czy ktoś napisał, że promowanie zdrowego trybu życia jest złe?

Moim zdaniem, nagły brak przyswajania produktów zbożowych, mleka, itd. jest tylko modą, więc przejście na takie diety przez wszystkich jest śmieszne.
Moim zdaniem, fitinstagirls są śmieszne.
Moim zdaniem też, śmieszne są te foodbooki robione chyba specjalnie pod widzów - "och, kręcę film to na moje grudniowe śniadanko będą maliny, truskawki i mango, a na obiad podam orzechy i jagody goji, przecież to byłaby siara na całą Polskę pokazać pierś z kurczaka".
Nie chodzi mi o Nissiax.
Laski wrzucające takie foodbooki nie zdają sobie sprawy, jak bardzo widać, że to na pokaz .

Cytat:
nieee u nas taka tradycja, odprasowane, rzeczy, ideałem byłby biala bluzka, czara spódnica, tia i klapki albo ciepłe bambosze do tego
więc gdzies po drodze utargowałam kolory inne niz biel i czerń, ale to tylko mój dom karp się pewnie nie obrazi
Utargowałaś... Dziwię się trochę taką tradycją, u nas wszyscy ubierają się odświętnie, ale, no, wolna amerykanka. I nikt się jakoś nie przejmuje kolorami, to nie szkolna akademia .

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Szusz taka zła bo je tyle śmieciowego jedzenia. Hłehłe.
Inne też pewnie jedzą, ale pokazują tylko wybiórczo fotki super zdrowego power śniadanka :P
To, że ktoś pokazuje zdjęcie jednego posiłku, który jest w 100% zdrowy, wegański i eko nie oznacza, że jego życie tak wygląda i jego wszystkie posiłki takie są. One pokazują nam tylko to co chcą żebyśmy zobaczyli. Niektórzy po prostu nie pokazują swoich gorszych dni.
Nie mówię o Nissiax.
Nowy disclaimer do postów o zdrowym żywieniu .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 09:20   #4092
apple1602
Zadomowienie

http://aniolnaresorach.blogspot.com/...tydzien-4.html!

Te palce będą śnić mi się po nocach! Zgroza

Edytowane przez apple1602
Czas edycji: 2014-12-24 o 09:21
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 09:37   #4093
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Nie bądź naiwna. Po pierwsze, Niesia nie jest jakąś niszową YTberką, żeby miała się rzucać na byle co za darmo, ona sobie współprace na pewno przesiewa i to mocno. Dwa, że jakie to dla niej doświadczenie, robi to samo na swoim kanale. Do kontaktu ze średniej jakości produktami też się na pewno nie pali ani nie robiłaby im reklamy w barterze. To nie Dior. Mnie tam nie interesuje ile jej płacą, ale na pewno są to filmy za kasę i trzeba do nich podchodzić z dużą rezerwą.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Właśnie chodzi o makijaż jaki każda z nas może szybko wykonać, mi się podoba pomysł żeby dziewczyny z YT brały w tym udział, które prowadzą kanały tzw.urodowo-normalne a nie makijażystki, które nawalą tysiąc produktów niepotrzebnie i udziwnią najprostszy makijaż dzienny.

Ja bym jednak wolała makijażystki. Byłoby wtedy widać ile z danego produktu tak naprawdę można wycisnąć. No i fajnie zobaczyć różne makijaże, nie tylko te najbardziej proste, neutralne bo na pewno wśród klientek danej firmy są fanki tych bardziej udziwnionych.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2014-12-24 o 09:35
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 09:46   #4094
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bądź naiwna. Po pierwsze, Niesia nie jest jakąś niszową YTberką, żeby miała się rzucać na byle co za darmo, ona sobie współprace na pewno przesiewa i to mocno. Dwa, że jakie to dla niej doświadczenie, robi to samo na swoim kanale. Do kontaktu ze średniej jakości produktami też się na pewno nie pali ani nie robiłaby im reklamy w barterze. To nie Dior. Mnie tam nie interesuje ile jej płacą, ale na pewno są to filmy za kasę i trzeba do nich podchodzić z dużą rezerwą.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Ja bym jednak wolała makijażystki. Byłoby wtedy widać ile z danego produktu tak naprawdę można wycisnąć. No i fajnie zobaczyć różne makijaże, nie tylko te najbardziej proste, neutralne bo na pewno wśród klientek danej firmy są fanki tych bardziej udziwnionych.
Zgadzam się.Nowe doświadczenie to może w przypadku nowej postaci na youtubowej scenie,a nie dla osoby,która jest jedną z pierwszych na naszym podwórku.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:02   #4095
pamelka146
Raczkowanie

Nastąpiła dziwna moda na hejtowanie wszystkiego dookoła- święta,sylwestra.Ja święta kocham,czuję ich magię,ubieram się w odświętną kieckę i idę do Babci spotkać kochaną rodzinę,której dawno nie widziałam. Dlatego chcę wysłać Wam wszystkim odrobinę tego ciepełka,które mam u siebie w domu i życzyć Wam takich świąt jak chcecie. W piżamach,dżinsach,przed telewizorem, z czipsami.Niech się nam wszystkim dobrze wiedzie!

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:39   #4096
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Między prasowaniem, gotowaniem i sprzątaniem włączyłam sobie filmik tej dziewczyny którą chce pozwać znana firma. Link był wstawiany chyba 2 str temu ,ale wstawię jeszcze raz.

https://www.youtube.com/watch?v=h_GhkTsttRA

Przykro mi, że tak się stało. Przed świętami otrzymała taką kiepską wiadomość.
Kurcze, ale wiecie co? Mi by się nie chciało pisać do tych wszystkich firm, dochodzić i dociekać czy to jest oryginalne czy nie. Teraz może napiszecie, że jestem dziwna, ale ja bym nie robiła takiego szumu. Popisała do kogo się dało, jedni się wkurzyli i teraz psikus. Jej prawo i jej racja tylko jak widać skutki opłakane.
Cały filmik zastanawiałam się nad tym "cmokaniem", ktore trudno nazwać "cmokaniem". Raczej dźwięk odrywającego się języka i śliny. Doszłam do wniosku, że to wina kamery. Możliwe to? Może nie kamery a głośnika. Jest zbyt blisko buzi ustawiony i rejestruje absolutnie każdy minimalny dźwięk. Obejrzałam cały filmik myśląc o tym. Każdy przecież połyka ślinę i oddycha (odkrywcze co nie?) a ustawiając blisko głośnik wszystko będzie słychać.
Ale dziewczyna ma pecha... Mało to wszystko warte takiego dymu.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:42   #4097
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Między prasowaniem, gotowaniem i sprzątaniem włączyłam sobie filmik tej dziewczyny którą chce pozwać znana firma. Link był wstawiany chyba 2 str temu ,ale wstawię jeszcze raz.

https://www.youtube.com/watch?v=h_GhkTsttRA

Przykro mi, że tak się stało. Przed świętami otrzymała taką kiepską wiadomość.
Kurcze, ale wiecie co? Mi by się nie chciało pisać do tych wszystkich firm, dochodzić i dociekać czy to jest oryginalne czy nie. Teraz może napiszecie, że jestem dziwna, ale ja bym nie robiła takiego szumu. Popisała do kogo się dało, jedni się wkurzyli i teraz psikus. Jej prawo i jej racja tylko jak widać skutki opłakane.
Cały filmik zastanawiałam się nad tym "cmokaniem", ktore trudno nazwać "cmokaniem". Raczej dźwięk odrywającego się języka i śliny. Doszłam do wniosku, że to wina kamery. Możliwe to? Może nie kamery a głośnika. Jest zbyt blisko buzi ustawiony i rejestruje absolutnie każdy minimalny dźwięk. Obejrzałam cały filmik myśląc o tym. Każdy przecież połyka ślinę i oddycha (odkrywcze co nie?) a ustawiając blisko głośnik wszystko będzie słychać.
Ale dziewczyna ma pecha... Mało to wszystko warte takiego dymu.
masz świadomość, że ta firma z niczym nie będzie lecieć do sądu?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 10:51   #4098
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Kurcze, ale wiecie co? Mi by się nie chciało pisać do tych wszystkich firm, dochodzić i dociekać czy to jest oryginalne czy nie.
A ja się bardzo cieszę że w końcu ktoś to zrobił i mam nadzieję, że znajdzie się więcej dziewczyn, które zrobią konkretną aferę. Dość już nabijania ludzi w butelkę "pędzlami Bobbi Brown", "paletkami Urban Decay" i tym podobnymi okazjami stulecia. Zakupy grupowe zyskały swego czasu dużą sympatię i zaufanie internautów, a teraz robią takie numery - nie powinno się na to cicho zgadzać.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cały czas ta oferta jest dostępna...z adnotacją "gwarancja oryginalności na markowe produkty". No jaja sobie robią.
Stary 2014-12-24, 11:01   #4099
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:

Ciekawa jestem czy to będzie taka stała współpraca i ile dziewczyn będzie z Oriflame wspólpracować, być może to tylko taka jednorazowa sprawa a może coś na dłuższy czas. Wiem, że to za kasę ale można za kasę robić coś czego nie lubimy albo wybrać coś ciekawego dla siebie, bardziej znane YouTuberki mogą wybierać ale też uważnie się firmom przyglądają i nie biorą byle czego tak jak piszesz, Oriflame współpracuje na całym świecie raczej ze znanymi osobami więc może robi na YT castingi na swoje ambasadorki...i obserwuje reakcje widzów, zbiera opinie itp. zobaczymy jak to dalej będzie ale jedno wiadomo, że żaden filmik nie zastąpi rzeczywistego kontaktu z produktem będzie tylko zachętą bądź swego rodzaju podglądem

Spokojnych Świąt
Stary 2014-12-24, 11:11   #4100
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Nie wiem. Oby jej na dobre wyszło te ciąganie się po sądach.

Stary 2014-12-24, 11:16   #4101
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Nastąpiła dziwna moda na hejtowanie wszystkiego dookoła- święta,sylwestra.Ja święta kocham,czuję ich magię,ubieram się w odświętną kieckę i idę do Babci spotkać kochaną rodzinę,której dawno nie widziałam. Dlatego chcę wysłać Wam wszystkim odrobinę tego ciepełka,które mam u siebie w domu i życzyć Wam takich świąt jak chcecie. W piżamach,dżinsach,przed telewizorem, z czipsami.Niech się nam wszystkim dobrze wiedzie!
Nie wiem, czy to kwestia mody, może tego, że nie każdy ma miłe, rodzinne święta i w tym rpzypadku może ich nie lubić i chcieć przetrwać tylko jak najszybciej. No albo nie jest wierzący, róznie bywa - a hejtowania nie zauważam - no może kwestie komercjalizacji całego Bożego Narodzenia, ale chyba nie to miałaś na myśli
W każdym razie miło z Twojej strony, tym, którzy obchodzą i mają z kim - wszystkiego dobrego!

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=mJVTlYMzd2g mmmm makijaż u Teni <3

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-12-24 o 11:15
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 11:23   #4102
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie wiem. Oby jej na dobre wyszło te ciąganie się po sądach.
Na razie żadnego ciągania się po sądach nie ma i nie sądzę żeby w razie czego tamci mieli wygraną w kieszeni, skoro jej na dzień dobry ugodę proponowali
Bardziej mnie interesuje czy Urban Decay coś zrobi w tej sprawie.
Stary 2014-12-24, 11:31   #4103
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Na razie żadnego ciągania się po sądach nie ma i nie sądzę żeby w razie czego tamci mieli wygraną w kieszeni, skoro jej na dzień dobry ugodę proponowali
jak ktoś chce kogoś pozwać do sądu to to robi, a nie dzwoni po ludziach. ona przecież nawet nie wie kto dzwonił i jeszcze w to wierzy. dla mnie to parodia.
Stary 2014-12-24, 11:35   #4104
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

To ja też życzę wesołych świąt wszystkim, a najbardziej tym których kojarzę z tego wątku Munkaa, evvelinek, SALIX, Vampi_z_Piekla_Rodem, Juli_jka, Selfish Girl , whip, apple1602, _summer_, Czocherovsky, anjia, Rozyczkadzessi, Ciemna163, amelsss, Melevis, jajajamajka, imbaa, Gabrielka92 i reszta. Sorry jeśli czyjś nick źle napisałam.

Stary 2014-12-24, 11:38   #4105
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak ktoś chce kogoś pozwać do sądu to to robi, a nie dzwoni po ludziach. ona przecież nawet nie wie kto dzwonił i jeszcze w to wierzy. dla mnie to parodia.
Dokładnie. Równie dobrze mógł zadzwonić pracownik tej firmy, "wielkiej jaśnie korporacji", która jest tak zamknięta, że nie ze światem kontaktuje się przez "prawnika".

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 11:47   #4106
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
To ja też życzę wesołych świąt wszystkim, a najbardziej tym których kojarzę z tego wątku Munkaa, evvelinek, SALIX, Vampi_z_Piekla_Rodem, Juli_jka, Selfish Girl , whip, apple1602, _summer_, Czocherovsky, anjia, Rozyczkadzessi, Ciemna163, amelsss, Melevis, jajajamajka, imbaa, Gabrielka92 i reszta. Sorry jeśli czyjś nick źle napisałam.
Dziekuję Ci bardzo i również życzę wszystkim fajnych, spokojnych świąt w gronie najbliższych
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 12:02   #4107
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję i również życzę wszystkiego co najlepsze

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 12:10   #4108
201607131028
Konto usunięte

Jestem fanką Boogie
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...6c48108e6fc817
Wygląda co raz lepiej Na moje oko chyba chudnie Super
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-24, 12:15   #4109
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

https://www.youtube.com/watch?v=2V7TrIxhPto
wszyscy jadą z czerwonymi ustami na święta. W moich subach co drugi świąteczny makijaż ma czerwone usta i leciutkie oko. Ja bym obejrzała coś niespotykanego. Np z dodatkiem niebieskiego albo zielonego. To by była sztuka przemycić jakiś szalony kolor ale aby jeszcze było elegancko i świątecznie. Sama się zastanawiam czy nie dowalić sobie na dzisiejszy wieczór troszkę niebieskiego cienia.

Edytowane przez WizazankaLublinianka
Czas edycji: 2014-12-24 o 12:17
Stary 2014-12-24, 12:18   #4110
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dokładnie. Równie dobrze mógł zadzwonić pracownik tej firmy, "wielkiej jaśnie korporacji", która jest tak zamknięta, że nie ze światem kontaktuje się przez "prawnika".
najprawdopodobniej tak było nikt poważny, kto faktycznie chce podąć jakieś kroki prawne, nie robi takich rzeczy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości