|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
dziękuję, jakby co to ten Miyo się zwie 'Glossy grass' chyba tak, ale na razie nie mam głowy do paznokci, może po wigilii, jak siądę obżarta to ogarnę, na razie nadal trochę zamieszania w kuchni ![]() Cytat:
do usług ![]() borze, musiałaś to pokazywać, musiałaś? jakby to było w klimacie TWD to bym nie obejrzała niektóre akcje tam są absurdalne, ale przez to tak śmieszne (najbardziej mnie rozwaliły zombie po viagrze i radziecki astronauta), że aż chce się oglądać dalej.. chciałabym już drugi sezon ![]() wiesz.. DA jest w sumie taki intuicyjny, w każdym queście masz napisane z kim pogadać, dokąd pójść, co zrobić i ostatnio się zastanawiałam, tłukąc te wszystkie demony i stwory, czy to one są takie słabe, czy ja jestem aż tak silna [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49457279]Fajne,bardzo fajne dziękuję Cytat:
jakoś się nie złożyło ![]() Cytat:
oj tam, to tylko chwilę trwało, dzień wcześniej pomalowałam niebieskim, następnego dnia rzuciłam wzorki, zatopowałam i już ![]() myślałam nad Bombką, ale ostatnio ją chyba zbyt często noszę ![]() Cytat:
ależ pięknie wyszło no i oczywiście.. wesołych i spokojnych świąt
żeby tym razem pyszności ze stołu poszły w cycki
|
|
#3392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
no chyba nie
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj pomalowałam RP i po dwóch godzinach poszłam się kąpać. zwykle lakiery wysychały mi w taki czas, a tym razem końce mi się tak zrolowały, że od nowa muszę malować wczoraj trochę odratowałam, by nie straszyć ludzi w mieście, ale brzydko jest nadal i wstyd mi tak pokazać dłonie Cytat:
Cytat:
Dziękuję zbiorczo za życzenia Również życzę Wam wszystkim spokojnych i radosnych świąt
|
|
|
#3393 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam mani rzutem na taśmę ale mam Tadam Czemu mi imgura wyczaszkowuje
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2014-12-24 o 15:37 |
|||||
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Słońca moje kochane, jeszcze szybciutko życzenia ode mnie
Oby się spełniło wszystko, czego sobie życzycie, wyrtwałości w dążeniu do celów (bo szczęściu trzeba dopomóc ), pomyślnych wiatrów zawsze w plecy Lakierów i dobrych topów!
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
ŁAZAAAAAPPPP
![]() Ho ho ho... holy sh*t ![]() https://38.media.tumblr.com/fc891c98...1gbko1_500.gif ![]() Kochane moje Z okazji Świąt Bożego Narodzenia przesyłam najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę również , aby odbyły się w spokoju i radości wśród bliskich osób. Wszystkiego najlepszego Ciocia Karola ![]() PS: I żeby jedzonko poszło w cycuszki PS 2: Tak, nadal o Was pamiętam ![]() PS 3: Strrrrasznie się za Wami stęskniłam ![]() PS 4: Dobrze widzicie, nie ma Qrka na awatarze PS 5: Albo w sumie już nic
|
|
|
|
#3396 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() piękne to to Cytat:
Cytat:
![]() podziękowania za życzenia I Tobie nalepszości
|
|||
|
|
|
#3397 | |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje wszystkim za życzenia
![]() Jakie fajne Cytat:
Dziękuje i Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
też mi imgur nie działa od wczoraj.. dlaczego ale piękne mani! Cytat:
KAROLAAAAAA! gdzieś Ty się podziewała?
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostań, błagam, chociaż na trochę! Oć, wyściskam i nie puszczę!Barney boski, wiedziałaś jak się wkupić ![]() Z Wroną na avie tyż możesz wpadać ![]() Także no, jestem już po Wigilii, całkiem przyjemnie było, wpadłam w świąteczny nastrój do tego stopnia, że zaraz yebnę zamówienie na EF, yeah!
|
|
#3400 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
u mnie też już po, było baardzo przyjemnie, dawno się tak nie uśmiałam, jak dziś ![]() no i pieniążków trochę mi wpadło, więc pewnie też będę coś klikać na EF
|
|
#3401 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to pokusiły inne, bardziej klasyczne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W pewnym momencie pomyślałam, że wyprzedają towar, bo naprawdę mnóstwo lakierów poprzeceniana... Cytat:
![]() Pełna zgoda Świetny odmóżdżacz, w pewnym momencie zauważyłam, że na odcinki Z Nation czekam bardziej niż TWD ![]() Czasem mi się uda do takiego poziomu dojść w Diablo
|
|
#3402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym umieć robić taki rzut na taśmę O widzisz, to pewnie dlatego wcześniejsza zdjęcia zniknęły :/ Tylko co ma Wizaż do Imgura, że nagle jakaś cenzura ![]() Cytat:
![]() Kasy nie odstałam, ale ostatnie zaskórniaki się poświęciły
|
|
#3403 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no właśnie obczaiłam filmik i nie pourywało, to dobrze ![]() ja tak samo uwielbiam Doktorka, Murphy'ego i 10K na mnie jak coś wyskakuje to też spidalam i klnę przed laptopem Cytat:
nie rozumiem tego zupełnie eh.. chyba muszę się na kolejnego hosta przenieść ![]() co zamówiłaś?
|
|
#3404 | |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt!!! I spełnienia wszystkich marzeń (nie tylko tych lakierowych
Dzięki No i tak się skończyło - JESTEM BEZ MANI! maźnęłam tylko rano paznokcie odżywką... Wczoraj o 23 padłam, poddałam się i już nie malowałam, dziś rano miałam pomalować - nie pomalowałam, zrobiłam śniadanie, prysznic, obejrzeliśmy z chłopakiem 2 odcinki serialu i się zbieraliśmy do wyjazdu... miałam u przyszłej teściowej pomalować - nie pomalowałam, jechaliśmy z Wawy do Białegostoku 5,5h!!!! trafiliśmy akurat na wigilię... Teraz jestem po wińsku i marzę o tym żeby jutro rano pomalować paznokcie Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I śmiechy-chichy z nim były, i piękna dawka cynizmu, ale niektóre zachowania potrafiły zmrozić... nie ma co powtórzę sobie kiedyś sezon ![]() Dziwne to, może coś na technicznym ogłosili? Choć to chyba czcze życzenia, żeby szaremu ludowi takie rzeczy tłumaczyć ![]() Poszłam w klasykę - są czerwienie i róże... tylko bardziej dopasowane do mnie ![]() CC Ruby Slippers, bo mi się flaszka kończy i zgluciała co nieco już CC La Petite Mint-sieur, bo... mam zboczenie na punkcie takich odcieni. Wzięłam go mimo, że już sobie obiecałam, że nie kupuję więcej pistacjo- i miętopodobnych, bo ileż można Nic nie dało ![]() CC Red de Rio, bo nie było Reddy to go (genialna czerwień )Savina Dream, bo na punkcie takich też mam świra Savina Navy, bo ten róż Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje No i top CC, obaczym czy znowu nie wywalę kasy
|
|
#3406 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jego postać chyba najlepsza ze wszystkich, te teksty i sytuacje nawet nie sprawdzałam, ale może się przejdę i sprawdzę ![]() ten drugi CC świetny a co pogrubionego - robisz to po to żeby mieć kolejny zapas ja na spokojnie po świętach przysiądę i coś wybiorę, na razie nie mam konkretnych lakierów, które chciałabym zgarnąć (oprócz INM oczywiście)
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
W tzw początkach może i nim był
A wybrane lakiery cudne zwłaszcza ten drugi róż |
|
|
|
#3408 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano fajny Jeszcze przeczytałam, że dwie warstwy powinny starczyć do krycia, także zapowiada się świetnie, ale nie mogę przy każdych zakupach zamawiać pochodnych mięty Robię zapas zapasu Ale pewnie i tak nie trafię z kolorem, choć to fajnie, bo Dream też zapowiada się ciekawie (taaaa tłumaczę sobie... ![]() Ja też nie miałam wybranych, ale jak się chce to się zawsze znajdzie Cytat:
![]() Dzięki, ten barbiowy róż jest mega ![]() Cytat:
![]() Chodzi o tą z tym ostatnim weekendem miesiąca czy coś nowego? Poza tym już miałam tyle przepraw z darmową wysyłką z EF, że powiedziałam sobie, że już nie korzystam
|
|
#3410 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, to ja Ci powiem, że nawet wymieniałam z nimi w tej sprawie, bo już w pewnym momencie to cuda-niewidy się działy
I 27 stycznia 2014 otrzymałam taką odpowiedź:Cytat:
|
|
#3412 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
to pewnie też sobie odpuszczę i dziś kliknę ![]() 7 zł to taniocha, jasne! |
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!
Żyjecie czy się turlacie?
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Viv- nie mogę z Twojego ava
![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]() Oczywiście, że będę wpadać. Zatęskniło mi się za Wami ![]() Jak tam Święta mijają? Ja chyba będę niedługo spadać z dwóch stron łóżka jednocześnie |
|
|
|
#3415 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Ty tutaj mów gdzie się podziewałaś i wypinaj pupkę po baty ![]() i dawaj wkupniaki ![]() święta bardzo dobrze, Mikołaj kochany tylko ciut zmęczona jestem
|
|
#3416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heeej! Żyję bardziej niż się turlam, czyli nie jest źle ![]() Cytat:
Mój najulubieńszy kubek! W sam raz na każdy piękny początek dnia Tyż chcę wkupne! ![]() Święta u mnie spokojnie, gości niewielu, nie narzekam Jutro na Hobbita Miał, chyba zerżnęłam od Cię mani - zrobiłam czerwono-zielone
|
|
#3417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby oby Cytat:
super piękna baza Cytat:
![]() heloł strejndżer no wpadajcie Cytat:
![]() ja też bez niczego ![]() a tak na marginesie... aaaaa muj bżuh
|
|
|
#3418 |
|
leśny stwór
|
To wrzucam moje świąteczne
Dziś już zmyte i będzie sama zieleń i to nie ChG ![]() Kiepskie foto, bo na szybko robione... |
|
|
|
#3419 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
cudne mani
Cytat:
Tobie też wszystkiego naj naj naj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

a ta zieleń bardzo mi się widzi też 
Co, mieli drugie TWD zrobić, albo kolejną apokalipsę zombie na poważnie? 
i radziecki astronauta), że aż chce się oglądać dalej.. chciałabym już drugi sezon 
To co teraz? Późno jak cholera, wstaję o 5 - bleeee. Kremowa baza i brokat ChG Put a bow on it. OOOOOO BOZENA! Czy wasz też jest taki beznadziejny w obsłudze?! Zrobiłam kremową bazę żeby nie musieć przy skórkach tak uważać i nie dość, że ten brokat gęstniał chyba na pędzelku to jeszcze się skurczł. Dziwne to, w butelce płynny bardzo, jak się nabierał na pędzelek ok, pierwsze pociągnięcie ok - a potem takie buły na paznokciach, jakbym sobie go rolowała w miejscach gdzie pociągnięcia się na siebie nakładały. No masakra jakaś! Jak zobaczyłam te bułki to dałam jedną warstwę topa CC i jedną INM, przezornie zalałam sobie skórki nawet, zeby mi kaleru nie sćiągnęł. Idooooopa blada brokat sie skórczy, kremowa baza wylazła spod spodu i ją poszarpało
ja wczoraj pomalowałam RP i po dwóch godzinach poszłam się kąpać. zwykle lakiery wysychały mi w taki czas, a tym razem końce mi się tak zrolowały, że od nowa muszę malować

Oć, wyściskam i nie puszczę!

Choć to chyba czcze życzenia, żeby szaremu ludowi takie rzeczy tłumaczyć