|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wlosy sie nie farbuja ?
Farbuje sie na blond. Moj naturalny to ciemny blond. Byly to odcienie 10-11 z reguly popielate. Postanowilam przyciemnic wlosy bo bylam za siwa. Uzylam loreal 8 copenhaga. Wlosy wyszły dziwne. Takie bezowo szare a dalej czulam ze sa za jasne. Po czasie pojawil sie odrost. Kupilam joanne z odcieni ciemniejszych blond. Farba chyba w ogole nie chwycila. Odrost zrobil sie jakby miedziany. Nie chcac rezygnować wybieralam dalej farby 8. Odrost moze sie troche rozjasnil w taka jasna rudosc? , Postawilam na 7 syossa Kolezanka nalozyla mi na odrosty od karku do góry i na calosc. Włosy dalej sa jasne. Odrosty sie u gory rozjasnily. Wczoraj po 2 tyg ogladalam tyl i sa ciemne odrosty. Nie wiem jaka farbe kupic zeby nie meczyc sie tak z odrostami bo sama sobie nie naloze farby na kark a zeby wlosy nie byly ciemne. Czy teraz wybrac 6 ? Mam wrazenie ze zejde do czerni a dalej bedzie blond. Co sie porobilo ze farba nie chwyta ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez stokrotka0198 Czas edycji: 2014-12-26 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wlosy sie nie farbuja ?
rozjaśnione włosy nie chwytają farby, tutaj powinien pomóc zabieg pigmentacji - poszukaj o tym. co do rudej góry - widocznie w ciemniejszych farbach jest za słaby utleniacz i ci nie rozjaśnia włosów do koloru "na opakowaniu" i zostawia rude odrosty.
tyle z moich teorii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wlosy sie nie farbuja ?
Zajrzyj na ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83260&page=20
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.