![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto tutaj jest dziwny?
Cytat:
Ona: (stopuje pieszczoty) On: chcesz kolege czy chlopaka Ona: chlopaka On: .(no to dlaczego mnie odsuwa)
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wywnioskowales sobie z normalnej rzeczy, ze dziewczyna chce Cie zostawić mimo ze wszystkie baby Ci piszą ze to jest NORMALNE zachowanie. I dalej jęczysz swoje smęty. Próbowałam pomoc ale odpuszczam zgadzam sie z dziewczynami, mam nadzieje ze panna szybko przejrzy na oczy a Ty pójdziesz szukać jednorazowych numerków w klubach. Powodzenia Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2014-12-26 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
Padłam i turlam się po podłodze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
Oś Ci nawet narysowałam, żebyś to w końcu pojął: ![]() Starczy, czy nadal nie rozumiesz, że to nie jest dzisiaj ani wczoraj, bo nie na tę stronę sobie przedziałek zaczesałeś, tylko że zwyczajnie dziewczyna chce przerwy w tego typu kontaktach, bo zorientowała się, że nie jest na nie gotowa, bo wcześniej czuła się z tym niekomfortowo, i że dzień w którym W KOŃCU będzie miała na coś ochotę DOPIERO NASTĄPI, o ile nie będziesz się fochał jak księżniczek i zrozumiesz, że 17-latka potrzebuje czasu, zaufania, pewności?
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
maryanna3, czemu się burzysz? To nic dziwnego, że ciężko mi w to uwierzyć. Wielu facetom coś takiego nie mieści się w głowie.
Zależy mi na niej, ale jej zachowania są dla mnie męczące i tyle. Normalne jest to, że z biegiem czasu ludzie się do siebie zbliżają, ona tego nie chce. To jest dziwne Dziękuję za poświęcony czas, mary. Ale męczy mnie to, że przez pewien czas było jej przyjemnie ze mną, a teraz nie jest. Edytowane przez zdziwionyf Czas edycji: 2014-12-26 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z biegiem czasu. marry_poppins: brawa za profesjonalny wykres
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2014-12-26 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
|
Cytat:
Uwielbiam pomysł z osią! Strzał w 10! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Zostaw tę biedną dziewczynę, ona chce mieć chłopaka, a ty osobnika płci żeńskiej do pomacania. Wasze oczekiwania rozmijają się drastycznie i nic z tego dobrego nie będzie.
Gdyby nie to, że znam takich ludzi debili to bym była pewna, że to troll ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Paulincia, sprint to by był gdybym chciał teraz seksu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Facetom nie mieści się w głowie. Ale ty jesteś chłopiec, nie facet co idealnie tu pokazujesz. Wszyscy poza licealnym mistrzem pua mowia ci to samo, a ty swoje. Wniosek? To w tobie jest problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie, dla mnie dla mnie, ja, ja, ja.
Czy ty nie rozumiesz że dla niej sprint już jest teraz?
#73 |
Zakorzenienie
|
Bo?
Zamknij penisa w klatce i zacznij uzywac mozgu.
#74 |
Zakorzenienie
|
Mary nie ma chyba sensu sie wysilać z takim tłumaczeniem do betonowej ściany. Albo mało ogarnięty chłopak albo znowu jakies trolle z wykopu
![]() Ja sie nie oburzam bo niby za co, nie musisz mnie przepraszać za intymne pytania, przez usta wyobraź sobie przechodzą mi słowa seks, biustonosz, piersi a nawet 'gorsze'. Po prostu kiepskie jest to, ze rozumne dziewczyny trafiają na takich typów jak Ty. Chyba, ze jesteś tylko słabym trollem. |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
A co, pieszczoty to nie jest przyjemność dla obojga? Co ja takiego tej dziewczynie robię? Mam z nią chodzić za rękę przez rok, jak przedszkolaki? Musi być trochę pikanterii, choćby w wersji soft.
Sprint to żaden nie jest, miesiąc to znowu nie tak mało. I nie oskarżajcie mnie, że jestem namolny, bo tak jak pisałem wcześniej, to mi coraz bardziej odbiera ochotę żeby coś inicjować. Bo czuję się gorszy, a ona księżniczka, która albo mi pozwoli albo nie. Edytowane przez zdziwionyf Czas edycji: 2014-12-26 o 16:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Wyobraz sobie, ze tak. Z niektórymi dziewczynami chodzi się za rękę przez rok jak przedszkolaki. Moze ona jest jedna z nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Swoją drogą, dlaczego to ja mam się do niej dostosowywać? Nie istnieje coś takiego jak kompromis?
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
bo jaki inny kompromis tu widzisz? że we wtorki i czwartki będziesz mógł wsadzać jej rękę pod bluzkę, w środę w majtki a resztę dni tygodnia nic? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Kompromis nie polega na tym że ty ją będziesz macać a ona zaciskać zęby.
Brakuje mi tu tylko tekstu 'przecież jestem mężczyzną i mi się należy'
#83 |
Konto usunięte
|
Istnieje. Ale jaki chcesz? Ma ona robić coś na co nie jest gotowa czego die pewnie boi bo tobie buzuja hormony? Skoro to dla ciebie serio takie wazne, i ja w tk wierze, to sie rozstance i znajdź taka, ktora bedzie już chciala. Jeszcze nue jeden raz sie zakochasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
|
Idź lepiej pobzykać jakieś betony na imprezie co rozłożą nogi za drinka.
Wydajesz sie nie być wart dziewicy, dziewczyny, która nie chce trafić z pierwszym lepszym do łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Ja właśnie nie chcę żeby ona te zęby zaciskała. Chcę żebyśmy oboje się cieszyli.
harleyka, ale ja jestem w niej zakochany, nie chcę żadnej innej. Zawsze powtarzam, że nieważne jaka grymaśna będzie, to ja będę przy niej. Ale te jej pomysły męczą mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Oj juz tak nie wartosciujmy tej blony. Po prostu ona nie chce i to powinno wystarczyc. Jej nie nie jest bardziej wartosciowe niz nie niedziewicy. Bo nie to po prostu nie. I niech nasz bohater to skuma.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ty bys chciala zeby spacerowal za reke z maslanymi oczami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Ales ty udreczony. No biedactwo. MIESIAC czlowieku. A ty juz robiles mnostwo prob.
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Facet, masakra. Ja mając 17 lat miałam faceta który był starszy ode mnie ponad 3 lata. Mimo iż był starszy od Ciebie i miał już wcześniej jeden poważny związek za sobą, zupełnie do niczego mnie nie namawiał. Tak naprawdę to ja nadawałam tempo rozwoju tej znajomości. Po 2 miesiącach spotykania się pocałowaliśmy się, do pierwszych macanek doszło po jakiś 2 miesiącach. To co Ty próbowałeś swojej dziewczynie zrobić, a mianowicie wsadzanie paluchów w majtki u nas doszło po dopiero pół roku. I nigdy w życiu nie usłyszałam żadnych pretensji, nacisków czy żali. Czułam się przy nim tak komfortowo i bezpiecznie, że stawałam się w szybkim tempie coraz bardziej odważna i po roku robiliśmy już chyba wszystko co możliwe, a ja nie miałam żadnych zahamowań. Ty tą swoją dziewczynę w ogóle lubisz? Bo to dopiero miesiąc związku, a Ty zamiast bujać w różowych chmurach i pisać jaka ona jest piękna i cudowna, masz do niej mnóstwo pretensji, z niesmakiem opisujesz jak to ona robi żałosne sceny, i że może w ogóle chce jakiegoś chłopa, ale nie Ciebie. Wydaje mi się że jesteś chamowaty i nie masz pojęcia na czym polega związek. Słuchaj dalej kolegów z klasy którzy pewnie się przechwalają jak to zapinają napalone 15-latki na imprezach. Zresztą wszyscy pierwsi faceci moich koleżanek czekali długo na jakieś ostrzejsze macanki i nigdy nie narzekali, bo zależało im na swoich dziewczynach i je szanowali. Dla mnie teraz seks jest na tyle normalną sprawą że na pewno nie czekałabym paru miesięcy na skonsumowanie związku, ale dokładnie pamiętam swoje początki i rozumiem dziewczynę. Nie rozumiem tylko czemu nadal z Tobą jest, skoro jesteś nachalny, nie dociera do Ciebie słowo "nie" i pewnie stroisz fochy jak dziewczynka kiedy Ci odmawia. Nie dziwie się że chce przerwać całkowicie te macanki, pewnie od innych koleżanek słucha jak ich faceci są wyrozumiali i że poczekają tyle ile trzeba, a ona spotyka się z burakiem który się ciska bo młodziutka dziewczyna nie chce mu ulżyć w potrzebie, wali fochami i pretensjami i nie ma za grosz zrozumienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
No to jesli jest tak jak mowisz, to zwolnij. Poglaszcz. Pocaluj. Nie hop siup miesiac lapy w majty skoro ona nie jest gotowa a ty innej nie chcesz bo ja kochasz. Tyle. Nic innego się tu nie wynysli. Jesoo, przeciez to nie będzie trwalo wiecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.