![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
rzeczy do zrobienia w 2015
brakuje mi tematu z postanowieniami noworocznymi, ale nie takimi w stylu `schudnę, zapuszczę włosy, będę milsza dla ludzi`
![]() bo takie postanowienia są długoterminowe i ich wykonanie można zweryfikować tylko na koniec roku, a mi chodzą po głowie takie rzeczy jednorazowe - wykonane, odhaczone ![]() macie rzeczy, które chcielibyście zrobić, może coś za wami chodzi, a nie mieliście okazji tego wykonać? co wam się marzy, powiedzcie mi, nikomu nie powiem ![]() ![]() ja bym chciała w przyszłym roku: pojechać rowerem nad zalew zegrzyński i z powrotem kąpać się w morzu, bo nie robiłam tego od wielu lat pojechać na koncert sonaty arctici przeczytać całą serię nikki heat pojechać na warmię pod namiot, bo marzy mi się survival ![]() zrobić tatuaż, po paru latach w końcu zapisać się na pole dance pojechać na asg uprawiać seks na pustej plaży, ![]() powiesić kłódkę na moście miłości wsiąść do przypadkowego pociągu i spędzić dzień tam gdzie mnie zawiezie wspinać się w parku linowym zjeść sushi w restauracji zrobić kurs pierwszej pomocy obejrzeć warszawę z XXX piętra może czymś się zainspiruję od was, brakuje w moim życiu szaleństwa ![]() Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2014-12-26 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: rzeczy do zrobienia w 2015
tatuaż, prawo jazdy na samochód i motor, wyprowadzka od rodziców
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kupic auto, iphone, wynajac super mieszkanie, dostac kontrakt, pojechac do polski
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam szalonych planów na 2015 rok, ale z pewnością da sięje odhaczyć, jak je zrealizuję
![]()
Póki co nie wiem, co więcej. Tyle mi w tym momencie do głowy przyszło, pewnie jakieś nowe idee się zrodzą ![]() Edytowane przez may9313 Czas edycji: 2014-12-28 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-pojechać na wycieczkę rowerową szlakiem orlich gniazd
-wybrać się w końcu do Centrum Nauki Kopernik i Muzeum Powstania Warszawskiego -wycieczka do Torunia -zmienić pracę -wybrać się na fajne wakacje
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
To też bym chciała
![]() I jeszcze chciałabym zwiedzić podziemia rynku w krakowie i przy okazji pojechać do kopalni soli w wieliczce ![]() Edytowane przez 201803080934 Czas edycji: 2014-12-26 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Być bliżej z rodziną, a tą jej częścią która jest kochana...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hmm:
-pojechać na Pyrkon -zrobić prawo jazdy -znaleźć jakiś staż -zrobić dużo zdjęć na wakacjach -zakupić rower i wybrać się na jakąś wycieczkę z TŻ -pojechać pod namiot! (chociaż nie mam ani namiotu, ani gdzie jechać) -iść na jakąś potańcówę -obejrzeć film na ścianie jakiegoś budynku -zwiedzić Kalisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Nie robie nigdy zanych postanowien... jedyne moje zyczenie jest takie, zeby przyszly rok byl lepszy niz obecny...
![]() |
#10 | |
sissy that walk
|
O, fajny wątek, nie robiłam jeszcze postanowień
![]() Moje plany tak na szybko:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
- załatwić sobie w końcu prosty, biały uśmiech (miałam kupić auto
![]() - zdać biochemię!! bo ku...stwo spędza sen z powiek - nie pogardziłabym zgubionymi kilogramami, ale to długoterminowe :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dorzucam od siebie: - znaleźć fajne praktyki za granicą - następnie znaleźć w miarę przyzwoitą pracę ![]() - jeśli się uda, to odwiedzić Rosję ![]() - kupić spontanicznie tani bilet i polecieć w jakieś spoko miejsce np. na weekend ![]() - wypróbować podróży autostopem - zwiedzić Gdańsk - jeśli starczy kasy - założyć aparat ![]() to tak na szybko.
on the left side, there's nothing right and on the right side, there's nothing left." Edytowane przez Pampalini Czas edycji: 2014-12-26 o 17:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zuy mod
|
- Walczyc o swoje zdrowie i w koncu moc uprawiac seks. Gdyby to sie udalo to wiecej postanowien mi nie trzeba. Ale ze szanse sa niewielkie, to:
- Obronic sie - Pojechac na woodstock - zaczac znowu jezdzic konno.
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ja mam kilka pomysłów:
- odważyć się na tatuaż, - spędzić samotny weekend w górach, poświęcony relaksowi, - przejechać się na wycieczkę rowerową, trasą ponad 10km, - zarobić pieniądze na bilety do Turcji, - zdać piekielny arabski, bo niedługo przez niego osiwieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mi się marzy pojechać w ten sposób gdzieś, ale przyznam, że trochę się boję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Ja muszę:
-koniecznie zrobić potrzebne badania i iść wreszcie do endokrynologa, zrobić porządek z cerą, -przeprowadzić się do innego, większego mieszkania, bo przestajemy się mieścić w obecnym, -zużyć kosmetyki kolorowe, za którymi nie przepadam i skompletować nowe, -uzbierać na portfel Prady :P żadne półśrodki i portfele z sieciówek nie wchodzą w grę -polecieć do Polski na 2 tygodnie. Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2014-12-26 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Do dziewczyn bojących się tatuażu: NIE BÓJCIE SIĘ!
Jasne:
![]() Sorry za mini-OT, ale ja chciałam tylko dodać otuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
- pojechać w końcu do Warszawy, przez weekend nie przejmować się niczym, po prostu imprezować. (odhaczę w lutym, bo już wszystko zarezerwowane)
- zdać sesję szybko i bezboleśnie (mam nadzieję, że również odhaczę w lutym ![]() - pojechać do Paryża i/lub Londynu - zrobić w końcu tatuaż - zmobilizować się w końcu na zrobienie prawa jazdy - zmienić pracę w drugiej połowie roku - zafarbować włosy na blond (planuję od dawna, ale się boję ![]() - wyjść za mąż ![]() tak na szybko to chyba tyle, ale może jeszcze coś mi przyjdzie do głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
sissy that walk
|
W wątku o zmianach "porozstaniowych" wszyscy farbują włosy, a tu większość robi tatuaże
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
1. Przestać się przejmować w obliczu nawet największych problemów. Idzie mi to coraz lepiej.
2. Wydać swoją twórczość. 3. Poznać pewną osobę. 4. Wykonywać konkretne ćwiczenia od wczoraj do końca stycznia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
- zdobyć 10 szczytów z KGP
- zrobić tatuaż - polecieć w końcu samolotem zwyczajnie gdzieś
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
-troche schudnac
-wreszcie wyremontowac te cholerna wneke na szafe w sypialni i zrobic z niej garderobe (materialy prawie mam!) -zaczac jezdzic na jednodniowe wycieczki (bo jest troche miejsc do zwiedzania) -zaczac wylazic wiecej do ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
.
|
- widzę, że jestem kolejną osobą, która chce zrobić tatuaż. umawiam się na konkretny termin już, więc możliwe, że w lutym będę miała wymarzoną dziarę
![]() - odchudzanie - to akurat pewny punkt 'programu' ![]() - napisanie matury z przedmiotu, którego nie zdawałam i drugi kierunek studiów albo wyjazd na erazmusa do włoch - jeśli wyjazd na erazmusa to nauka włoskiego - wyjazd na wakacje w jakieś fajne miejsce, problemem jak zwykle jest towarzystwo chętne do spontanicznej podróży - poznać fajnego brodacza ![]() ![]() - zmiana fryzury, garderoby - nauka robienia makijażu - majówka w górach - szkolenie psa (dalszy ciąg) - wyjazd na Yapę w marcu
-27,9 kg ![]() Edytowane przez skazana_na_bluesa Czas edycji: 2014-12-26 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Chodzi za mną:
- ustalenie daty ślubu - chociaż jedna podróż w jakieś miejsce, którego nie znam (jak co roku zresztą) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Popytaj, pooglądaj prace tatuażystów, w jakich rysunkach się specjalizują. Na pewno ktoś odpowiedni się znajdzie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Obciąć się
![]() Zagadać do jakiejś ładnej dziewczyny by sobie poprawić ego po obcięciu. Poprawić szybko banie z fizyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
być szczęśliwą i fall in love
![]() a z tych przyziemnych spraw, to znaleźć lepszą pracę, przeprowadzka, tatuaż, kurs przedłużania paznokci i zagęszczania rzęs, nauka nowego języka i szlifowanie tych już poznanych wyjazd za granicę i nad morze!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.