|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Mein Gott, jak mnie dawno tu nie było!
Witajcie, kochani! Święta to dla mnie bardzo stresujący czas, że aż pisać nie miałam siły ani nic. Za to teraz - cudownie, i szczerze wszystkim życzę lenistwa do granic przyzwoitości ![]() Jakoś odwykłam od Wizażu, i to niedobrze, myślę o wznowieniu może niedużej, ale regularnej aktywności. Ktoś się pokusi o krótkie streszczenie? Jakieś mega niusy?
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do czujności to jednak trochę kiepsko mi poszło bo obejrzałam początek 4 zamiast 3 sezonu, później się to przemieszało i niby coś mi nie grało, ale cotam myślałam, że to takie antycypacje, a później retrospekcje
|
|
|
#513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako że nie mam natury plotkary, to o innych nigdy nie gadam i streszczać nie będę Sami niech się wypowiedzą Cytat:
2.
|
||
|
|
|
#514 | ||
|
BAN stały
|
Ja zawsze lubiłem, a w tym roku jakoś znieść nie mogę
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
--- Kaloryfer parzy, powietrze suche jak wiór, nos zapchany - jak tu spać, pani premier?
|
||
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
wizaż cały czas mi wariuje I chyba nie tylko mi, bo nikogo we barze niema, to chyba od mrozu , u nas -10
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suszi mocno. ![]() Pogodynki kłamio: u nas - 10 ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-27 o 11:12 |
||
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
skąd oni biorą te prognozy? ze szklanej kuli?oblukałam tego Raya Donovana, może być ok. zachęciło mnie porównanie do rodziny Soprano
|
|
|
#518 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No to ja od rana pokaże wam zdj mojego autka
Przeklnijcie tego co to zrobił i zwiał, niech go zła karma dosięgnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale no jest "na co" popatrzeć ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#520 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to pechowy ten wasz samochód
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i dwóch sporych kawałków porzeczkowca (
) Na czoło? Pamiętam, gdy drzewiej mama kładła nam na kaloryfery mokre ręczniki ![]() Cytat:
--- Byłem w pralni (takie pomieszczenie u mnie w piwnicy, gdzie suszymy pranie; kiedyś stał tam piec i magiel), żeby dać antybiotyk Rysiowi, wchodzę, patrzę, a on się tak ładnie z Fruzią bawi Okazało się, że mysz odkryły, z którą Rychu do domu wpadł, żywą
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu, inspiracja salonu kompielowego
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#525 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#526 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kupić w sobotę poświąteczną jakikolwiek kawałek mięsa zakrawa na cud
w Owadzie pustki,inne sklepy nieczynne,miałyśmy z przyjaciółką smak na kurczaka po polsku,ale gdzie tam...!
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sytuacja taka że to nie panel leciał ino gres 60x60 , bardzo bolało ? ![]() Jestem słomianą wdową toteż w remontach będe tkwić i tkwić , wpadnę tu za 5 lat i pewnie nadal będzie remont ![]() u Buchy bez zmian , dalej drze ryja od świtu do nocy , żre i śpi, Szym -cichy mściciel niszczy co może i udaje że to nie on. Obecnie nadal świętują, załączam dokumentację 20141226_235913.jpg 20141226_010032.jpg pierwszy raz mi się udał taki -piekny i pyszny Cytat:
od paru dni nie kładłam się wczesniej niż 2-4 w nocy, wyglądam jak zombie ![]() a dokładnie to przeżarte zombie Cytat:
zima nadeszła... a to niespodzianka, fura białego g ówna wszedzie
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Niemniej po raz kolejny idę wystawić się na mróz.
|
|
|
|
|
#530 | ||||
|
BAN stały
|
Znad obiadu
Założę się, że dzisiaj żadnych dostaw do sklepów nie było ![]() Jaki to kurczak po polsku? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#531 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Skarbiatku,cudne kociaste!
Kurak miał być pieczony,z nadzieniem z wątróbki,bułeczki,jajka i pietruszki. Niestety,kurczaka brak,nie mówiąc o wątróbce.
|
#532 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś byliśmy w Biedrze po książki i Tż jeszcze colę wziął do łiskacza Ludzi full Nie zostało im nic ze Świąt do jedzenia? Jak po wojnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#534 | |
|
BAN stały
|
No cooo?
Lepsza cola w puszce, niż brak coli ![]() Cytat:
Ja do tego nocnego szedłem z powodu siostry i jej koleżanki, bo oczywiście ciężko zrobić sobie zapas fajek/wódki/popity/whatever przed świętami (jako i ja uczyniłem), gdy można wyjść z założenia, że "przecież coś będzie otwarte"
|
|
|
|
|
#535 |
|
To ja :)
|
Jednak zimno, jak na Martensy.
Cholera. Od nowego roku dieta. Znów ważę tyle, co przed odchudzaniem. Czyli w dwa lata wróciło 20 kg gubione wcześniej przez rok.
|
#536 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na no właśnie na karoryfery ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a Ty lepiej opowiadaj o Egipcie jak hotel? jak plaża i rafa? widziałaś żółwie? delfiny? krowy morskie? posiłki ok.? basen podgrzewany?---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
2. ano leży wszędzie i wkokufia ![]() Cytat:
no mi zostało jedzenie, koty żro rybe, a pies i P. resztę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-12-27 o 20:31 |
||||||
|
|
|
#537 | |
|
|
Cytat:
Woda w morzu ciepła, w jednym basenie podgrzewana, akurat z naszego tarasu się na niego wychodziło. Bary w basenach, lody też podawali, wszędzie był mój ukochany sok z gałafy. Jedzenie obłędne. Pustynia piękna wokół, morze jeszcze piękniejsze. Za rok znów chcemy tam lecieć, ale na dwa tygodnie. I wtedy się wybiorę na delfiny.
|
|
#538 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
pisałam z apki i nawet nie widziałam że tam czaszki sie pojawiły, dopiero teraz na kompie widzę ![]() kajam się ![]() tja dopóki się na zewnątrz nie wyjdzie, a tam minus 10 ![]() na szczęście u mnie spadły dosłownie 2 cm, więc źle nie jest kocio Cytat:
![]() Cytat:
mega niusów to chyba nie ma, po staremu wszystko Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Macham znad powrotu do domu ze świąt ![]() przynajmniej mogę sobie bez stanika chodzić
|
||||||
|
|
|
#539 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ode mnie właśnie wyszła przyjaciółka. Bosko,mimo braku kurczaka
tylko smutno mi się zrobiło,jak się dowiedziałam,że Krauze umarł
|
#540 |
|
|
No dobra, po ostatniej wtopie fryzjera, wróciłam do starej dobrej farby L'Oreala w domu
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

bo obejrzałam początek 4 zamiast 3 sezonu, później się to przemieszało i niby coś mi nie grało, ale cotam
Przeż istnieją zamrażalki. Będzie jak znalazł kiedyś tam
I chyba nie tylko mi, bo nikogo we barze niema, to chyba od mrozu

)
Okazało się, że mysz odkryły, z którą Rychu do domu wpadł, żywą 

Woda w morzu ciepła, w jednym basenie podgrzewana, akurat z naszego tarasu się na niego wychodziło. Bary w basenach, lody też podawali, wszędzie był mój ukochany sok z gałafy. Jedzenie obłędne. Pustynia piękna wokół, morze jeszcze piękniejsze.
W ogóle Twój prezent z czaszkami zaintrygował mnie najmocniej