![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
ech nie wiem już co napisać
![]() endorfinka, dziewczyny już pisały ze czasem diagnozy sa błędne, że dzieci rodzą się zdrowe... jeśli jednak nie w tym wypadku, mam nadzieje ze mimo wszystko będzie dobrze. Kasienka... ![]() ![]()
#722 |
Zakorzenienie
|
idę się położyć do mojego nowego łóżka, to będzie mój debiut
![]() śpij dobrze kochana ![]()
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorowych snów, i zapamiętaj ten pierwszy z nowego wyrka ![]() Dobranoc! ![]()
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
endorofinka...rozumiem ze jestes swiezo po genetycznym badaniu czy moze te wady wyszly na polowkowym a na genetycznym wszytsko bylo ok
#725 |
Zakorzenienie
|
Endorfinka Też znam przypadek gdzie dziecku nie dawali żadnych szans na przeżycie, a teraz ma ponad pół roku. Musisz czekać na dodatkowe badania. Trzymaj się tam.....
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Witam się poświątecznie - zasypalo nas nieźle ![]() No i wyprzedaże w sklepach, więc chyba buty zimowe czas kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Kinga u nas nadal śniegu na sanki zbyt mało
![]() ![]() No i też musimy buty kupić dla młodego bo śmiga w jesiennych ![]() Wczoraj moje dziecko dało taki popis akrobacji, że aż podskoczyłam ![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po Świętach,
Wybaczcie, nie będę cytować, za dużo tego. zaczarowanaendorfinka Wszystko będzie dobrze, innej opcji nie bierz pod uwagę, jesteśmy z Tobą ![]() Wróciliśmy do domu, nareszcie. Przegięłam w te Święta, teraz cierpię. Aleee, w I Święto poczułam takie jakby pstryknięcie, wczoraj było kilka razy tak, więc chyba Młoda się odzywa już do mamy. Za tydzień wizyta, trochę się denerwuje, a jednocześnie nie mogę się doczekać.
#728 |
Wtajemniczenie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;49478312]moze to okrutne co napisze ale czy napewno chcesz walczyc za wszelka cene?
czy zdajesz sobie sprawe z tego jakie zycie bedzie mialo twoje dziecko i ty? ojciec dziecka sie odwrocil pisalas w innym temacie ze choroba wrodzona dziecka go przerosla...w sumie nie dziwie mu sie ze chcial abys dokonala aborcji nie kazdy jest na tyle silny psychicznie aby wychowywac uposledzone dziecko ty chyba tez nie jestes i piszesz ze nie masz zadnego wsparcia nawet w rodzinie... ciezka decyzja ale moze powinnas przemyslec aborcje jesli znieksztalcenia i braki w mozgu sie potwierdza.[/QUOTE] Matko dziewczyno co Ty piszesz??? czy Ty nosisz pod serduszkiem dzieciątko albo kiedyś nosiłaś??? wydaje mi się, że nie! Kobieta od pierwszego momentu, od pierwszego razu jak ujrzy swoje maleństwo kocha je nad życie i zrobi dla niego wszystko. Endorfinka nie potrzebuje oceny jej sytuacji życiowej tylko wsparcia! Myślę, że trzeba nie mieć serca, żeby napisać tak jak Ty dziewczynie która dowiedziała się tak okrutnych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Jak nastroje po świętach? Zadowolone z prezentów?
![]() Ja dostałam leżaczek-bujaczek Tiny Love od rodziców ^^ Któraś z was już go pokazywała na forum. Jest świetny! Wózek też zdążył dotrzeć w wigilię, tak, że powoli kompletuje się wyprawka. Na ilość jedzenia świątecznego też nie narzekam - i tak co pół godziny robię się głodna, więc jem co tylko mi podsuną przed nos ![]() zaczarowanaendorfinka - trzymaj się mocno, może nie będzie tak źle jak mówią. Moja koleżanka też miała złe wyniki w ciąży, na badaniach dziecka wychodziły jakieś nieprawidłowości, a dzidziuś urodził się praktycznie zdrowy niecałe dwa tygodnie temu. Trzeba mieć nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Mam wrażenie, że dzisiaj poniedziałek. Mam po świetach praktycznie cały dom do posprzątania, wygląda jak po przejściu huraganu ![]() Endrofinko spałaś choć troche w nocy? Co u Ciebie? wiadomo coś nowego?
#731 |
Zakorzenienie
|
Endorfinko aż nie wiem co powiedzieć... Ściskam Cię mocno i wierzę, że będzie dobrze
![]() ![]() Witam poświątecznie ![]() Mój mały bąbel daje takie popisy, że aż czasami podskakuję ![]() Przez całe święta wszyscy pytali co będzie i aż samej mi się udzieliło ![]() ![]()
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
Ola i Cztery Pory Roku trzymam
![]() Endorfinka co u Ciebie? wiadomo coś jeszcze? ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Ja też mam wrażenie, że to poniedziałek...a ja tak na niego czekam bo wizytuję |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Jestem jestem.. spalam 3 h
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Konto usunięte
|
hej Wam
witam się po Swiętach obżarta na maksa i witam w 22 tygodniu, wczoraj zaczęlismy ![]() dziś połówkowe |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Jestem dziś prawie cały dzień w domu, więc jeśli chcesz pogadać, pisz śmiało
![]() Raaaany, Młoda ale kopie, dziwne uczucie, ale normalnie czekam na każdy kopniak jak na pierwszą Gwiazdkę ![]()
#736 | |
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ola trzymamy kciuki, daj znac.
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Mam znajomą, która ciąży nie usunęła, lekarze mówili, że dziecko albo urodzi się martwe albo pozyje godzinę i umrze i byli tego w 100% pewni, a chłopiec skończył teraz 6 miesięcy i ma się całkiem dobrze.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
404 Not Found
|
Ja mówię o przypadkach na 100% zdiagnozowanych, bo jeśli np. nie ma mózgu i jest to potwierdzone w kilku badaniach, to on się nagle cudem nie pojawi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Witam...kurde nie moge spac......A wstawal do pracy...ja na siku i po spaniu....pije kawke...Olimpcia spi smacznie...
endorofinka jak sie czujesz..przepraszam ale tez poszlam spac miedzy naszymi pw ![]() Dziewczyny czy mi sie wydaje bo mnie tu nie bylo czy niektore mamy nie udzielaja sie....ruskaaluckylove? Jestescie dorka dziekuje ci ze zalozylas kolejna czesc bo ja nie mialabym na to czasu....ale do konca roku mam wolne.....potem....nie wiem....chcialabym byc z wami na co dzien ale chyba to tylko marzenia...
#742 |
Zakorzenienie
|
Ta dyskusja jest bez sensu, bo prawda jest taka, że póki nie znajdziemy się w tak trudnej sytuacji to nie możemy stwierdzić, że zrobimy tak czy inaczej. W takich chwilach targają nami skrajne emocje i często nie myślimy racjonalnie, a tylko sercem.
Ola ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ola trzymam kciuki za usg ![]() Mnie znowu kolka męczy, ale tym razem delikatna ![]() Wypiłam na noc siemie lniane, a rano na czczo szklanke letniej wody...troche pomogło, ale to i tak kropla w morzu ![]()
#744 |
Zakorzenienie
|
Witam sie po swietach, miałam się objeśc a pojadłam troche i juz byłam pełna ... ;/
Wigilia udana u nas, potem u Teściów. Pierwsze swieto goście u nas, wujek z mężem troche porządzili :drinkuje: a wczoraj u Teściów mąż jeszcze bardziej :drinkuje: i dzis wrocilismy. Nie wyspałam się bo małżonek okropnie chrapie po alko ![]() Każdy życzył mi szczęśliwego rozwiązania ![]() ![]() ![]() Dzis odpoczywamy, ja powoli zbieram sie do nauki - pisanie mgr.. ale jeszcze sobie pogram na kompie ![]() Dopiero troche nadrobiłam pare ostatnich stron. Endorfinka - krzymam mocno kciuki za Ciebie i Adasia. Wierże, że diagnoza okazę sie błędna i dzidzius jest zdrowy. Trzymaj sie!
![]() Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-12-27 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja się dołączam do kciukow! Ja jeszcze muszę poczekać 2 tygodnie na usg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinga, podziel się pierogami ![]() Ja bym dziś non stop jadła. ciekawe ile ważę ![]()
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochane, a co robicie w Sylwestra? ![]() ![]() Mam 59 kg ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Baset Czas edycji: 2014-12-27 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
czesc!
częstuję nalesnikami jak ktos ma ochotę ![]() Cytat:
żadnego snu nie pamiętam, ale spało mi się fajnie ![]() Cytat:
![]() ja jedynie uważam, że takiej osoby nie powinno się oceniać , jakąkolwiek decyzję podejmie! Juz po 13 a ja w piżamie zalegam na kanapie, dziś chyba trochę poleniuchuję ![]()
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja.
Wigilia u teściów troche posiedzieliśmy i zostaliśmy do pierwszego dnia świąt. Troche zjadłam ale noe za dużo ale i tak dzidziolowi coś nie podeszlo i zwróciłam śledzie. Martwie się bo mało się rusza a sa dni, ze wcale ![]() Endorfinka wczoraj czytałam Twoja sytuację i nie wiem co napisać pozatym co dziewczyny walcz i się nie poddawaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.