|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Trine nie wiem, co powiedzieć. 3mam kciuki za Was i na pewno się uda, zobaczysz
![]() ![]() Hej ![]() Ech, święta i po świętach... Ja jakoś ich nie odczułam, więcej przygotowań było. U mnie też wszyscy chorzy, dlatego wróciliśmy szybko od moich rodziców, jedna noc tylko byliśmy. Mikołaj w tym roku bardzo obfity ![]() ![]() ![]() Nie pojadłam w tym roku niestety sobie ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-27 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
U mnie udane Święta, nieco smutno z pewnych powodów, ale poza tym, wszystko fajnie zleciało. Przejedzona nie jestem, jedynie pierwszego dnia, bo u Tżta nie da się nie jeść, nienawidzę wmuszania jedzenia, ale na szczęście w połowie dnia już wymyśliłam sposób na oszukanie ilości jakie jadłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Trinee ![]() O, mi się kozaki rozkleiły, ale jakoś nie mam zaufania ani do Daichmanna, ani do CCC. Na razie chodzę w botkach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Z przykrością muszę stwierdzić, że mój organizm nie trawi już tak sprawnie jak kiedyś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mają do nas przyjechać rodzice TŻa, od rana z mamą chodzimy i sprzątamy ![]() ![]()
#2285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu? ![]() ![]() U mnie też zaskakująco przyjemnie z prezentami, od TŻa 2 pary kolczyków z Apartu, od rodziców kupon do orseja, pidżamę i słodycze, od siostry pędzle do makijażu i te magiczne gumki do włosów, od koleżanek rosyjskie kosmetyki, smakową herbatę i zaparzacz z ciastkiem, od teściów portfel z wkładką ![]() Kupon do orseja już zdefraudowałam ![]() ![]() Dominika gdzie pracujesz, że masz takie okropne zmiany? ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-12-27 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Badania robiłam, mam przeklęte PCOS, niedoczynność tarczycy. U męża nie robiliśmy badań, trochę to kosztuje. I na termin trzeba czekać, zazwyczaj jak juz termin wyznaczą to akurat pieniędzy nie ma. Dobija mnie to, bo całe leczenie wiąże się z kosztami....
U mnie nie było specjalnych prezentów, bo z kasą krucho. Od siostry dostałam balsam, a od siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zakorzenienie
|
Ja Cię teraz pogonię w takim razie do leczenia. Nie ma co odkładać, bo przy pcos im wcześniej zaczniesz się leczyć, tym większe szanse na dziecko. Jazda do lekarza zapytać o refundacje leczenia na nfz, o programy rządowe, przecież musi coś być. Może wystarczy ustawienie Cię jakimiś tabletkami? Ja się nie znam, ale wydaje mi się że potrzebujesz jakiegoś kopa motywacyjnego
![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-12-27 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 |
Zadomowienie
|
Tak Maryha, potrzebuję kopa. Bo na mamę nie mam co liczyć, według niej zawsze jest czas i najpierw własny biznes, teraz co innego. I tak w kółko. A do Poznania nie bardzo chce jechać bo na mnie opiera*** mnie za brak spadku wagi działa wręcz odwrotnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24056 ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Świetne prezenty dziewczyny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zadomowienie
|
Super sukienki Miki
Mniej więcej wiem, co nie działa. Teraz muszę się umówić prywatnie do gienka w Pile. Bo mój, jak to mówią niektóre moje pacjentki, jest nieco ślepy ![]() Chciałam dziś na wyprzedaży w Lidlu kupić gofrownicę i puzzle dla siostrzeńców męża.... Ludzie podobno stali już od 7. Ja przyszłam około 9, akurat otworzyli. Tylko widziałam tłum wpychający się do środka i ludzi wynoszących po 2-3 pudełka, tego co złapali. Jedne puzzle i klocki udało mi się złapać. Masakra. Gdybym szła sama do sklepu w ogóle bym nie wchodziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Zadomowienie
|
A najbardziej żałowałam tego, że nie zabrałam ze sobą komórki. Zdjęcia i filmik z tego, co się działo byłyby bezcenne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
to sie sie dzieje na wyprzezach to jakas tragedia,dlatego ja nie chodze na nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez wczoraj w CCC stratowali niemalże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
Miki - czarno-biała piękna
![]() Ja dzisiaj pojechałam do Lidla z nadzieją, że kupię małą patelnię i ![]() ![]() ![]() Trine 3mam kciuki kochana i czym prędzej do lekarza! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Ja jak byłam wczoraj, było okej ![]() Ależ jestem zadowolona z butów, autem nawet dzisiaj w nich jeździłam ![]() ![]() Ja lubię buty Lasockiego, to moja druga para, mam jeszcze skórzane oficerki i są świetne ![]() Dzieciaki moje na spacerze, ja biorę się za obiad. Bell dostałaś cudowne prezenty, a kubek ![]() ![]() ![]() ![]()
#2300 |
Zakorzenienie
|
dużo sa przecenione buty w ccc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
30%, a dla Klubowiczków z kartą -35% do końca roku, bardzo się opłaca, szczególnie na skórzane
![]() Kocurzyca coś zamilkła, Blondyna też... Pam, wołam Was dziewczęta ![]() ![]() Maryha fakt, rzeczywiście im człek starszy,kobieta tzn. tym gorzej może być z zajściem w ciążę, ale spokojnie, to, że zbliżasz się do tej 30 nie znaczy, że się nie uda ![]() ![]() Chyba, że już chcecie dzidzi? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Tż chce, bym za rok była w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-28 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Asia ja mam podobnie,bo kredyt mamy i musze pracowac a nie siedziec na macierzynskim,ale niektorzy tego nie rozumieją,ze po prostu utrzymanie malenstwa sporo kosztuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Właśnie o to chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- [COLOR="rgb(255, 250, 205)"]Dziecko to coś wspaniałego, naprawdę, dopiero teraz czuję, że moje życie ma prawdziwy sens, nie da się tej miłości opisać, ale bez pieniędzy jest tylko żal i wieczne kłótnie. Teraz mamy dobrze, ale niedługo moje zasiłki się skończą i zostanie wypłata Tż, ale staram się nie zadreczać tym póki co. I o tyle dobrze, że karmię piersią i nie wydajemy fortuny na mleko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
jakies zmiany włosowe planujecie w nowym roku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
Ja oleje bardziej niż zwykle zamierzam nakładać, także akcja - regeneracja, do ślubu chcę by były piękne
![]() ![]() ![]()
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko ja kombinuję
![]() Halo, halo, gdzie jesteście dziewczęta? ![]()
#2308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Żony, macie jakieś rady szczególne na co zwrócić uwagę przy oglądaniu sali na wesele? Podstawy wiem, ale może jakieś haczyku o których się nie myśli, a są istotne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i koniecznie sprawdzić czystość sali, czy np.zdejmują i piorą elementy stałe typu podwieszane ozdoby sufitu (nie wiem jak to się nazywa ![]() Tak na przyszłość to nie ustawiajcie stołów blisko głośników i wyjścia. Po ostatnim weselu, gdzie siedziałam naprzeciw drzwi wyjściowych (oglądałam się w nich momentami ![]() Edytowane przez trinee Czas edycji: 2014-12-28 o 19:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.