|
|
#2222 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Oby znaleźli przyczynę!
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Mała trzymaj się! Mam nadzieję że będzie lepiej
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Mała Kciuki dla Was, Buziaki dla Oskara
wczoraj byli jeszcze goście dopiero pomyłam gary po wizycie takie mam lenia od rana a Julo rozpieszczony prezentami cały czas opowiada co od kogo dostał i wczoraj przy chrzestnym mowi ale mam dużo prezentów , poza tym poszukuje pokoju do wynajęcia na wszystkie zabawki dostaliśmy to krzesełko ze stolikiem http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60196358/ i Julo jak przedszkolak wygląda przy nim pięknie siedzi i układa puzzle i ten fotel http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30264216/ Jest szał i oprócz tego masę książeczek, puzli i zabawek w tym dwa grające autka na pilota w zyciu nie mieliśmy takich zabawek i jest fascynacja autko mówi do zobaczenia a Julo odpowiada do zobaczenia Tylko gdzie my to pomieścimy zważając ze zaraz urodzi się maleństwo i tez potrzebuje miejsca Marsi mogę przypomnieć się o opis porodu i historie ząbków Samiego
|
#2225 |
|
Konto usunięte
|
Mika, Julo rozwija się cudownie intelektualnie, a tak się martwiłaś!
a maleństwo wcale tak wiele miejsca nie potrzebuje ty chustę planujesz?
|
|
|
|
#2226 |
|
Lurker ;)
|
Mam nadzieje, ze go zbadaja konkretnie i nie beda robic numerow
Nie cierpie szpitali...Witam sie w jakze zimny dzien... Powital nas rano rozwalony piec ktory nie chcial sie odpalic i 15 stopni w salonie. Jutro dzwonimy do fachowca. Ogolem chyba minelam sie z powolaniem Kazalam tzowi ogrzac go troche suszarka iii zapalil sie
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49492132]Mika, Julo rozwija się cudownie intelektualnie, a tak się martwiłaś!
a maleństwo wcale tak wiele miejsca nie potrzebuje ty chustę planujesz?[/QUOTE]Szaja naszczescie tak ale pamiętasz jak do mnie dzwoniłaś byłam załamana jak babsko w OWI mi naopowiadało o szkole specjalnej i o uu , teraz według psychologa ma rozwój min 3 lataka znaczy to co wymaga się od 3 lataka spełnia , ostatnio było w teleekspresie o geniuszu 2 latku sorry JUlo to wszystko potrafi co pokazali wiec nie wiem gdzie fenomen tylko manualnie troszkę nam brakuje ale wiadomo reka od centrum pracuje a tam nam jeszcze stabilności brakuje ale pracujemy , tylko odkryłam ostatnio nadwrażliwość w dłoniach na lepkie faktury nie chce ciastoliny dotykać kremów itd. kiedyś tego nie było przynajmniej niezauważalne musimy popracować ale mnie chce go zmuszać za to wszystko co ciężkie ostre szorstkie bez problemu wezmie w łapke a tak w większości był sprawdzany a tu w druga strone poszło i brzydzą go lepkie rzeczy Z chusta planuje jak najwcześniej ale zastanawiam się jaka kupic przy Julku miałam elastyczna ale sprzedałam i krótko się nosiliśmy , chyba za późno zaczęliśmy a poza tym to druga parę rak żeby dwójke nosic ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Zapomniałam napisać kupiliśmy jedna książkę o Kicikoci i jest szał chyba dokupimy później reszte pierwszego dnia czytaliśmy 15 razy
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, trzymam kciuki!
|
#2229 |
|
Konto usunięte
|
Pamiętam to doskonale, i do dzisiaj nie mogę uwierzyć jak lekarze mogą tak walić bzdury, przy zaburzeniach neurologicznych, jeśli nie wiadomo, co jest grane, NIC nie można powiedzieć na pewno. Sama widzisz.
Ja pożyczyłam elastyka od Pentelki, i ok była, może na nią popatrz, nie jest droga. http://allegro.pl/sklep/13484495_pentelka |
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49492380]Pamiętam to doskonale, i do dzisiaj nie mogę uwierzyć jak lekarze mogą tak walić bzdury, przy zaburzeniach neurologicznych, jeśli nie wiadomo, co jest grane, NIC nie można powiedzieć na pewno. Sama widzisz.
Ja pożyczyłam elastyka od Pentelki, i ok była, może na nią popatrz, nie jest droga. http://allegro.pl/sklep/13484495_pentelka[/QUOTE] Niestety wiele innych bzdur słyszeliśmy Własnie o elastyku na początek mysle albo uzywke jakąś tkana ale nie wiem czy poradzę z wiązaniem i w ogóle o tuli tez myślałam ale to na później lub teraz żeby Jula na plecy wrzucić tylko nie wiem czy się pozwoli i chciałabym u kogos przetestować
|
#2232 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam zaproszenie na maj na ślub i wesele do mojej przyjaciółki poznanej na Erasmusie i to właśnie miał być nasz plan na wakacje bo ślub jest we Włoszech Więc mieliśmy plan, że polecimy na dłużej i to będą nasze wakacje. Ale że byłoby tam sporo przemieszczania się a ja będę już w 7. miesiącu to niestety ale zrezygnowaliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Meneq, pewnie że sprawdzę, jak pisałam jeśli w ogóle się zdecydujemy to będzie mega last minute więc już prognoza pogody powinna być wiarygodna. Jak będzie chłodno / pochmurno to rezygnujemy. Choć nawet jak będzie 17 stopni ale słońce cały dzień (dłuższy niż u nas) to i tak dla mnie fajna opcja żeby się dosłonecznić A takie temp są jak najbardziej realne, w zeszłym roku byliśmy właśnie na przełomie stycznia i lutego na Fuerteventurze, było 22-25 stopni w ciągu tych 2 tyg co byliśmy.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Ślicznotka |
||||
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien bedzie az o tyle dluzszy. Wiesz, tak sie pytam, bo ja na podobnej szerokosci geograficznej mieszkam i ani dzien nie jest taki dlugi ani temperatury takie sprzyjajace |
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
mika chcesz Jula na plecach a mala w chuscie?
Oskarku trzymaj sie skarbie rosi:Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nic, będziemy patrzeć bliżej terminu, w zeszłym roku udało się nawet pomoczyć chwilę w oceanie z Julką, w basenie również, co prawda ze 3 dni były tak mocno ciepłe żeby się właśnie kąpać ale mi na tym nie zależy a plażowanie z dzieckiem nawet bez kąpania jest fajne, nie muszę się opalać, ważne żeby babki móc porobić, a to mogę nawet w bluzie i leginsach No i wtedy 2 dni "padało" czyli przez 10 minut spadło trochę wody...
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak ubieracie dzieci na dwor w taka lekka minusowa temperature (-5)?
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Wiesci od MALEJ: Oskar ma zapalenie oskrzeli,pluc i cukrzyce(bardzo bardzo wysoka). Jest pod tlenem ciagle i dostal tez kroplowke. Niestety z naszego szpitala zabieraja nas do Gdanska,wlasnie jedziemy karetka. Lekarze mowia ze to cud ze nie zapadl w spiaczke ![]() Straszne biedny Oskarek
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
mala oby wszystko bylo ok
... my wlasnie wybieramy sie ze zbajomymi na deske .. marsi ja ez nie wierze w to ze nasza dieta nie ma wplywu na kolki.. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego spotkania i fotky poprosimy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49490750]nie non stop, ale ogólnie dużo bardzo, Dorotka bardzo Agatkę naśladuje we wszystkim Ale fajnie Cytat:
dla JulkaCytat:
A Ty taka złota rączka chyba jesteś ![]() Cytat:
Rajutzki, spodnie lub ocieplane leginsy
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-28 o 14:53 |
||||
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
o matko bosko
mala jak dobrze ze intuicja Was nie zawiodla cieple modlitwy za Was bedzie wszystko dobrze Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny! Jak dobrze,że nie czekali w domu dłużej......... OSKARKU wszystkie tu trzymamy mocno kciuki za Twoje zdrówko serduszko kochane!!!!!!!!
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
rany az brzuch mnie rozbolal z nerwow Oskarku bidulku normalnie siedze i rycze
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Oskarku Słoneczko trzymaj się dzielnie! My tu wszystkie jesteśmy z Tobą
Będzie dobrze, musi być!
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Mała dużo sił dla Was i Oskarka
zdrowia Sloneczko
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
mala Trzymajcie sie z Oskarem!
|
|
|
|
#2245 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ubieram rajtki, podkoszulkę bez rękawów, t-shirt (+ czasem bluza czy sweterek), kurtka, komin, czapa, spodnie narciarskie - one fajne, bo nie krępują ruchów, a nie przepuszczają wiatru jednak Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ale jednak szczęście w nieszczęściu, bo przynajmniej o cukrzycy się dowiedzieli! |
||
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze
płakać mi się chce ![]() mala, trzymajcie się!
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49494278]Oskarku, trzymaj się tam! aż się poryczałam z nerwów, napisałam Małej smsa...
Ubieram rajtki, podkoszulkę bez rękawów, t-shirt (+ czasem bluza czy sweterek), kurtka, komin, czapa, spodnie narciarskie - one fajne, bo nie krępują ruchów, a nie przepuszczają wiatru jednak wiesz, Polacy dość... ciężkostrawnie ogólnie jedzą, nie dziwi mnie, że w krajach azjatyckich czy np. Francji dzieci nie miewają kolek - całkiem inna kuchnia. A u nas tłusto, smażone, kapucha... ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ale jednak szczęście w nieszczęściu, bo przynajmniej o cukrzycy się dowiedzieli![/QUOTE] Kto powiedzial, ze kolek nie maja? Maja, tylko nie od tego co mama zjadla. |
|
|
|
#2248 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, no to miałam na myśli
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- A, przypomniało mi się - córka koleżanki przez 4 miesiące miała mega kolki, dziewczyna w pewnym momencie jadła już tylko chleb z dżemem, a kolki jak byly, tak były. A potem wyrosła
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49494278]Oskarku, trzymaj się tam! aż się poryczałam z nerwów, napisałam Małej smsa...
Ubieram rajtki, podkoszulkę bez rękawów, t-shirt (+ czasem bluza czy sweterek), kurtka, komin, czapa, spodnie narciarskie - one fajne, bo nie krępują ruchów, a nie przepuszczają wiatru jednak wiesz, Polacy dość... ciężkostrawnie ogólnie jedzą, nie dziwi mnie, że w krajach azjatyckich czy np. Francji dzieci nie miewają kolek - całkiem inna kuchnia. A u nas tłusto, smażone, kapucha... ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Ale jednak szczęście w nieszczęściu, bo przynajmniej o cukrzycy się dowiedzieli![/QUOTE] ta i cytrusy bez chemii Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja , Ty pisałaś kiedyś że Twojej Agatce długo się ulewało.Dobrze pamiętam? Ona ma dalej refluks??
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

a maleństwo wcale tak wiele miejsca nie potrzebuje
ty chustę planujesz?
Nie cierpie szpitali...
i 15 stopni w salonie. Jutro dzwonimy do fachowca.
Kazalam tzowi ogrzac go troche suszarka iii zapalil sie 

klask i:
rosi: