Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-28, 20:04   #1591
monimyszek
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Dotka

Ja wrzuce swoje jutro jak nie zapomne
Stary 2014-12-28, 20:10   #1592
Dotka81
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Botki takie
Fotka robiona na szybko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0324.jpg (87,0 KB, 106 załadowań)

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 20:19   #1593
Forget_me
Zakorzenienie

Dotka, świetne buty

Dobra dziewczyny, ja uciekam się wykąpać i do łóżka bo cosik mnie rozkładać zaczyna Jeszcze mi brakuje, żebym na Sylwestra chora była Do jutra
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 20:30   #1594
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dotka, świetne buty

Dobra dziewczyny, ja uciekam się wykąpać i do łóżka bo cosik mnie rozkładać zaczyna Jeszcze mi brakuje, żebym na Sylwestra chora była Do jutra
Kolorowych

Stary 2014-12-28, 21:07   #1595
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Cytat:
Oficjalnie jestem bankrutem Wlazłam na stronę Mango i narobiłam kolejnych zakupów Do końca miesiąca jestem na suchym chlebie i wodzie
jak nic dieta noworoczna

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
A drugie to rozwód
OMG! Bo nic mądrego tu napisać się nie da.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 22:03   #1596
Agnessa*
Zakorzenienie

Forget_me, Dotka81 - piękne zakupy!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 22:05   #1597
--Olka--
Zakorzenienie

Ale naskrobałyście.

Teraz ja wysmażę posta.

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja jestem zachwycona swoją czarną torebką Wittchena- ze słynnej lidlowej kolekcji
Heh. Ja swoją karmelową również.

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
Macie jakieś postanowienia noworoczne?
Te co zawsze. Chociaż w tym roku serio muszę schudnąć.Poza tym niezmiennie oszczędzam na mieszkanie, w tym roku pewnie jeszcze nie, ale w następnym.

Cytat:
Powiem Ci, że też nie lubię tego obnoszenia się wszystkim na fb. Niestety są ludzie, którzy muszą napisać nawet to, że idą do kibla

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Które ładniejsze?
Jak dla mnie drugie, ale z taką szpilką bym i tak nie kupiła. A mówią, że chodzę (i jeżdżę) w wysokich butach.

Cytat:
A drugie to...[/COLOR]
Pewnie nie powinna wnikać, to bardzo osobista sprawa, ale jakbyś czegoś potrzebowała, to mogę podpowiedzieć (chociaż porad na forum nie świadczę). Często to najlepsze rozwiązanie.

Cytat:
Oto przyczyna mojego bankructwa
Na pierwszy ogień idzie Zara
Cytat:
Pull:
Cytat:
I dzisiejsze szaleństwo z Mango
O żesz ty! Super.

Cytat:
To moje
MD, Zara, Reserved, Mohito...
Poza tym kupiłam czarne klasyczne botki na niskim obciasie i "sweterek" czarny z błyszczącą nitką w Orsay na Sylwestra

Ja boję się iść do galerii, żeby mnie ludzie nie zadeptali. Dostałam bony podarunkowe w ramach prezentów, więc w najbliższym czasie będę musiała się przejść, ale źle mi na samą myśl. Wolę zakupy w necie, tylko niestety niewymiarowa jestem, więc zazwyczaj kończy się na kupnie butów, torebek i kosmetyków. Poszalałam właśnie w ten weekend... 3 pary butów, bielizna, perfumy, parę akcesoriów do makijażu, odżywki do włosów, itd. i się uzbierało. Ale postanowiłam, że w grudniu nie oszczędzam.

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2014-12-28 o 22:07
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 22:44   #1598
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Mam nadzieję, że będziesz się super bawić! My kilka razy byliśmy na balach sylwestrowych i bardzo mi się podobało W tym roku sylwestra spędzamy w domu. Miał być wyjazd, ale cóż...Wiem na pewno, że sobie to odbijemy
Co do sukienki może jakieś cekiny? Albo jakaś elegancka czarna?
Dziękuję Też mam nadzieję, że zabawa będzie świetna. Zwłaszcza, że w gronie bardzo fajnych osób. Zawsze marzył o takim balowym sylwestrze i w końcu, dość spontanicznie, się udało. To będzie mój pierwszy raz - a po zeszłorocznym okropnym Sylwestrze mam w planach najlepszą zabawę w życiu!

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Mnie i tak nie przebijecie! Ja tegorocznego sylwestra spędzam na oddziale ortopedii w Szpitalu Wojewódzkim TŻ uległ wypadkowi i musi zostać najprawdopodobniej do 2 stycznia.
Dużo zdrowia dla partnera! Trzymajcie się.

Cytat:
Napisane przez PatrisyaStyle Pokaż wiadomość
Na pewno bedziesz sie swietnie bawic, w tamtym roku bylismy na takim balu sylwestrowym i w tym roku nie bylo mowy o czym inny tez na takowy idziemy tak nam sie bardzo spodobalo!
Ja też myślę, że to będzie super Sylwester! Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Pewnie! Na pewno będę chciała zacząć zdrowo się odżywiać i ćwiczyć oraz oszczędzać A co do reszty to planuję usiąść jutro albo we wtorek i na spokojnie rozpisać. Mnie taka forma bardzo motywuje
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 10:18   #1599
patrysienka
Zadomowienie

Cytat:
Oto przyczyna mojego bankructwa
Na pierwszy ogień idzie Zara
Cytat:
Pull:
Cytat:
I dzisiejsze szaleństwo z Mango

Więcej grzechów nie pamiętam
Wszystko idealnie skomponowane, klasa
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 10:32   #1600
kobea
Zadomowienie

Forget ale zazdroszczę zakupów niech się dobrze nosi

a ja na sylwestra wyjeżdżam na Ukrainę do przyjaciółki, mam nadzieję że wrócę cała i zdrowa
Planów noworocznych nigdy nie robię bo to u mnie kompletnie się nie sprawdza do ćwiczeń wróciłam przed świętami,robię sobie też 30day squat challenge i przez święta paradoksalnie ubyło-2,5kg

coś czuje że zapowiada się jakiś związek w nowym roku
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 11:50   #1601
pulp fiction
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziękuję Też mam nadzieję, że zabawa będzie świetna. Zwłaszcza, że w gronie bardzo fajnych osób. Zawsze marzył o takim balowym sylwestrze i w końcu, dość spontanicznie, się udało. To będzie mój pierwszy raz - a po zeszłorocznym okropnym Sylwestrze mam w planach najlepszą zabawę w życiu!

Dużo zdrowia dla partnera! Trzymajcie się.

Ja też myślę, że to będzie super Sylwester! Już się nie mogę doczekać

Pewnie! Na pewno będę chciała zacząć zdrowo się odżywiać i ćwiczyć oraz oszczędzać A co do reszty to planuję usiąść jutro albo we wtorek i na spokojnie rozpisać. Mnie taka forma bardzo motywuje
mnie też

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 12:10   #1602
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Witajcie,
mogę się dolączyć?
Jasne

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Hej zapragnęłam dołączyć

jak to u Was było... od początku podobał Wam się klasyczny styl czy przyszło to z czasem? ja miałam milion modowych zawirowań aż teraz czuję przesyt tym wszystkim, wzorami, kolorami zakochałam się prostocie, szarościach i kremach zachwycam się rzeczami z COS i MD... i robię porządki w szafie... bardzo drażni mnie teraz róż... pastelowy jest ok, ale amarantowy i inne odcienie bleee
Miałam sporo zawirowań między 2007-2010 rokiem, ale od kilku lat już jest wszystko w normie. Jedynie pojedyncze wyskoki, kiedy zdarzało mi się kupować coś pod wpływem instagramu, chwilowej mody. Na szczęście już się z tego wyleczyłam.

Cytat:
Mnie i tak nie przebijecie! Ja tegorocznego sylwestra spędzam na oddziale ortopedii w Szpitalu Wojewódzkim TŻ uległ wypadkowi i musi zostać najprawdopodobniej do 2 stycznia.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla TŻ!

Cytat:
Ja jestem przerażona, bo jutro go operują.
Będzie dobrze! Nie martw się

Cytat:
Raczej nie, trzeba sobie stawiać wysoko poprzeczkę i realizować cele przez cały rok. Zacząć można w każdej chwili

Cytat:
mniej wydawać, więcej oszczędzać ale u mnie takie postanowienia są co miesiąc razem z fitnessem, a o wynikach to lepiej nie mówić

Które ładniejsze?
Pierwsze! Platforma jest niebezpieczna i słabo wygląda. Kojarzy mi się z pannami lekkich obyczajów :P

Cytat:
Jakiego kota chcesz kupić?
Cytat:
Hipokryzja maine coon
A może adopcja ze schroniska?

Edytowane przez mm111111
Czas edycji: 2014-12-29 o 12:11
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 12:14   #1603
pulp fiction
Zadomowienie

mm11111 wiem, że będą się pojawiać takie komentarze, że lepiej wziąć kiciusia ze schroniska takie kotki przybłąkane mam u siebie w rodzinnym domu. natomiast maine coon to moje marzenie od 4 klasy podstawówki i chciałabym je spełnić. to nie jest moja nagła zachcianka, ale marzenie od wielu lat

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
Stary 2014-12-29, 12:44   #1604
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
Wpadłam na chwilkę zobaczyć, jak tam moje paczuszki ze Zary, ale niestety, tylko dwie są w drodze do mnie Ciekawe, kiedy wyślą pozostałe. Mam nadzieję, że do 5-go będą już u mnie, bo chcę odwiedzić galerię i w razie co pooddawać to, co nie będzie pasować
Poza tym u mnie zimno Chcę już lato!!!

Cytat:
Kolorowych

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
jak nic dieta noworoczna
Właściwie to się przyda

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Forget_me, Dotka81 - piękne zakupy!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
O żesz ty! Super.

Ja boję się iść do galerii, żeby mnie ludzie nie zadeptali. Dostałam bony podarunkowe w ramach prezentów, więc w najbliższym czasie będę musiała się przejść, ale źle mi na samą myśl. Wolę zakupy w necie, tylko niestety niewymiarowa jestem, więc zazwyczaj kończy się na kupnie butów, torebek i kosmetyków. Poszalałam właśnie w ten weekend... 3 pary butów, bielizna, perfumy, parę akcesoriów do makijażu, odżywki do włosów, itd. i się uzbierało. Ale postanowiłam, że w grudniu nie oszczędzam.
Dziękuję

Teraz w galeriach rzeczywiście masa ludzi jest Dlatego ja czekam na po Nowym Roku Może będzie nieco spokojniej Zresztą teraz i tak nie byłabym w stanie podjechać na zakupy.
Gratuluję zakupów Pochwal się jakie buty i jakie perfumy kupiłaś

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Fajne towarzystwo na Sylwestra to połowa sukcesu Aż Ci zazdroszczę tej zabawy My w tym roku zostajemy w domu. W przyszłym sobie za to na pewno odbijemy

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
Wszystko idealnie skomponowane, klasa
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Forget ale zazdroszczę zakupów niech się dobrze nosi

a ja na sylwestra wyjeżdżam na Ukrainę do przyjaciółki, mam nadzieję że wrócę cała i zdrowa
Dziękuję
Uważaj na siebie na tej Ukrainie I nie zapuszczaj się tam, gdzie są zamieszki Żebyś po Nowym Roku się nam tu zameldowała
Stary 2014-12-29, 12:56   #1605
Dotka81
Zakorzenienie

Zarowy sweterek już u mnie

Stary 2014-12-29, 13:07   #1606
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zarowy sweterek już u mnie
Ale Ci fajnie
Moje paczki w przygotowaniu, dwie w drodze, ale nie wiem, kiedy będą u mnie
Stary 2014-12-29, 13:10   #1607
Studenckamodnisia
Raczkowanie

GG do Studenckamodnisia

Hej dziewczyny, co sądzicie o stylizacjach pokazywanych na Sugarfree? Wydaje mi się, że ich propozycje są całkiem ciekawe - rzeczy zupełnie inne niż możemy spotkać w naszych sieciówkach. Jeśli kupowałyście jakieś sukienki od nich to dajcie proszę znać jak przebiegało zamówienie

Mój blog http://missmalitv.blogspot.com/
Mój kanał https://www.youtube.com/channel/UCje...DQVAQBxojAXxuA
Polub mnie na Facebooku https://www.facebook.com/missmalitv
Instagram: http://instagram.com/missmalitv
Studenckamodnisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 13:14   #1608
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Studenckamodnisia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, co sądzicie o stylizacjach pokazywanych na Sugarfree? Wydaje mi się, że ich propozycje są całkiem ciekawe - rzeczy zupełnie inne niż możemy spotkać w naszych sieciówkach. Jeśli kupowałyście jakieś sukienki od nich to dajcie proszę znać jak przebiegało zamówienie
Nie wchodzę na tę stronę więc się nie wypowiem
Co do sukienek, raz zamówiłam Moim zdaniem nie są warte swojej ceny. Materiał straszny, rozmiary zawyżone. Na szczęście nie było problemu ze zwrotem Bo zostać z tą sukienką to bym nie chciała
Stary 2014-12-29, 13:39   #1609
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
nie jakieś konkretne, ale zawsze staram się wyznaczyć jakieś cele na nadchodzący rok i podsumować to co spotkało mnie w obecnym ale też uważam, że zmiany powinno się wprowadzać od razu, bo jak słyszę, że ktoś od stycznia się zaczyna zdrowo odżywiać i ćwiczyć to automatycznie śmieję się w duchu

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 14:37   #1610
karolina2121
siedzę i myślę

zwracacie uwagę na materiał z jakiego zrobione jest ubranie? nosicie akryl i poliester?
Stary 2014-12-29, 14:57   #1611
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
zwracacie uwagę na materiał z jakiego zrobione jest ubranie? nosicie akryl i poliester?
Wiem, że powinno się zwracać uwagę na skład, by był jak najlepszy, jednak w moim przypadku to się nie sprawdza Kupuję to, co mi się podoba, skład schodzi na dalszy plan
Stary 2014-12-29, 15:04   #1612
201605090958
Konto usunięte

Dziękuję za miłe powitanie

Cytat:
Czytam i owszem, dlatego dla przykładu Mohito mi wypadło z zakupow a wpadło MD.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 15:15   #1613
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Ale naskrobałyście.

Teraz ja wysmażę posta.

Heh. Ja swoją karmelową również.

Te co zawsze. Chociaż w tym roku serio muszę schudnąć.Poza tym niezmiennie oszczędzam na mieszkanie, w tym roku pewnie jeszcze nie, ale w następnym.

Jak dla mnie drugie, ale z taką szpilką bym i tak nie kupiła. A mówią, że chodzę (i jeżdżę) w wysokich butach.

Pewnie nie powinna wnikać, to bardzo osobista sprawa, ale jakbyś czegoś potrzebowała, to mogę podpowiedzieć (chociaż porad na forum nie świadczę). Często to najlepsze rozwiązanie.

O żesz ty! Super.

Ja mogę prowadzić auto w obcasach, pod warunkiem że to gruby, stabilny słupek W szpilkach nie umiem i nie zamierzam się uczyć

Co do mieszkań- pijawia sę opcja, żebyśmy zamieszkali z TŻ razem, być może lipiec-wrzesień... Jak myslimy ile rzeczy trzeba kupić, to portfel wybucha- żelazko, pościele, kołdry, ścierki kuchenne, garnki, żywność, ręczniki, odkurzacz, no multum rzeczy.... Przy czym mimo wielkiego rozsądku TŻ to wiem ze przed zakupem typu suszarka czy czajnik zaciągnie mnie po telewizor

Ale w Lidlu od soboty są pościele, to chcę już jedną kupić od razu i sukcesywnie po kawałku kupować potrzebne rzeczy. Zwłaszcza że i tak się kiedyś przydadzą (i to niedługo- za rok chcę już mieszkać bez rodziców )

Cytat:
Staram się kupować lepsze składowo ciuchy, choć nie zawsze mi to wychodzi- mam kilka akrylowo poliestrowych ciuchów, które mimo upływu lat wciąż wyglądają jak owe, trzymają fason i świetnie się noszą, więc to nie zawsze jest reguła. Choć np sztuczne kardigany z H&M (jakoś za 50zł) jakość mają taką, że po pierwszym praniu moim zdaniem nadawać się będą tylko jako legowisko dla kota...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 15:21   #1614
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Cytat:
ja zwracam. od kiedy kupilam sobie pierwszy kaszmirowy sweter nawet nie spojrzałam na akryl dopuszczam jednak domieszkę poliestru bo np lycry w ubraniach bo dzięki temu rzeczy mniej się gniotą ale rzeczy 100%poliester nie kupuję.
i zgadzam się co do powyższej uwagi o Mohito - mają straszne składy. kilka razy chciałam sobie cos kupic (bo wpadło mi w oko w internecie) ale wystarczyło pomacać... nigdy nawet nie doszłam do etapu mierzenia w tym sklepie. sztucznizna, taniocha i plastik.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
uważam, że zmiany powinno się wprowadzać od razu, bo jak słyszę, że ktoś od stycznia się zaczyna zdrowo odżywiać i ćwiczyć to automatycznie śmieję się w duchu
otototototo!
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 16:23   #1615
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Wiem, że powinno się zwracać uwagę na skład, by był jak najlepszy, jednak w moim przypadku to się nie sprawdza Kupuję to, co mi się podoba, skład schodzi na dalszy plan
Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe powitanie

Czytam i owszem, dlatego dla przykładu Mohito mi wypadło z zakupow a wpadło MD.
Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ja mogę prowadzić auto w obcasach, pod warunkiem że to gruby, stabilny słupek W szpilkach nie umiem i nie zamierzam się uczyć

Co do mieszkań- pijawia sę opcja, żebyśmy zamieszkali z TŻ razem, być może lipiec-wrzesień... Jak myslimy ile rzeczy trzeba kupić, to portfel wybucha- żelazko, pościele, kołdry, ścierki kuchenne, garnki, żywność, ręczniki, odkurzacz, no multum rzeczy.... Przy czym mimo wielkiego rozsądku TŻ to wiem ze przed zakupem typu suszarka czy czajnik zaciągnie mnie po telewizor

Ale w Lidlu od soboty są pościele, to chcę już jedną kupić od razu i sukcesywnie po kawałku kupować potrzebne rzeczy. Zwłaszcza że i tak się kiedyś przydadzą (i to niedługo- za rok chcę już mieszkać bez rodziców )

Staram się kupować lepsze składowo ciuchy, choć nie zawsze mi to wychodzi- mam kilka akrylowo poliestrowych ciuchów, które mimo upływu lat wciąż wyglądają jak owe, trzymają fason i świetnie się noszą, więc to nie zawsze jest reguła. Choć np sztuczne kardigany z H&M (jakoś za 50zł) jakość mają taką, że po pierwszym praniu moim zdaniem nadawać się będą tylko jako legowisko dla kota...
Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
ja zwracam. od kiedy kupilam sobie pierwszy kaszmirowy sweter nawet nie spojrzałam na akryl dopuszczam jednak domieszkę poliestru bo np lycry w ubraniach bo dzięki temu rzeczy mniej się gniotą ale rzeczy 100%poliester nie kupuję.
i zgadzam się co do powyższej uwagi o Mohito - mają straszne składy. kilka razy chciałam sobie cos kupic (bo wpadło mi w oko w internecie) ale wystarczyło pomacać... nigdy nawet nie doszłam do etapu mierzenia w tym sklepie. sztucznizna, taniocha i plastik.

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

otototototo!
Dzięki za odpowiedzi

Ja też kiedyś nie zwracałam, a chcę to zmienić. Na pewno nie chcę więcej poliestrowych ubrań. Chcę celować w bawełnę, jedwab, kaszmir, wełnę, len i ewentualnie w wiskozę... tylko, że nie mam doświadczenia z tymi tkaninami, oczywiście poza bawełną i wiskozą. Większość koszul, które mi się podoba są jedwabne i obawiam się czy ich za szybko nie zniszczę wełna i jej drapanie oraz mechacenie też mnie lekko przeraża, no i len, który podobno strasznie się gniecie...

Mi ostatnio bardzo spodobał się właśnie MD, pozostałe to Mango i Zara... jeszcze gdzieś znajdę niepoliestrowe ubrania? zależy mi głównie na bawełnianych koszulach. Wszelkie podpowiedzi mile widziane
Stary 2014-12-29, 16:30   #1616
201605090958
Konto usunięte

W Mango i Zarze uważaj, ostatnio świetny kaszmirowy sweterek widziałam na stonie netowej ...F&F czyli w Tesco i 100% kaszmiru.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dobre koszule Emmanuel Berg.
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 16:50   #1617
kobea
Zadomowienie

Ja w ogóle nie kupuje sweterków z akrylu bo niszczą się bardzo szybko.
Ale ostatnio miło mnie zaskoczyli w calzedoni,reklamowałam legginsy pushup(tak działaja):P i dostałam nowe za 2 dni jak ktoś je ma i nie jest świadomy tak jak ja,to mają 2 letnią gwarancję
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 17:36   #1618
pulp fiction
Zadomowienie

Dziewczyny a jakie buty nosicie do sukienek? Ja mam z tym problem, bo jestem niska a szpilek nie lubię. W baletkach czuję się trochę jak klocek.

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
Stary 2014-12-29, 18:22   #1619
Agnessa*
Zakorzenienie

Dotka81 - patrzyłam dzisiaj za sweterkiem dla Ciebie - niestety nie ma go u mnie
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 18:26   #1620
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Dotka81 - patrzyłam dzisiaj za sweterkiem dla Ciebie - niestety nie ma go u mnie
Dzięki
Pewnie go już nigdzie nie ma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości