![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
Kas!u ale tan napis jest równie piękny co Boski Nano... A tej małpie to sama bym z chęcią skopała tyłek
#362 |
Zadomowienie
|
A ja weszlam na chwilke, bo brat przyszedl i jak wiadomo chce zebym jak najszybciej stad poszla... ehh ;/
Kas!u witam Cię ![]() ![]() ![]() Wiesz co to i nawet lepiej, ze nie kochasz Kimiego, bo mniej jest nas do dzielenia sie nim, hehe ![]() Paula dziekuje za znalezienie dla mnie avka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na mnie nadszedl juz czas ![]() Ale nie martwcie sie, jutro tu wroooce! ![]() ![]() Ok w takim razie dobranoc! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Jeszcze Was nie ma maniaczki? Czy zajęte? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę nie ma za co Bożenko, jak coś znajdę jeszcze to zaaplikuje ![]() A co do tych snów co miały nam się śnić to śniło mi się, że jadę z Kimim na MotoGP ![]()
![]() |
#364 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Według mnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I wykrakałaś. Śniło mi się, że byłam 'mechaniczką' F1. Umiałam naprawić każdy samochód/bolid itp. wszystko co miało silnik. Fajnie było, chciałabym tak na realu ![]() Cytat:
![]() Ale masz fajnie, ty szczęściaro jedna ![]() ![]() ![]() To nadrukowane, czy prawidziwe - namaziane markerem? ![]() ![]()
![]() |
#365 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kimi w kapturze słit ![]() ![]() Cytat:
![]() ci z Moto GP rzeczywiście fajni ![]() ![]() ah dziękuje za poszukiwania ![]() ![]() Cytat:
sie zgodze ![]() mi sie nikt nie śnił ![]() ![]() cieszymy sie a jakże ![]() ![]() Cytat:
![]() nie martw sie, przynajmniej masz tyle rzeczy związane z GP ![]() zazdroszcze takiego snu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tobie też zazdroszcze snu ![]() patrz, zamiast docenia to co ma to narzeka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Ja formułe oglądam od lat- szwagier mi wytłumaczył dlaczego, po co i na jakich zasadach tak jezdza po te kilkadziesiat okrazen i od tamtej pory uwielbiam ten sport. Traf chciał, że moj mąz to juz jest maniakiem totalnym
![]() Mam takie pytanko do Was dziewczynki -wie cos któras o weekendzie z Formuła i Robertem Kubica od 17- do 19 sierpni, który ma się odbyc w Warszawie?
#367 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To sie ciesze, ze sie cieszycie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem to, ze na pit line parku bedzie mozna spotkac sie z samym Robertem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Mam do Was takie male pytanko... Ja moze jakas glupia jestem, ale nie umiem tego avka sobie wstawic
![]() ![]() Pewnie to dlatego, ze nigdy sobie zadnego nie wstawialam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
Wiece co... jednak nie bede potrzebowala Waszej pomocy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszcze Ci takiego faceta co też lubi formułe ![]() Cytat:
![]() cieszmy sie wszyscy ![]() gdybym tylko mieszkała w Wawie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a avek super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dalam dalam ;] Moj brat choc raz mi w czyms pomogl ![]() Mi tez sie podoba ![]() A teraz mam dla was meega newsa: "- To Alonso ma problem, nie ja. Przeprosiłem już wszystkich za sobotnie nieporozumienie. Myślę, że sprawa jest już zakończona - mówi Hamilton. - Alonso już od dłuższego czasu nie rozmawia ze mną. To jest jego sprawa. Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że zależy mi na dobrej atmosferze w zespole. Przykro mi z powodu tego incydentu, ale taki jest sport i pewne rzeczy są nieprzewidywalne - dodaje Hamilton. Nieporozumienie pomiędzy Hamiltonem i resztą zespołu podczas sobotnich kwalifikacji sprawiło, że Fernando Alonso stracił pole position przed niedzielnym GP Węgier i w rezultacie zajął czwartą pozycję." Ojojjj... Chyba Ferdek i Lewis juz sie nie polubia... Ciekawe jak dlugo Ferdek wytrzyma atmosfere panujaca w teamie :P A Hamilton niby taki mily i wogole, ale dzis w gazecie czytalam, ze niby mial powiedziec do Rona Denisa tak: "Nigdy wiecej mi tego, k**** nie robcie - krzyczal Hamilton do swojego szefa. Nigdy wiecej nie mow do mnie k**** tym tonem - odpowiedzial Dennis. Niezle niezle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wow, nieźle nieźle ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobaaają mi się już ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I już nie narzekam ![]() A fotki są straasznie duże i musze je najpierw popomniejszać żeby zamieścić na wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i ja dalej utrzymuję swoje zdanie że Alonso powinien przejść do BMW zamiast Heidfelda i byłoby po prostu miód malina ![]() ![]() No właśnie podejrzane, że tak swojemu mentorowi by tak powiedział..
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm... chyba chcialas napisac: Kubica i MY ![]() Cytat:
Popieram! Alonso do BMW, a Kubica do Mc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesiek też dobry ![]() Oby, oby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() świetny. Cytat:
Moje zdolności motoryzacyjne się przydadzą, ukradnie jakieś auto, albo pożyczę 'na ładne oczy' i szybciej będe na miejscu. Podjechać po którąś? ![]() Cytat:
![]() Teraz pozostaje nam wszystkim czekać, aż zarobisz na znaczki ![]() Kubica i MY ![]() A no właśnie, Alonso dalej się 'wyprowadza' z McLarena? ![]()
![]() |
#376 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Alonso to juz pewnie nie moze tam wytrzymac. Jak sie chlopak wkurzy i juz w Mc nie wytrzyma to w przyszlym sezonie moze go w BMW zobaczymy... ![]() ![]() Hm a tak wogole to wiecie na ile Ferdek ma podpisany kontrakt z Mc? Bo jakby np nie chcial juz tam byc to by musial im cos zaplacic za zerwanie kontraktu no nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie wszyscy tak Kimiego oblegają? Przecież on taki przeciętny ![]() No tak Kubica i MY, ale ja już w Krakowie mieszkam więc tylko na Was czekam ![]() Czyli nasz wymarzony team to Alonso + Kubica w BMW? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Haha, to ja już przygotuję Ci łóżeczko tu u mnie w Krakufku ![]() ![]() Ok czyli już dwa Hamusie dla Was odkładam, zobacze czy mam jeszcze jakieś Alonsaki to najwyżej też zaaplikuje ![]() Tylko nie bij ![]() A Alonso to tak się wyprowadza, ale chyba widmo płacenia kary go przeraża, woli przecierpieć jeszcze z Muzinem ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem na ile ma, ale czytałam że właśnie rozważał zerwanie kontraktu, więc chyba przyszły sezon ma już zaklepany.. Chyba jeszcze tylko Fisichella nie ma kontraktu na sezon 2008.. Dziewczyny co my będziemy robić jak się skończy sezon 2007?? ![]() Przeraża mnie taka długa przerwa w formułowaniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
Hmm a tak teraz pomyślałam... Bo podobno w przyszłym sezonie ma dojść nowy team - Prodrive słyszałyście o tym? I ma być to ponoć partnerski zespół McLarena, bo kupują od nich podwozie i w ogóle nie budują sami bolidu więc może do nich pójdzie Alonso?
No i nie przedyskutowałyśmy jeszcze kalendarza GP na sezon 2008: (pewnie każda już widziała, ale załaduje) 16 marca GP Australii (Melbourne) 23 marca GP Malezji (Sepang) 6 kwietnia GP Bahrajnu (Sakhir) 27 kwietnia GP Hiszpanii (Barcelona) 11 maja GP Turcji (Stambuł) 25 maja GP Monaco (Monte Carlo) 8 czerwca GP Kanady (Montreal) 22 czerwca GP Francji (Magny-Cours) 6 lipca GP Wlk. Brytanii (Silverstone) 20 lipca GP Niemiec (Hockenheim) 3 sierpnia GP Węgier (Hungaroring) 24 sierpnia GP Europy (Walencja) 7 września GP Włoch (Monza) 14 września GP Belgii (Spa-Francorchamps) 28 września GP Singapuru (Singapur) 12 października GP Chin (Szanghaj) 19 października GP Japonii (Fuji) 2 listopada GP Brazylii (Sao Paulo) Jak dla mnie to jest ok, o jeden wyścig więcej ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Alonso ma kontrakt jeszcze na dwa lata ponoć...
![]() |
#379 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kimi przecietny? Kimi jest jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny! ![]() ![]() ![]() Ahaa... to o to Ci chodzilo z Kubica ![]() Alonso z Kubica, a Heidfeld do swojej rodzinki do ZOO ![]() Cytat:
![]() No wlasnie tez sie zastanawialam co ja poczne jak sie ten sezon zakonczy... Bede musiala prawie pol roku wytrzymac do nast sezonu ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do kalendarza GP to mi sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm Alonso ma na 2lata... ale jakby oni chcieli go wywalic to tez kare placa? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Wtajemniczenie
|
ten przy oświetleniu to ma się odbywać nocą, też słyszałam, ale nie wiem gdzie.. gdzieś pewnie jakiś singapur
![]() ![]() ![]() ale też mam takie marzenie ![]() ![]() No właśnie nie wiem jak to jest z tym kontraktem.. chyba go nie będą chcieli wywalić, Ron będzie się starał żeby obaj zostali, no nie wiem, nie wiem już sama... P.S. - http://www.pit-lane-park.pl/index.html
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-06 o 21:21 Powód: dodaję link do oficjalnej strony Pitlane Parku w Warszawie, bo ktoś pytał o szczegóły :) |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja slyszalam kiedys, ze maja zrobic tor za Gdanskiem, wiec mialabym blisko ![]() ![]() Skoro Ron ostatnio bronil Alonsa to chyba jednak nie odejdzie tak szybko... jedynie, ze mowil tak tylko po to, zeby inni pomysleli, ze on Alonsa tez broni i ze Hamilton wcale nie jest jego pupilkiem... Normalnie jak w telenoweli, zakrecic sie mozna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby miał być tor za Gdańskiem to ja mam chyba bliżej na Hungaroring ![]() No, normalnie to jest jak Prawo Pożądania, albo Miłość i Kłamstwa ![]() ![]() Dziewczyny jestem załamana, miałam sobie wstać o 9, nastawiłam sobie budziczek, miałam się ubrać i sruuu poopalać, no i budzę się, jakoś tak jasno jest, patrzę na zegarek a tu 13:15 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
Tadaaa!
![]() Oto nius ![]() Mario Theissen po raz kolejny nie chciał potwierdzić, że Fernando Alonso może trafić do kierowanego przez niego zespołu BMW Sauber z końcem tego sezonu. Pogłoski takie pojawiły się po ostatnich wydarzeniach na Węgrzech. Najbardziej prawdopodobny wydaje się powrót Hiszpana do Renault, jeśli rzeczywiście uda mu się zerwać wieloletni kontrakt wiążący go obecnie z McLarenem. Jednakże media ponownie zwracają uwagę na fakt, iż szef BMW Motorsport od pewnego czasu nie kryje swojego podziwu dla dwukrotnego Mistrza Świata F1. Sport-Informations-Dienst przytoczył tymczasem następującą wypowiedź Theissena z Węgier: „To nie jest dla nas stosowny temat w chwili obecnej”. Przypuszcza się, że w czasie wakacyjnej przerwy w wyścigach zostanie ostatecznie uzgodniona nowa umowa z Nickiem Heidfeldem dotycząca startów u boku Roberta Kubicy w roku 2008. Wyjaśniło się więc, co może być z Alonsem i wyjaśniła się też tajemnicza (bo za długa) 3-tygodniowa przerwa między wyścigami - mają wakacje ![]() Może więc jak Robercik wróci do domu to go spotkam..? ![]() ![]()
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybieram sie musowo ![]() Juz sobie urlop wziełam w pracy na piatek i sobotę ![]()
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od 2 lat tak sobie razem Formułke ogladamy, a jak Robert miał wypadek to myslałam, że mąż wsiadzie w samochód z rozpaczy i pojedzie go ratować ![]() Niestety w tym roku nie udało nam sie pojechac na żaden wyścig ale w przyszłym roku to juz musowo. Zreszta obawiam się że zbankrutujemy, bo mamy manie kupowania gadzetów z Formuła 1 ![]()
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#387 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chce ![]() szukaj szukaj ;cmok: a nie ja wcale nie narzekam że mi sie Wiesiek śni ![]() ![]() ![]() to pozmniejszaj i wrzucaj ![]() i najważniejsze że są ![]() szkoda ![]() tak, niech Alonso przejdzie do BMW ![]() coś mi tu śmierdzi ![]() napewno chciała tak napisać ![]() Cytat:
![]() a pewnie że dobry ![]() mi by raczej nic nie powiedzieli ![]() moge z Tobą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale faktycznie, będzie kiepa ![]() Cytat:
![]() ![]() dla mnie bomba ![]() o tak ![]() Cytat:
![]() ale mi do Wawy daleko ![]() ![]() dzieki za linka ![]() Cytat:
oglądasz ![]() ![]() o Jezu ![]() ![]() biedna ![]() Cytat:
![]() no to zobaczymy co Ferdek zrobi ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
a miałam taka nadzieję że wyklucza ten tor cholerny. Przeciez on nie spełnia żadnych norm bezpieczeństwa. Te betonowe balustrady sa przerazajace.
#390 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaka obeznana w telenowelach jestes hyhy ![]() Ojj biedna... ![]() Cytat:
Pewnie juz niedlugo podpisza kontrakt z Nickiem ;/ A jak spotkasz Robercika to koniecznie wez autograf! ![]() ![]() A gdzies przeczytalam, ze angielska prasa podaje, ze Alonso ma zgode na odejscie z Mc. Pewnie kolejna plotka :P Cytat:
![]() Jak Ci sie uda to zrob jakies fotki i pochwal sie nam pozniej ok? ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.