|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VI
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Z schaffy ile mi będą szły ? zamowilam hmm 25 grudnia. Bedą do sylwka?!
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam w dwa dni. Więc myślę, że spokojnie.
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dzieki
bo dostalam tylko 1 mala i teraz w sumie cisza No to czekam na kuriera i sie modle, by 41/42 nie byly za duze :P
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie może dziś przyjdą wymienione Campana
|
#4656 | |
|
🦄
|
Cytat:
Z przelewem spokojnie, niech mi zdejmie z konta, wyleci Tylko mi się nie rozmyślcie
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam turkusowe balerinki KL.. moja miłość od pierwszego wejrzenia, tylko zawsze były mi za drogie...
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa jak je ocenisz na żywo
![]() Cytat:
![]() Nie zamierzam się rozmyślać, były na mojej liście od paru miesięcy ![]() Ale które, te z okularami? |
|
|
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
są piękne |
||
|
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak...
te na obcasie też są cudne, ale ofc to nie mój "poziom" żałuję, ze nawet te 10cm dragonów to mi za wysoko, bo przydałyby mi sie jakieś fajne szpilki na weselo-chrzciny... ;/
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
A co z tymi Magic? Już nie chcesz?
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To które ma ennka? ![]() Plus są jeszcze złote, które mam... Ty najpierw zamówiłaś te pierwsze od prawej ![]() Cytat:
Ale naprawdę szkoda, bo dragony są bardzo stabilne mimo wszystko, bo nie mają cieniutkiej szpilki... |
||
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niebieskie. Obstawiałam, że ona ma pierwsze od prawej. Jednak napisała mi, że nie Więc ja już nic nie wiem
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście miałam na myśli te z lewej, te niebieskie ![]() Ja też już nic nie wiem i poddaję się... ale obstawiam, że to jednak o te chodzi ![]() Snula, wypowiedz się, bo Ty już je miałaś w domu
|
|
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo się poddałam. Dlatego zamówiłam te i już. Niech się dzieje co chce Snula właśnie pisz Twoje były jak Ennki czy niet?
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy dobrą wiadomość! Twoje zamówienie nr SCS/76783 czeka już na Twój odbiór.
Zapraszamy do odbioru w sklepie odzieżowym Schaffa (lokal użytkowy UH-5), który znajdziesz w Pasażu Ursynowskim znajdującym się przy Al. KEN 97 w Warszawie. Zamówienie możesz odebrać od poniedziałku do piątku, w godzinach 11:00-17:00. Możliwa płatność gotówką lub kartą. W przypadku płatności gotówką prosimy o przygotowanie odliczonej kwoty. Uwaga: Rezerwacja produktów dla odbiorów osobistych wynosi 2 dni. Zamowilam buty kurierem pobraniowo do domu!!!! probuje sie caly dzien do nich dodzownic i nic! edit- dodzownilam sie... wysla mi do domu. Beda jutro albo pojutrrze
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2014-12-29 o 15:31 |
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pokazuje, że doręczone. Ciekawe czy mama je odebrała
|
|
#4669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zobaczymy co nam przyjdzie :P masz tracking swoich? |
||
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostalam juz maila, ze zo0staly nadane kurierem mam pytanie do Was. Ma ktoras Z Was takie kubelkowe krzeslo? u nas by sluzylo jako krzeslo do biurka ... boje sie, ze bedzie niewygodne
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Dobra wszystko już wiem. Kolor popiół, wyblakły czarny. Podoba mi się bo wszystkie balerinki mam jasne. Glitter pewnie byłby dla mnie super, gdyby nie ten brokat. Nie wiem jakie ma Ennka hehe. Zrobiłam zdjęcie na tle drzwi wenga. Ten kolor trochę wpada w brąz. Mierzyłam jeszcze raz. Campana 23,5 m. Serca wychodzą odrobinę od nich mniejsze, więc jak masz Campana 38 to piksele też powinny by dobre 38. W sercach nie ma tej cofniętej piety.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2014-12-29 o 19:00 |
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Snula Twoje wydają mi się ciemniejsze.
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
witam serdecznie
![]() Nie bijcie mnie za moje pytanie ![]() ktore pewnie powtorzylo sie milionpincetstodziwiencet razy ale w tych wszystkich watkach ciezko dokladnie odszukac. A wiec opowiem Wam moja historie melisskowa zaczela sie ze 3- 4 lata temu chyba nie mam szczescia do Lady Dragonow Pierwsze To byly melissa + Jason Wu czarne piekne rozmiar 40, okazaly sie zaduze... odeslalam Pozniej balam sie zamawiac, i kupilam kilka balerinek klapki itp wszystko plaskie raczej Ze 2 lata temu skusilam sie na fioletowe Kulki tym razem rozmiar 39 nauczona poprzednim doswiadczeniem z rozm 40 Buciki cudowne Juz mialy ze mna zostac..... ale no niestety przymierzylam i w palcach mnie tak ugniataly ze szkoda gadac , ja mam bardzo wrazliwe stopy i wiem ze dluzej niz z 5-10 min bym nie wytrzymala poprostu mam wielka szeroka stope, i takie sliczne waskie buciki zgrabne sa chyba nie dla mnie.....Pogodzilam sie z losem, kuleczki odeslalam........ I zylam spokojnie az do dzis... cos mnie wzielo... znowu Na Melissy.... Tym razem Serca na Yoox no i ta cena takie o: Szaro blekitne http://www.yoox.com/it/44676650AS/it...6650AS&sizeId= Albo czarne http://www.yoox.com/it/44759954LB/it...9954LB&sizeId= Albo czerwone http://www.yoox.com/it/44759954QN/it...9954QN&sizeId= Wszystkie cudowne.. no ale co robic, Moje poprzednie 2 razy z Melisami na obcasie nie byly pozytywne, i sama nie wiem czy ryzykowac i teraz, podobno serca sa troszke szersze w palcach niz kulki czy inne, prawda to? Czytalam ze stare modele serc dokladnie sa troche wieksze, ale jak rozpoznac czy ktores z wymienionych powyzej to stary model serc? prosze o wypowiedz Was guru melisskowe ![]() Poradzcie mi cos, brac czy dac sobie spokoj raz na zawsze bo skoro 2 razy z meliskami nie wyszlo bo za ciasne to czy juz nie ma dla mnie nadziei? ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
one chyba tylko tak wyglądają, bo dopytywałam kilka osób na ebayu, i jednak ta babka co mi odpisała, ze 6cm, to się musiała pomylić.. one 6może maja ale od wewnętrznej strony obcasa....
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że w zależności od światła albo lampy błyskowej to mógłby się pojawić efekt koloru jak u ennki :P Cytat:
![]() Ale zawsze możesz zamówić na yoox i za darmo odesłać, sklep porządny więc nie ma strachu. |
||
|
|
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Janson Wu to najtwardsze Dragony... Może nie chodzi o rozmiar u Ciebie tylko szerokość stopy, miękkość gumy. Które fioletowe kulki miałas? Z zieloną kulką czy niebieską? Pierwsze serca są nowsze od pozostałych, które wyrzuciłas. Na Twoim miejscu sprobowalabym trójkąty. One mają bardzo miękka gumę. Może nit Cię ugniatal? Jakie masz płaskie i rozmiar ich? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() Możliwe, albo Ennka takie trafiła. Snuli są ciemniejsze, a ten sam kolor. Dokładnie zgadzam się, trójkąty lub kokardy. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Olcia zastanawiam się tylko jak będzie z szerokością pikseli u Ciebie w 38. Żeby za szerokie nie były.
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
juz się pogodziłąm z tym, ze melissowe szpilki nie dla mnie
|
#4678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też uważam że serca są szersze przynajmniej te starsze ! szaro - złote kulki jak kupiłam pierwsze to były ok po roku reklamowałam !! bo oczywiście problem z obcasem to nowe wymienione już są węższe i guma twardsza !
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=morelle_;49513912]Hehe szkoda, może coś wypuszcza.
Hej, przede wszystkim ile cm ma Twoja stopa? Janson Wu to najtwardsze Dragony... Może nie chodzi o rozmiar u Ciebie tylko szerokość stopy, miękkość gumy. Które fioletowe kulki miałas? Z zieloną kulką czy niebieską? Pierwsze serca są nowsze od pozostałych, które wyrzuciłas. Na Twoim miejscu sprobowalabym trójkąty. One mają bardzo miękka gumę. Może nit Cię ugniatal? Jakie masz płaskie i rozmiar ich? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Moja stopa ma 25.4 jestem pomiedzy 39 a 40, sportowe buty zawsze 40 a balerinki sandaly raczej 39 ale to tez zalezy od modelu. Jasony Wu rozm 40 pamietam ze z tylu mi lataly i widac ze za duze byly nie pamietam juz czy byly zaciasne w palcach wiele lat minelo i pamietam tylko ze byly zaduze. A kulki to byly te http://www.yoox.com/it/44676587EK/it...6587WE&sizeId= rozmiar 39, i bardzo ranily mi palce szczegolnie duzy palec u stopy. wiec po 10 min na stopach powiedzialam stop. przepraszam za ingorancje ale o jakich trojkatach mowisz? a z tego co pamietam to ugniatalo mnie z boku po obu bokach i z przodu guma w duzy palec, wiec to nie nit chyba. A inne melisski to mam C, klapki nie pamietam nazwy 39, sowki 40 i inne balerinki plecione takie nie pamietam nazwy i sa chyba 39. |
|
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

bo dostalam tylko 1 mala i teraz w sumie cisza 

za moje pytanie
no niestety przymierzylam i w palcach mnie tak ugniataly ze szkoda gadac , ja mam bardzo wrazliwe stopy i wiem ze dluzej niz z 5-10 min bym nie wytrzymala poprostu mam wielka szeroka stope, i takie sliczne waskie buciki zgrabne sa chyba nie dla mnie.....