|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Mrs Mrau
|
Tak oglądam sobie Boogie.
10 kg to sporo Jeszcze nie widać aż takiej różnicy,ale jest na dobrej drodze.Na buzi naprawdę się zmieniła.Boogie to trochę taka "diet victim" pokazuje non stop te książki o dietach, wspominała o dietetyku jakiś czas temu,teraz sama sobie dietę układa,łapie się tylu rzeczy na raz. Ja chyba czułabym się przytłoczona taką ilością informacji Ona chyba teraz też jakoś rzadko pracuje i jeszcze bardziej się fiksuje na temacie diety. Ale efekty są, mam tylko nadzieje,że nam nie zwariuje jak XS czy ciacho. |
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
edit: ogarnęłam!
Edytowane przez anjia Czas edycji: 2014-12-30 o 11:20 |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie boogie nic nie wnosi. Jej vlogi to głównie owijanie w bawełnę, przeciąganie wypowiedzi,lanie wody i opowiadanie co za chwilę zrobi. Jak trzy razy zapowiadała,że powie ile schudła to poczułam jakbym brała udział w losowaniu lotto,które ma mnie trzymać w napięciu. Pod tym względem już Łobuzy robią to lepiej,krótko i na temat. Oczywiście nie odmawiam Boogie tego,że jest sympatyczna i miła,chodzi mi tylko o to czy męczy mnie czyjeś opowiadanie i czy czuję,że tracę przy tym czas.
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ten partner Madzika dowcipny...
"-muszę kupić gumki do włosów -i nie tylko do włosów..." hehehehehehe
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-12-30 o 11:51 |
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gdybym mogła... A nie mogła?! Pałam ostatnio nienawiścią do Bogumiły. Rozpieszczona i roszczeniowa księżniczka. Sama sobie farelki i tostera pewnie nie kupiła, bo woli hajs na cienie z kiko wydawać. Spełnia swoje marzenia, łamie bariery, bla bla bla. Pracę korektorki to chyba z litości jej dali. "Ale pięknie śnieg pruszy" - ta... chyba w Pruszkowie. A teraz proszę mi dać po twarzy bo mnie pani Siedlecka (wkrótce Goślicka) zirytowała
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki
Cytat:
![]() dzięki ja oglądam ale chyba bardziej z przyzwyczajenia niż ze względu na przekazywane treści
|
|
#4719 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- obawiam się, że nieprędko. Mam wrażenie, że niektóre jutuberki jak się na coś zafiksują (np. Hania XS na bronzery i samoopalacze), to koniec. |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to się Bogusia ucieszy...
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
kolejne stracone minuty.. jak slysze takie gadanie "aa nie powiem ile schudlam, a nie powiem a bo to tylko dla mnie bla bla" to niech nie mowi, Boże Drogi.. a w ogole Boogie i jej milosc do ksiazek o zdrowym odzywianiu i trybie zycia to jak dla mnie paradoks.. Ok stara sie i schudla 9,5 kg ale jakos to wszystko mi do siebie nie pasuje i to przytakiwanie sobie w filmiku jaki sok z pomaranczy jest super, pyszny, zdrowy... wylatuje z subskrybcji bo az uszy bola
|
#4722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czekam na: "Kochana musisz sama pokryć koszt wysyłki" Edytowane przez WizazankaLublinianka Czas edycji: 2014-12-30 o 12:24 |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=2jKmhpk8xzM Mega się cieszę, prezenty były trafione, zawsze o tym marzyłam, także słuchajcie, bardzo uwielbiam, także super, ekstra, bardzo się cieszę, mega się cieszę, z czego bardzo, ale to bardzo się cieszę, także bardzo się cieszę, także, także, zawsze o tym marzyłam, także bardzo się cieszę, prezent trafiony pode mnie, także to by było na tyle. No po prostu
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm, na powiekę nałożyłam Golden Rose Kobo i na środek trochę folii Rose Gold - piękne, szkoda, że jak zrzucam zdjęcia na kompjuter, to mi kolory bledną i nawet lekka obróbka nie pozwala na odzwierciedlenie efektu
ale wygląda to bardzo ładnie |
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=Oa0eaA6eCak
BabyJaneHudson i szczera recenzja chińskich sklepów online
|
#4727 |
|
Life is a drink ...
|
Bogusi to trzeba wszystko sprezentować ... przejazd ubrań i rzeczy, toster, spieniacz do kawy ... ciekawe kto jej Sony Vegasa sprezentował
|
#4728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
-ist
|
Cytat:
edit - przepraszam, myślałam, że to nadal o Boguśce
Edytowane przez kustraczek Czas edycji: 2014-12-30 o 12:44 |
|
|
|
|
#4730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż jej nie znam, to jestem prawie pewna, że jest wredna. Kiedyś, pamiętam, wielkie psiapsiółki z Bogumiłą. Teraz dogryzają sobie w komentarzach na insta. |
|
|
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co wy, planów na sylwestra nie macie, ze tak walicie jadem? Wątpię, żeby któraś z was gdy się nawali jak stodoła leciała jeszcze słaniając się na nogach zmywać makijaż.
To, ze ktoś rzuci jednym tekstem nie skreśla go z bycia 'bjuti guru' ani niczego innego. a co do prezentów Boogie - a co może powiedzieć człowiek o prezentach innego niż super, fajny, podoba mi się, zaje***? Zrobiłabym to samo zapewne Szczęśliwego nowego roku |
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast bardzo podobało mi się walnięcie prosto z mostu o grubasach
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Brakowało mi "Kochana, nie musiałaś" "Naprawdę jest mi bardzo głupio, jak coś od was dostaję" "Łaaaaaaaaaaaaaa!" "Kochana czytasz w moich myślach!" "O matkooooo oooo!!" "ja o tym produkcie bardzo bardzo marzyłam" "Kochana, zaskoczyłaś mnie ogromnie!" "cóż to jest?! ooooo oooooo!!! uczcijmy to minutą ciszy! jestem w szokUuu!" "bardzo, bardzo, bardzo, bardzo ci dziekuję!" "mam nadzieję, że będziemy dalej w kontakcie, bo wiesz o tym, że to nie chodzi TYLKO o paczki, ale o nasz kontakt" 'Dajcie znać czy te rzeczy macie czy lubicie i co o tych rzeczach uważacie!" |
|
|
|
|
#4736 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba! Na sylwestra super! Do tego jakaś obcisła sukienka, but na obcasie i mrrr |
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,a makijaż oczu to w stylu Xski czyli "ciapnę sobie tu i tam":https://www.youtube.com/watch?v=c80j2Kvj5CA Jak pierwszy raz trafiłam na Agnieszkę Grzelak to spodobała mi się bardzo, bo to bardzo sympatyczna osóbka, ale im więcej filmików obejrzałam tym gorsze zdanie o niej mam jako o makijażystce. Hejt spotka prędzej czy później każdego, takie forum i nie ma co się oburzać ![]() Kanał Agnieszki jest dobry dla zupełnie początkujących, dla mnie jest strasznie nudny, bo co odpalam filmik to "ale to już było", makijaże też ma mało inspirujące niestety.... , chociaż rozumiem dlaczego tak wiele osób ją lubi, więc bez spinania i serdecznie pozdrawiam ![]() A zmycie makijażu po imprezie to dla mnie obowiązek i jeszcze się nie zdarzyło żebym poszła spać w makijażu, ale może to dlatego, że się nie nawalam jak stodoła. Edytowane przez chariaaa Czas edycji: 2014-12-30 o 13:36 |
|
|
|
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
Prawie na końcu filmiku 14:50 cały makijaż Zmalowanej aż promienieje
Buzia tak ładnie rozświetlona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

To, ze ktoś rzuci jednym tekstem nie skreśla go z bycia 'bjuti guru' ani niczego innego. a co do prezentów Boogie - a co może powiedzieć człowiek o prezentach innego niż super, fajny, podoba mi się, zaje***? Zrobiłabym to samo zapewne