Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX ! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 11:38   #2521
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

110x135
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:40   #2522
Debrah
Zakorzenienie

Bokeh: eh ten twój Tz, jak on reaguje na twoje zarzuty, foch?

Odcięli mnie od netu : ( przeniosłam już na górę, mam nadzieję sama niebawem tam być.
Mam nadzieję że Ami jakoś przywyknie ze my id teraz gdzie indziej i sami bez dziadków. Tłumacze Ale wiedzieć a doświadczyć czegoś to dwie różne rzeczy. Może jak tam będą nasze rzeczy to nie będzie chciała od razu zejść na dół.
Czy kupowałyście coś na wyprzach już? Ja właśnie poległam i kliknęłam 4 koszulki w Stradim, za 29,90 to żal było nie brać bo właśnie w koszulkach i bluzkach mam największe braki,

Hope : twoja T. rozwala system..
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:40   #2523
sylwietta1988
Zakorzenienie

Szaja Ty cholero, a kysz skąd ja TERAZ kase wezme, jak wypłata dopieor w piątek piękna
w ogole ciezko miz nalezc cos z uzywek z takim motywem w rozm. 92-98
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:40   #2524
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Mała, Kija DACIE RADĘ!

Ja jestem w trakcie robienia sałatki, biszkopt pod placka już upieczony, dokończę jak Młody się wyśpi.

Rewelacje z frontu:
1) Coś dla posiadaczek "Naciśnij mnie":
Dawid dostał od nas (ode mnie ) pod choinkę. Teksty:
Siostra TZ "Ale, że o co w tej książce chodzi...? Taka... dziwna, trochę głupia"
T. "Gdzie to tyle pieniędzy za takie $^%# "

2) T. powiedziała, żebyśmy jak najbardziej na Sylwestra przyjechali (my wtedy mówiliśmy, że zobaczymy), że przecież będą w domu z W. i M. W pierwszy dzień świąt przyjechała Justysia , my byliśmy u mnie w domu na obiedzie. Po wizycie u mnie, a wizycie J. u t. usłyszeliśmy: "Justyna z Oliwką na Sylwestra przyjeżdżają na noc" czyt. jednak Wy nie przyjeżdżajcie

3) Urodziny Dawida mam zrobić wtedy i wtedy ;]

4) Mówię, że kuzynka chyba przyjdzie z synem na urodziny: t: "A dajty święty spokój, po co!"

5) usypiałam Dawida, on beczał, bo na komputer chciał iść (tak go nauczyłyjak z nimi zostawał ) no i tak się bujaliśmy z godzine, w końcu odpuściłąm, wychodzimy z pokoju a ta do mnie: "JUŻ MIAŁAM TAM WEJŚĆ!"

to tak na poprawę humoru dla Was
Olac t.

Ja zapyta o urodzinki, to powiedz jej "AJ dajty święty spokój po co będziesz przychodzić"

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49521711]Miała wejść i co? klapsa ci dać czy co?

Kurjery jeżdżą, był u mnie przed chwilą.

Wiecie co?

Pożyczyłam wczoraj od koleżanki książkę angielskiej PPD i wzięłam się za porządki.[/QUOTE]

O mnie by SI taka książka przydała

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dzięki za zainteresowanie tz tak odwala ze juz serio mam dosc kiedyś jak cos mówił lub robił głupiego wchodziłam z nim jeszcze w konwersacje ale dosc z tym. Juz mi chyba nie zależy zeby było dobrze... Zaczęło sie w wigilie jak po wigili pojechał do domu zamiast zostać u moich rodziców teraz w sylwestra woli siedzieć w domu lub iść samotnie w góry w nocy niż iść gdzies ze mna bo moja mama zaproponowała ze zajmie sie Hania
Przytulam, szkoda, taka okazja wyjść gdzieś razem.
U mnie podobnie, tez się nie potrafimy dogadać. Mi przestaje juz pomalu zalezec
Jeszcze dziś cały dzień macie, może dojdziecie do porozumienia
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:41   #2525
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które przeniosły dzieci do normalnych łózek, jakie macie posciele, znaczy wymiary? 140x200?
Podbijam pytanie bo oglądałam ostatnio pościele i nie wiem jaka jest ta następna po niemowlęcej, wymiary, żeby można było ładne poszewki kupić, duży wybór ?
My niemowlęca mamy 100x135
Stary 2014-12-30, 11:43   #2526
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

M. pojechał z Blanką po sanki, bo zabierała jakiemuś dziecku na placu zabaw A od wczoraj Mała śpiewa nam na zmianę "Ogórek ogórek" i "stary niedźwiedź mocno śpi" To dla mnie takie cudowne, jak ludzie mówią mi, że Ona na pewno ma ponad dwa lata, że niemożliwe, aby tyle umiała. No duma mnie rozpiera

Cytat:
ozesz kurna, wlasnie sie dowiedziałam, ze synek znajomej - z kwietnia jest, połknąl w wigilie popcorn i zaczął sie dusic bo mu wpadł na oskrzela, karetka, szpital na Prokocimiu i zabieg.
Jak się czuje?
Jak ja się boję takich sytuacji... Przecież to chwila, sekunda...

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewczyny co robicie do jedzonka na sylwestra/nowy rok?
Ja miałam ogromne plany, ale dziecko znajomych ma zapaenia gardła i niestety Sylwestra spędzamy sami..
A miałam robić:
szparagi i daktyle zapiekane w plastrach boczku
roladę z ciasta francuskiego ze szpinakiem
pieczarki nadziewane cukinią
pizzerinki z mozzarellą i świeżą bazylią
tortille z kurczakiem ( w małych kawałkach, takich raz w buzię)
ciasto venus
upiekłam mięsko
Do tego kupiliśmy kabanosy o różnych smakach i salami o różnych smakach.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Moj balwanek

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Jaki fajny! Ma taką pogodną buzię

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Fewciu a Wy też macie jakieś glutenowe problemy że tak się dopytujesz?
Dużo słyszałam o tej diecie, sąsiad na takiej jest, sama o niej myślałam, ale nie wiem czy mnie na nią stać.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej.
Fewciu- dziś powinni nas przenieść na normalną sale ale coś chyba jest nie tak z wynikami bo już miał być odłączony od kroplówki i insuliny a dalej go trzymają. Poza tym ciągle pobierają krew,ma od tych igieł ranę na ranie. Paluszki też całe we krwi bo mierzenie glukozy to teraz konieczność-to nie ma kiedy się wygoić nawet
Wczoraj zdjęli mu cewnik i niestety ale pół dnia było płaczu bo bolało go przy siusianiu,padł na noc o 21:30 mimo że próbował spać już od 18. Jest cały obolały i jeszcze wczoraj był na lekach przeciwból.
Ogólnie nie mogę już patrzec jak go męczą a on biedny płacze ale jest bardzo dzielny.

Dziś podłącza mu pompę insulinową (mieliśmy prawo wyboru na szczęście) i zaczynamy szkolenie.
Boję się tego wszystkiego bo jestem przerażona zaistniałą sytuacją ale musimy dać radę. Jego zdrowie jest w naszych rękach bo nikt inny się tego za nas nie nauczy.
Biedactwo Ale jesteśmy tu z Wami! Dobrze, że już podłączacie pompę, zaraz wszystko się unormuje. Jestem przekonana, że szybko się nauczycie obsługi i wrócicie do normalnego trybu zycia.
A powiedz, czy Oskar już może jeść?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie udzielam sie bo jakoś taka jestem totalnie rozwalona nic mi sie zbytnio nie układa.

Ale wpadłam ze wzgląd na Małą! Mysle o Oskarku i bardzo trzymam za Was kciuki najważniejsze ze najgorsze za Wami, duzo siły dla całej Waszej rodzinki ***

Mogę jakoś pomóc?
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:47   #2527
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49522258]A kiblowi nie? [/QUOTE]

Tez ... zazwyczaj ja go pucuje

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-30, 11:47   #2528
marsi11
Zakorzenienie

Neti ale z Ciebie aparatka usmialam sie
Kupilam sobie ostaymio koszule w zarze na eigilie firmowa ake cos mi sie stednio podobala i kosztowala majatek dzis ja oddalam i za ta kase kupilam sobie 4 inne bluzki hihi polak potrafi

Dziewczyny super ze wklejacie zdjecia dla Odkarka czekamy na wiecej!!!!!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:49   #2529
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej.
Fewciu- dziś powinni nas przenieść na normalną sale ale coś chyba jest nie tak z wynikami bo już miał być odłączony od kroplówki i insuliny a dalej go trzymają. Poza tym ciągle pobierają krew,ma od tych igieł ranę na ranie. Paluszki też całe we krwi bo mierzenie glukozy to teraz konieczność-to nie ma kiedy się wygoić nawet
Wczoraj zdjęli mu cewnik i niestety ale pół dnia było płaczu bo bolało go przy siusianiu,padł na noc o 21:30 mimo że próbował spać już od 18. Jest cały obolały i jeszcze wczoraj był na lekach przeciwból.
Ogólnie nie mogę już patrzec jak go męczą a on biedny płacze ale jest bardzo dzielny.

Dziś podłącza mu pompę insulinową (mieliśmy prawo wyboru na szczęście) i zaczynamy szkolenie.
Boję się tego wszystkiego bo jestem przerażona zaistniałą sytuacją ale musimy dać radę. Jego zdrowie jest w naszych rękach bo nikt inny się tego za nas nie nauczy.
Będzie dobrze. Jeszcze kilka dni i będziecie w domku, Oskarek jest dzielny i dacie radę. A co do cukrzycy, to znam bardzo dużo cukrzyków, którzy od dziecka cierpią na tę przypadłość i normalnie żyją, nawet nie są na żadnej diecie, także spokojnie.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49519918]jNajgłupszy serial świata - Majka laska idzie na cytologię, zamiast tego robią jej in vitro... omg o_O[/QUOTE]

Tak. Reżyser chyba po pijaku napisał scenariusz.

Cytat:
O matrono. Bez komentarza.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 11:59   #2530
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Witam sie z pracy
zobaczcie jakie fantastyczne meble ale chyba bardziej dziewczynskie niz chłopiece
wpiszcie sobie na fb Meble Nizio

nadrabiam
ale jakie ceny Kosmos!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
kurierzy to normalnie pracują? bo zamówiłam 3 rzeczy i ani widu ani słychu buuuu
u mnie dzisiaj był, zamawiałam pościel przed świętami i właśnie przyszła

Cytat:

TZ mnie podkurzył, kupiłam sobie kloszową pikowaną miniówę na tą okazje a on do mnie- w TYM nie pójdziesz debil wlasnie ze pójde
pójdziesz, pójdziesz

Cytat:
Mała, Kija DACIE RADĘ!

Ja jestem w trakcie robienia sałatki, biszkopt pod placka już upieczony, dokończę jak Młody się wyśpi.

Rewelacje z frontu:
1) Coś dla posiadaczek "Naciśnij mnie":
Dawid dostał od nas (ode mnie ) pod choinkę. Teksty:
Siostra TZ "Ale, że o co w tej książce chodzi...? Taka... dziwna, trochę głupia"
T. "Gdzie to tyle pieniędzy za takie $^%# "

2) T. powiedziała, żebyśmy jak najbardziej na Sylwestra przyjechali (my wtedy mówiliśmy, że zobaczymy), że przecież będą w domu z W. i M. W pierwszy dzień świąt przyjechała Justysia , my byliśmy u mnie w domu na obiedzie. Po wizycie u mnie, a wizycie J. u t. usłyszeliśmy: "Justyna z Oliwką na Sylwestra przyjeżdżają na noc" czyt. jednak Wy nie przyjeżdżajcie

3) Urodziny Dawida mam zrobić wtedy i wtedy ;]

4) Mówię, że kuzynka chyba przyjdzie z synem na urodziny: t: "A dajty święty spokój, po co!"

5) usypiałam Dawida, on beczał, bo na komputer chciał iść (tak go nauczyłyjak z nimi zostawał ) no i tak się bujaliśmy z godzine, w końcu odpuściłąm, wychodzimy z pokoju a ta do mnie: "JUŻ MIAŁAM TAM WEJŚĆ!"

OMG Ja nie wiem, Ona nie ma swojego życia, że musi zarządzać Waszym? Nie rozumiem tego...

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
To i my sie dolaczamy
Jak ja Go dawno nie widziałam

Cytat:

zdetronizujesz Fewcie
oddam tron w dobre ręce :P Nie mam czasu ostatnio sprzątać
Stary 2014-12-30, 12:01   #2531
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Odcięli mnie od netu : ( przeniosłam już na górę, mam nadzieję sama niebawem tam być.
Mam nadzieję że Ami jakoś przywyknie ze my id teraz gdzie indziej i sami bez dziadków. Tłumacze Ale wiedzieć a doświadczyć czegoś to dwie różne rzeczy. Może jak tam będą nasze rzeczy to nie będzie chciała od razu zejść na dół.
Czy kupowałyście coś na wyprzach już? Ja właśnie poległam i kliknęłam 4 koszulki w Stradim, za 29,90 to żal było nie brać bo właśnie w koszulkach i bluzkach mam największe braki,

a ja byłam w pepco i co, nic, z 25 na 20 np to dla mnie nie wyprz innych sklepów, na których mi zalezałoby nie ma w mojej wiosce powiatowej lepiej dla mojego portfela

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Olac t.

Ja zapyta o urodzinki, to powiedz jej "AJ dajty święty spokój po co będziesz przychodzić"

dobra riposta nie jest zła

Cytat:
Podbijam pytanie bo oglądałam ostatnio pościele i nie wiem jaka jest ta następna po niemowlęcej, wymiary, żeby można było ładne poszewki kupić, duży wybór ?
My niemowlęca mamy 100x135
o, my tez i wydaje mi sie, ze maława w okolicach wiosny/lata- wtedy mam zamiar robic małemu pokój i kupowac wszystko ale rozglądam sie JUZ

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49522737]110x135[/QUOTE]nie za mała?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

M. pojechał z Blanką po sanki, bo zabierała jakiemuś dziecku na placu zabaw A od wczoraj Mała śpiewa nam na zmianę "Ogórek ogórek" i "stary niedźwiedź mocno śpi" To dla mnie takie cudowne, jak ludzie mówią mi, że Ona na pewno ma ponad dwa lata, że niemożliwe, aby tyle umiała. No duma mnie rozpiera

Jak się czuje?
Jak ja się boję takich sytuacji... Przecież to chwila, sekunda...

Ja miałam ogromne plany, ale dziecko znajomych ma zapaenia gardła i niestety Sylwestra spędzamy sami..
A miałam robić:
szparagi i daktyle zapiekane w plastrach boczku
roladę z ciasta francuskiego ze szpinakiem
pieczarki nadziewane cukinią
pizzerinki z mozzarellą i świeżą bazylią
tortille z kurczakiem ( w małych kawałkach, takich raz w buzię)
ciasto venus
upiekłam mięsko
Do tego kupiliśmy kabanosy o różnych smakach i salami o różnych smakach.

Jaki fajny! Ma taką pogodną buzię

Dużo słyszałam o tej diecie, sąsiad na takiej jest, sama o niej myślałam, ale nie wiem czy mnie na nią stać.

Biedactwo Ale jesteśmy tu z Wami! Dobrze, że już podłączacie pompę, zaraz wszystko się unormuje. Jestem przekonana, że szybko się nauczycie obsługi i wrócicie do normalnego trybu zycia.
A powiedz, czy Oskar już może jeść?

Mogę jakoś pomóc?
Fewciu, przyjezdzaj do mnie z tymi pysznosciami
Brawa dla Blanus, nie dziwie Ci sie, ze jestes dumna!

Ehhh, mam nerwa zle wypełniłam sobie liste obecnosci za grudzien, podbno o jeden dzien wiecej wolnego sobie przypisałam w ciagu tych trzech miesiecy i teraz musze miec jutro wpisane do pracy zamiast wolne (powiedziały mi juz dziewczyny, zebym sobie tylka nie zawracała i nie przychodziła bo i tak tylko do 12 otwarte) ALE specjalnie musze przyjechac w piatek zaniesc ta liste do PUPu, bo przeciez nie moge sie dzs za jutro podpisac i zaniesc dzis to sobie po lumpkach połaze w przynjamniej na spokojnie, nie ma tego złego

ELLLMI, zyjesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-30, 12:03   #2532
Konto usunięte

No! na szybko i inaczej, ale młode w przedszkolu
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 12:10   #2533
Debrah
Zakorzenienie

No właśnie, nie za mala? Ja jakoś się nie mogę w tych poscielach połapać.
Stary 2014-12-30, 12:12   #2534
LadyWhisper
Zakorzenienie

My dalej mamy niemowleca posciel

Silver Pietraszko sie boi relawiczel rozmawiamy pokazuje ze mami i tatis nosza, bez skutku. Wszystkiego juz probowalismy i d.upa

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 12:15   #2535
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
My dalej mamy niemowleca posciel

Silver Pietraszko sie boi relawiczel rozmawiamy pokazuje ze mami i tatis nosza, bez skutku. Wszystkiego juz probowalismy i d.upa

U nas To samo, tzn już się nie boi Ale dialog jest taki:
~ zimne masz rączki, może założymy rękawiczki?
~ nie, bez, nie chcę. W domu ogrzeje.

I nie wiem co mam począć z takim argumentem.
Stary 2014-12-30, 12:26   #2536
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
U nas To samo, tzn już się nie boi Ale dialog jest taki:
~ zimne masz rączki, może założymy rękawiczki?
~ nie, bez, nie chcę. W domu ogrzeje.

I nie wiem co mam począć z takim argumentem.
No zagina Cie dziecięcie mój to by nawet po domu chodził NIE wyjdzie na dwór bez rękawiczek
Stary 2014-12-30, 12:37   #2537
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
No zagina Cie dziecięcie mój to by nawet po domu chodził NIE wyjdzie na dwór bez rękawiczek
Chyba wolałabym jak u Ciebie,

No i mamy 2 nowe fazy :
1. Wylewanie wody z kubka na podłogę. Napije się łyk a potem sru do góry dnem. Potem sama sobie mówi' babcia zła była, wylalam na podłogę' ... i tak za.każdym razem, muszę pilnować, trzymać kubek albo pije łyżeczka.
Czekam aż przejdzie.
2. Krzyk. Albo po prostu 'aaaaa' (miała to za niemowlaka) albo 'ałaaaaa' najwyższym tonem jakim potrafi. Sama potem powie że przeszkadza i komu Ale krzyczy dalej, znienacka zupełnie, otwiera buzię na całą szerokość,.oczy się jej śmieją i krzyczy ile wlezie. Najgorzej przy mojej mamie jest, wiadomo, bo ona strasznie wzmacnia swoim 'tylko nie krzycz' nie idzie jej wytłumaczyć
Stary 2014-12-30, 12:41   #2538
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wolałabym jak u Ciebie,

No i mamy 2 nowe fazy :
1. Wylewanie wody z kubka na podłogę. Napije się łyk a potem sru do góry dnem. Potem sama sobie mówi' babcia zła była, wylalam na podłogę' ... i tak za.każdym razem, muszę pilnować, trzymać kubek albo pije łyżeczka.
Czekam aż przejdzie.
2. Krzyk. Albo po prostu 'aaaaa' (miała to za niemowlaka) albo 'ałaaaaa' najwyższym tonem jakim potrafi. Sama potem powie że przeszkadza i komu Ale krzyczy dalej, znienacka zupełnie, otwiera buzię na całą szerokość,.oczy się jej śmieją i krzyczy ile wlezie. Najgorzej przy mojej mamie jest, wiadomo, bo ona strasznie wzmacnia swoim 'tylko nie krzycz' nie idzie jej wytłumaczyć
mamy to samo dziecko?
B. przy kąpieli odsuwa sobie szyby i wylewa zawartosc kubka na podłoge dlatego podkładam reczniki, kótre są juz przeznaczone do uprania. Albo pije z kubka, szklanki (ale juz nie w kąpieli) po czym nabiera duzy łyk i wypluwa na podłoge
i tez piszczy
Stary 2014-12-30, 12:43   #2539
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
mamy to samo dziecko?
B. przy kąpieli odsuwa sobie szyby i wylewa zawartosc kubka na podłoge dlatego podkładam reczniki, kótre są juz przeznaczone do uprania. Albo pije z kubka, szklanki (ale juz nie w kąpieli) po czym nabiera duzy łyk i wypluwa na podłoge
i tez piszczy
Krzyk jest najgorszy,.czysta wodę to jeszcze sama wytrze,Ale ten krzyk: mózg mi.skacze zwłaszcza kiedy wieczór i wiem że wszystko niesie się w pionie.
Już ze 2 tygodnie ja to trzyma.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-30, 12:53   #2540
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Yae na dworze nie chce rekawiczek, natomiast w pomieszczeniach zaklada skarpetki na dlonie i sie cieszy
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 12:59   #2541
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Yae na dworze nie chce rekawiczek, natomiast w pomieszczeniach zaklada skarpetki na dlonie i sie cieszy
Moja też ubiera skarpetki na ręce hahaale nie mam żadnego problemu czy to z piciem z kubka i wylewaniem czy zakładaniem rękawiczek.

Teraz chce jej kupić łózko, własnie oglądam. Mysle nad takimi -> http://allegro.pl/ikea-lozko-dziecie...873595005.html, http://allegro.pl/lozko-dzieciece-ki...932550924.html lub cale biale.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 13:02   #2542
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Moja też ubiera skarpetki na ręce hahaale nie mam żadnego problemu czy to z piciem z kubka i wylewaniem czy zakładaniem rękawiczek.

Teraz chce jej kupić łózko, własnie oglądam. Mysle nad takimi -> http://allegro.pl/ikea-lozko-dziecie...873595005.html, http://allegro.pl/lozko-dzieciece-ki...932550924.html lub cale biale.

Yae czasami wypluwa napoj, ktory ma w ustach i rozlewa, jesli w kubku cos zostalo a koniecznie juz-teraz musi do zlewu wlozyc. No i namietnie pije wode z wanny, jaccuzi czy basenu. Krzyczec nigdy nie krzyczala
Stary 2014-12-30, 13:05   #2543
misiaeel
Wtajemniczenie

heej

w końcu mogę Was trochę nadrobić bo tż zabrał Hanię do teściów.
my nadal u Rodziców jesteśmy, moja Siostra z Antosiem przyjechali i o dziwo baardzo ładnie się bawią (póki co) Hania biega za nim, małpuje wszystko, próbuje po angielsku mówić
a co do świąt u nas w sumie bardzo udane, rodzinne. wszyscy z prezentów zadowoleni, Hania najbardziej z rowerku puky i klocków lego. a no i dostała taki pociąg na baterie z serii tomka i jest też szał;p

wszystkie dzieciaczki prześliczne

mała cały czas myślę o Was ucałuj Oskarka
i Kochana z cukrzycą pewnie, że da się żyć. moja najlepsza koleżanka ma i w niczym praktycznie Jej to nie przeszkadza

fewciu, Lenova zazdroszczę spotkania

neti ja wczoraj w smyku za 3 piżamki takie pajace bez stópek zapłaciłam 50zł i są bardzo fajne jakościowo

Deli kurierzy pracują, bo dotarła mi paczka z zary
a łóżeczko biorę to samo z Ikei w ogóle juz mam milion pomysłów pozapisywanych na pokoik

hope padłam

bokeh współczuję i rozumiem, my też mamy teraz lekki kryzys:/ ale to chyba przez to, że tak długo tutaj siedzimy
możesz z Hanią do nas przyjechać

Lady Hania tez kiedyś nie lubiła rękawiczek, teraz z kolei nawet do samochodu muszą być założone

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 13:25   #2544
Konto usunięte

Nie za mała, do tej pory Agatka pod nią spała od kilku dni ma kołdrę lekką 160x200cm.

A teraz umyłam kilka zabawek, spakowałam i do grupy Dorotki zaniosę. Nie bawi się, a tam pewnie odżyją
Stary 2014-12-30, 13:30   #2545
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wczoraj kupiłam w Tesco bezrękawnik dla Julka na wiosnę i sobie sweterek

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Neti ale z Ciebie aparatka usmialam sie
Kupilam sobie ostaymio koszule w zarze na eigilie firmowa ake cos mi sie stednio podobala i kosztowala majatek dzis ja oddalam i za ta kase kupilam sobie 4 inne bluzki hihi polak potrafi

Dziewczyny super ze wklejacie zdjecia dla Odkarka czekamy na wiecej!!!!!

Marsi pytałam w k o otulacz dla małej sprawdził się czy zbędny gadzet
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 13:33   #2546
marsi11
Zakorzenienie

Meneq moj tez pije z wanny, morza jeziora i nawet deszcz lize hehe. Odtatnio ma faze na deszczownice i nie chce sie kapac w wannie tylko mowi tata wlacz deszczyk

Co do rozlewania to chyba taki etap bo moj wyplywa, przrlewa, wylewa

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 13:37   #2547
meneq
Zakorzenienie

Co to jest deszczownica? Z wanny czy oceanu niech pije jak chce, ale jak widze, ze czestuje sie woda z basenu czy jaccuzi to na sam widok robi mi sie slabo
Stary 2014-12-30, 13:44   #2548
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
heej

w końcu mogę Was trochę nadrobić bo tż zabrał Hanię do teściów.
my nadal u Rodziców jesteśmy, moja Siostra z Antosiem przyjechali i o dziwo baardzo ładnie się bawią (póki co) Hania biega za nim, małpuje wszystko, próbuje po angielsku mówić
a co do świąt u nas w sumie bardzo udane, rodzinne. wszyscy z prezentów zadowoleni, Hania najbardziej z rowerku puky i klocków lego. a no i dostała taki pociąg na baterie z serii tomka i jest też szał;p

wszystkie dzieciaczki prześliczne

mała cały czas myślę o Was ucałuj Oskarka
i Kochana z cukrzycą pewnie, że da się żyć. moja najlepsza koleżanka ma i w niczym praktycznie Jej to nie przeszkadza

fewciu, Lenova zazdroszczę spotkania

neti ja wczoraj w smyku za 3 piżamki takie pajace bez stópek zapłaciłam 50zł i są bardzo fajne jakościowo
jakiej firmy..są na stronie??

Tż mówi że coś go w brzuchu kręci...

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Czy sa jeszcze gdzieś w dobrej cenie (poza Ikea ) te łóżeczka rosnące??

Tż robi na moje zamówienie dwie skrzynie-siedziska dla Antonia do siedzenia przy stoliki i mały regał na zabawki- bo po świetach nie wiem gdzie zabawki już chować

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

o znalazłam tu...szkoda że nie mam jakiejś zniżki... http://www.hm.com/pl/subdepartment/K...#Nr=4294915937

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 13:45   #2549
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4435043/Pewnie-maly-ale-wariat
mały chudy, ale byk
Stary 2014-12-30, 13:47   #2550
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
jakiej firmy..są na stronie??

Tż mówi że coś go w brzuchu kręci...

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Czy sa jeszcze gdzieś w dobrej cenie (poza Ikea ) te łóżeczka rosnące??

Tż robi na moje zamówienie dwie skrzynie-siedziska dla Antonia do siedzenia przy stoliki i mały regał na zabawki- bo po świetach nie wiem gdzie zabawki już chować

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

o znalazłam tu...szkoda że nie mam jakiejś zniżki... http://www.hm.com/pl/subdepartment/K...#Nr=4294915937
Sylwietta pisała coś dzisiaj o kuponie do hm.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości