Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 17:01   #4801
moonandsunrise
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Kolejna dobra nowina dla dziewczyn z Krakowa- w Jasminie jest szafa THE BALM Mary-Lou już wymiecione, pełen wybór róży, palet, Bahama Mama, Cyndy i Betty Lou również, do tego podkłady, pędzle i produkty do ust
Muszę się przejść Kuszą mnie paletki Autobalm, bo dla mnie to jednak bezpieczniej nie mieć za dużo cieni rano do dyspozycji.

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Szpachla z zestawu małego budowlańca, zaprawa murarska w słoiczku
Pewnie, warstwa szpachli to podstawa Potem nawet nie trzeba zmywać, wystarczy się uśmiechnąć i wszystko samo odleci.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
a ja myję włosy rano
a ja wieczorem
o Ty brudasie
a ja rano i wieczorem, wy syfiary
jak można myć włosy wieczorem
jak można myć się rano

Chociaż akurat nie powinnam się odzywać, bo normalnie myję włosy do 4 dni, co dla wielu jest wyznacznikiem syfiarstwa absolutnego

Cytat:
Od razu mam do was pytanie: znacie jakieś kanały urodowe prowadzone przez bardzo blade osoby? Mogą być polskie lub zagraniczne, bardziej chodzi mi o to, że często napalam się na jakiś produkt (np. róż, rozświetlacz), po czym okazuje się, że jest dla mnie stanowczo za ciemny/mocny. Przez blade rozumiem osoby, które bardzo często nie mieszczą się w żadnej "skali". Jedyna taka osoba, która przychodzi mi do głowy to RLM, ale ona chyba nie jest znowu aż tak strasznie blada.
Na pewno nikogo takiego nie znacie?
moonandsunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:08   #4802
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moonandsunrise Pokaż wiadomość
Mnie kojarzy się tylko Lauren Curtis, Megan Rienks i może troszkę Naomi Smart.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:10   #4803
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Stary 2014-12-30, 17:11   #4804
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
emma pickles?
RLM w macu ma kolor bodajże NW13 i on nie jest wcale az taki jasny, przynajmniej dla mnie
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:11   #4805
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moonandsunrise;49527256[COLOR=Silver
][/COLOR]

Chyba Hania mówiła że jest blada,a le czy aż tak i czy jest mistrzem konturowania nie wiem.
https://www.youtube.com/user/digitalgirl13/

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:13   #4806
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Nie no Lauren ma chyba z L'Oreala odcień W3

Może ona? KLIK
O ta koleżanka jest dla mnie super biała KLIK
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:26   #4807
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

A the Balm jest we wszystkich Douglasach?

Nie. Ale przecież możesz to sprawdzić na stronie Douglasa .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Edytowane przez zoila
Czas edycji: 2014-12-30 o 17:30
zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:32   #4808
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie. Ale przecież możesz to sprawdzić na stronie Douglasa .
Dzieki
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:34   #4809
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agnieszka MUA Pokaż wiadomość

Wynika z tego, że jestem czitosem (co to znaczy? ), bo Sylwester to jedyna noc w roku, w której zdarza mi się zasnąć z makijażem.
Zawsze spędzam go "gdzieś" i nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam go u siebie, albo wróciłam w nocy do domu
W innych przypadkach zawsze zmywam makijaż, o czym mówiłam przy okazji filmu o dokładnym demakijażu

Dziękuję za uwagę

Z mojej wypowiedzi wynikało tylko, że założyłaś w filmie, że widzki są czitoskami*, które na pewno pójdą spać w makijażu.

*Czitos to synonim zaniedbanej osoby - taki typ, który niby wypachni się perfumami diora, ale jednak spod spodu przebija czitosa serowego swąd, czy może wprost - kilkudniowy pot. Czitos nie zmywa makijażu, tylko dokłada kolejną warstwę. Czitos nie myje włosów, używa Batiste. Czitos ma obgryzione skóry i obdrapane pazury, ale lakier musi na nich być (nic, że już od tygodnia odpryśnięty). W skrócie. Słyszałam też określenie "niedomyta elegantka".
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:43   #4810
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co wy, planów na sylwestra nie macie, ze tak walicie jadem? Wątpię, żeby któraś z was gdy się nawali jak stodoła leciała jeszcze słaniając się na nogach zmywać makijaż. To, ze ktoś rzuci jednym tekstem nie skreśla go z bycia 'bjuti guru' ani niczego innego. a co do prezentów Boogie - a co może powiedzieć człowiek o prezentach innego niż super, fajny, podoba mi się, zaje***? Zrobiłabym to samo zapewne Szczęśliwego nowego roku
Nie ma opcji, żebym poszła spać w makijażu. Choćbym nie wiem jak pijana była (ale też nigdy nie doprowadzam się do stanu, że urywa mi się film, wiem kiedy przestać...), choćby nie wiem jakby mi się nie chciało, choćbym przedtem półprzytomna przesiedziała pół godziny na łóżku - robię demakijaż i myję twarz. Po ostatniej imprezie wróciłam do domu o czwartej i przez godzinę zamulałam, w końcu i tak pomyślałam o tym, żeby coś zjeść i zmyć makijaż. W zeszłym roku z Sylwestra też wróciłam dopiero trzeźwiejąca i zmarznięta, mogłabym się położyć od razu, ale demakijaż to dla mnie priorytet. A ona mówi jeszcze że "oczywiście", że "wiadomo", że sylwestrowej tapety nikt nie zmywa. Niech robi tak jeśli ma ochotę, ale dlaczego promuje coś takiego?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 17:48   #4811
anjia
Zadomowienie

nie jade/ide nigdzie na sylwestra bo mam zapalenie krtani a mój TŻ ma zapalenie płuc i dlatego znowu wywaliłam miliony monet na kosmetyki <3 chciałam się tak o wypowiedzieć chociaż tutaj bo głosu i tak używać nie mogę
Stary 2014-12-30, 17:50   #4812
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
nie jade/ide nigdzie na sylwestra bo mam zapalenie krtani a mój TŻ ma zapalenie płuc i dlatego znowu wywaliłam miliony monet na kosmetyki <3 chciałam się tak o wypowiedzieć chociaż tutaj bo głosu i tak używać nie mogę
Nie idę na Sylwestra bo nie lubię parcia na przymusowe bawienie się. Męczy mnie całonocne imprezowanie, wolę położyć się o 22 i wstać rześka o 6 rano nawet w dni wolne. Solidaryzuję się siedząc w łóżku i oglądając filmy z TŻ

Coś ciekawego upolowałaś?
Stary 2014-12-30, 17:52   #4813
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
co kupiłaś?? Znam ten ból.

Stary 2014-12-30, 17:53   #4814
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=JzrFtImnuqI znacie Us The Duo? Piekielnie zdolni, dziewczyna dodatkowo prześliczna - podsumowanie muzyczne 2014

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-12-30 o 17:54
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:09   #4815
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

A ja mam grypę żołądkową, a chop dumny z siebie, bo mi zrobił śledzie z cebulką na Sylwestra

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=JzrFtImnuqI znacie Us The Duo? Piekielnie zdolni, dziewczyna dodatkowo prześliczna - podsumowanie muzyczne 2014

ale piękne głosy

taka to nawet makijażu nie potrzebuje - zazdro

Dziołszki, Versace wymawia się wersaczi?! bo chyba o czymś nie wiem...
od 23:11
https://www.youtube.com/watch?v=fVkKAgeSB3Q

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-12-30 o 18:22
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:16   #4816
moonandsunrise
Raczkowanie

Cytat:
Lauren kojarzę, ale ona jak dla mnie w ogóle nie jest blada. Ma jasną karnację, ale to jeszcze nie bladość, podobnie w wypadku Niomi. Megham może nie jest stricte urodowa, ale sam kanał wygląda ciekawie Dzięki za odpowiedź!

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
emma pickles?
RLM w macu ma kolor bodajże NW13 i on nie jest wcale az taki jasny, przynajmniej dla mnie
Emmę sobie zasubskrybuję, dzięki! RLM w filmikach wydaje się niemalże biała, ale trudno powiedzieć, czy to dlatego, że jest tak blada, czy przez oświetlenie. Ona mi akurat odpowiada, bo ma dość chłodny typ urody i jakoś tak przyjemnie mi się ją ogląda

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Chyba Hania mówiła że jest blada,a le czy aż tak i czy jest mistrzem konturowania nie wiem.
Hani nigdy nie odbierałam jako bladziocha, nie wiem, czy nie przez bronzer Jak dla mnie to ona wygląda na taką typową dziewczynę o jasnej karnacji, według której każdy powinien się opalać, a jak tego nie robi, to ktoś musi mu uświadomić, że powinien. Ewentualnie użyć bronzera.

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Nie no Lauren ma chyba z L'Oreala odcień W3

Może ona? KLIK
O ta koleżanka jest dla mnie super biała KLIK
Bardzo dziękuję, za oba kanały. Pierwsza wygląda prześlicznie (na starszych filmikach jest opalona i mam nadzieję, że nigdy więcej), druga ma genialne komentarze
Stary 2014-12-30, 18:18   #4817
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
A ja mam grypę żołądkową, a chop dumny z siebie, bo mi zrobił śledzie z cebulką na Sylwestra
Łączę się z Tobą w bólu bo przez całe święta ją przechodziłam.

A co do zmywania makijażu, choćbym nie wiem jak była pijana to nie jestem w stanie położyć się w nim spać. Kilka razy niespodziewanie spałam poza domem i wolałam zmyć twarz mydłem niż zasnąć w tapecie.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:20   #4818
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
uwaga wylewam jad, ale sie tyle napatrzyłam w te swieta na sukienki kiepsko dobrane do figury ze mam dosc ;-;
u karoli sukienka "w stylu seksi"
o ile na modelce nawet mi się podobała o tyle założona w tym przypadku juz nie ;-; dla mnie za duza góra (ramiona, ręce) i mało wyrazne wcięcie w talii w tej kiecce.
oczywiście w karoliny mniemaniu spoko, tylko najlepiej ubrac stringi bo sie mogą majty odznaczac.
Ale do jej ust i polików jak znalazł.
Weronika pokazuje jak można wyglądać seksownie w sukience tego typu http://www.iphoneogram.com/p/8869904...062_259754716/
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:22   #4819
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ale makijaży nie produkujesz, żaden pożytek z Twojej bladości

Edit: O, na blogu produkujesz! Wskakuj na juciub!

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2014-12-30 o 18:24
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:22   #4820
moonandsunrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Chętnie zasubskrybuję, coś włosowego też mi się przyda
Stary 2014-12-30, 18:23   #4821
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Weronika pokazuje jak można wyglądać seksownie w sukience tego typu http://www.iphoneogram.com/p/8869904...062_259754716/

Nie porównujmy proporcjonalnej, modelkowej figury Weroniki do figury Karoliny.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:23   #4822
chariaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka MUA Pokaż wiadomość
Jak już przeczytałam, to się wypowiem Makijaże na kanale robię po to, żeby każdy bez problemu mógł je odtworzyć i żeby większości osób pasowały
W moim przekonaniu "makijaże arcydzieła" są oglądane dla podziwu, ale rzadko kto ma czas, chęć lub umiejętności, żeby je odtworzyć
Jak widać, nie prowadzę kanału "zaawansowana nauka makijażu", tylko podstawy dla każdego. Mało inspirujące - owszem, ale nie o inspiracje mi chodzi
Ja się nie spinam i nie próbuję być "najlepszą makijażystką" na YT Jeśli masz o mnie złe zdanie w tej roli to trochę mi przykro, bo szanuję każdą opinię, ale swoje doświadczenie zawodowe już mam i wiem, że miejsca, w których pracowałam mówią więcej niż YT.

Ściskam ^_^

No i fajnie, na pewno wielu osobom się przyda Twój kanał, mówię tylko że mi zupełnie nie, bo ja lubię makijaże arcydzieła i lubię je odtwarzać , o "spinaniu" to było do pantery różyczki, chyba że to Ty.

Wiem dobrze ,że masz duże doświadczenie zawodowe, ale Hania XS też ma duże doświadczenie , a malować nie potrafi ni w ząb ( a ile sukcesów, i glamkóz i tv show ma na koncie), a Karolina Zientek jest wicemistrzynią świata w makijażu, co uważam za śmiech na sali , także duże doświadczenie, a nawet sukcesy nie równają się byciu świetnym makijażystą, przynajmniej nie według mnie.

Pani z kosmetycznego salonu w koziej wólce od 20 lat już maluje panny młode, i od 20 lat wychodzą jej małe koszmarki, tylko że w koziej wólce jest tylko jedna Pani makijażystka, to gdzie biedne panny młode mają iść, jak nie do niej, a ile ma doświadczenia i nie piję tu do Ciebie Agnieszko, bo nie znam na tyle Twojego warsztatu, tylko ogólnie sobie hejtuję ,moja wypowiedź dotyczy m.in. wyżej wymienionych Pań.

Jeden Twój makijaż ( ten zalinkowany) jednak skutecznie mnie do Ciebie zniechęcił, a co się raz zobaczy nie da się "odzobaczyć" .

Serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów ( szczerze, bez ironii)

Wiem, że posypie się hejt ze strony koleżanek wizażanek, tak więc z góry serdecznie pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:27   #4823
anjia
Zadomowienie

Cytat:
co kupiłaś?? Znam ten ból.

maskę błotną z BingoSpa, revlon colorstay (wiem, że teraz będzie z pompką, ale coś w samym podkładzie ma się zmienić i znając życie popsują), cień z MUR, pędzelek precyzyjny z Zoevy, puder bambusowy z Hean, korektor z Catrice i glossybox bo zawsze mnie interesowało to pudełko a jest wyprzedaż -50% to spróbowałam.

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
hłe, hłe to się nazywa wyczucie czasu mi mój będzie robił sushi ;x co ciekawsze on się w ogóle chory nie czuje z zapaleniem płuc a ja z byle krtanią leżę i rozważam śmierć -.-

Edytowane przez anjia
Czas edycji: 2014-12-30 o 18:32 Powód: nie umiem cytować -.-
anjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:28   #4824
apple1602
Zadomowienie

UWAGA OFFTOP!
Wywiązała się z moją znajomą rozmowa dotycząca stroju sylwestrowego i... czy wy również nie nosicie bielizny pod rajstopami? Może jestem dziwna i zawsze zakładam, a reszta społeczeństwa jest normalna i majtek nie nosi?
Stary 2014-12-30, 18:29   #4825
Neonka_
Raczkowanie

Cytat:
Witam wszystkich Od dłuższego czasu podczytuję wątek i postanowiłam się przyłączyć.
Od razu mam do was pytanie: znacie jakieś kanały urodowe prowadzone przez bardzo blade osoby? Mogą być polskie lub zagraniczne, bardziej chodzi mi o to, że często napalam się na jakiś produkt (np. róż, rozświetlacz), po czym okazuje się, że jest dla mnie stanowczo za ciemny/mocny. Przez blade rozumiem osoby, które bardzo często nie mieszczą się w żadnej "skali". Jedyna taka osoba, która przychodzi mi do głowy to RLM, ale ona chyba nie jest znowu aż tak strasznie blada.
RLM aż takim bladziochem nie jest. Z tego co kojarzę używa podkładu z Maca, a tam nie ma zbyt dużego wyboru dla wybitnie bladych cer. Kanałów raczej nie znam, ale możesz zajrzeć na ten blog: http://mypaleskin.blogspot.co.uk/ Co prawda dziewczyna twierdzi, że kolorystycznie wychodzi jej nc15 maca to jednak jest dosyć blada.

Cytat:
Ojjj nieee... Hania w żadnym wypadku nie jest bladziochem
Neonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:31   #4826
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
UWAGA OFFTOP!
Wywiązała się z moją znajomą rozmowa dotycząca stroju sylwestrowego i... czy wy również nie nosicie bielizny pod rajstopami? Może jestem dziwna i zawsze zakładam, a reszta społeczeństwa jest normalna i majtek nie nosi?
Ja noszę

Stary 2014-12-30, 18:34   #4827
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA OFFTOP!
AŁA

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2014-12-30 o 18:35
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:34   #4828
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA OFFTOP!
że co? mając taką znajomą miałabym traume za każdym razem jakbym widziała ją w rajtach..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2014-12-30 o 18:35
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:34   #4829
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
UWAGA OFFTOP!
omg serio? to nieźle musi ją podwiewać zimą w sukience
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 18:35   #4830
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
AŁA
wyobrazilaś sobie wpijający się szew?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości