|
|
#1771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!! to co zobaczyłam poprostu zwaliło mnie z nóg, ja nigdy nie chodziłam po lumpeksach poprostu myslalam ze tam nie ma nic ciekawego ale to co tu pokazujecie zdecydowanie przekonuje mnie zeby sie wkoncu wybrac
Takze pewnie teraz i ja bede buszowac i szukac jakichs perelek dla siebie )))))) Pozdrawiam i wklejajcie zdjecia
|
#1773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciunia21 - bardzo fajne torebeczki, szczególnie kopertówka mi się podoba
natasha23 - mi się te butki bardzo podobają ysabell -bardzo ładne zakupy aliss0588 - na dwie pierwsze bym się pewnie skusiła, jakbym takie u siebie spotkała Mi się marzy jakieś bikini. Muszę w końcu zajrzeć do Lumpka, tylko kiedy...
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
Dziś się spłukałam, a jutro dostawa . Ale i tak musze coś wykombinować i na bank będe jutro buszować ![]() żakiet vero moda 15zł bluzeczka turkusowa o rozmiar za duża ale będę udawać,że tak ma być 8zł jednak leci... tuniczko sukienka atmosphere 4 zł Poza tym postanowiłam sprawić sobie nowe okulary i na nie straciłam 260zł. Jak dobrze,że w piątek wypłata zdjecie tuniki czarnej dwa razy, jedno z lampą drugie bez
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2007-08-08 o 07:02 |
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Mags1983 - podoba mi się ta "za duża", tunika ma fajny rękaw
Ja czasami noszę za duże ciuchy i tak ma być
|
#1778 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Mags bradzo fajna jest ta tunika
![]() Czy któraś z was mogłaby napisać coś o firmie New Look?
|
|
|
|
#1780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakie fajne zakupy
nie bede po kolei pisac co mi sie podobalo bo sie pogubie ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzis zdobylam kolejne fajne rzeczy tym razem pasek i torebke ale siostra zabrala cyfrowke ale jak wroci to porobie fotki bo troche sie uzbieralo... juz w szafie mi sie nic nie miesci bo kilka razy w tygodniu chodze do ciucha, az 4 dostawy w tygodniu <jupi> i jeszcze zawsze mam taniej bo to znajmoi TŻta sa wlascicielami TZ wynajduje zawsze jakies orginalne ciuchy typy adidas ;p niestety rzadko sa w jego rozmiarze wiec sprzedajemy :P dzis kupilam krotkie spodenki adidasa ale sama nie wiem czy sa damskie czy meskie dobra nie przynudzam ;p
|
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
Mags
Tuniczka śliczna, i ta cena..ech czemu u mnie takich nie ma
|
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo tu: http://en.wikipedia.org/wiki/New_Look Tam jest co nieco
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
Facilmente_Irritabile:cmo k:. Dziekuje za odpowiedz i za linki
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję zwłaszcza rurek
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przycinam w Microsoft office picture manager i zmniejszam tez a wycinam w corelu ![]() tylko jakos nie mam dobrego do zmiany kolorow
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, dziewczyny za miłe słowa, cieszę się,że moje zakupy Wam się spodobały. Niestety ta turkusowa bluzeczka jednak leci na all
jest ewidentnie za szeroka i nie da się udawać,że tak ma być. Noszę 36 a to jest 40 Dziś kolejna dostawa, spróbuję wyskoczyć z pracy jak najszybciej się da i coś upolować
|
#1789 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() ogladam te Wasze ubranka i jestem pod wrazeniem niektorych "lupow";p ja ostatnio(moze troszke pod wplywem tego watku) uzaleznilam sie od lumpeksow ![]() jak bylam mlodsza, ok 10 lat wstecz(teraz mam 23l), gdy bylysmy z mama na zakupach, i przechodzilysmy kolo ciucholandow, mama wchodzila, a ja czekalam na nia przed sklepem albo krecilam sie w jego poblizu, nie chcialam wchodzic, grzebac w tych koszach, przegladac na wieszakach, a co dopiero jezeli chodzi o uzytkowanie tych rzeczy, noszenie ich,. .,teraz(tzn od pol roku/roku) nie wyobrazam sobie tygodnia zeby nie odwiedzic lumpka przyjaciolka ciagle mowi, "..ale ladna bluzka, kiedy kupilas,." a ja jej pokazuje 3 palce, i juz wie ze bluzka zostala kupiona w lumpku za cale 3 zlocisze;p druga kolezanka to powiedziala wprost, ze zazdrosci mi tych wszystkich ubran;p BTW jak wchodze do "normalnego sklepu" to od razu sie we mnie gotuje, jakos nie umiem nic znalezc na siebie, jezeli chodzi o rozmiar i styl, pozostaja mi lumpki, i allegro(od ktorego tez jestem uzalezniona;p) co oczywiscie nie oznacza ze nie kupuje w sklepach jak to wczesniej okreslilam "normalnych" postaram sie w niedlugim czasie popstrykac foty ciuszkom, zapoznac i nauczyc sie zalaczac fotki i pokazac Wam, pozdrawiam, ide pobrykac;p (A6W-39dzien) a mama wychodzac do pracy, spytala sie czy znajde dzis czas aby pojsc z nia do lumpa(takiegooo duzegooo-w kt. powierzchnie podzielilam sobie na 3 czesci i kazdego dnia rozpracowuje jedna czesc;p,) noo baaa, pewnie ze znajde czas;p hihi
|
#1791 |
|
KWC
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki!
wiem, że mnie tu 100 lat nie było, ale czasu trochę brak, a teraz MUSZĘ się Wam pochwalić!! miesiąc temu się przeprowadziłam i natychmiast po drugiej stronie drogi odkryłam rewelacyjny ciucholand; rzeczy są wycenione, ale tanio, a najważniejsze, to to, że dziewczyna najwyraźniej NIE ZNA niektórych firm nie mogę teraz zamieszczać zdjęć tydzień temu kupiłam kuzynce Dorothy Perkins, bladoróżową w białe groszki, bez rękawów i wyglądającą, jak nowa za... 3 złote!! a wczoraj, to już absolutny szał - za również 3 złote kupiłam sobie czarną bluzeczkę bez rękawów, z wielkim ciemno-różowym napisem.. VON DUTCH!! aaa, szczęście, szczęście!!
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakupy wklejałam jakoś ostatnio w tym wątku ..
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam obiecane wcześniej spodnie - zakup poniedziałkowy oraz wczorajsze zakupy. Oprócz przedstawionych poniżej szmatek
zakupiłam też czarne jeansy etnies dla Tż za 25 zł oraz sukienkę chyba atmosphere z długim rekawem za ok 15 zł, ale niestety na zdjeciach prezentuje sie koszmarnie, jak wyschnie, to spróbuję ją jeszcze sfocic 1. ciemnoszare prawie rurki vero moda nowiuteńkie, z metką - 18 zł2. zblizenie przodu 3. zblizenie tyłu 4. koszula nocna bozonarodzeniowa nówka sztuka nie śmigana Bhs ok 7 zł5. zblizenie nadruku 6. moja perełka oczywiscie na zdjęciu nei wyglada tak pięknie, jak w rzeczywistości
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
i kolczyki:
1. gwiazdki, szkoda ze takie drogie, bo aż 8 zł uważam, że jak na ciucholand to drogo ![]() 2. drewniane choinki takie swiąteczne 3 zł
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
![]() Miaumiau super spodnie:.No i te kolczyki choinki RaR..
|
|
|
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
choinki wypaśne
![]() a ja mam jeszcze parę innych rzeczy do pochwalenia się, ale nie mam pojęcia, jak to wrzucić...
|
#1798 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
miaumiau- śliczne
Cytat:
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Wlasnie wrocilam z lumpka ze zpodnica olowkowa brazowa zara 15zł sweterkiem z kapturem rozpinanym espiryt 10zł bluzka z buforkami retro 5zł i szalem gratis ![]() foto pozniej
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

35zł
10zł

kupiłam tylko butki new look ale pewnie bede musiała sie z nimi rozstać bo TŻ-towi sie nie podobaja, no chyba że sie do nich przyzwyczai .... cena 8 zł
dobra nie przynudzam ;p

gratuluję zwłaszcza rurek

oczywiscie na zdjęciu nei wyglada tak pięknie, jak w rzeczywistości