|
|
#2581 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Aaa miałam pisać - piszczenie jest też (Agatka ochoczo się dołącza
), wylewanie z kubka od dawna i Dorka nie cierpi rękawiczek, więc chodzi bez.
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Tress bo to miało być wszystko na dwa małe ikeowskie półmiski, więc wcale nie tak dużo, tylko różnorodnie.
![]() Sylwietta zapraszam! Nawijka nie fikaj ![]() Mariusz bawi się dzisiaj z Małą, słyszę tylko'Piski i okrzyki radości, salwy śmiechu. W pewnym momencie pada zdanie "Boże gdzie byłeś jak chciałem mieć córkę? Myślałem że dziewczynki są grzeczne i bawić się lalkami! A Ty przecież szybciej robisz niż myślisz, choć myślisz równie szybko. Ewa musimy zmienić Blance dealera bo za dużego kopa to daje!" Myślałam że padne ze śmiechu.
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam powiedzieć ze coś mnie bierze i łeb mam ciężki i zatoki zawalone - a jutro powinnam dostać @- w sam raz na SYLWESTRA
z tego jednak tytułu zaraz sobie odbije i o nieprzyzwoitej porze zjem nieprzyzwoite pyszności jakimi jest. . (LITTLE ) kebson ( tak mówi moja sis):p---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia: luuubie o Was czytać i o Twoim Tz , taki fajny ciepły człowiek z Twojego opisu to jest: )
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała płakała bo miała kolke, mąż włączył suszarkę i masował brzuszek, Marinka w końcu usnęla i zaczeła szukać cycka, podaje jej a TZ- no co ty zwariowałaś? dasz jej takie mleko z kolką??? idz się wypompuj i dopiero potem ją nakram myślałam,ze padne
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem okropną matką, właśnie zeżeram słodycze z paczki świątecznej swojego dziecka ![]() pisałyście o daniach sylwestrowych, ja robię standardowo już sałatkę gyros z cukinią na słodko, do tego mamy całe mnóstwo słodyczy ze świąt i tż dziś kupił w Biedrze chipsy w promocji to będzie szalony wieczór
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze dokończę 2 część Hobbita;> właśnie zaczęłam oglądać i nie wiem czy iść spać czy co;p
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Deli my ogladalismy druga czesc w niedzielę
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki się pogarszają,insulina z pompy nie daje rady,znowu go podłączyli do kroplówki i do insuliny ze strzykawki. Przez to jesteśmy przytwierdzeni do jednego miejsca,a on siedzieć nie chce. Całe dnie praktycznie płacze, ma wciąż za wysoki cukier i niestety ale jest tak że musimy go głodzić. Fewcia,tak może jeść normalnie tylko wszystko jest mierzone i przeliczane na zamienniki insuliny,no ale że cukier ma wysoki to jest głodzony. Może pić tylko wodę bez ograniczeń i herbatę bez cukru.
Skaczą mu te wyniki także wątpię że wyjdziemy planowo. Lekarze nie wiedzą o co chodzi i czemu tak się dzieje. Jestem wyczerpana tym wszystkim. Wszystkich wypisali dziś do domu tylko my zostaliśmy. I dziś się dowiedziałam że Oskar jednak był w tej śpiączce. Dlatego tak ważne było wybudzenie go.
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mała trzymam kciuki aby wyniki poprawiły się z dnia na dzień co raz to szybciej. Takie maluchy mają ogromną siłę walki i to jest bardzo budujące ![]() Bokeh tak czasami bywa. Faceci tacy już są. Mam nadzieje że się polepszy. Ja ledwo się toczę , porobiły mi się okropne żylaki. Jesteśmy już przeprowadzeni. Jak posprzątam to zrobię zdjęcia. Paaa |
|
|
|
#2593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kochana, życzę wam przede wszystkim zdrowia!!! wytrwałości, siły i cierpliwości ![]() ![]() ![]() wszystkie tutaj trzymamy kciuki, ciepło o was myślimy i wierzymy w was!
|
|
|
#2594 |
|
Konto usunięte
|
Mała, niechże wreszcie wyniki się unormują! trzymam kciuki
Oskuś, zdrowiej synek!Jaka, siebie pokaż, kuleczko
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz bo nie wiem czy przeoczyłam i czy pisalas.. możecie być z małym cały czas? Macie tam gdzie spać? Dużo wytrwałości! !!!
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oskuś, zdrowiej synek!Jaka, siebie pokaż, kuleczko [/QUOTE]O rety;/// my tu ciotki trzymamy kciuki!!!!
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Mała dużo, dużo zdrowia dla Oskarka i siły dla Ciebie...
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Mała oby szybko sie dowiedzieli o co chodzi i zarządzili tej sytuacji !!!!! Ściskam was, bardzo mnie ta sytuacja prEjmuje...
Co do tz to właściwie jest katastrofa śpimy osobno nie odzywamy sie do siebie a jak odzywamy to warczymy ale trudno
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Oskarku, wracaj do zdrowia!!!!! trzymam kciuki zeby wyniki szybko sie polepszyly Mala,a dla Ciebie duzo sily. Mam nadzieje ze juz niedlugo to wszystko sie uspokoi
|
|
|
|
#2601 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Padam ze zmęczenia. Nadrobię Was na szybciocha i spadam spać bo jutro znów do pracy. Po pracy jedziemy do moich rodziców na Sylwestra bo u nich ryneczek jest i co roku tam scena jest i zabawa na całego. Może uda nam się wyskoczyć jak Daria zaśnie. Zrobiłam risotto na jutro. Kupiłam chipsy cole i inne przekąski.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49519918]jNajgłupszy serial świata - Majka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sylwia, Twój podpis mnie rozwalił!!!!! ![]() Cytat:
brak słów...Cytat:
współczuję. Może jednak przekonaj go żebyście gdzieś wyszli? Dobrze Wam to zrobi ![]() Cytat:
Ona takich słów używa? ![]() Cytat:
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, wierzymy w Was, wierzymy w Oskarka, bedzie dobrze!!! Walcz chlopaku! Skop d.upe tej chorobie!!!
od nas!!!mialam wczoraj robic farsz do pierozkow dzisiaj kleic a wczoraj sieklo mnie o 20 z mlodym i przenioslam sie dopiero o 00.40 do sypialni takze lezanka mega wygodna hehe no ale wszystko sie przelozylo o jeden dzien wiec jutro bede sie gonic a jeszcze o 5.30 wstaje do pracy nie wiem jak dam rade ;p
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
mała kciuki najmocniejsze żeby te wyniki się unormowały!
![]() bokeh o kurde aż tak:/ tżbokeh taką ma kobiete i tak sobie grabi Lady koniecznie zrób zdjęcie jak zrobisz te wszystkie dekorację ![]() my na urodziny kupujemy kuchnię, mam kilka na oku. a reszcie mówię żeby dali pieniądze bo zbieramy na pokoik zresztą zabawek i tak ma dość
|
#2605 |
|
Lurker ;)
|
Przeczytalam tzowi posta Malej, gadalismy wczoraj o Oskarku wiec pytal, a on normalnie mi sie rozryczal
mowiac, ze nie moze zniesc jak dzieci cierpia i choruja. Normalnie mnie zatkalo.
|
#2606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zupelne przeciwienstwo gaduły fewci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda jestesmy aktualnie na fali wznoszacej, ale tuz po swietach byla taka wojna ze.... dla TZBokeh. Taka babeczke w domu miec i tak wydziwiac!!!
|
|||
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, jejku.... a przeciez jeszcze niedawno bylo calkiem ok..... co sie wyrabia z tymi facetami ;/
a nie mozecie razem w te gory?? czy chodzi o to ze chce sam?? ja bym sie dala pokroic za taka wyprawe i chyba bym jaja urwala jakby mi powiedzial ze sam chce w ogole razem ostatnio na noc wychodzimy drugi raz Pietraszko u tesciowej zostaje
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ciekawe, jak tam ellmi... |
||
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh, spanie osobno dla mnie to udręka, mijanki, warczenie....ech;( uciekam spac, buziaki! jutro se dokończę film;p
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w miarę silna ale przerasta mnie to wszystko gdy wracamy do punktu wyjścia. Lekarze,pielęgniarki pieprzą o jakichś nie stworzonych rzeczach a ja tylko otwieram usta ze zdziwienia. To wszystko wydaje się takie trudne. Takie skomplikowane.
Jestem wymeczona fizycznie,wszystko mnie boli-no nie jest łatwo. Jest mi bardzo ciężko. Neti-cały czas ja jestem przy małym. Mąż może być od 7 do 22 dlatego wynajmuje pokój w Gdańsku żeby być przy nas,no ale spać gdzieś musi. A to niestety kosztuje majątek tutaj. Już w tej chwili jesteśmy spłukani bo nikt nie spodziewał się że czeka nas szpital w dodatku tak daleko od domu,że będzie trzeba zainwestować nie małe pieniądze w wyposażenie małego(chodzi o wyposażenie pompy( pompa jest refundowana),igły,insulin ę,zbiorniczki,paski i igły do glukometru,bolusy na zastrzyki podskórne gdyby pompa przestała działać,insulinę i zastrzyk jakby wpadł w hipoglikemie),że będziemy żyć na sklepowym jedzeniu (bo szpital nie daje posiłków rodzicom). W dodatku mąż przecież był na chorobowym więc wypłata była i tak mniejsza. Nie wiem jak to dalej będzie-wszystko się sypie. Ważne chociaż że jesteśmy razem we trójkę. Sama nigdy bym nie dała rady,mąż dużo mi pomaga i tylko dzięki niemu jeszcze jakoś się trzymam. Przepraszam was że narzekam ale naprawdę nie jest kolorowo i musiałam się komuś wygadać. Dziękuje wam za wszystkie kciuki,za wszystkie ciepłe słowa,za zaangażowanie dzieci w akcje dla Oskiego- jestem wam bardzo wdzięczna za otuche jaką mi dajecie,to dla mnie naprawdę bardzo bardzo dużo. Jesteście niezastąpione.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

), wylewanie z kubka od dawna
i Dorka nie cierpi rękawiczek, więc chodzi bez.

z tego jednak tytułu zaraz sobie odbije i o nieprzyzwoitej porze zjem nieprzyzwoite pyszności jakimi jest. . (LITTLE
myślałam,ze padne

za kare zjadl przeterminowana kiełbasę na gorąco. .
wlasnie ze pójde 
) pod choinkę. Teksty:

od nas!!!
mowiac, ze nie moze zniesc jak dzieci cierpia i choruja. Normalnie mnie zatkalo.