Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 23:03   #4921
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
A co w tym szokującego? Nawet filmiki o tym miała.
ten filmik musialam pominac
Stary 2014-12-30, 23:06   #4922
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

czasem mam wrazenie ze Lola zyje tylko zakupami..
btw. ona powiekszala usta?!

Czasem mam wrażenie, że wiele vlogerek żyje tylko zakupami. W dniu z... zawsze: " jedziemy na zakupy, jedziemy do galerii", przyjadą koleżanki z innego miasta "idziemy do MACa, do Bath&Body works". Włączyłam vlog Madzika i co? "Teraz jedziemy z panem R. do galerii handlowej"... i tak w kółko. O Bogusi to ja już nie wspomnę.

Możliwe, że Lola regularnie sobie odnawia zabieg. Na starym kanale miała film z powiększania sprzed dwóch, może trzech lat: przed, w trakcie, po fakcie, fotki, porównania, pół godziny po, godzinę, dzień. Jako pierwsza na polskim YT przełamała to wielkie tabu.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-12-30 o 23:08
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:25   #4923
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Ja tutaj nowe trendy wprowadzam a cebula jest taka pyszna
Gabi zbyt często wstawiasz w swoje wypowiedzi "no" nie brzmi to dobrze, trochę prostacko, poza tym jak mówisz do swoich widzów to to nie wędruj wzrokiem dookoła tylko patrz w jeden punkt najlepiej w kamerę, tego typu filmiki ogląda się przyjemniej

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2014-12-30 o 23:34
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:32   #4924
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Gabi zbyt często wstawiasz w swoje wypowiedzi "no" nie brzmi to dobrze, trochę prostacko, poza tym jak mówisz do swoich widzów to to nie wedruj wzrokiem dookoła tylko patrz w jeden punkt najlepiej w kamere, tego typu filmiki ogląda się przyjmeniej
Też to tak odbieram.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:51   #4925
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Też to tak odbieram.
Z czytaniem postów jestem na bieżąco, do filmików totalnie nie mogę się przekonać.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 00:05   #4926
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi zbyt często wstawiasz w swoje wypowiedzi "no" nie brzmi to dobrze, trochę prostacko, poza tym jak mówisz do swoich widzów to to nie wędruj wzrokiem dookoła tylko patrz w jeden punkt najlepiej w kamerę, tego typu filmiki ogląda się przyjemniej
Cytat:
Też to tak odbieram.
Ja przeciwnie, mam wrażenie, że słucham jakiejś koleżanki, bardzo swojsko, to spora odmiana od perfekcyjnych ąę, czasem aż sztywnych jutuberek Nie żebym miała coś przeciwko nim - fajnie jest posłuchać czasem perfekcyjnej nissiax czasem swojskiej Gabi

A sama jestem zdziwiona, szczerze - normalne filmiki mnie nie przekonywały, dopiero po wspominkach na forum o jej vlogach postanowiłam włączyć i spodobały mi się

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 01:02   #4927
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Ja też kocham cebulę
Najbardziej lubię posmarować chleb masłem,
na patelni podduszam cebulkę, potem dodaję trochę koncentratu pomidorowego, czosnek, przyprawy - zazwyczaj zioła prowansalskie, dużo pieprzu i walę to na ten chleb, i masełko się roztapia, a mi po brodzie leci i czytam wizaż
wpadłam zobaczyć co tu się dzieje na tym wątku, zobaczyłam ten post i poszłam cebulę sobie smażyć u mnie z dużą ilością vegety i przypraw, bez koncentratu

Tak nawiasem witam się jako nałogowa YT-oglądaczka
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 01:08   #4928
moonandsunrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neonka_ Pokaż wiadomość
Konturowała twarz podkładami więc pewnie dlatego. Jak czasami próbuję nałożyć jakiś bronzer to w końcu i tak zmywam cały makijaż, bo nie dość, że podkład trochę za ciemny to jeszcze bronzer to pogłębia. Masakra

A jest coś na hqhair ciekawego? Sprawdziłam przed chwilą i narsy są w normalnej cenie. Nie licząc tych ciemniejszych odcieni, które praktycznie zawsze widuję tańsze
Ech, konturowanie na bladej cerze bywa trudne. U mnie akurat wszystko udało się dobrać tak, aby wyglądało ok (za to używam podkładu, który bywa określany białym lub fioletowym i w ogóle gdzie na Ziemi żyją ludzie w takim kolorze ), ale trochę chodziłam z pomarańczową twarzą. Może się wydawać, że po dobraniu podkładu problemy się skończyły, a tu nagle okazuje się, że z bronzerem jest tak samo, jeśli nie gorzej.

Jest zniżka -15% z kodem, jeśli kupisz dwa lub więcej produktów z NARS. Nie jest to jakiś szał, ale jeśli ktoś ma coś na oku od dłuższego czasu, to czemu by nie.

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Zawsze jak pada haslo: "bladosc" rozpoczyna sie licytowanie kto jest bledszy Czy to w komentarzach na youtube (kiedy jakas youtuberka powie o sobie, ze jest blada; zawsze rozpoczyna sie w komentarzach licytacja "ja jestem duzo bledsza od ciebie...", pozniej odpowiedz: "a ja jeszcze bardziej blada") albo teraz tutaj

Co do Maxi to sie zgadzam, jej makijaze sa bardzo do siebie podobne, tylko zmieniaja sie kolory.
W sumie to nawet dziwne nie jest, nawet w zwykłych rozmowach tak jest. Trochę to przypomina emerytki, które licytują się na to, która jest bardziej schorowana i więcej leków bierze

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Coś jest z tą licytacją... Ale wybucham śmiechem, gdy ktoś pisze, że jest bardzo jasny, bo używa Rimmel Wake Me Up 103 albo 200 ...
To jest chyba ta kategoria osób, dla których bladość = brak opalenizny. Towarzyszy temu gadanie, jak to okropnie wygląda, jak trup itp.
Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Kiedyś z takim tekstem wyleciała Alina Rose, nie raz Katosu pierniczyła, że bladolica (sorry, MUFE 120/123/125 to nie jest bladość, jasność najwyżej), Maxineczka trochę się ogarnęła. Ale z takich nieprześwietlonych babek, to https://www.youtube.com/channel/UCgm...kLgQduZchMxIXg ona chyba jest.
Na jakiej podstawie niby Katosu wyszło, że jest blada? Nie wiem skąd się to bierze, że sporo dziewczyn o w gruncie rzeczy średnim kolorze skóry lubi opowiadać, jakie to nie są blade.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
I ja się z tym muszę zgodzić. Ale też fakt, że ciężko nie popaść w makijażowe koleiny kiedy się już wie, co nam służy. Dlatego też chciałabym oglądać poczynania Maxi na różnego rodzaju twarzach, typach urody, powiekach (trudnych powiekach). Mało która dziewczyna ma tak dużą powierzchnię do malowania jak ona.
Trafne spostrzeżenie. Spora część jej makijaży kompletnie nie sprawdzi się przy opadającej powiece, trudno też o perfekcyjne rozblendowanie wielu kolorów na małej przestrzeni - już zaraz dochodzisz do brwi, co za dobrze nie wygląda.
Jedyne co, moim zdaniem, Maxi powinna zmienić, czy może raczej na co uważać, to dolna powieka. Często kładzie na nią cienie w ten sposób, że najszerszym punktem jest środkowa część, co bardzo obciąża oko i wygląda, jakby miała olbrzymie wory pod oczami.

Cytat:
przyjemny makijaz
Całkiem ładny, dosyć uniwersalny. Jedynie zmieniłabym brwi, moim zdaniem są za grube.
moonandsunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 01:12   #4929
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Ja też kocham cebulę
na patelni podduszam cebulkę, potem dodaję trochę koncentratu pomidorowego, czosnek, przyprawy - zazwyczaj zioła prowansalskie, dużo pieprzu i walę to na ten chleb, i masełko się roztapia, a mi po brodzie leci i czytam wizaż
o fuj blee
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 02:54   #4930
Hadassah
Zadomowienie

Wykopaliska czynię:

Cytat:
Napisane przez 8Alice Pokaż wiadomość
Podobnie jest z Ramoną i Katosu.
Obie wyglądają jakby były zaorane makijażem, a ich skóra tego nie wytrzymuje.
Zawsze mnie bawi ten szok, że ludzie wyglądają inaczej bez makijażu. Akurat jasna oprawa oczu i cienie pod/wokół oczu to coś, co można zreperować jednym kosmetykiem, a 'po' widzimy niemalże inną osobę. Chociaż z tym, że Katosu nakłada na siebie nienaturalny, zniekształcający makijaż się zgodzę.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Tak! Też na to zwróciłam uwagę. Osłonki z Ikei wszędzie
Jak się pojawiły w ikei to od razu się rzuciłam, nie spodziewałam się, że zyskają taką popularność, ale się nie dziwię, są śliczne i tyle, nawet jakoś mi nie przeszkadza, że ma je pół globu :P

Cytat:
Napisane przez moonandsunrise Pokaż wiadomość
Różnica między nimi jest widoczna, może dlatego w tamtym makijażu wygląda, jakby próbowała się przyciemnić.

NARS Chantilly też mnie kusi, jak na złość teraz jest promocja na hqhair, a ja bez kasy

Może nie jest blada ekstremalnie, ale wciąż blada. Tu nie chodzi przecież o licytowanie się na jasność

Bardzo lubię Maxi, ale z tym w pełni się zgadzam. Jej makijaże owszem, są staranne i ładne, ale zmieniają się tylko kolory. Może makijaż na modelkach, np. o różnych powiekach, wniósłby coś nowego? To dla wielu osób byłoby znacznie bardziej pomocne, bo ile można oglądać to samo, czego nijak nie można odtworzyć u siebie.
Bardzo liczę na cykl o brwiach, bo przyznam, że chociaż nie chcę mieć dokładnie takich jak ona, to na pewno czegoś ciekawego się dowiem.
Licytacje na jasność, uwielbiam . I rzecz jasna nikt nie bierze pod uwagę tonów, jeśli rimmel match perfection 100 jest dla ciebie zły, to nawet nie rozmawiaj o jasności .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 05:56   #4931
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Wykopaliska czynię:

Zawsze mnie bawi ten szok, że ludzie wyglądają inaczej bez makijażu. Akurat jasna oprawa oczu i cienie pod/wokół oczu to coś, co można zreperować jednym kosmetykiem, a 'po' widzimy niemalże inną osobę. Chociaż z tym, że Katosu nakłada na siebie nienaturalny, zniekształcający makijaż się zgodzę.

Jak się pojawiły w ikei to od razu się rzuciłam, nie spodziewałam się, że zyskają taką popularność, ale się nie dziwię, są śliczne i tyle, nawet jakoś mi nie przeszkadza, że ma je pół globu :P

Licytacje na jasność, uwielbiam . I rzecz jasna nikt nie bierze pod uwagę tonów, jeśli rimmel match perfection 100 jest dla ciebie zły, to nawet nie rozmawiaj o jasności .
ja jeszcze bardziej uwielbiam rozjaśnianie się, wybielanie na siłę im jaśniejsza cera, tym + przyciemnienie włosów. i te lamenty i grupy wsparcia jak to nikt nie rozumie ich szlachetnej, przerobionej urody nie, kochane, nie mówią wam tak ze złości/zazdrości. Jak się nie ma naturalnego kontrastu i określonego typu urody to po przyciemnieniu włosów, majstrowaniu przy oprawach oczu i pilnowaniu by cera nie przyciemniła się o pół tonu naprawdę zazwyczaj wygląda się na chorą i a'la Morticia z Rodziny Adamsów, a nie Królewna Śnieżka
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 06:30   #4932
dispersi
Rozeznanie

Klaudia :

Olimpia:

Stary 2014-12-31, 07:13   #4933
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

W życiu bym nie wpadła aby przy takim odcieniu włosów użyć takiego koloru szminki, świetnie to wygląda

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:03   #4934
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
bez tej idiotycznej kokardki spoko.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

też na Radka.
Chcaiaz ręka mi drgneła przy Czarku i Martinie, ale to jakoś tak z sentymentu. Jakby Człowiek Warga byl to pewnie na niego bym zagłosowała.
W sumie troche marne głosowanie, bo wiele osób brakuje, zamiast rozpisywać na jednostki Abstra czy 5sposobów mogli chociaż LS rzucic .

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

PJONA SIOSTRO
Ja do wszystkiego rzucam, a potem śmierdze na kilometr

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

[COLOR="Silver"]Polecam Lutenicy(Ljutenicy) sprobowac i dorzucić cebulki [/COLOR]

ale to musi być pyszne! Dzięki za cynk, jak tylko ozdrowieje, ide na łowy i witaj cebulko z lutenicą
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:39   #4935
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Ja tutaj nowe trendy wprowadzam a cebula jest taka pyszna
uwielbiam cebule, zwłaszcza kanapki z cebulą, ale ostatnio mam po niej taaaką niestrawność i bóle brzucha że eh. i cierpie bez mojej ulubionej sałatki z pomidorów i cebuli (
Stary 2014-12-31, 09:48   #4936
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Trafne spostrzeżenie. Spora część jej makijaży kompletnie nie sprawdzi się przy opadającej powiece, trudno też o perfekcyjne rozblendowanie wielu kolorów na małej przestrzeni - już zaraz dochodzisz do brwi, co za dobrze nie wygląda.
Jedyne co, moim zdaniem, Maxi powinna zmienić, czy może raczej na co uważać, to dolna powieka. Często kładzie na nią cienie w ten sposób, że najszerszym punktem jest środkowa część, co bardzo obciąża oko i wygląda, jakby miała olbrzymie wory pod oczami.
Zgadzam się. U Pieczonki obserwuję często coś podobnego - za szeroko położony ciemny cień na dolnej powiece, efekt zmęczenia gwarantowany.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:56   #4937
Selvan
Raczkowanie

ulubieńcy grudnia u nieesi

ulubieńcy roku (pielęgnacja) u alltheprettyfaces

2 makijaże sylwestrowe u Rachel z Kanady

Ulubieńcy roku u Vivianny

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Katosu w najnowszym filmiku używa paletki własnego pomysłu MAQPRO by Katosu. Z ciekawości wlazłam obejrzeć to "cudo".
http://bestmakeup.pl/pl/palety-zesta...lly-yours.html
Nie dość, że opis rozbraja:
stworzona z myślą o praktycznym, wszechstronnym zastosowaniu paletki, także dla indywidulanego użytkowania.
Te kolory uznane są za praktyczne? A ja pół roku szukałam idealnej paletki w cielistych i brązowych kolorach, żeby było NAPRAWDĘ PRAKTYCZNE.

No i zbliżenie na cienie. Mają jakieś zacieki? Nierówności? Bąbelki? Szczególnie te jasne kolory.
Chyba zaczynam dzień od hejtu, ale totalnie mnie to nie zachęca.
Dałaś linka do palety zoevy. O jaką paletę katosu chodzi?

Cytat:
Witam wszystkich Od dłuższego czasu podczytuję wątek i postanowiłam się przyłączyć.
Od razu mam do was pytanie: znacie jakieś kanały urodowe prowadzone przez bardzo blade osoby? Mogą być polskie lub zagraniczne, bardziej chodzi mi o to, że często napalam się na jakiś produkt (np. róż, rozświetlacz), po czym okazuje się, że jest dla mnie stanowczo za ciemny/mocny. Przez blade rozumiem osoby, które bardzo często nie mieszczą się w żadnej "skali". Jedyna taka osoba, która przychodzi mi do głowy to RLM, ale ona chyba nie jest znowu aż tak strasznie blada.
Może to nie youtuberka, ale jest taki drag, który mi się od razu skojarzył jak pomyślałam o bladej osobie. Nagrywa filmiki urodowe.

RLM jest dosyć jasna. Nosi najjaśniejszy odcień z maca, który występuje tylko w jednej linii podkładów. Powiedziałabym, że jest o ton jaśniejsza i bardziej różowa ode mnie. (To zdjęcie w avatarze jest z lata i mam na nim DW 1N1, który teraz jest dla mnie za ciemny, teraz noszę GA maestro w odcieniu 2 i NC15 z maca). Na żywo jest też dosyć blada.

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
UWAGA OFFTOP!
Wywiązała się z moją znajomą rozmowa dotycząca stroju sylwestrowego i... czy wy również nie nosicie bielizny pod rajstopami? Może jestem dziwna i zawsze zakładam, a reszta społeczeństwa jest normalna i majtek nie nosi?
Nie wpadłabym na to by nosić rajstopy bez majtek. Chociaż pewnie są takie co nie noszą. Skoro sątakie specjalne rajstopy z otworem w kroku

Cytat:
Napisane przez Neonka_ Pokaż wiadomość
Niezmiennie mnie dziwi kiedy ktoś nie maluje całych paznokci tylko tak jakby sam środek. Nie wiem czemu ma służyć ten zabieg, żeby paznokcie wydawały się mniejsze czy jak
Też tego nie rozumiem, bo mi się to nie podoba, zwłaszcza jak widać część wolnego brzegu. Moja mama za to twierdzi, że tak jest ładniej i jak jej maluję to każe tak sobie robić.

Cytat:
Ja też kocham cebulę
Wooow, zaraz zrobię coś w tym stylu.
Ja jeszcze uwielbiam wyjadać cebulę z rosołu.

Cytat:
Widzę, że po klubie miłośników ciemnych pomadek, mogę założyć klub cebulożerców
Może jest jakaś korelacja między tymi klubami? Kocham pomadki i kocham cebulę.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:03   #4938
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
W życiu bym nie wpadła aby przy takim odcieniu włosów użyć takiego koloru szminki, świetnie to wygląda

Mój mąż zaglądając mi przez ramie:
-tylko się tak nie maluj na wieczór, proszę Cię.
- dlaczego?
- po prostu nie.
- daj jakiś powód.
- nie wygląda kobieco.
Szwagier zagląda do kompa i chichocze.
- a jak?
- zimno. Po prostu źle.
- Aż tak źle nie wygląda, taka moda.
- A jak będzie modne malowanie się jak indianin to też tak zrobisz?

I teraz chodzą po domu klepiąc się otwartą dłonią w usta i krzyczą "uuuuuuuuuuuu" jak indianie

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:08   #4939
weraa66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
uwielbiam cebule, zwłaszcza kanapki z cebulą, ale ostatnio mam po niej taaaką niestrawność i bóle brzucha że eh. i cierpie bez mojej ulubionej sałatki z pomidorów i cebuli (
Czy chodzi o plastry pomidora posypane cebulą pokrojoną w kosteczkę?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:14   #4940
mantas
Zakorzenienie

Zuza była w PNŚ o 10:25.
Nie oglądałam, ale jej nieletni fani wrzucali foty.
Chyba Michaśce nie podpasowała :

Piękna jest

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2014-12-31 o 11:15
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:16   #4941
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Muszę przyznać , że Zuzia jest ładna. Pasują jej takie fryzury.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:19   #4942
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
do tego sól i pieprz
Stary 2014-12-31, 11:35   #4943
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Do tego sól, pieprz i śmietana
Jak byłam mała to jadłam cebulę pokrojoną w piórka, usmażoną na oleju i do tego kromka chleba. Pyszna była, taka słodka. Teraz po smażonej cebuli boli mnie żołądek
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:44   #4944
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Zuza była w PNŚ o 10:25.
Nie oglądałam, ale jej nieletni fani wrzucali foty.
Chyba Michaśce nie podpasowała :

Piękna jest
"Do nich należał rok 2014", nie znam ani jednej osoby
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:45   #4945
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Dałaś linka do palety zoevy. O jaką paletę katosu chodzi?
http://bestmakeup.pl/pl/podklady/105...0-kolorow.html

Bardzo uniwersalna:

Cena 110 zł.
Stary 2014-12-31, 11:46   #4946
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ja też nie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:52   #4947
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja też nie.
Chciałam powiedzieć, że nie wiem kim oni są, ale dobrze wiem
Michaśka to Michał Witkowski, pisarz, który postanowił zaszokować Polskę i zostać kotrowersyjną blogerką modową.

W środku to Marta Manowska, prowadząca program "Rolnik szuka żony"
No i Zuza Borucka, youtuberka, o której czasami rozmawiamy w tym wątku
Stary 2014-12-31, 11:55   #4948
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Michała Witkowskiego też nie?
Ja bardzo go lubię, chociaż wolałam go wtedy, kiedy nie był modową blogerką :< Za to Drwala będę polecała każdemu Warto przeczytać po Lubiewie, ale niestety większość osób nie przepada za Lubiewem (nie wliczając krytyków literackich, bo książka jest bardzo dobra) - a najlepiej od tego zacząć mimo wszystko. Dzięki moim studiom poznałam i oczekuję nowych powieści.

Nie wiem, czy o Michaśce na szaro? W końcu człowiek internetu teraz

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-12-31 o 11:58
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:56   #4949
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Starość nie radość (też nie znam )

Kiedyś miałam straszną obsesję na punkcie Jaclyn, ale mi przeszło. Trochę taka jak Lauren, Shanaxooo itp., które chodzą pomarańczowe, a buzie jasne. Nie ogarniam tego, że się nie boją, że w ciągu dnia podkład im spłynie i będą miały na twarzy pasy uliczne. Ale ten filmik jest słodki http://youtu.be/HJTAUXbvJNo?t=27m54s
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:59   #4950
dispersi
Rozeznanie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości