Wszystko o Avonie - cz.37 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-31, 22:50   #1381
carla252
Rozeznanie

Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zapach jest ładny, taki słodko-owocowo-piżmowy. Ja z Avonu lubię tylko Sensuelle, ale ten też jest ładny, ale słodszy.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Szkoda. Może wezmę Sheer Pink i będę używać jak mi się nie będzie chciało malować paznokci kolorem

Sprawdzałam swatche szminki Zmysłowa Przyjemność na katalogowym. Dla mnie chyba każda ma zbyt wyrazisty kolor i większość całkowicie inaczej wygląda niż w katalogu (np. te bardzo ciemne ). W ogóle dopiero się zabrałam za rozpakowywanie kartonu z 01.

Fenris ja tez z avonu kocham tylko Sensuelle ! to myslisz ze spodobaja mi sie te ultra sexy pink?

Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk
carla252 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 22:56   #1382
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez carla252 Pokaż wiadomość
Fenris ja tez z avonu kocham tylko Sensuelle ! to myslisz ze spodobaja mi sie te ultra sexy pink?

Dla mnie są trochę za słodkie, ja wolę bardziej piżmowe zapachy, cieliste. Są ładne, ale drażni mnie ta słodycz.
Nie wiem Jeśli lubisz słodkie to powinny się spodobać, ale może weź sobie próbkę?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

A szminki Totally Kissable nie ma w katalogach, prawda? Wyczaiłam na necie fajny kolor Loving Lilac.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 00:47   #1383
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
też byłam w szoku, bo pierwsza warstwa nie dawała nadziei na dobre krycie ale 2 idealnie

tak biały lśniący bez drobinek, brokatu, perły

do mnie jadą 3 kolejne lakiery: mulberry, cotton candy i luxe lavender to już kiedyś było, ale i tak się skusiłam
i 2 nowe paletki poczwórnych cieni
i trochę biżu
Ok to kupię

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Lakierów piaskowych nie zmywa się pocierając wacikiem, nie ma sensu się męczyć i wdychać acetonu Bierze się kawałki waty, nasącza zmywaczem, kładzie po jednym takim kawałku na paznokciu. Potem owija się palec z tym wacikiem folią aluminiową. Po około minucie wszystko samo schodzi, wystarczy delikatnie przetrzeć paznokieć. Ta metoda sprawdza się i przy piaskach, i przy brokatowych, i przy lakierach z "włókienkami", które wyglądają jak materiał.

też tak robię ;p

Cytat:
A to nie jest przypadkiem coś takiego jak podkład w kompakcie? Czy rzeczywiście jest korektorowy? Rozświetla?

Ja wieczorkiem odbiorę paczkę z k01 A dla mnie: korektor rozświetlająco-antystresowy, krem SOS, odżywka ochronno-wzmacniająca, próbka Ultra Sexy Pink i Prime, perfumetka Sensuelle, nawilżający balsam SSS, no i oczywiście żel eukaliptusowy.

A Wy jesteście zadowolone ze szminki Doskonałość Absolutna? Szkoda, że dzisiaj mi nie zafakturowali wczorajszego zamówienia, bo zamówiłam Plush Plum, Tender Mauve i kilka próbek innych kolorów.
Ciekawe czy balsam SOS byłby dobry po depilacji.
Ja wracam do Pl odbieram wreszcie pędzel do różu i dwie bransoletki z literkami.
Teraz zamówiłam maskę błotna i tusz SUPERSHOCK obie rzeczy na testy
Z katalogu 01 zaciekawiła mnie maseczka oliwka i puder bo promocja xd i pewnie kupie szampon ten 400ml "dla gości" tylko myślę który czy z keratyna(7cos) czy z keratyna naprawczy? Ma ktoś jakieś zdanie?
A z K2 kupie naszyjnik z 3 wymiennymi serduszkami i może zegarek czerwony bo też fajny i oczywiście trzy żelowe lakiery . Z K3 nie zaciekawiło mnie nic i dobrze

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 02:17   #1384
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy balsam SOS byłby dobry po depilacji.
Balsam SOS ma konsystencję wosku-silikonu. Jest gęsty, przezroczysty i bez zapachu. Natłuszcza skórę. Nie wiem czy po depilacji byłby dobry, ale można spróbować. Ma tylko 30ml, także maluszek.
Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Z katalogu 01 zaciekawiła mnie maseczka oliwka i puder bo promocja xd i pewnie kupie szampon ten 400ml "dla gości" tylko myślę który czy z keratyna(7cos) czy z keratyna naprawczy? Ma ktoś jakieś zdanie?
Ja od siebie mogę polecić szampon 24-godzinna objętość. Jest najlepszy z tych wszystkich. Po nim lubię ochronno-wzmaniający. Tego naprawczego (Instant Repair 7) nie polecam, włosy są po nim szorstkie i nie dają się rozczesać.

Przetestowałam korektor rozświetlająco-antystresowy Fair i jest fajny. Krycie ma średnie, ale ładnie ukrywa cienie pod oczami i czerwone policzki. Kolor dobrze się komponuje z moim naturalnym, także wszystko w porządku. Nie rozświetla.

carla252 - tak sobie niucham Pur Blancę Blush i czytam recenzję i może ona Ci się spodoba? Jest różano-piżmowa. Pamiętam, że kiedyś koleżanka się nią popsikała i mi się podobała.

Z katalogu 02 biorę Pur Blancę Blush i perłową kurację do paznokci Sheer Pink. No i z Focusa zestaw do włosów Nutri 5 (z pięcioma olejkami) - szampon, odżywkę i kurację. Ta kuracja mi dziwi, bo ma tylko 50ml - to na raz? Coś jak maska? Kuracji w sprayu nie biorę, bo kiedyś sobie ścianę zniszczyłam takimi tłustymi psikadełkami i mam uraz

Życzę wszystkim zdrowia i szczęścia w Nowym Roku

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-01-01 o 02:18
Stary 2015-01-01, 10:24   #1385
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu?
Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie są ok, ładnie kryją, średnio trwałe, mam w odcieniach pomarańczu, plush plum na moich ustach była słabo widoczna.
U mnie brzydko wyglądają, bardzo sztucznie i nieestetycznie.
Wolę UC, Idealny pocałunek i Bold.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 11:15   #1386
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Z katalogu 02 biorę Pur Blancę Blush i perłową kurację do paznokci Sheer Pink. No i z Focusa zestaw do włosów Nutri 5 (z pięcioma olejkami) - szampon, odżywkę i kurację. Ta kuracja mi dziwi, bo ma tylko 50ml - to na raz? Coś jak maska? Kuracji w sprayu nie biorę, bo kiedyś sobie ścianę zniszczyłam takimi tłustymi psikadełkami i mam uraz

cała seria pięknie pachnie ajerkoniakiem ta kuracja jest do spłukiwania(wolałabym nie) i faktycznie starczyła na kilka razy, może 5 a spray to chyba nabłyszcza tylko szampon i odżywkę kupię na pewno jeszcze, kuracje i spray raczej nie

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
Stary 2015-01-01, 11:59   #1387
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Balsam SOS ma konsystencję wosku-silikonu. Jest gęsty, przezroczysty i bez zapachu. Natłuszcza skórę. Nie wiem czy po depilacji byłby dobry, ale można spróbować. Ma tylko 30ml, także maluszek.

Ja od siebie mogę polecić szampon 24-godzinna objętość. Jest najlepszy z tych wszystkich. Po nim lubię ochronno-wzmaniający. Tego naprawczego (Instant Repair 7) nie polecam, włosy są po nim szorstkie i nie dają się rozczesać.

Przetestowałam korektor rozświetlająco-antystresowy Fair i jest fajny. Krycie ma średnie, ale ładnie ukrywa cienie pod oczami i czerwone policzki. Kolor dobrze się komponuje z moim naturalnym, także wszystko w porządku. Nie rozświetla.

carla252 - tak sobie niucham Pur Blancę Blush i czytam recenzję i może ona Ci się spodoba? Jest różano-piżmowa. Pamiętam, że kiedyś koleżanka się nią popsikała i mi się podobała.

oki ciekawa jestem czy jest gdzies strona perfumowana pur blanca blush w starszych katalogach zebym mogla powachac?

Stary 2015-01-01, 12:21   #1388
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
Zadzwoń i powiedz, że cały dzień w domu i dlaczego tak jest, a potem napisz reklamację do centrali. Miałam kiedyś taką sytuację z siódemką i od tej pory mam bardzo szybko dostarczane, a mieszkam na wsi z dala od dużych miast. Poza tym dali mi w rekompensacie 25 zł.
Dziękuję za radę. Chyba tak zrobię jutro, bo się boję, że jutro też kurier mnie oleje A muszę mieć te kosmetyki.

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 12:21   #1389
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Może z innymi kolorami też się tak u mnie okaże, ale Plush jest super.
Cytat:
cała seria pięknie pachnie ajerkoniakiem ta kuracja jest do spłukiwania(wolałabym nie) i faktycznie starczyła na kilka razy, może 5 a spray to chyba nabłyszcza tylko szampon i odżywkę kupię na pewno jeszcze, kuracje i spray raczej nie
No to musi pięknie pachnieć. A kurację opłaca się w ogóle brać, bardzo zmiękcza włosy itd.? Czy nie ma sensu?
Cytat:
oki ciekawa jestem czy jest gdzies strona perfumowana pur blanca blush w starszych katalogach zebym mogla powachac?
Jest w katalogu 02. W starszych nie wiem.
Stary 2015-01-01, 12:29   #1390
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest odwrotnie - naprawczy rewelacyjnie się spisuje, a ochronno-wzmacniający sprawia, że włosy są właśnie szorstkie i niemożliwe do rozczesania
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 14:04   #1391
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Może z innymi kolorami też się tak u mnie okaże, ale Plush jest super.
Cytat:
No to musi pięknie pachnieć. A kurację opłaca się w ogóle brać, bardzo zmiękcza włosy itd.? Czy nie ma sensu?
Cytat:
Jest w katalogu 02. W starszych nie wiem.
Stary 2015-01-01, 14:29   #1392
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
są próbki, chyba już w k1, tlko nie wchodzą do żadnych promocji na próbki, po 1 zł za sztukę je liczą

1, 2- satynowe
3- na pograniczu matu i satyny
4- perłowe
a opiszesz jeszcze te drugie poczwórne cienie moody blues??? jak wypadaja kolory czy to bardziej granaty czy fiolety i czy sa perlowe czy matowe ? i ewentualnie jakbym mogla prosic o zdjecie z cieniami na rece to by bylo super
Stary 2015-01-01, 14:37   #1393
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie jest odwrotnie - naprawczy rewelacyjnie się spisuje, a ochronno-wzmacniający sprawia, że włosy są właśnie szorstkie i niemożliwe do rozczesania
A testowałaś tą odżywkę Instant Repair 7? Masakra. Ja mam włosy niskoporowate.
Stary 2015-01-01, 15:14   #1394
sheryl
szeryfcio

Ja z szamponów AT najbardziej lubię pomarańczowy ochronn0-wzmacniający. Mam po nim gładkie, miękkie, łatwe do rozczesania włosy. A z Instant Repair nie jestem zadowolona. Nic pozytywnego nie robi i mam wrażenie, że włosy jeszcze bardziej się po nim przetłuszczają.
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 15:24   #1395
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No to musi pięknie pachnieć. A kurację opłaca się w ogóle brać, bardzo zmiękcza włosy itd.? Czy nie ma sensu?Jest w katalogu 02. W starszych nie wiem.
ja więcej nie zamówię ze względu na pojemność
Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a opiszesz jeszcze te drugie poczwórne cienie moody blues??? jak wypadaja kolory czy to bardziej granaty czy fiolety i czy sa perlowe czy matowe ? i ewentualnie jakbym mogla prosic o zdjecie z cieniami na rece to by bylo super
1,2 satynowe
3,4 matowe
3-fiolet
4-granat
zaraz dam fotę

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
odżywka jest świetna, ale ta w butelce jak szampon, spray nic specjalnego, a po szamponie to mam wrażenie, ze włosy się szybciej przetłuszczają i ciężej rozczesują, kończę drugą dużą butelkę i więcej nie zamówię
z szamponów to na razie na dłuższą metę sprawdził się u mnie ten ochronno-naprawczy, gładkość jedwabiu, 2w1 zielony i pomarańczowy(ale chyba już wycofany) zużyłam po kilka butelek i nadal ok lubię tez ten nowy cały czarny nutri, ale co będzie po kilku opakowaniach to nie wiem
arganowy też był super, ale jak zużyłam butelkę 250 i potem 750ml to już mi przestał pasować
Stary 2015-01-01, 15:24   #1396
sheryl
szeryfcio

Ja bardzo lubię maseczkę z olejkiem arganowym.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2015-01-01 o 15:31
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 15:50   #1397
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z niej byłam bardzo zadowolona, Mama też, a każda z nas ma całkowicie inne włosy
Szamponów z Avonu nie używam.

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja bardzo lubię maseczkę z olejkiem arganowym.
O, a tej nie lubię. Nic nie robi z włosami, nie możemy zużyć w domu jednego opakowania.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 15:59   #1398
mary105
Raczkowanie

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Przeglądam właśnie stronę avonu i zauważyłam zegarek https://www.avon.pl/produkt/309-317-...mski-skeleton/ nie ma go w żadnym katalogu ,nawet na allegro nia ma Jest szansa ,że jak zamówię online to będzie dostępny czy przyjdzie info że już go nie ma?Jeszcze tak nie zamawiałam ,ale ten zegarek wpadł mi w oko już dawno temu na katalogowym i z kat 3 zamówię chyba zegarek Kacie
Stary 2015-01-01, 16:07   #1399
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
odżywka jest świetna, ale ta w butelce jak szampon, spray nic specjalnego, a po szamponie to mam wrażenie, ze włosy się szybciej przetłuszczają i ciężej rozczesują, kończę drugą dużą butelkę i więcej nie zamówię
Ja właśnie nie cierpię odżywki Instant Repair 7. Robi sztywne włosy, nie zmiękcza, nie ułatwia rozczesywania. Pewnie zależy też od włosów.
Na dniach wypróbuję odżywkę ochronno-wzmacniającą, bo wczoraj odebrałam. A w katalogu 02 Nutri ajerkoniakową

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez mary105 Pokaż wiadomość
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Przeglądam właśnie stronę avonu i zauważyłam zegarek https://www.avon.pl/produkt/309-317-...mski-skeleton/ nie ma go w żadnym katalogu ,nawet na allegro nia ma Jest szansa ,że jak zamówię online to będzie dostępny czy przyjdzie info że już go nie ma?Jeszcze tak nie zamawiałam ,ale ten zegarek wpadł mi w oko już dawno temu na katalogowym i z kat 3 zamówię chyba zegarek Kacie
Zrobiłam symulację i Skeleton jest dostępny.
Stary 2015-01-01, 16:17   #1400
mary105
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Zrobiłam symulację i Skeleton jest dostępny.
Dzięki zamawiam
Stary 2015-01-01, 16:28   #1401
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie cierpię odżywki Instant Repair 7. Robi sztywne włosy, nie zmiękcza, nie ułatwia rozczesywania. Pewnie zależy też od włosów.
Mi wygładza i idealnie się rozczesują Trzeba samemu wszystko wypróbować widocznie.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 16:45   #1402
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi wygładza i idealnie się rozczesują Trzeba samemu wszystko wypróbować widocznie.
No dokładnie. Dla każdego coś innego

Ja właśnie robię kolejne podejście do podkładów, bo nakupowałam znowu próbek i wygrywa Luxe Miracle (Natural Glamour jest jaśniejszy od Nude Bodice), a wielu osobom tutaj się nie podoba U mnie w domu powiedzieli, że policzek z Miracle (po przypudrowaniu pudrem Luxe) wygląda lepiej niż policzek z Revlonem Colorstay hehehehe
Stary 2015-01-01, 16:46   #1403
carla252
Rozeznanie

Cytat:
No dokładnie. Dla każdego coś innego

Ja właśnie robię kolejne podejście do podkładów, bo nakupowałam znowu próbek i wygrywa Luxe Miracle (Natural Glamour jest jaśniejszy od Nude Bodice), a wielu osobom tutaj się nie podoba U mnie w domu powiedzieli, że policzek z Miracle (po przypudrowaniu pudrem Luxe) wygląda lepiej niż policzek z Revlonem Colorstay hehehehe

a powiedz ten miracle podklad ma jakies drobinki? bo uzywam zwykly podklad luxe ale ten miracle chcialabym sprobowac a lubie jak cos migocze na buzi

Stary 2015-01-01, 16:50   #1404
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
a powiedz ten miracle podklad ma jakies drobinki? bo uzywam zwykly podklad luxe ale ten miracle chcialabym sprobowac a lubie jak cos migocze na buzi

Ma takie delikatne drobinki rozświetlające, widać je na dłoni po nałożeniu podkładu. Dla mnie jest świetny, kupiłam pełnowymiarowe opakowanie koloru Natural Glamour (normalnie używam Revlon Colorstay 180).
Przypudrowuję pudrem Luxe (Fair Silk) lub MAC Mineralize Skinfinish i jest super. Efekt na twarzy to ładne rozświetlenie, ożywienie. Już kiedyś o nim pisałam - dobrze się wtapia, nie zostawia smug, nie wchodzi w pory, nie ma efektu maski. Jest średnio kryjący.
No ale obowiązkowo trzeba go przypudrować.
Nie jest dla tłustych cer.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-01-01 o 16:53
Stary 2015-01-01, 16:52   #1405
carla252
Rozeznanie

Cytat:
Ma takie delikatne drobinki rozświetlające, widać je na dłoni po nałożeniu podkładu. Dla mnie jest świetny, kupiłam pełnowymiarowe opakowanie koloru Natural Glamour (normalnie używam Revlon Colorstay 180).
Przypudrowuję pudrem Luxe lub MAC Mineralize Skinfinish i jest super. Efekt na twarzy to ładne rozświetlenie, ożywienie. Już kiedyś o nim pisałam - dobrze się wtapia, nie zostawia smug, nie wchodzi w pory, nie ma efektu maski. Jest średnio kryjący.
No ale obowiązkowo trzeba go przypudrować.

oki kusisz wezme sobie na sprobowanie a drobinki rozowe czy złotawe ma ten miracle ?

Stary 2015-01-01, 16:59   #1406
theMonique
Zakorzenienie

paczucha z k1 od wczoraj u mnie, wzielam wszystkie lakiery piaskowe (tylko ten Radiant Rose w brakach) i mialam problem, ktory wybrac na wieczor wygral zdecydowany faworyt czyli Crystalized Pink i Polished Plum
szkoda, ze ten pierwszy tak niepozornie wyglada w katalogu, bo na paznokciu juz jedna warstwa prezentuje sie przepieknie!
na katalogowym mam jakis problem z fotkami - nie wyswietlaja sie Wam tez

najlepszego

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 17:06   #1407
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
paczucha z k1 od wczoraj u mnie, wzielam wszystkie lakiery piaskowe (tylko ten Radiant Rose w brakach) i mialam problem, ktory wybrac na wieczor wygral zdecydowany faworyt czyli Crystalized Pink i Polished Plum
szkoda, ze ten pierwszy tak niepozornie wyglada w katalogu, bo na paznokciu juz jedna warstwa prezentuje sie przepieknie!

najlepszego
mi tez
Stary 2015-01-01, 17:12   #1408
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
oki kusisz wezme sobie na sprobowanie a drobinki rozowe czy złotawe ma ten miracle ?

Wydaje mi się, że srebrne, ale tak mikroskopijne, że ledwo je widać.

Też mam problemy z ładowaniem stron, wyświetlaniem zdjęć i wyszukiwarką.
Stary 2015-01-01, 17:34   #1409
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
jasny to rozświetlacz i rozświetlacz i róż są błyszczące z drobinkami, róż jest dosyć ciemny, ja musiałam mieszać razem z rozświetlaczem na początku mi się podobał, ale potem zaczął mnie wkurzać ten brokat
wielkie dzięki za odpowiedź i za makulaturę do kat.4,zaraz wgłębię się

Cytat:
ale jestem zadowolona z korektora w kompakcie chyba porzucę ulubione w pędzelku na początku przeraził mnie kolor, że ciemny, ale chyba wierzch był ''utleniony'' bo jak rozmazałam pędzelkiem to zrobił się jaśniejszy, jest miękki, łatwo się nabiera pędzelkiem do korektora, wystarczy naprawdę niewielka ilość pod oczy i ma takie krycie, ze chyba jeszcze z takim się nie spotkałam zakochałam się po pierwszym użyciu
a cienie pod oczami posiadasz? bo szukam całe życie czegoś co je trochę zakryje,a nie pogłębi przy okazji zmarszczek pod oczami

Cytat:
A Wy jesteście zadowolone ze szminki Doskonałość Absolutna? Szkoda, że dzisiaj mi nie zafakturowali wczorajszego zamówienia, bo zamówiłam Plush Plum, Tender Mauve i kilka próbek innych kolorów.
ja miałam tylko próbki i zależy od koloru-jedne kryły fajnie,inne gorzej...nie skusiłam się na żadną pełnowymiarową bo kolory nie bardzo mi odpowiadały,teraz jednak używam ciut mocniejszych niż nude i pamiętam że tea rose mi się podobał (ona była kryjąca),plush plum też śliczna i tender mauve też właśnie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
po kilku odświeżeniach się wyświetlają,ale coś ciężko im to idzie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 17:52   #1410
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a cienie pod oczami posiadasz? bo szukam całe życie czegoś co je trochę zakryje,a nie pogłębi przy okazji zmarszczek pod oczami
posiadam niestety zadowolona jestem z tych w pędzelku magix i luxe, ale ten w kompakcie ma o wiele mocniejsze krycie i jest na tyle plastyczny, że można rozetrzeć i nie robi maski pod oczami

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości