|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Koteł
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#153 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Ulubieńcy roku u Nissiax :
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
szaro beżowa kiecka? grochy? obie stylizacje jak do ciotki na imieniny a nie na Sylwestra
|
|
|
|
#159 |
|
Mrs Mrau
|
Lis bardzo kocha Ylvis i to widać,ten teledysk to kopia stylu,ruchów, stylu ścieżki dźwiękowej, nawet kadrowania Może i by mi się spodobało jakbym nie widziała teledysków chłopaków, a tak to Lis mnie rozczarował nieco
) Chłopaki z Ylvis też jakimiś wielkimi artystami nie są i piosenki,teksty są produkowane dla śmiechu,mają własny program satyryczny w norweskiej tv, a ta muza to efekt uboczny tej całej komediowej oprawki. Lisowi marzy się chyba taka kariera i bardzo dobrze tylko szkoda,że tutaj aż tak się (zbyt) mocno zainspirowała Ale znając życie to ludzie to łykną i będzie niedługo hitem w Pytanie na śniadanie z własnym blokiem satyrycznym.A taka indywidualistka,oryginaln a i naturalnie śmieszna... ![]() Widać niezbyt oryginalna... Lubię ją,ale to był pierwszy moment gdy spojrzałam na nią ze skrzywioną miną i sympatia spadła |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, widać że dziewczyna nie ma dystansu do siebie. Zakładając kanał na YT obecnie trzeba się liczyć że na 99% będą opinie i takie, i zachwycające, ale głównie hejt. A tu widać że dziewczyna się oburzyła, a może myślała że będą same ohhy i ahhhy... (od razu zaznaczam że nie widziałam ani pół filmu, za to oburzenie na FB tak) |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=pdisN6dOhxg kolorówkowe hity 2014 u Pani Bogusławy - boniu, jaka ona piękna
|
|
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Osoby hejtujące hejterów, są takimi samymi hejterami. Także, pozdro Kasiu! |
|
|
|
|
#163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szkoda tylko, że zazwyczaj robią to osoby o ktorych ktos napisze jednego czy dwa posty przez trzydziesci częsci wątku. Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-01-02 o 11:16 |
|
|
|
|
#164 |
|
Mrs Mrau
|
Moim zdaniem filmik Bogusi z makijażem sylwestrowym
( http://youtu.be/b9kYSndytLo ) został troche za mocno zjechany. Jest do czego sie przyczepić pod względem techniki np. ten wspomniany, niedokładnie roztarty czarny cień, ale reszta nie jest taka zła , połączenie kolorów nie jest aż takie fatalne i moim zdaniem makijaż jest w miarę ciekawy. Jestem pewna , ze gdyby taki make up pokazała Katosu czy Maxi to byłyby salwy zachwytu, że ciekawe połączenie kolorów i że dziewczyny łamią konwenanse W dodatku podejrzewam też że każda z nich już ma w swoich filmach cos podobnego Największy słuszny zarzut do Bogusi to jedynie niedokładność , a reszta np. róż, szminka , kolorystyka -moim zdaniem ok. |
|
|
|
#166 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#167 |
|
Mrs Mrau
|
Skoro o Madziku mowa
![]() http://instagram.com/p/xUsfLNiuxJ/ Madzik i jej nowe postanowienie noworoczne , wymarzona waga 61kg |
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Z Facebooka Kasi Napiórkowskiej:
"Ciągle tylko szmaty, kosmetyki i imprezy, a młodzież 13-17, z której mogłoby wyrosnąć coś więcej obserwuje. Wardęga łapie kobiety na ulicy za biust - Polska się śmieje. Jak Sam Pepper robi to samo to reszta świata reaguje nazywając rzecz po imieniu - molestowaniem seksualnym. Całe polskie internety tylko cicho liżą sobie nawzajem tyłki, nikt nie potrafi nic głośno powiedzieć. O LOSIE. READ A FUCKING BOOK FOR ONCE." Młodzież na pewno będzie dużo książek czytać po obejrzeniu tej produkcji : https://www.youtube.com/watch?v=qppOxillios A na kanale wiele innych, równie wartościowych filmików o szmatach, kosmetykach i nie wiem czy imprezach , bo mi się już nie chciało przeglądać kanału tej pani, nawet nie chce mi się hejtować, bo szkoda czasu. |
|
|
|
#169 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam buff, czyli to nie jest jakaś wielka bladość, ale ostatnie zdjęcia z Sylwestra mnie przeraziły, wyglądam na nich jakbym była wampirem. Jakbym była bledsza, zrobiłabym się chyba przezroczysta. Dekolt wyglądał tak samo jasno, więc to nie kwestia filtra na przykład. Cytat:
Wszystko co słyszymy przed "ale" jest nieważne... Cudowni wścibscy ludzie. |
||
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
No nie mogę Zmalowanej w najnowszym filmiku. Intonacja jak u uduchowionej i nawiedzonej
|
|
|
|
#172 | |
|
-ist
|
Cytat:
Oj Kasiu, widzisz, jak wywołałaś wilka z lasu, teraz zamiast trzech postów o Tobie jest dziesięć
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I pomyśleć, że kiedyś takie coś mi się podobało A Bogucha jakie makijaże robi takie robi. Wiem, że ukończenie kursu w dobrej szkole makijażu wiosny nie czyni, ale rażą mnie takie niuanse jak całkowicie nieprzemyślane machanie pędzlem rozcierającym, to że oko malowane 'na wizji' różni się od tego, które zostało zmalowane wcześniej (nota bene wcześniejsze jest dużo gorsze), idąc dalej, przy takim dosyć ciemnym makijażu oka wg mnie malowanie linii wodnej w ciemniejszym odcieniu byłoby dużo korzystniejsze, a kończąc na źle dobranej pomadki/błyszczyku do niej samej, to że pasuje kolorystycznie do oka nie znaczy, że pasuje kolorystycznie do niej, a to chyba wie każda z nas bez ukończenia kursu Nie mniej, ja za nią trzymam kciuki, może dojdzie do tego co Kasia czy Maxi i będzie super
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez scarletswalks Czas edycji: 2015-01-02 o 12:51 |
|
|
|
|
#177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam w D. , zapytałam o NYX Butt Naked - pani odpowiedziała, że wymiecione, te palety ponoć schodzą jak woda. No i nie pomacałam sobie a chcę to zrobić przed zakupem, bo widzę, że cienie NYX są nierówne, jeśli chodzi o jakość. Za to kupiłam sobie pomadkę w płynie Soft Matte w szalonym, różowym odcieniu Addis Ababa, na pocieszenie
Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2015-01-02 o 12:52 |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, ale podobna do hasacza <3
|
|
|
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- http://instagram.com/p/xUnijEOeY2/?modal=true http://instagram.com/p/xWXgXPueXk/?modal=true Tyrol <3 <3 ale Szuszy dobrze http://instagram.com/p/xUyB7WN_1K/?modal=true śliczna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

no i ja nie wiem, czy ona farbowala sie bez lustra? bo przy skorze ma niedofarbowane wlosy...bleee ohyda. a jak jada samochodem, opowiada ze ma rumience bo chodzila na solarium ostatnio, bo przeciez trzeba byc opalona ....
)

Jest do czego sie przyczepić pod względem techniki np. ten wspomniany, niedokładnie roztarty czarny cień, ale reszta nie jest taka zła , połączenie kolorów nie jest aż takie fatalne i moim zdaniem makijaż jest w miarę ciekawy. Jestem pewna , ze gdyby taki make up pokazała Katosu czy Maxi to byłyby salwy zachwytu, że ciekawe połączenie kolorów i że dziewczyny łamią konwenanse