|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
A możliwe jest że przyczyny nie ma? Bo właśnie nie wiem czy lubię ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- A można stare podrasować?
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Oglaszam sukces
Włosy przestaly mi lecieć ( żeby tylko im się nie odmieniło )Już od jakiegoś czasu coraz mniej na sitku było, a dziś aż wlasnym oczom nie wierzyłam. Ledwo kilka sztuk, a robiłam peeling skóry glowy i odżywka potem...no to jeszcze miesiąc temu bym miała ze dwie garście wyleciałe przy takim tarmoszeniu. To chyba kwas foliowy zadzialal w polączeniu z dużą dawka siemienia lnianego
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś z Wawy będzie się nudził w niedzielę albo we wtorek i skoczy na jakąs kawę/piwo?
|
|
|
|
#844 |
|
Piers do przodu
|
Joł Baru
bąble to samo zło mam nadzieję, że to nie będzie norma tego roku ....
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
1. Nie jest możliwe, że coś się dzieje bez przyczyny
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Właśnie w chwili kiedy ja jestem an granicy wyłyseinia. tak źle nie było juz kilka lat. Fakt, że nie łykam żelaza itp, ale no nienawidzę tabsów może jest jakiś kwasik foliowy w saszetkach? Z tym, że (być może się powtarzam wybaczcie, można zawsze nie czytać) zaznaczam, że u mnie sprawa chyba wyjaśniona, bo to chodzi o krótki cykl życia włosa. Włos ma cykle wzrostu, przejścia i cykl wypadania. I u mnie te dwa ostatnie są zbyt krótkie, zakłócone (nie wiem jednak czemu) względem pierwszego. Włosy rosną mi na potęgę, mam same bejbihery, wyglądam jak orangutan, bo na długości wypadły, no i tak to wygląda, czyli porost jest, na nic suple ![]() Cytat:
![]() Nono, u Was pozytywy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-02 o 18:03 |
||
|
|
|
#846 | |||
|
BAN stały
|
Znad sałatki warzywnej i zraza/rolady
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Ale się pogoda spier... niczyła
|
|||
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trichogram by to wyjaśnił u mnie trochę provit chyba wzmocnił, ale wypad miałam od sierpnia do listopada
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także, jedno z drugim powiązane.
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam że mam problem z wypadaniem
|
|
#850 |
|
Nindżopesz
|
Z cyklu perły didzkich przemyśleń:
do TŻta - "śmierdzisz jak stary but i obrzydliwe perfumy" (ciekawe czy któreś moje Ale szczera jest przynajmniej)do mnie - "jesteś jak moja ulubiona kolekcja gum do żucia" (to chyba z jakiejś bajki) ad gry - "chcę pograć w ogóry" (czyli ogry) A ja opyliłam wstępnie obie BC i trochę książek, jestem "bogata" ^^ |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego stopnia że na pierwszy rzut oka zatoki nie wymagały operacjii ![]() 2 aaa Rosumiem 3 A może masz dziwne włosy tak jak ja ... Mam milion bejbi herów ale włosy z grzywki mi nie rosną Tak jest i już .... I mimo tego że włosy poprawiły się o milion procent ni hu hu grzywki nie zapuszczę...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-02 o 19:19 |
|
|
|
|
#852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grtuluję Ale u mnie hormo rządzą, bo wszystko co opisane przy Tobie, to robię od ponad roku, również w głównej mierzy dzięki temu blogowi, i niestety w moim przypadku nie wystarcza to Muszę wrócić do Alpikortu. Żadne Loxony, Aminexile - tylko Alpikort na mnie działa. Bo to co innego jednak. Obecnie mój problem sięga problemu drugiej modelki ( buuuuuAle wiesz co, tak szczerze, to nie da się nie ulec wrażeniu, że ten post to trochę mystyfikacja. Bo włosy z gniazdkiem nei są świeżo umyte, a te w bobie już tak, i to wszystko potęguje efekt,w obie strony. Tuż po wysuszeniu to ja też nie mam gniazdka. Ja rozumiem, że efekty w rzeczywistości są pozytywne, i jesteś zadowolona, ale na blogu to taka lekka manipulacja żonglerka faktami---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Gratuluję Pani Rockefeler !!! Pław się tera w luksusie Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-02 o 19:30 |
|||
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
A weź przestań ....
Taki tłusty łeb pokazywać ... Tzn zgodziłam się na publikacje ... Ale kurna jak to wygląda... Niby w zaleceniach przed spotkaniem stoi jak wół żeby z przynajmniej 1 dzień włosów nie myć przed ,no i ten tego tak to wyglądało ...OKROPNIE Może dobry gin-endo się przydał ... Albo sam endo... Kurna nie wiem... Bardzo współczuję bo włosy ważne są ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- No jeszcze starość trza dodać ![]() A tak poważnie przed leczeniem endo cały sezon jesień zima , ciągłe infekcje gardła, non stop powiększone węzły chłonne na szyi. W końcu trafiłam do dobrego endo i w wywiadzie pytał czy mam często infekcje gardła, badał mi węzły chłonne i stwierdził że to przez stan zapalny tarczycy i tyle. Gardło i węzły się poprawiły bardzo , no a zatoki zatokami guz był w jednej i tyle . ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytki mi cięło.... ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- To gniazdo mnie rozwaliło najbardziej, jak dobrze że człowiek nie widzi się z tyłu ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
|
#854 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Zwolnienia na synapsach?? A co jest w szampaniku?? :P Poszła mi druga flacha na Allegro i się cieszę
|
|
#855 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#856 |
|
Nindżopesz
|
A ja jeszcze napiszę, że dla chętnych mój nietopesz w albumie i lecę coś poczytać/pooglądać.
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#858 |
|
BAN stały
|
"Ja sem netoperek"
|
|
|
|
#859 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad przeżarstwa
![]() Cytat:
gratulować czy współczuć ?Cytat:
![]() mnie nie dotyczy , ja publiczna jezdem Cytat:
![]() 2.nooo ogólnie rzecz biorąc stan wiedzy na dziś jest taki , że wiadomo że niewiele można zrobić jak ostry stan zapalny to antybiotyk , jak przewlekły to drenaże nawilżania oczyszczania i tak dalej bez oczekiwania że się poprawi ![]() 3.nie zaleca wymazu z nosa bo wymaz z nosa nic nie daje poza faktem że w nosie jako florę fizjologiczną mamy również bakterie chorobotwórcze można zrobić posiew przy punkcji zatok ale poza tym bessęsu bo i tak urośnie całe stado a nie wiadomo które paskudzi najbardziej i fogle które odpowiedzialne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie znoszeu ![]() mróz się skończył za to wichura potworna . I pusto w sklepie , wykupili żarcie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#860 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kebab bym zjadła I dobrego drinka wypiła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#861 |
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja żeńskiego nietopsza mam ok
![]() I dla Ciebie Cytat:
Cytat:
Tak apropo win to polecam piwo Celtyckie Jakiś czas temu odkryłam Ja dziś smażyłam! ziemniaczanych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#863 |
|
Piers do przodu
|
U mnie jest otwarty
|
#864 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może za tydzień skoczymy
![]() Idę wybierać driny w Wawie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale co Wy robicie? Remont? Fogle doznałam już w tym Nowym Roku dobroci A teraz jeszcze zamiatała podłogę ... Nie sadzę, że w tym roku stanie się drugą Red jeśli chodzi o sprzątanie (może to i lepiej ), ale może to znak, że choć trochę mniej będzie bałaganić ( o Spoo aleś Ty naiwna ). No nic cieszę się z małych rzeczy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#866 | |
|
|
U mnie też...
W naszym rejonie są 2 za☠☠☠iaszcze Może się uda podpuścić małżona, żeby przyniósł na kolację ![]() Sex on the Beach, Mojito, Tequila Sunrise, a potem od nowa ![]() Cytat:
Mój małżon na przykład, do tej pory głównie bałagani... Nie chcecie wiedzieć, jak dywan wygląda... Miał go prać, bo siedzi w domu, do roboty nie chodzi... I cóż...Może przyjazd Winterii go zdopinguje
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też idę poczytać/pooglądać itp itd
|
|
|
|
#868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mżliwe z tym krokim cyklem wzrostu...no ale jest to pewnym pocieszeniem, że masz maluchy. Ja wiem,że to marne pocieszenie, ale zawsze coś...teraz by wypadało ich jakoś pobudzić do szybkiego wzrostu...może jednak spróbuj z lykaniem jakiś tabsów, na pewno jeśli masz niedobory witamin/mineralow to i na wlosy ma to wplyw... Cytat:
Cytat:
![]() No i ...kurde średnio mi się widzi nawilżanie skóry głowy odżywką do wlosow. Może autorka miala na myśli że nawilżanie odżywką do skóry głowy i wlosow, tylko w takim wpisie taki skrot myślowy...ktoś moglby sobie jakąś silikonową bombę nakladać regolarnie na tą skórę i zrobić krzywdę niezłą.... Cytat:
![]() Zrobiłam sobie olejek rycynowo śliwkowo tamanowy z kwasem salicylowym. Kompletnie na oko. Kwasu nie żalowałam, bo mi wszystkie miarki i inne sprzety poginęly, a pamiętam że sporo się go sypało.......poszczypało chwilę i już przeszło, czyli że dziala ![]() W poniedziałek kupię papierki lakmusowe ( albo wyproszę w aptece) i zmierzę ph .... |
||||
|
|
|
#869 | |
|
Nindżopesz
|
Ba!
![]() Cytat:
Jesteś podła
|
|
|
|
|
#870 | |
|
BAN stały
|
Czyli każdy może... przyjść?
![]() Cytat:
Się nie wypowiem, co o teraźniejszej pogodzie sądzę ![]() Moją kochaną budę otworzą najwcześniej z początkiem maja ![]() Placków? To znaczy, że reszta ch... rzanowa będzie, taka tradycja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

. Wychodzi z tego że mój byłby dobry, gdyby diagnozy stawiał. Bo nie przepisuje ścierwa, ale i przyczyn nie szuka. 
Jednak zawsze to juz brudna robota odwalona, potem się tylko wymieni skrzydła. Potem kiedyś, albo nigdy 
( żeby tylko im się nie odmieniło
)
mam nadzieję, że to nie będzie norma tego roku ....

Fakt, że nie łykam żelaza itp, ale no nienawidzę tabsów

A teraz jeszcze zamiatała podłogę ... Nie sadzę, że w tym roku stanie się drugą Red jeśli chodzi o sprzątanie
), ale może to znak, że choć trochę mniej będzie bałaganić ( o Spoo aleś Ty naiwna ). No nic cieszę się z małych rzeczy