Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-02, 23:39   #1741
Crumble
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Halo dziewuszki!! Dawno mnie nie bylo, ale poczytywalam od czasu do czasu na tel gratuluje mijanyc tygodni, udanych wizyt, poznanych plci

U mnie okres poswiateczny okazal sie masakryczny... Hydraulicy idioci, wezwani przez sasiadke z dolu to wybijajacej z kibla czy pralki wody uznali, ze u nas bedzie latwiej przepchac rure bo mamy garderobe, wiec dostana sie przez nasza dziure... Nie podlozyli nic i kilka litrow gowna wylalo sie na podloge garderoby.. Dodam, ze nie naszego gowna... Smrod okropny i do dzis nam smierdzi. Dluzsza historia ale tak w skrocie musialam napisac.. Co sie na nich nawrzeszczalam i narzucalam miesem to moje..

Od dwoch dni zle sie czuje- chyba zatrucie pokarmowe, wczoraj nawet rzygalam pierwsze rzygi w ciazy w 24 tyg!

Maluch sie rusza czasami mocniej czasami delikatnie kochany moj ))

Pozdrawiam i dobrej nocy!!!
Stary 2015-01-03, 09:23   #1742
Cztery Pory Roku
Raczkowanie

OMG Crumble wspólczuje przeżyć hydraulicznych, nie dziwie się, że poleciała wiązanka.

I proszę Cie aniele stróżu mój, nie mrugaj bo wtedy sypie mi się życie
Cztery Pory Roku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 09:31   #1743
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Halo dziewuszki!! Dawno mnie nie bylo, ale poczytywalam od czasu do czasu na tel gratuluje mijanyc tygodni, udanych wizyt, poznanych plci

U mnie okres poswiateczny okazal sie masakryczny... Hydraulicy idioci, wezwani przez sasiadke z dolu to wybijajacej z kibla czy pralki wody uznali, ze u nas bedzie latwiej przepchac rure bo mamy garderobe, wiec dostana sie przez nasza dziure... Nie podlozyli nic i kilka litrow gowna wylalo sie na podloge garderoby.. Dodam, ze nie naszego gowna... Smrod okropny i do dzis nam smierdzi. Dluzsza historia ale tak w skrocie musialam napisac.. Co sie na nich nawrzeszczalam i narzucalam miesem to moje..

Od dwoch dni zle sie czuje- chyba zatrucie pokarmowe, wczoraj nawet rzygalam pierwsze rzygi w ciazy w 24 tyg!

O masakra- tak to opisałaś, że sama poczułam zapach tego gówna- współczuję.

Asiuk gratuluje wizyty to długa masz tą szyjkę. Ja mam tylko 3 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało, chociaż lekarz powiedział, że wszystko ok.

Dziewczyny za chwilę wyjeżdżam więc pewnie pojawię się dopiero w niedzielę wieczorem,albo w poniedziałek. Nie tęsknijcie za mną za bardzo :-P
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 09:52   #1744
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
no właśnie korci mnie strasznie, ale boję się, że będę żałować i nie wrócę do swojego naturalnego

kurde a te brwi to masakra
zauważyłam ogólne osłabienie u siebie, wczoraj zemdlałam a dziś rano krew z nosa :/

ciuszki piękne zaczynają się szaleństwa zakupowe
wiesz co jak będziesz chciała wrócić to wrócisz Trzeba trochę cierpliwości ale da się Jak miałam długie włosy (do talii) i ścięłam po szyje każdy mi mówił że nie zapuszczę już takich, jak mi się krótkie znudziły to zapuściłam do wcześniejszej długości. To samo było z farbowaniem Owczem trwa to dosyć sługo ale się da

Dbaj o siebie kochana Często takie osłabienie masz?

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
loluska!! te spodenki z pierwszego zdjęcia ze środka - skąąąąd?! szare chyba?
Też się w nich zakochałam No właśnie cały zestaw z tego zdj pochodzi z jednej aukcji na allegro za bodajże 15 zł plus przesyłka

Crumble
o fuck współczuję kupska

Dzień dobry! dziś ustawowy w moim domu dzień sprzątania a tak mi sie nie chce.... pomocyyyy :P

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:30   #1745
Cztery Pory Roku
Raczkowanie

Loluska super te ubranka, jeszcze za tą cene

U mnie dzisiaj też dzień sprzątania i prania. Strasznie mi się nie chce za to zabrać a już prawie 12... No nic dopijam kawe i zaczynam

Stary 2015-01-03, 10:33   #1746
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
A mnie dziś zaczepiła okoliczna pijaczka z pytaniem czy to jeszcze stary, czy może już nowy rok
rozwaliła system

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Ruska ja mam z pepco troche ciuszkow fajniutkie sa

Zrobilam zamowienie na all wkladki laktacyjne podklady poporodowe wkladki poporodowe. Termoopakowanie na butelki pudelko na smoczek tetrowki flanelowe pieluchy i pare innych.
Wole sobie to rozlozyc i wczesniej miec przygotowane.
Nadzieja wystarczy ze tz mnie na lozku niechcacy za warkocze ciaga tu moze lepiej jak spokoj jest
Jak masz sprzedawcę godnego uwagi chętnie przygarniemy link

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Dziewczynki, gratuluję udanych wizyt! Emilia, super, że będzie córcia!

Odnośnie szczepień - muszę trochę więcej poczytać na pewno o konkretnych szczepionkach, ale mam nieco odmienne zdanie od Was Ewę szczepiliśmy szczepionkami skojarzonymi, ponieważ mieliśmy ZAKAZ od neurologa szczepieniem tymi refundowanymi, ze względu na duże zanieczyszczenia rtęcią.
Jestem akurat zwolennikiem szczepień, nie mówię tutaj o bezrefleksyjnym szczepieniu na wszystko jak leci, ale np. Nadzieja pisała, że w Niemczech nikt nie robi żadnych problemów, jak ktoś nie szczepi dzieci - i słyszy się o powrocie zachorowań na odrę, która jest niezwykle niebezpieczną chorobą, a którą praktycznie "wytępiono" właśnie dzięki szczepieniom.

Odnośnie karmienia piersią - przyszła do mnie już ta książka, o której pisała, i właśnie ją czytam Podoba mi się, bo nie brzmi "sekciarsko", nakazując kp, i porusza wiele problemów.

Ja po wizycie tak w ogóle

Pani doktor nie spodobały się moje wyniki krwi. Hemoglobina wprawdzie podskoczyła z 10,7 na, uwaga, 12 , leukocyty wyszły podwyższone, ale nie jakieś tragiczne (norma do 10, wynik 10,3), ale CRP z normą do 6 mam 11,6! Więc prawie dwukrotnie przekroczone. Muszę jutro lub w niedzielę jechać do laboratorium szpitalnego i powtarzać morfologię i CRP, być może dostanę antybiotyk Lekarka kazała mi też odwiedzić stomatologa i okulistę.
Szyjka długa i zamknięta - 4,65 cm
Młody nadal jest chłopcem Pani doktor, jak zwykle, dokładnie zbadała młodego, pomierzyła kość udową, jakąś przestrzeń w mózgu, obwody głowy i brzucha, wiele, wiele innych parametrów - nawet o to nie pytałam, ufam jej Synek waży 343 g.

W poniedziałek mam dzwonić z wynikami krwi i zobaczymy, co dalej. 12.01. mam USG połówkowe i idę od tego dnia na L4 Lekarka zapytała, czy pracuję jeszcze, powiedziałam, że tak, ale nieśmiało wspomniałam, że chyba chciałabym już odpocząć, na co ona, że właśnie miała mi to zaproponować Chcę jednak jeszcze przez ten tydzień pozamykać sprawy w biurze, zresztą mam podpisaną umowę od 1. grudnia, więc pójście na l4 od 2. stycznia wyglądałoby niedobrze

Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia
Ano właśnie, położna w SR też o tym mówiła. Przedstawiła nam za i przeciw jednym i drugim i pozostawiła nam decyzję.

Gratki za wizytę i trzymam kciuki za poprawę wyników

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ruśka przemyśl sprawę dobitnie z farbowaniem ja cały rok schodziłam do naturalnego i jak mi się udało ściąć ostatnie kolorowe końcówki stwierdziłam że zaszaleję i przyciemniłam ponownie. Kilka dni później już żałowałam i jestem na etapie wracania do naturalnego. Pomijając ombre na końcach włosy przyciemniałam aż rok temu... z drugiej strony jak nigdy nie farbowałaś to rozumiem pokuse Co do włosów na nogach wolniej odrastających mam dokładnie tak samo Bożenka niestety obrasta normalnie Brwi wypadały mi również przez kilka tygodni, póki co się uspokoiło...

asiuk
za wizytę. Mam nadzieję że te parametry, które wyszły kiepsko kolejnym razem będą lepsze

Poszlałam w końcu z ciuszkami. Zamówiłam na all następujące cudeńka za łączna kwotę 117,59.

Mogę iść spokojnie spać
Jak chodzi o włosy to też mam problem, od kwietnia nie robiłam więc mam prawie ombre pasemkowe a długie takie, że plączą się tak, że rozczesać nie mogę-mam je już powyrywane. Zbieram się do fryzjerki mojej ale nie wiem czy kolor robić...kusi ale mam szanse wrócić do swojego koloru
ciuszki mega
Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość

oj-fuuu, to już się nie dziwię skąd te współczuję

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
O masakra- tak to opisałaś, że sama poczułam zapach tego gówna- współczuję.

Asiuk gratuluje wizyty to długa masz tą szyjkę. Ja mam tylko 3 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało, chociaż lekarz powiedział, że wszystko ok.

Dziewczyny za chwilę wyjeżdżam więc pewnie pojawię się dopiero w niedzielę wieczorem,albo w poniedziałek. Nie tęsknijcie za mną za bardzo :-P
Jak robiłam połówkowe to doktor mówił, że na tym etapie szyjka powinna mieć ok 3 cm więc masz oki. Ja miałam długą bo ponad 6 cm
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:38   #1747
dorka607
Wtajemniczenie

A ja dalej chora i zamiast lepiej jest gorzej-wczoraj wieczorem było apogeum. Leżałam i marzyłam by mnie ktoś dobił Dziś jakby "ciut" lepiej więc jest nadzieja
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 10:40   #1748
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co jak będziesz chciała wrócić to wrócisz Trzeba trochę cierpliwości ale da się Jak miałam długie włosy (do talii) i ścięłam po szyje każdy mi mówił że nie zapuszczę już takich, jak mi się krótkie znudziły to zapuściłam do wcześniejszej długości. To samo było z farbowaniem Owczem trwa to dosyć sługo ale się da

Dbaj o siebie kochana Często takie osłabienie masz?

Też się w nich zakochałam No właśnie cały zestaw z tego zdj pochodzi z jednej aukcji na allegro za bodajże 15 zł plus przesyłka

Crumble
o fuck współczuję kupska

Dzień dobry! dziś ustawowy w moim domu dzień sprzątania a tak mi sie nie chce.... pomocyyyy :P
korcisz muszę rozejrzeć się za jakimś fajnym kolorem :P

no spodenki miazga, reszta to samo

u mnie w sobotę też dzień sprzątania, ale na razie leżę

aa osłabienie teraz od kilku dni czuję, wcześniej jakaś lekka krewka z nosa a wczoraj już farba :/

Crumble współczuję :/ i dobrze, że ich zjechałaś udusiłabym gnoi !!

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41

Edytowane przez ruskaa
Czas edycji: 2015-01-03 o 10:45
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:05   #1749
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cztery Pory Roku Pokaż wiadomość
Loluska super te ubranka, jeszcze za tą cene

U mnie dzisiaj też dzień sprzątania i prania. Strasznie mi się nie chce za to zabrać a już prawie 12... No nic dopijam kawe i zaczynam
no też jestem zadowolona mam nadzieję że jak przyjdą to zdania nie zmienie i teraz chyba będę większe rozmiary kupować, bo 56/62 chyba wystarczy

Jak sprzątanie idzie? U mnie powoliiii.....

dorka
kurcze, zdrowiej

ruśka
tak jak pisałam, dbaj o siebie mnie dziś gardło boli ale dobrze się czuję, na szczęście omdleń w ciąży nie miałam. A te bóle brzucha ci przeszły?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:09   #1750
irenka78
Rozeznanie

Witajcie

Emilia gratuluję córuni

Asiuk za wizytę

Też ostatnio oglądałam ubranka w pepco i zastanawiałam się nad jakością bo Gabi jak kupię to zazwyczaj po 2-3 praniach stają się strojami po domowymi

Dziewczyny jak macie jakieś fajne namiary na sprawdzone sklepy internetowe gdzie można kupić akcesoria dla nas i dzieci to może wklejajcie, ja jeszcze chwilę i zamierzam w końcu zrobić jakieś zakupy.

Pochwalcie się jakie wózki macie na oku, bo u mnie w tym temacie ciężko .
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:13   #1751
201606011622
Konto usunięte

hej Wam
co do szczepien, to ja raczej refundowane bedę brać dla dziecka
Crumble, masakra ja bym ich pozabijała.. kto to sprzatał?
co do ubranek z pepco, bardzo słabej jakosci są, mam tylko 2 pary body na szczęście, r. 56
Emilia gratuluję dziewczynki
Pierożkowa tez czytam tego bloga, na fb mam zalajkowanego.
a tego wspólnego to nie znam, zarzuć linka
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 11:22   #1752
Cztery Pory Roku
Raczkowanie

Cytat:
no też jestem zadowolona mam nadzieję że jak przyjdą to zdania nie zmienie i teraz chyba będę większe rozmiary kupować, bo 56/62 chyba wystarczy

Jeszcze nie zaczęłam bo stwierdzilam, że rozejrzę się za wózkiem... OMG musze chyba internety wyłączyć.

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziewczyny jak macie jakieś fajne namiary na sprawdzone sklepy internetowe gdzie można kupić akcesoria dla nas i dzieci to może wklejajcie, ja jeszcze chwilę i zamierzam w końcu zrobić jakieś zakupy.

Właśnie.. Macie już jakieś wózki na oku? my właśnie szukamy i już mam dość. Z każdym coś nie tak. Na razie jestem nastawiona na graco symbio 3w1 ale jak czytam o wadach to juz sama nie wiem.

Stary 2015-01-03, 11:28   #1753
201606011622
Konto usunięte

co do ubranek, 56 rozmiaru nie warto za duzo kupowac
za to 62 to mam maaasakrycznie duzo. i 68.
Stary 2015-01-03, 11:33   #1754
irenka78
Rozeznanie

Dziewczyny czy Wy tez już sie męczycie? Ja ostatnio czuję sie jak taki stary parowóz... wejde po schodach i mam deski, a co będzie za 2 m-ce??
bezinteresowną...
irenka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 11:34   #1755
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cześć
Leże sobie w łóżku, Tz na śpiocha położył mi rękę na brzuchu i młode go właśnie skopalo szkoda, że śpi i tego nie czuł
Noc miałam do bani, bo najpierw nie mogłam zasnąć, a potem jak się budziłam na siku to zasnąć nie mogłam. Czuje się przez to jak z krzyża zdjęta...

Asiuk mam nadzieje, że to crp nie oznacza u Ciebie nic poważnego swoją drogą crp to to samo co OB?

Loluska, piękne ciuszki!

Crumble gowniana sprawa.... Ciekawa jednak jestem czy Ci hydraulicy tak samo chętnie po sobie posprzatali jak uznali, że przez wasza dziurę będzie lepiej się przepchac?

Weron

Dorka dużo zdrówka
szyjka 6cm wow!

Irenka, mnie ruskaa jakiś czas temu nakręciła na Bebetto luca, i było jak z suknia ślubna... Spojrzałam i wiedziałam, że chce ten

Ruskaa a ty dalej myślisz o bebetto czy już znalazłaś coś innego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1420284931550.jpg (40,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1420284945776.jpg (18,9 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-01-03 o 11:36
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 11:59   #1756
201606011622
Konto usunięte

wgl chyba ruska pisała o farbowaniu. tez o tym mysle
Stary 2015-01-03, 11:59   #1757
jagodowa07
Zadomowienie

Ten bebetto też mi się bardzo podoba widziałam też ostatnio w smyku bebetto falvio, pewnie podobny, i fajną ma spacerówkę, ale to takie tylko szybkie spojrzenie, muszę poczytać co i jak. Myślę że wybór wózka to będzie niezła przeprawa, bo każdy ma jakieś dobre i złe opinię, pewnie decyzja będzie musiała być męska
Stary 2015-01-03, 12:01   #1758
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

dorka
kurcze, zdrowiej

ruśka
tak jak pisałam, dbaj o siebie mnie dziś gardło boli ale dobrze się czuję, na szczęście omdleń w ciąży nie miałam. A te bóle brzucha ci przeszły?
ja jeszcze sprzątać nie zaczęłam :P zebrać się nie mogę :/
Brzuch już nie boli i jak na razie załatwiam się nie często ale normalnie bez bóli
uu to nie dobrze jak gardło boli, może woda z solą i jazda ? od razu przejdzie

Cytat:
Witajcie

Emilia gratuluję córuni

Asiuk za wizytę

Też ostatnio oglądałam ubranka w pepco i zastanawiałam się nad jakością bo Gabi jak kupię to zazwyczaj po 2-3 praniach stają się strojami po domowymi

też przygarnę linki

co do wózka to mi się odmieniło z bebetto luca na camarelo carera (szary), oglądałam i jest genialny, duża gondola, dość wysoki (ze wzgl na męża patrzę) i ogólnie ma dobre opinie no i jeszcze bebetto holand

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-01-03, 12:09   #1759
agnes188
Zakorzenienie

Dorka jak dojdzie mi zamowienie to powiem czy warty uwagi sprzedawca i podesle linka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:09   #1760
ruskaa
Wtajemniczenie

ediiiit już trochę ogarnięta chata widzę, że dopiero teraz dodał się mój post, który napisałam z godzinę temu :/

a więc powoli powoli chata jakoś wygląda

Co do wagi ja jestem 2/3 kg na plusie zależy kiedy się zważę :P

Olaaa a Ty już farbowałaś ? Podoba mi się mega Twój kolor

Nadzieja ja to już sama nie wiem czego chcę :/ albo wezmę bebetto luca albo camarelo carera i już kurde nic nie szukam innego bo sfixuje

Wy też tak macie, że nie chce Wam się jeść za bardzo ? zauważyłam, że bardzo mało jem ( albo nie - TO NIE JA ZAUWAŻYŁAM, TO MĄŻ KUŹWA WYCZAIŁ I DRZE JAPĘ) :/ ale nie chce mi się jeść więcej, wystarcza mi tyle.

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-01-03, 12:11   #1761
agnes188
Zakorzenienie

A co do ciuszkw z pepco to zalezy jak sie trafi sa beznadziejne ale sa tez z twardego materialu

Stary 2015-01-03, 12:16   #1762
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy Wy tez już sie męczycie? Ja ostatnio czuję sie jak taki stary parowóz... wejde po schodach i mam deski, a co będzie za 2 m-ce??
Pierwszym objawem ciąży było masakryczne zmęczenie, a że byliśmy za granicą to uznaliśmy, że tamtejszy klimat mi nie służy Teraz to nawet w domu, u rodziców mam zadyszkę po 10 schodkach

Wy tu o sprzątaniu, a ja wywaliłam całą szafę i nie mam żakietu, ani sweterka do mojej kiecki Jutro mamy chrzciny Tż siostrzeńca i kupiłam sukienkę z happymum (pokazywałam ją wam), ale ma krótki rękaw i muszę coś długiego założyć, ale w nic się nie mieszczę z brzuchem albo wyglądam jak beczka Mam różowy żakiet, ma wiązanie z przodu zamiast guzików, ubrałam go, a Tż do mnie z tekstem: "wyglądasz jak jajko przepasane kokardką"

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:16   #1763
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
ediiiit już trochę ogarnięta chata widzę, że dopiero teraz dodał się mój post, który napisałam z godzinę temu :/

Co do wagi ja jestem 2/3 kg na plusie zależy kiedy się zważę :P

Olaaa a Ty już farbowałaś ? Podoba mi się mega Twój kolor

Nadzieja ja to już sama nie wiem czego chcę :/ albo wezmę bebetto luca albo camarelo carera i już kurde nic nie szukam innego bo sfixuje

Wy też tak macie, że nie chce Wam się jeść za bardzo ? zauważyłam, że bardzo mało jem ( albo nie - TO NIE JA ZAUWAŻYŁAM, TO MĄŻ KUŹWA WYCZAIŁ I DRZE JAPĘ) :/ ale nie chce mi się jeść więcej, wystarcza mi tyle.
wiesz co, nie farbowałam, w klubie wrzucę zdj jakie aktualne mam to weź zobacz.. takie ni braz ni rude.. nie podobają mi się myślę o mroźnym brązie
Stary 2015-01-03, 12:25   #1764
agnes188
Zakorzenienie

Ruska ja miesiac temu ponad przed szpitalem i po tak w okolicach 18 19 tyg w ogole nie moglam jesc za to teraz nadrabiam bym jadla i jadla a dziwilam sie wpisom jak ktos pisal ze w pozniejszym etapie ciazy sie tak je

Stary 2015-01-03, 12:33   #1765
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
wiesz co, nie farbowałam, w klubie wrzucę zdj jakie aktualne mam to weź zobacz.. takie ni braz ni rude.. nie podobają mi się myślę o mroźnym brązie
Ola wyglądasz zajee kolor super ale w ciemnych Cię też widzę

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-01-03, 12:41   #1766
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:

Co do wagi ja jestem 2/3 kg na plusie zależy kiedy się zważę

Olaaa a Ty już farbowałaś ? Podoba mi się mega Twój kolor rosi:

Ja ostatnio wykopałam na allegro sprzedawcę, który wysyła za granicę, bo tu u mnie koszt wózka to 600 euro i juz więcej nie szukam, bo wiem ze im więcej będę oglądać tym większe zamieszanie sobie zrobię w głowie

Co do jedzenia ja i tak więcej jem niż na początku, ale to i tak wciąż bez szału... Moj tz tez darł się na mnie na początku, a teraz już chyba mi odpuścił A w święta pchalam w siebie po sam kurek wiec pewnie waga tez mocno ruszyła

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-01-03 o 12:54
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:45   #1767
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Ola wyglądasz zajee kolor super ale w ciemnych Cię też widzę
no ja zwykle ciemniejsze nosiłam tak jak na tym zdjęciu co wczesniej wrzucałam w tej parce ze skórzanymi rękawami. do czegoś takiego dąże. no i tak myślę pofarbować i pójsc koncówki obciąć i grzywkę na bok zrobić bo teraz to juz mam prawie zlaną z włosami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-03, 12:48   #1768
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ale masz śliczny kolor włosów, aż nie mogę się napatrzeć Wgl piękna jesteś
Kiedyś myślałam i ja o malowaniu, ale na moich włosach jakoś sobie nie wyobrażam tego. Chyba z 10 farb bym musiała zużyć

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:48   #1769
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
o to super Ci się trafiło, też będę polować jak potwierdzi się laseczka
jak dojdą ciuszki to daj znać jakiej firmy te gatki, będę poszukiwać
Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
Ten bebetto też mi się bardzo podoba widziałam też ostatnio w smyku bebetto falvio, pewnie podobny, i fajną ma spacerówkę, ale to takie tylko szybkie spojrzenie, muszę poczytać co i jak. Myślę że wybór wózka to będzie niezła przeprawa, bo każdy ma jakieś dobre i złe opinię, pewnie decyzja będzie musiała być męska
Widziałam ostatnio Flavio, jest piękny Zwłaszcza granatowy na białym stelażu Jakby nie to, że wózek mam to brałabym, oj brała

Hej, ja dziś wyskoczyłam z mamą na zakupy, obkupiła mi syna w ciuszki córy nie chciała to nie wierzy czeka na potwierdzenie
A ja sobie kupiłam tunikę/sukienkę

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 12:52   #1770
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Ale masz śliczny kolor włosów, aż nie mogę się napatrzeć Wgl piękna jesteś
Kiedyś myślałam i ja o malowaniu, ale na moich włosach jakoś sobie nie wyobrażam tego. Chyba z 10 farb bym musiała zużyć
własnie mi sie nie podoba. bo na zdjęciu to ładnie wygląda, bo lampa błyskowa i wgl. a tak na żywo to własnie taki ciemny braz i wybija się taki jakby rudy feeee

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

tylko jeszcze się łamię, bo po pierwsze mam trochę koncówki zniszczone a po drugie trochę mi wypadają to po zafarbowaniu jeszcze bardziej będą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości