|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
łaaa A propos włosów, to moje przestały lecieć kilka miesięcy codziennego wcierania jantara albo provitu, żarcia żelaza i drożdży, nie wiem, które pomogło, a może wszystko naraz + mniej stresu.Ale przerzedziły się tak, że z 15cm do ciachnięcia a już sięgają najdłuższe 100cm, żal obcinać
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-03 o 09:43 |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
testowałam, ale już dawno
chuopu bardzo podeszło raciborskie zielone, a ja sie w roztoczańskim dymionym ostatnio rozsmakowałam... ![]() no i lublin to dublin, ale mają tylko w jednej knajpie w dodatku limitowane (chyba z 5 butelek zostało), niestety 18zł za jedno sobie liczą
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno mama już od dawna prasuje chuopu koszule jak wie, że jedzie się ze mną spotkać a siostry szwagier miał już od lutego urabiać ![]() dla mnie kebab to najgorsze jedzenie świata
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłej soboty całemu Baru
|
|
#877 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Proste, że jasne
Cytat:
![]() H. zatoki przeszły jak zaczął leczyć alergię, a całymi latami mówili mu, że tak już będzie Cytat:
Z okazji Nowego Roku życzę Baru cobyście nigdy nie stracili głosu. Jak wczoraj zaskrzypiałam rano to H. mnie bez gadania (w sumie choćbym chciała to by się nie dało) wpakował w samochód i zawiózł do lekarza zamiast do nowej pracy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytła mi się Spo. ![]() Remont nie remont - zwał jak zwał, trochę za dużo powiedziane. Chodzi o to, że mamy przedpokój prostokątny wąski, wejście z klatki jest na krótszym boku metr z hakiem no i zajmowało cały ten bok, drzwi za szerokie, niemiarowe etc. Chuop przesuwa drzwi i zwęża otwór na nie, będą węższe a my zyskamy użytkową przestrzeń, na komody, regały wieszaki etc etc, co tam chcemy. Do tej pory był to tylko korytarz z miejscem na 20 cm szafkę na buty, która nam jest w środku na wuj potrzebna, albowiem po przeróbce zwanej szumnie remontem buty wylądują na klatce w jakiejś zabudowanej szafie do sufitu. Ale to już plan dalszy Słowem zyskujemy przestrzeń użytkową. Taki cel. ![]() Remeont to będzie, kiedy wreszcie się zabierzemy za klatkę schodową - czytaj wymiana wszystkiego poza poręczą, ale to może nastąpić za lat kilka a może też nigdy nie nastąpić. Już się nie łudzę (łysienie)
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie nie działa
![]() Maja jak żresz drożdże? ![]() Tru a u Cię nie wieje? Rejcz pokażesz tapetę jak wybierzesz? ![]() Nas też czeka malowanie po wymianie drzwi...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skrzypisz, powiadasz? nie myślałaś o szybkim skręceniu kapeli black albo jakiś horror gotyk? ![]() ![]() piłąm przez 1,5 m-ca: 1/4 kostki zalewałam wrzątkiem i popijałam jak ostygło. Na porost, ale efekty marne: ledwie 2 cm w 7 tygodni, czyli nic nie przyspieszyło
|
|
|
|
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Spo - mogę dać znać jak wybiorę, ale jasny gładki krem to raczej będzie wyglądać jak jasny głaski krem, co tu oglądać? Ma być efekt jakby było malowane. No chyba że nei znajdę takiego czegoś i wezmę co inne. Ma być bez wzorku, jasno i tyle.
Spadam teraz na serio. |
|
|
|
#882 | |
|
|
Wiało rano, mocno, teraz trochę mniej, ale wciąż daje, a co?
Cytat:
![]() Teraz lepiej, mam taki głos, że ponoć chwilowo mi pasuje przeklinanie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
mi nieźle z rana uszy przewiało
![]() ale w norwegii mieli gorzej....
|
#884 | ||||
|
Panaroja
|
fisaż oszalał od tego wiatru
loguje albo nie i zmienia zdanie na każdej stronie oddzielnie , pw nie wysyła , na stronie 29 Baru nie cytuje , sprawność mu wywiało czy jak ![]() snad wichury ![]() Redzi mi nie cytło - nobaaaa , pewnie że też bym tak chciała ani Spoo - może nowy trynd w zachowaniu Cytat:
tylko spełniający wyśrubowane kryteria 2.masz rację , aczkolwiek u mnie nawet przy mrozie słońca nie było . Cytat:
raz lepiej raz gorzej , jak gorąco u sucho i upały z reguły jest lepiej , w jesienne wilgocie jest gorzej , ale stale coś leci mniej albo więcej 2. Cytat:
2.nigdy nie jadłam kebaba , sama nazwa mnie odstręcza Cytat:
2.o bidaku , znam tę radość bezgłosu Ciekawe czy fisaż mi posta wyśle , czy znowu mnie wywali ![]() nota bene mail też mnie dziś co minutę czy nawet częściej wywalał , musiałam się ciągle na nowo logować bana na pocztę dostałam czy jak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#885 |
|
Panaroja
|
dubel
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-01-03 o 14:37 |
|
|
|
#886 |
|
Panaroja
|
trubel
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Fisaż oszalał
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#887 | |||||||
|
BAN stały
|
![]() Przez chwilę pomyślałem, że mnie jakieś referendum ominęło Aż tak? Powiem Ci, że kebab kebabowi nie równy (odkrycie, wiem U mnie jest obrzydliwie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I pewnie w wieku 18- ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edit: trubel |
|||||||
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam kilka podejść (chyba 5), ponoć w najlepszych miejscach, lokalnie, w wawie i londynie. żaden nie podszedł i więcej próbować nie planuję
poza tym chuop pracował dla greka, który oprócz fish&chipsa miał kebab. nawet to mnie nie przekonało, pomimo że cały proces produkcji mieli uczciwy ![]() baraninę u gruzinów wolę ![]() jak widzę kebab, to mam wrażenie, że ta potrawa polega na tym, że sosy i przyprawy mają ukryć nieświeże mięso wątpliwej jakości i nadgniłe surówki ![]() Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-03 o 15:01 |
|
|
|
|
#889 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to moje dziecko poszło niedawno z koleżankami na kebab, bez pytania i było świadkiem pewnej nieczystości pana przygotowującego... współczuję jej traumy... też nie zostanie fanką tej potrawy ![]() no ale nie zamierzam nikogo zniechęcać, to tylko moje doświadczenia i skojarzenia ![]() po prostu zadziwia mnie popularność tego jedzenia
|
|
#891 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chcialam z didu na spacer isc bo pacze ze ikna ogoda ale mi przezlo kjak wyszłoam na balkon-wieje tak ze by mnie zdmuchło
![]() pytania mam do parab- czy z małym didem mozna sie kąpac w termach? np w takiej bałce tatrzanskiej?
|
|
#892 | |
|
|
Cytat:
A o co chodzi siostrom Twojego TŻta? I to jakie. Zemsta organizmu za ignorowanie wcześniejszych i funkcjonowanie jakby nic mi nie było. No to tym razem się już nie dało
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-01-03 o 15:38 |
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() długa historia i raczej pod piwo niż forum publiczne siostry mają problem z akceptacją pewnego stanu i mieszają ![]() kolejny strudel
|
|
#894 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Betty, będziesz na serach?? Musiałam sobie kupić dzisiaj eleganckie ciuchy na imprezę firmową ogólnopolską i boli mnie to strasznie, bo znów jestem u maksymalnej wagi, a od jutra zaczynam dietę, więc już nigdy potem tych ciuchów nie założę... Wieje, a mnie nie boli głowa -przypadek??
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile nie wyemigruję w tym czasie, to fogle, to skoczyłabym do wawy, osobiście odebrać nagrodę, ale coś się nie zanosi, że się uda
|
|
#896 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się bałam, że w sylwestra będę wyglądać tak , bo sukienkę ponad miesiąc wcześniej upolowałam... ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- po 7 to już raczej nie będzie możliwe ![]() a kiedy ten wielki zlot?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#898 | |||||
|
BAN stały
|
Znad ślunskich kluchuf
Cytat:
![]() Ja tak piszę o tych kebabach, jakbym nie wiem jak wielkim smakoszem był, a tymczasem jem je nie częściej, niż parę razy do roku (musi mnie tzw. chęć najść) ![]() Cytat:
Odkąd skończyłem 10 lat, nie "wyleżałem" jeszcze żadnej choroby ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad wichury ...
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
2 Teraz laryngolodzy ,Ci na czasie ,dążą do udrożnienia tych skomplikowanych kanałów ,żeby ten nos jak najbardziej fizjologicznie działał , a za moich czasów dążyli do wykonywania punkcji... Pewnie też przez to, że nie robili zabiegów laparoskopowo... 3 Jak to nie jest wskazane A chociaż by po to żeby wcelować z antybiotykiem a nie tak jak u mnie posiew po 2 seriach antybiotyków i zdziwka że nie trafił ... Myślałam że padnę w tym gabinecie...Zresztą posiew trza umieć zrobić a dodatkowo zrobić bardzo dokładny wywiad ,bo pomimo dodatniego posiewu wcale nie trzeba antybiotyków władować. Niestety o tym przekonałam się nie u laryngologa lecz u alergologa, który w końcu doprowadził mnie do stanu używalności...---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- To daj i męskiego
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie kiedyś podczas zwiedzania napadło, żeby zjeść skrzydło smoka, udziec jednorożca albo coś na tą modłę ![]() weszliśmy do jakiegoś chintkiego bistro typu 'jesz ile chcesz', ludzi pełno, jak się zwolniło miejsce, to dosadzili nas do rosjan, rzuciliśmy się na te wszystkie potrawy unurzane w tym chintkim kisielu. zaczynamy jeść, a na sali poza obsługą ani jednego chińczyka, wniosek - jedzenie ohydne ![]() skoro się bronisz przed facebookiem to nie jedno ![]() wygrałam pocztówki z obrazami Ju w konkursie na fb
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

jak ostry stan zapalny to antybiotyk , jak przewlekły to drenaże nawilżania oczyszczania i tak dalej bez oczekiwania że się poprawi
Jakiś czas temu odkryłam
kilka miesięcy codziennego wcierania jantara albo provitu, żarcia żelaza i drożdży, nie wiem, które pomogło, a może wszystko naraz + mniej stresu.
a już sięgają najdłuższe 100cm, żal obcinać 

Się nie wypowiem, co o teraźniejszej pogodzie sądzę