Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-03, 16:01   #3751
Misiata
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
OjustynaNo z glowy, to fakt, choc od dawna juz wiem, ze bedzie CC, wiec jeszcze dlugo nie bedzie mi dane poznac co to porod SN, o ile w ogole
Hej. Witam podwójną ciążówkę. u nas też będzie parka jak samopoczucie? jestem bardzo Ciekawa jak zareagowałaś na wiadomość że to podwójne dzieciaczki. radość czy większe obawy?
Misiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:05   #3752
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Mamusie, a czy was malenstwa kopia bardzo teraz Bo moje od sylwestra jakos sie zmienilo.... i czesciej czuje takie rozpychanie sie czy wypychanie, niz kopniecia w ciagu dnia.
U mnie tak samo. Mniej typowych kopniaków, a raczej takie kręcenie się , rozpychanie i to co mnie trochę wkurza czyli wyciąganie nóg aż pod żebra.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:13   #3753
ewka5891
Zakorzenienie

Crystal nie przejmuj sie rozstepami, one zblakną i szybko o nich zapomnisz
Wydaje mi sie, że teraz najwiecej bedą sie pojawiać, bo brzuch szybko rośnie. Ja mam z poprzedniej ciazy pare wokół pępka ale one bez brzucha ciazowego są mało widoczne.

Lesyeux współczuje złego samopoczucia, wydaje mi sie, że lżejsza dieta pomoże i wszystko wróci do normy
Co tym razem Tz narozrabial?

Ja juz z moim tztem za duzo przebywam, bo dwa tygodnie bez przerwy dzien w dzien na szczescie obyło sie bez większych spięć

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:15   #3754
87marta78
Zadomowienie

Swietny poczatek roku... baba wycofujacac z parkingu uderzyla mi w przod auta,a co najlepsze zwyzywala mnie ze swoim mezem,nawet nie wysiadla z auta,ominela mnie i odjechala.nawet nie spojrzeli czy wszystko ok,a to jej wina byla.nawet nie mialam po co dzwonic na policje bo z tych nerwow nie zapamietalam nr rejestracyjnego ani marki. Tak mnie stres dopadl ze sie poplakalam i nie moglam w domu uspokoic.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:17   #3755
żona_marcina
Rozeznanie

Witajcie kochane,
zupełnie nie miałam czasu pisać w święta. Na szczęcie już po świętach.
Nadrobiłam wszystkie wpisy i już jestem na bieżąco.

Po pierwsze wreszcie zdecydowałam się na wzór rożka i pościeli na rozmiar 80x80 cm. Zamówiłam takie materiały i jak przyjdą zaprzęgam mamę do pracy -
http://sweetcraft.pl/sklep/in-the-forest-004/
http://sweetcraft.pl/sklep/in-the-forest-005/
Potem kupię młodemu coś biało - czarnego (romby, kropki, chmurki). Pokój młodego jest biało - czarny a kolory zrobią zabawki.

Co do pakowania - spakowałam torbę do szpitala dla siebie. Pomogła mi w tym teściowa, która nie widziała niczego złego w podaniu mi tygodniowej sałatki jarzynowej. Myślałam, że skończę w szpitalu tak się źle czułam, brzuch mnie strasznie bolał i miałam okropne wzdęcia i gazy przez całą noc. Mam nadzieję, że małemu nic się nie stało przez zepsute jedzenie, bo niestety nie wymiotowałam....

Michru - trzymam za was kciuki

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że moja to ciągle brekdance na głowie odstwia, tak się kręci i pięty mi wciska to w żebra to w żołądek a głowę wwierca w pipkę, aż wszystko boli.

Nie załamujcie się rozstępami! Próbujcie się akceptować, taka nasza dola skoro pragnęłyśmy maleństwa to gdzieś musi ono urosnąć. A żeby się zmieściło to musi rozciągnąć skórę. One i tak później zbledną. Nie martwcie się, bo na prawdę nie ma o co. Będziecie pięknymi mamuśkami.

A u mnie z tymi nogami to nhe puchnięcie, tylko dopadło mnie zespół niespokojnych nóg i przez to spać nie mogę. Mówię wam to jest coś okropnego! Niestety na to pomagają tylko leki, których nie można w ciąży brać. 8-go mam wizytę, to zobaczymy co mi doradzi.
Mój mały lata mi po brzuchu cały czas, czasami aż mnie boli. Ze dwa dni był spokój, bo chyba się odwrócił do wewnątrz brzucha ale wtedy znowu latałam ciągle do kibelka tak im siadł na pęcherz.

Rozstępów nadal brak

Nogi mi nie puchną, ale w nocy też miałam problem z niespokojnymi nogami. Pomogły mi ćwiczenia na bolące nogi - dostałam na SR płytkę od Alantanu, pomagają. Jakby co mam jeszcze 2 płyty i chętnie się podzielę.

Problemem jest to, że nie mogę spać. Nic mi nie pomaga - ani spacery, ani ćwiczenia, ani ciepłe mleko, ani melisa. Nic a nic

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:22   #3756
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
u wypalać kto jakie ma ;D
Ja mam chyba to http://www.gluck.pl/meble/lozeczka_i...naturalny.html Pisze chyba, bo go nie wybierałam tylko jest po siostrzeńcu i jeszcze leży złożone.

Mama d ja podkłady, majty, wkładki laktacyjne itp. kupowałam tu http://www.nashka.pl/artykuly-higieniczne-cat-65.html wtedy był też dzień darmowej dostawy, więc się opłacało.

A tak w ogóle to wylicytowałam dzisiaj laktator Medela Mini Electric za 56 zł
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:22   #3757
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Swietny poczatek roku... baba wycofujacac z parkingu uderzyla mi w przod auta,a co najlepsze zwyzywala mnie ze swoim mezem,nawet nie wysiadla z auta,ominela mnie i odjechala.nawet nie spojrzeli czy wszystko ok,a to jej wina byla.nawet nie mialam po co dzwonic na policje bo z tych nerwow nie zapamietalam nr rejestracyjnego ani marki. Tak mnie stres dopadl ze sie poplakalam i nie moglam w domu uspokoic.
Sama bym się też wnerwiła. Sprawdź, czy w okolicy nie było monitoringu. Kiedyś jakiś facet uderzył mi w bok auta i uciekł. Myślałam, że padnę trupem jak zobaczyłam samochód. Facet miał jednak pecha, bo wezwałam policję i jak się okazało niedaleko w sklepie mieli monitoring.
Kup sobie kamerkę rejestrującą do samochodu. Kosztuje kilkadziesiąt złotych a będziesz miała na przyszłość dowód. I mnie i mężowi taka kamerka już kilka razy się przydała.

Stary 2015-01-03, 16:25   #3758
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
co za babsztyl... nie płakuniaj -duże straty w aucie?
Stary 2015-01-03, 16:31   #3759
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
nie będzie tak źle Kochana, ja mam już kilkanaście na pupie po okresie dojrzewania i kiedyś wstydziłam się wychodzić w stroju kąpielowym, ale po kilku latach stwierdziłam, że zawsze mogłoby być gorzej i jakoś zaczęłam uczyć się akceptować ten stan rzeczy

Zobaczysz, że rozstępy będą blaknąć i się zmniejszać z czasem, a w ogóle nie raz jak widziałam dookoła na plaży z jakimi mankamentami figury lub ciała biegają wokół mnie pewne siebie kobiety, to sobie myślałam, że właśnie takie powinnyśmy być wszystkie, zadowolone z siebie i już!
Ja się wyleczyłam z kompleksów, gdy pierwszy raz pojechałam na wakacje za granicę. I Niemki i Angielki nic sobie nie robiły ani z ogromnej tuszy, ani z rozstępów i dumnie nosiły skąpe bikini.
Zwisające piersi też nie były dla nich przeszkodą do chodzenia toples.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

ale ja mam sklerozę - czy któraś już zamawiała koszulkę nocną polecaną kilka stron wcześniej http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited

Stary 2015-01-03, 16:45   #3760
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Ja się wyleczyłam z kompleksów, gdy pierwszy raz pojechałam na wakacje za granicę. I Niemki i Angielki nic sobie nie robiły ani z ogromnej tuszy, ani z rozstępów i dumnie nosiły skąpe bikini.
Zwisające piersi też nie były dla nich przeszkodą do chodzenia toples]
Dokładnie
Ja takie widoki mam czesto, bo szkotki (najczęściej młode i otyłe) nie potrafią lub nie chcą nosić rzeczy odpowiednich do figury

Marta współczuje sytuacji z autem, szkoda ze pozwoliłaś im odjechac, bezczelni kamera w aucie to chyba dobry pomysł.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:46   #3761
mama d
Raczkowanie

emily Dzięki

A jakie materace kupujecie?
Słyszałam, że w łuskach gryczanych lubią lęc się robaki
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 16:47   #3762
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
co za babsztyl... nie płakuniaj -duże straty w aucie?
Zderzak do malowania :/ a to wiadomo 300zl :/ dobrze ze nic nie peklo ani nie zostalo wgniecione. Ale co nerwow sie nabawilam to moje,do tej pory brzuch mnie boli
Stary 2015-01-03, 16:52   #3763
ojustyna
Zadomowienie

jak by mi jakaś pindzia autko rozwaliła i próbowała odjechać, to bym goniła i pewnie w dupe wtedy jeszcze jej wjechała taki ze mnie nerwusek porywczy w tej ciąży że jak ktoś zdenerwuje to bez kija nie podchodź
Stary 2015-01-03, 16:52   #3764
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Zderzak do malowania :/ a to wiadomo 300zl :/ dobrze ze nic nie peklo ani nie zostalo wgniecione. Ale co nerwow sie nabawilam to moje,do tej pory brzuch mnie boli
kochana nie denerwuj sie tylko-dobrze że wam sie nic nie stało! Auto sie naprawi -to tylko samochód. Ja to jestem ostatnio uczulona na jazde kobiet w autach-niektóre jeżdżą jak mimozy-nie wiem kto im prawo jazdy dał !Poracha totalna!

Ja dziś bedąc w tesco udałam się z koleżanką do kasy uprzywilejowanej -napis jak byk" kobiety w ciąży obsługiwane są poza kolejnością" babsztyl za którym stanełam jak tylko zobaczyła mój brzuch szybko zaczęła wyciągać swoje rzeczy na lade i przesunęła swój koszyk tak by pzrejścia nie było. Potraktowałam to jako jej niepełnosprawność bo ręce mi opadły -babka koło 60tki.
Stary 2015-01-03, 16:57   #3765
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
jak by mi jakaś pindzia autko rozwaliła i próbowała odjechać, to bym goniła i pewnie w dupe wtedy jeszcze jej wjechała taki ze mnie nerwusek porywczy w tej ciąży że jak ktoś zdenerwuje to bez kija nie podchodź
nie zdazylam nic zrobic,musialam sie przesunac bo za mna stal juz jakus koles i chcial przejechac,nie zdazylam kawalek przejechac a tamta z piskiem odjechala.nie wjechala bym w nia bo mojego auta szkoda a ona jechala jakims starym truchlem
Stary 2015-01-03, 16:57   #3766
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
emily Dzięki

A jakie materace kupujecie?
Słyszałam, że w łuskach gryczanych lubią lęc się robaki
też tak słyszałam musze troche poczytać o tych materacach bo nie wiem też na co sie zdecydować
Stary 2015-01-03, 17:00   #3767
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
nie zdazylam nic zrobic,musialam sie przesunac bo za mna stal juz jakus koles i chcial przejechac,nie zdazylam kawalek przejechac a tamta z piskiem odjechala.nie wjechala bym w nia bo mojego auta szkoda a ona jechala jakims starym truchlem
nie dawaj za wygraną, wyślij TŻa na policje nic zgłosi, a co, kamery jakieś na parking może sięgały, a nóż widelec, a pindzie żeby się nie upiekło wrr jakie to durne ludziska
ale najważniejsze że to nic poważnego i tobie nic się nie stało, auto rzecz nabyta

a za mną tak ogórkowa chodziła, zjadłam i stwierdziłam że to nie to jaka ja niezdecydowana wrr

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-01-03 o 17:07
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:23   #3768
aneta_s13
Rozeznanie

Ostatnie łupy wyprzedażowe dla Tymka

Dziś tak mnie skurcze męczą że jedynie w wannie daję radę idę czytać co u Was
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1958223_993068687373560_2072928515028954149_n.jpg (85,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10537127_992985817381847_6187135994382411738_n.jpg (79,5 KB, 12 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:24   #3769
nouvelle2
Zakorzenienie

rona ale świetnie wyglądają dwa łóżeczka podwójna radość

Cytat:
co za ludzie tak jak wcześniej dziewczyny pisały, sprawdź czy gdzieś w pobliżu jest monitoring

Cytat:
Witajcie kochane,
zupełnie nie miałam czasu pisać w święta. Na szczęcie już po świętach.
Nadrobiłam wszystkie wpisy i już jestem na bieżąco.

Po pierwsze wreszcie zdecydowałam się na wzór rożka i pościeli na rozmiar 80x80 cm. Zamówiłam takie materiały i jak przyjdą zaprzęgam mamę do pracy -
http://sweetcraft.pl/sklep/in-the-forest-004/
http://sweetcraft.pl/sklep/in-the-forest-005/
Potem kupię młodemu coś biało - czarnego (romby, kropki, chmurki). Pokój młodego jest biało - czarny a kolory zrobią zabawki.

Co do pakowania - spakowałam torbę do szpitala dla siebie. Pomogła mi w tym teściowa, która nie widziała niczego złego w podaniu mi tygodniowej sałatki jarzynowej. Myślałam, że skończę w szpitalu tak się źle czułam, brzuch mnie strasznie bolał i miałam okropne wzdęcia i gazy przez całą noc. Mam nadzieję, że małemu nic się nie stało przez zepsute jedzenie, bo niestety nie wymiotowałam....

Michru - trzymam za was kciuki

Mój mały lata mi po brzuchu cały czas, czasami aż mnie boli. Ze dwa dni był spokój, bo chyba się odwrócił do wewnątrz brzucha ale wtedy znowu latałam ciągle do kibelka tak im siadł na pęcherz.

Rozstępów nadal brak

Nogi mi nie puchną, ale w nocy też miałam problem z niespokojnymi nogami. Pomogły mi ćwiczenia na bolące nogi - dostałam na SR płytkę od Alantanu, pomagają. Jakby co mam jeszcze 2 płyty i chętnie się podzielę.

Problemem jest to, że nie mogę spać. Nic mi nie pomaga - ani spacery, ani ćwiczenia, ani ciepłe mleko, ani melisa. Nic a nic
to teściowa ładnie poszalała, że też niektórzy nie mają wyobraźni

ja będę miała takie łóżeczko: http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-ta...ek-140-70-ID98 + materac gryka/kokos

u mnie dzisiaj męczący dzień.
na szczęście z tż już wszystko ok. Wkurzył mnie jego brak zaangażowania w sprawy okołoślubne i okołoporodowe Ale już doszliśmy do porozumienia

Rano byliśmy na SR, gdzie puszczali film z porodami Gdybym wcześniej wiedziała, że tam będzie AŻ tak wszystko pokazane, to bym chyba tego oszczędziła tżtowi Generalnie film był z lat 80-90, więc owłosienie full wypas A do tego naprawdę pokazane wszystko od a do z Zapewniłam tżta, że przy naszym porodzie może stać przy głowie i oszczędzić sobie takich drastycznych widoków

Później była wizyta. Maleńka nasza waży już 1377 gram Wszystko jest w porządku, Zosia dobrze się rozwija i jest w położeniu główkowym.
Ja ważę 61.3, przez miesiąc przytyłam tylko kilogram Ale czuję się jakbym co najmniej 5 kilo przypakowała
Także od pierwszej wizyty przytyłam 6 kilogramów- jest nieźle

A potem wzięliśmy się za remont- przenoszenie gratów. Ja sobie leżę i odpoczywam, a mój tż z ojcem siostrzeńca biegają z meblami po piętrach

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:25   #3770
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
kochana wal do monitoringu sklepu, może coś się nagrało, ew.może jacyś świadkowie byli? babe to bym utukła, jak można wjechac komuś w zderzak i jeszcze nakrzyczeć, co za chamstwo, ja bym nie odpuściła i poszukała dziadów
Stary 2015-01-03, 17:31   #3771
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
hmm.. nie wiem, czy gadżet, mi się chyba bardziej podoba niż typowe leżaczki

Tepsa, ja się nawet nie martwię tym, że tego i tego nie mamy, bo jestem dzieckiem internetu - czego nie mam to zaraz zamówię. ale czeka nas jednorazowy wydatek na pieluszki i wkłady do nich a to wyjdzie ponad 400zł a gdzie reszta nie wiem, jak tak planowaliśmy to wydawało mi się, że łatwiej to będzie rozbić w czasie, ale życie wszystko weryfikuje.

crystal, będzie dobrze z tymi rozstępami. wychodzą to wychodzą, niestety jedna z rzeczy na jakie nie ma się większego wpływu. smaruj się dalej, wydaje mi się, że mimo wszystko dzięki temu wyjdzie ich mniej niż bez tego i mniejsze z ciuchami to ja też nie wszystkich się pozbywam, w których nie chodzę, ale większość. to po prostu te, których nie miałam na sobie więcej niż 2x albo w które się dosłownie wciskałam, bo np.do jednej z bluzeczek mam za duży biust. ale i tak tego mam za dużo, jeszcze trochę i nie wiem gdzie będę się mieścić.

marta24171, powodzenia na wizycie koniecznie potem napisz.

Jakie pieluszki planujesz kupic ja mam ze straszaka kilka beybeetai sporo chinek zamowionych na ebayu i jestem zadowolona najbardziej z chinek jakos tak nam podpasowaly

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
My dzis zlozylismy lozeczka... zajmuja prawie cala sciane w naszej sypialni jeszcze troche i moje skarby beda tam spaly

Super

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
Nasza malutka też non stop fika ale tak, że czasem aż mnie w nocy obudzi Też się zastanawiam kiedy ona śpi

TEPSA co do rozstępów ... Wiem jak bolą pierwsze 'straty' ale nie mamy na to wpływu
Ja jestem pogodzona ze swoimi śladami, które pieszczotliwie nazywam souvenirami

Kochane powiedzcie gdzie Wy robiłyście skupy takie jak wkładki laktacyjne, podkłady porodowe, olbrzymie podpaski, majtki porodowe itp.
Zrobiłam rozeznanie i rozpiętości cenowe są ogromne: na samych wkładkach laktacyjnych i podkładach (każde po jednej sztuce) zaoszczędzę 35 zł wybierając najtańszy sklep. Może Wy znacie coś jeszcze tańszego ??
Na allegro uzytkownik rodzyneczki
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:48   #3772
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ja mam sklerozę - czy któraś już zamawiała koszulkę nocną polecaną kilka stron wcześniej http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
Ja zamawiałam, ale jeszcze nie przyszła. Pewnie będzie po 6 stycznia.

Ja kiedyś wjechałam facetowi w zderzak, zatrzymał się jak już się włączył do ruchu i wjechałam w niego bo się za nim włączałam. Byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co robić. Dobrze, że był TŻ. Spisaliśmy oświadczenie i pojechał dalej, ale taki jakiś był podejrzany bo wszystko szybko, szybko. Wróciliśmy na spokojnie do domu i TŻ mówi, że w sumie to można było wezwać policję bo było czuć od niego porządnie wódkę...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:57   #3773
smv
Zakorzenienie

Umieram dosłownie. Bolą mnie tak plecy ze mam ochotę wyć z bólu jeszcze mnie TŻ tak wnerwia ze zaraz nie wytrzymam! Ja pierd.... Wrrrrr
Stary 2015-01-03, 18:09   #3774
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Ostatnie łupy wyprzedażowe dla Tymka

Dziś tak mnie skurcze męczą że jedynie w wannie daję radę idę czytać co u Was
piękne łupy
dopisać Ci imię synka na pierwszej stronie?

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 18:11   #3775
smv
Zakorzenienie

Mi dopisz mi!
Stary 2015-01-03, 18:17   #3776
nusiekowa
Wtajemniczenie

Mi też ,mi też !
Stary 2015-01-03, 18:35   #3777
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misiata Pokaż wiadomość
Hej. Witam podwójną ciążówkę. u nas też będzie parka jak samopoczucie? jestem bardzo Ciekawa jak zareagowałaś na wiadomość że to podwójne dzieciaczki. radość czy większe obawy?
Witaj gratulacje ! Samopoczucie dobre, gorzej z kondycją fizyczną Za nami już prawie pełne 31 tygodni, a Ty na jakim etapie jesteś?
Na początku duże obawy, z racji na mój stosunkowo młody wiek, pierwszą ciążę oraz problemy z pracodawcą, ale teraz już powoli, powoli wychodzimy z mężem na prostą + rodzina dużo pomogła, więc teraz zostało już tylko wyczekiwanie na narodziny naszych pociech
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 18:41   #3778
crystal25
Zakorzenienie

Dziekuje mamusie za odpowiedzi co do ruchow waszych malenstw, widze ze nie jestem sama, moze faktycznie ma mniej miejsca i stad to wypinanie sie najwazniejsze ze go czuje co jakas chwile, bo chyba wpadlabym w panike

Co do rozstepow, pogadalam sobie wlasnie dwie godzinki z mama na skypie, i tak mi nagadala, ze chyba tymczasowo przestaje sie tym przejmowac ale tak to boli.... Bedzie trzeba sie do nich przyzwyczaic niestety....

rona1906 Pieknie to wyglada, dwa male skarby w pokoju
87marta78 ojej, ja to chyba bym jej w ten samochod z nerwow przywalila Moze uda ci sie znalesc nagranie z monitoringu jak mamusie wizazowe pisza 3mam kciuki.
aneta_s13 piekne rzeczy a te skurcze bardzo cie bola?
bralas tabletke?
żona_marcina zgadzam sie, z ich wygladem i nie przejmowaniem sie tego ile waza, itd. ale ja nie moge sie nie przejmowac.... My Polki najseksowniejsze piekne kobiety przeciez
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 18:44   #3779
crystal25
Zakorzenienie

A ja sie musze pochwalic, ze moja mama dzis znalazla w uzywanych kilka pieknych skarbow, ale ktory mnie najbardziej cieszy to ten za jedyne 5 euro a nowy to z dziesiec razy tyle a i tak nie mialam w planie zakupu, bo raz ze cena nie mala, a dwa mieszkanie mam jednopoziomowe, ale jak juz sie znalazlo to ja chetnie wykorzystam ta nianie elektroniczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10886558_747177142033386_2079168202_o.jpg (101,2 KB, 15 załadowań)
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 18:45   #3780
rona1906
Raczkowanie

crystal ja też mam teraz w głównej mierze takie "wypinanie"... takie kulki twarde mi się robią na brzuchu. Chłopczyk ostatnio uwielbia siedzieć sobie na przeponie i w okolicach żeber

Nie przejmuj się rozstępami, mi 2 tygodnie temu zaczęły wychodzić i to właśnie na brzuchu... jest już ich sporo. Trochę się przejmowałam, ale chyba czas się do nich przyzwyczaić
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości