|
|
#901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
#903 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
ciekawe kiedy zniknie Joł Baru znad małżowego wina i wybieganego kuraka
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-01-03 o 17:17 |
|
|
|
|
#904 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No ale czeba, będę oszukiwać ![]() Za tydzień zlot ów... W ogóle już mi się dziki pęd zaczął znowu, kumpela ostatnio mail mi przysłała z pytaniem, na kiedy możemy się omówić i musiałam jej odpisać, że jakoś na początku marca
|
|
#905 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jo ł baru!
na nowy rok polly ogłasza kolejny kastink na przedmiot ktoremu dane bedzie zamieszkac w pollychatce ,\licze na owocną pomoc jak zawsze, zwłaszcza gryxa .temat pierwszego kastnku w 2015 r brzmi: biurowe krzesło obrotowe w cenie do 400 zł ![]() a wiec zaczynamy! czekam na szalone propozycje
|
|
#906 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#907 |
|
|
Musi między Polly a nim zaiskrzyć
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może coś w kierunku stomatologicznych ![]() http://webdeal.biz/wp-content/upload...mputeraqj1.jpg łoooo ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-03 o 18:57 |
||
|
|
|
#909 | |||||||
|
Panaroja
|
1.
![]() 2.chmury ![]() 3.powaga Cytat:
i nie ma siły która by mnie zmusiła do jedzenia czegoś takiego ![]() 2.baraniny nie lubieu , mam traume z dzieciństwa ![]() 3. ![]() 4. na razie udało mi się zalogować , przypadek ![]() Cytat:
Cytat:
jak mam nastolatki z tzw nieżytem żołądkowym jedno z pierwszych pytań "czy nie jadłeś kebaba" i niestety odpowiedź często twierdząca ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2.pewnie tak , ale jak się zabagni to nadal tylko punkcja i płukanie pomaga ![]() 3.tak to - miarodajny byłby tylko posiew wydzieliny pobranej w zatoce , bo w nosie fizjologicznie siedzi tysiąc chorobotwórczych bakcyli , np.siejący postrach i zgrozę gronkowiec złocisty , który jest florą fizjologiczną nosogardła u 30% populacji . Albo dwoinka zapalenia płuc , albo haemofilus czy inna moraxella . I wyhodowanie ich z posiewu z nosa jest jedynie dowodem na to , że one tam są , nie dowodem tego , że akurat któreś z nich jest powodem historii z zatokami . Tak samo nie robi się już w ogóle wymazów z gardła z wyjątkiem wyjątków typu potwierdzenie mikrobiologiczne paciorkowcowej etiologii anginy ropnej - co i tak jest wykonalne tylko w warunkach szpitalnych . Wartość diagnostyczna posiewów z gardła i z nosa a zwłaszcza z nosa jest równa zero Natomiast robienie posiewów nadal bywa popularne , diabli wiedzą po co , bo posiew nic nie wnosi . Np dostajesz posiew że masz moraxellę , pneumokoka i gronkowca , każde wrażliwe na co innego , przy czym gronkowiec tylko na antybiotyki linkozamidowe ,stosowane wyłącznie w sepsach itp po czym dajmy na to że dostajesz dwa antybiotyki na które są rzekomo wrażliwe bakcyle , zjadasz je , dostajesz grzybicy , sraczki i nadal masz ropny katar po czym robisz posiew i w posiewie masz już cztery nowe chorobotwórcze bakterie , bo antybiotyki nie wybiły tych które siedziały , za to wybiły niechorobotwórcze bakterie fizjologiczne , które uniemożliwiały zagnieżdżenie się innych chorobotwórczych Posiew jest tylko stwierdzeniem obecności bakterii w nosie , natomiast nie ma nic wspólnego z potwierdzeniem jej odpowiedzialności za aktualną dolegliwość , zwłaszcza jeżeli nie jest posiewem wydzieliny pobranej bezpośrednio z zatok , a z przedsionka nosa .Natomiast dobrze jest zrobić testy w kier. alergii najpierw i wtedy sprawa się wyjaśnia - jeżeli ktoś ma zatoki na tle alergicznym , co wcale nie jest aż takie częste . Cytat:
![]() 2. ![]() u mnie wieje jeszcze gorzej niż wiało
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#911 |
|
Piers do przodu
|
Nie czuję się usatysfakcjonowana
|
#912 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
żeby się uspokoiły. No i za to piwo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jak tak obserwuję przeboje H. z fotelami to w tej cenie raczej takiego, żeby był wygodny i trochę posłużył nie znajdziesz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#913 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Póki co dostał od rodzicielki jakieś, koth jest zachwycony, H. musi ładnie poprosić, żeby móc na nim posiedzieć A koth pachnie skajem
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#915 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jakie zabiegi?chodzi mi o cieple baseny po prostu. czy z tego co piszesz wynika ze nie powinno sie wyjezdzac z niemoeleciem do innego klimatu? nad bałtyk czy np do grecji? ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- musi byc nie zaduzy bo ibfity kloc mi sie nie zmiesci, kolory -pozadane szaroci,czarny,białe ale generalnie jestem otwarta musi przyzwoicie wygladac od tyłu ![]() wskazane miekkie siedzisko i oparcie,bo to do długiego siedzenia bedzie
|
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jessssusssss jak ja Wam tych serów zazdroszczę, znów mam nawrót serowy. Ostatnio mnie nie ruszało bo nie jadłam serów pół roku, jakoś organizm miał przesyt. Jutro robię brokuły zapiekane w camembercie Spo -- więc tak, ja tapety nie kupiłam, bo ta co spełnia moje wymagania struktury, jakości i faktury - jest tylko w brązie/ ciemnym beżu. Obejrzałam wszystkie katalogi, w kremie nie figuruje. Ta co dałaby radę i obleci jest po 101 zł za rolkę więc poszła się jechać na dzień dobry Chyba jednak pomalujemy Bo ścierwa nie kupię.Aaaaaaaaaaaale jak kto szuka wzorów to jest zatrzęsienie nowoczesnych, etnicznych, retro wzorów. Czad, takich wzorów 3 lata temu nie dawali, tylko jakieś maziaje kwiaty i inne badziewia.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-03 o 21:59 |
||
|
|
|
#917 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
dokładnie!
lub w wersji dla purystów jezykowych: właśnie tak! ![]() Cytat:
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#919 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
joł w nowym roku
podobają mi się nowe emotki: Cytat:
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#921 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
cześć ooo a co sobie myślałaś? wiem, wpadam tu trochę z doskoku
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#923 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przed chwilą wyszła ode mnie moja nauczycielka węgierskiego, wróciła z Budapesztu i przywiozła mi masę pyszności, także wino się już chłodzi
|
|
#924 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Krzesło zostało zaprojektowane według zasad ergonomii, dzięki czemu nie jest uciążliwe dla kręgosłupa.
|
|
#925 | |
|
|
Cytat:
|
|
#926 |
|
grozi wypollizowaniem
|
słuchajcie! padłąm ofiarą odwrotnej klątwypolly
, spodobało mi sie krzesłoktórego uwaga jeszcze nie ma w sprzedazy ,a fogle to bida...nic nie ma albo drogie ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- nie ma to jak trafic do czech w poszukiwaniach ![]() http://www.kancelarskezidle.com
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarobisz jeszcze na tym
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ta akurat jest budująca !! ![]() Mój Dedi zawsze tak mawiał, że ja i on zawsze chcemy coś czego nie ma na naszym rynku. Jak się potem okazywało jeszcze nie ma. ![]() Np teraz są takie tapety jak chciałam 3 lata temu. Teraz są takie rzeczy, łóżka etc jak chciałam 3 lata temu. Nie wspominając o dekolcie w łódkę, koturnach i słupkowym obcasie, których pragłam 15 lat temu a ich nie było. Także cóż, no należy mieć nadzieję, że wciąż będziemy pragły tych rzeczy za latek kilka. Chyba że to jakiś nowy launcz? Z krzesłami nie pomagam, bo jak kieduś szukałąm to była nędza, a ajk nie byłą nędza to ja byłam nędza, bo mnie nie było stać. A że nie mam zawodowego parcia póki co to mam spokój. Niemniej współczuję, to trudne do znalezienia. Mebli ajk nie było - kazałam wyciosać, i wyciosali. Wisz co, tak se myślę Polly, Ty lubisz podróżować, Ty kupuj zagramanicą - Dania etc. wklejałam Ci kiedyś link vlogującej pary z YT, jak byli w muzeum mebli. Oczarowałao mnie to miejsce. Ale to jest tylko zajawka, chodzi mi o to, że za granicą pewnie jest w czym wybierać, ceny może i wyższe, ale i oferują zapewne wyższą jakość. To je ten vlog, o guess what, error occured Ok już mam https://www.youtube.com/watch?v=DC0D3B4J1l0 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-04 o 00:10 |
|
|
|
|
#929 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze nie ma ale bedzie! w marcu , tylko ciekawe za ile ![]() co do projektowania to moge se zaprojektowac,ale kto mi to wyprodukuje ![]() co do kupowaia np w dani to przez siec mozna wszystko kupic, a po drugie ceny zabijają...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-01-04 o 00:13 |
||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
To uczucie towarzyszyło mi, jak kiedyś oglądałam powyższy vlog z muzeum projektów mebli. Serio, podjarałam sie jak mały Kaziu a tu ni chu chu skont to wzionć
![]() Dzie to kupić? Kto mi to zrobi? Wrzucam na zasadzie inspiracji no i nadziei, że skoro to muzeum, tzn że może podobnyż styl gdzieś normalnie jest do nabycia w tych krajach zwłaszcza.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

ciekawe kiedy zniknie 
No ale czeba, będę oszukiwać
.

żeby się uspokoiły. No i za to piwo