Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-07, 17:15   #1831
nicky_1981
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

część moich zdjątek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 010.jpg (107,1 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 015.jpg (43,2 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 016.jpg (59,4 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 034.jpg (46,3 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 037.jpg (50,5 KB, 129 załadowań)
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 17:17   #1832
nicky_1981
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 052.jpg (36,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 061.jpg (43,5 KB, 106 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 079.jpg (35,8 KB, 88 załadowań)
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 17:25   #1833
tola3804
Zakorzenienie

Super zdjęcia Nicky!

Śliczna z Ciebie Panna Młoda!
Stary 2007-08-07, 18:18   #1834
mexx100
Raczkowanie

A ja właśnie dziś dostałam welon do domku, zmawiałam na stronie www.welony.com i szczerze polecam tą firmę.Bardzo miła pani,mimo że przez telefon chętnie służy pomocą i ceny są bardzo atrakcyjne...Poszukuję również sprawdzonej makijażystki dziewczyny znacie kogoś naprawdę godnego polecenia...

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2007-08-07 o 18:52
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 18:36   #1835
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
część moich zdjątek
nicky super wyglądaliście tacy roześmiani aż miło
a powiedz gdzie kupowałaś naszyjnik?? bardzo mi sie podoba
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 18:46   #1836
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
część moich zdjątek
Nicky pięknie pieknie GRATULACJE!! Wszystkiego najlepszego na wspolnej drodze życia
Stary 2007-08-07, 18:48   #1837
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Cierpliwości, nie zawsze te osoby co mogą odpowiedzieć są na forum codziennie

UWAGA !!!!
Jest organizowane spotkanie Lubelskich Panien Młodych i Żonek
Więcje informacji tu => http://www.wizaz.pl/forum/showthread...79#post4925179
Miss Hot dzieki za wstawienie linka jakos nie moglam sie zebrać...
proponowana data czwartek , godzina 17...Co Wy na to panny młode??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-07, 21:06   #1838
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

a ja tak strasznie chcialam przyjsc ale musimy isc na nauki i ostatnich gosci zapraszac....a tak chcialam Was poznac osobiscie
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 21:18   #1839
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
część moich zdjątek
Dzieki za Wasze zdjęcia i czekamy na kolejną część Jeszcze raz Wszytskiego Naj!!!!!!!!

My nadal robimy pomału mieszkanko, rozglądamy sie za meblami, dywanem, zasłonami i łóżkiem, bo przynajmniej jeden pokój chcemy zrobic aby był ładny i miec jednak cos swojego, aby przy przeprowadzce okazało sie ze nic nie mamy.
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 21:41   #1840
skrzatek24
Rozeznanie

MegiWu dzięki za opinię na temat zespołu GrafitPrawdopodobni e myślimy o tym samym zespole, bo siostra TŻ miała wesele w Olimpii w Kocku i właśnie ten miał u nich grać, ale ostatecznie zdecydowali się na Czaban Band. Zresztą nie byli zadowoleni ze swojego wyboru, zespól robił długie przerwy, pod koniec wesela totalnie olali swoja pracę i zniknęli na jakieś 45 minut po czym pojawili się i znów grali. Wokalistka sprawiała wrażenie osoby wyniosłej i obrażonej na cały świat. No ale w końcu Czaban ma kilka składów i mam nadzieję, że żadna z Was nie trafi na ten którego miałam okazję usłyszeć. W razie czego mogę podać na PW którego składu unikać bo tu na forum troszkę nie wypada-może akurat mieli zły dzień

Rudalbn, Anadun i Annabel - wielkie dzięki za piękne zdjęcia - właśnie wróciłam z wakacji i oprócz nadrabiania wizażowych zaległości mogłam pooglądać troszkę fotek. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Wam i Waszym Mężom

schimmer@wp.pl
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 07:58   #1841
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

nicky, o której był Twój ślub? Mój Skarb upiera się, że Was widział, jak wracał z pracy)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 08:06   #1842
skarpetka11
Przyczajenie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Witajcie Dziewczyny
Do tej pory tylko conieco podczytywałam Wasze forum, aż postanowiłam się wreszcie ujawnić Jestem troche tylko lubelską panną, studiowałam w Lublinie, teraz mieszkam w Świdniku, ślub i wesele będę miałą 120 km od Lublina, w rodzinnej miejscowości, ale część przygotowań "się dzieje" w Lublinie.
Raz jeszcze witam i miłego dnia życzę

Gapa ze mnie zapomniałam napisać, że mój ślub 15 września tego roku, czasu zatem mniewiele, przygotowania w pełni
Zabieram się za czytanie, sporo tego namachałyście

Przy okazji - może wiecie coś o jakimś niedrogim mieszkaniu do wynajęcie, w Świdniku, ew. w Lublinie?

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-08-10 o 17:18 Powód: trzy posty pod sobą
skarpetka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 08:36   #1843
Sonia11
Wtajemniczenie

Witamy
Mam nadzieje że forum bedzie dla Ciebie przydatne nawet pomimo tego że nie slubujesz w Lublinie
I od razu mała prośba-staramy się unikać kilku postów tej samej osoby jeden pod 2-używaj więc edycji postów (klawisz Edytuj) możesz wtedy coś dopisać do swojej wypowiedzi
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 09:06   #1844
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

skarpetka11 witamy na forum (a tak na marginesie bardzo oryginalny nick) może powiesz coś więcej na temat swoich przygotowań

U mnie w domu zaczyna sie robić jakaś dziwna atmosfera zdążyłam sie już poryczeć, mama ciągle narzeka i marudzi, cały czas znajduje jakieś ale (bo trzeba było zmienić lokal bo ten będzie jednak za mały) i ma same pesymistyczne warianty przebiegu całego wesela. Ja też martwię sie kilkoma rzeczami a ona zamiast mnie pocieszy to jeszcze bardziej dołuje... mam ochotę gdzieś uciec na tydzień albo żeby to już było po

Przynajmniej po przymiarce sukni wyszłam zadowolona i na chwilkę poprawił mi sie humor
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 09:10   #1845
mexx100
Raczkowanie

Dziewczyny protokół mamy już spisany, pozostają jeszcze tylko zapowiedzi, ile mamy na to czasu,po jakim czasie odbieram zaswiadczenie o wygłoszonych zapowiedziach???
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 09:14   #1846
Sonia11
Wtajemniczenie

Dziewczyny potrzebuje pomocy. Jutro mam plener a okazało się ze dziewczyna, która mnie czesała nie będzie miała jutro czasu. Zupełnie nie interesowałam się wcześniej fryzjerami bo od początku wiedziałam że do nie pójdę więc nigdzie nie chodziłam na próbe czesanie, wiec nie mam rozeznania. Poza tym wyjeżdżamy o 10 więc na czesanie potrzebuje zapisać się ok 8, nawet nie wiem od której czynne są salony Chyba najwygodniej by mi było żeby ktoś uczesał mnie w domu-macie może namiary na takie osoby????:pli z:
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 10:55   #1847
anna1593
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Jutro mam plener a okazało się ze dziewczyna, która mnie czesała nie będzie miała jutro czasu. Zupełnie nie interesowałam się wcześniej fryzjerami bo od początku wiedziałam że do nie pójdę więc nigdzie nie chodziłam na próbe czesanie, wiec nie mam rozeznania. Poza tym wyjeżdżamy o 10 więc na czesanie potrzebuje zapisać się ok 8, nawet nie wiem od której czynne są salony Chyba najwygodniej by mi było żeby ktoś uczesał mnie w domu-macie może namiary na takie osoby????:pli z:
Witaj!! Nie moge Ci w 100% pomoc, ale wiem, ze u mnie w bloku jest fryzjer czynny od 7.30. Bylam tam na strzyzeniu i jestem zadowolona, dzis pani robila mi fryzure probna, ale to bylo tak, ze ja przynioslam zdjecie i ona w 15 minut mi upiela, bez wczesniejszego przygotowania wlosow, tak, abym zobaczyla jak to mniej wiecej wychodzi. przynajmnije nie zaplacilam za to. Nie wiem tez ile biora za upiecie, ale raczej to nie jest tani salon. Jesli chcesz cos wiecej wiedziec,to zapraszam na priv. Nie wiem czy taka odpowiedz Cie satysfakconuje, ale jedynie tyle jestem w stanie doradzic w tej chwili moze inne wizazanki maja namaiary na kogos bardziej sprawdzonego. I nie denrwuj sie tak bardzo.

http://www.suwaczek.pl/cache/1b39e63fa9.png?html

Moje małe szczęście urodziło się 18.02.2009 r. o 00.55
anna1593 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 10:58   #1848
Julkajg
Przyczajenie

Cytat:
część moich zdjątek

Nicky_1981 gratuluję Młodej Parze jeśli możesz, pozdrów Łukasza ode mnie. Myślę, że powinien pamiętać swoją koleżankę z klasy (Milenę) tyle lat się nie widzieliśmy... a przecież Lublin nie jest taki duży

Mam gorącą prośbę do Was dziewczyny !!! pilnie potrzebuję numeru telefonu do domu weselnego w Dominowie - do "Szalonego Koguta" (czy jakoś tak ) nawet w informacji nie potrafili mi pomóc...
Dzięki za pomoc.
Julkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 11:35   #1849
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny protokół mamy już spisany, pozostają jeszcze tylko zapowiedzi, ile mamy na to czasu,po jakim czasie odbieram zaswiadczenie o wygłoszonych zapowiedziach???
zapowiedzi ogłasza sie max chyba 3 m-ce przed ślubem, zaświadczenie możesz odebrać tego samego dnia co wygłoszona zostanie ostatnia zapowiedz. Z tego co widzę na suwaczku to możesz śmiało już iść w sprawie tych zapowiedzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 12:18   #1850
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Moja świadkowa zupełnie mnie olała. Dopóki przez kilka tygodni mieszkała u mnie i TŻ była do rany przyłóż, teraz, jak się wyprowadziła wogle nie daje znaku życia, nie mówiąc, żeby pomogła w organizacji. Ostatnio świadek TŻa chciał się z nią dogadac, żeby przyszli na ślub razem, bo oboje nikogo nie mają, ale ona stwierdziła,że chce przyjś z kolegą i dodała, że najwyżej wezmę kogoś innego na świadka Mój wieczór panieński to dla niej wogóle inna bajka, na szczęście jak inne koleżanki się o tym dowiedziały, to stanęły na wysokości zadania. Właśnie wracam od niej, byłam, żeby ją zaprosic na wieczór panieński, a ona mi na to, że jeszcze nie wie, ale raczej jej nie będzie. Zaczęła współpracę z jakąś agencją modelek i stwierdziła, że nie może nigdzie jechac, bo może będzie im potrzebna. W sobotę wieczorem :-/ Mam ochotę ryczec. Dawno mnie aż tak nie zabolało czyjeś zachowanie. Szczerze powiedziawszy, to zaczynam by na nią zła i wcale bym się nie zmartwiła jakby nie przyszła na ślub. A tak na marginesie, to nawet nie wiem czy dalej ma byc moją druchną, bo nic o tym nie wspomina... Mam dośc wszystkiego. Najgorsze, że jestem tu w Lbn sama jak palec, tylko ona też tutaj mieszka i nawet nie mam kogo poprosi o radę, czy żeby poszedł ze mną chocby do krawcowej ;( Przepraszam, że tak psuję radosną atmosferę,ale zupełnie nie wiem co robi...
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 12:58   #1851
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Moja świadkowa zupełnie mnie olała. Dopóki przez kilka tygodni mieszkała u mnie i TŻ była do rany przyłóż, teraz, jak się wyprowadziła wogle nie daje znaku życia, nie mówiąc, żeby pomogła w organizacji. Ostatnio świadek TŻa chciał się z nią dogadac, żeby przyszli na ślub razem, bo oboje nikogo nie mają, ale ona stwierdziła,że chce przyjś z kolegą i dodała, że najwyżej wezmę kogoś innego na świadka Mój wieczór panieński to dla niej wogóle inna bajka, na szczęście jak inne koleżanki się o tym dowiedziały, to stanęły na wysokości zadania. Właśnie wracam od niej, byłam, żeby ją zaprosic na wieczór panieński, a ona mi na to, że jeszcze nie wie, ale raczej jej nie będzie. Zaczęła współpracę z jakąś agencją modelek i stwierdziła, że nie może nigdzie jechac, bo może będzie im potrzebna. W sobotę wieczorem :-/ Mam ochotę ryczec. Dawno mnie aż tak nie zabolało czyjeś zachowanie. Szczerze powiedziawszy, to zaczynam by na nią zła i wcale bym się nie zmartwiła jakby nie przyszła na ślub. A tak na marginesie, to nawet nie wiem czy dalej ma byc moją druchną, bo nic o tym nie wspomina... Mam dośc wszystkiego. Najgorsze, że jestem tu w Lbn sama jak palec, tylko ona też tutaj mieszka i nawet nie mam kogo poprosi o radę, czy żeby poszedł ze mną chocby do krawcowej ;( Przepraszam, że tak psuję radosną atmosferę,ale zupełnie nie wiem co robi...
Po pierwsze nie masz za co przepraszać. To forum nie służy tylko wychwalaniu się i pisaniu jak mi się świetnie udało załatwić to czy tamto. Bardzo dobrze, że masz gdzie się wyżalić! My jak zwykle, jak tylko będziemy potrafiły najlepiej, spróbujemy coś doradzić, czy pomóc. Przede wszystkim zastanów się dobrze, czy chcesz nadal, by była Twoją druhną. Czy faktycznie jest Twoją najbliższą przyjaciółką. Skoro nie chce jej się nawet przyjść (już nie mówiąc o zorganizowaniu!) na Twój wieczór panieński, to chyba jej osoba nie jest najlepszym wyborem... Pisałaś, że jest kilka koleżanek, które chętnie przyjdą na Twój wieczór panieński. Może poproś którąś z nich na swoją druhnę? Domyślam się, że nie są z Lublina, ale na wesele na pewno z chęcią przyjadą. I przyjdź koniecznie na jutrzejsze spotkanie lubelskich wizażanek!!! Na pewno humor Ci się poprawi! Wszystko się jakoś ułoży. Głowa do góry!
Stary 2007-08-08, 15:08   #1852
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez skarpetka11 Pokaż wiadomość
Gapa ze mnie zapomniałam napisać, że mój ślub 15 września tego roku, czasu zatem mniewiele, przygotowania w pełni
Zabieram się za czytanie, sporo tego namachałyście
Witam witam! nareszcie nie będę jedyną ślubującą 15 września
Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Soniu na pewno w Bigmarze(tam gdzie parking podziemny) jest czynne od 7.00. nie byłam tam nigdy ale moją mamę czeszą ładnie
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 16:36   #1853
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarpetka11 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Do tej pory tylko conieco podczytywałam Wasze forum, aż postanowiłam się wreszcie ujawnić Jestem troche tylko lubelską panną, studiowałam w Lublinie, teraz mieszkam w Świdniku, ślub i wesele będę miałą 120 km od Lublina, w rodzinnej miejscowości, ale część przygotowań "się dzieje" w Lublinie.
Raz jeszcze witam i miłego dnia życzę
witam i ja i pozdrawiam bo ja też jestem ze Świdnika

Cytat:
Napisane przez Julkajg Pokaż wiadomość
Nicky_1981 gratuluję Młodej Parze jeśli możesz, pozdrów Łukasza ode mnie. Myślę, że powinien pamiętać swoją koleżankę z klasy (Milenę) tyle lat się nie widzieliśmy... a przecież Lublin nie jest taki duży

Mam gorącą prośbę do Was dziewczyny !!! pilnie potrzebuję numeru telefonu do domu weselnego w Dominowie - do "Szalonego Koguta" (czy jakoś tak ) nawet w informacji nie potrafili mi pomóc...
Dzięki za pomoc.
Julka tel do szalonego koguta - 691-862-707
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Po pierwsze nie masz za co przepraszać. To forum nie służy tylko wychwalaniu się i pisaniu jak mi się świetnie udało załatwić to czy tamto. Bardzo dobrze, że masz gdzie się wyżalić! My jak zwykle, jak tylko będziemy potrafiły najlepiej, spróbujemy coś doradzić, czy pomóc. Przede wszystkim zastanów się dobrze, czy chcesz nadal, by była Twoją druhną. Czy faktycznie jest Twoją najbliższą przyjaciółką. Skoro nie chce jej się nawet przyjść (już nie mówiąc o zorganizowaniu!) na Twój wieczór panieński, to chyba jej osoba nie jest najlepszym wyborem... Pisałaś, że jest kilka koleżanek, które chętnie przyjdą na Twój wieczór panieński. Może poproś którąś z nich na swoją druhnę? Domyślam się, że nie są z Lublina, ale na wesele na pewno z chęcią przyjadą. I przyjdź koniecznie na jutrzejsze spotkanie lubelskich wizażanek!!! Na pewno humor Ci się poprawi! Wszystko się jakoś ułoży. Głowa do góry!
Beatko głowa do góry i przyłaczam sie do słów toli

dziewczyny to jak z tym spotkaniem jakieś miejsc juz ustalone?? bo to juz jutro jeśli dobrze kojarzę dni tygodnia
Stary 2007-08-08, 17:29   #1854
calva
Raczkowanie

GG do calva

witam SKARPERKA na naszym formu
NICKYgratulacje i wyglądaliście prześłicznie

coś słabo staracie się Wizażystkinie było mnie kilk adni i strasznie mało zostało napisaneja zaczęłam pracę od poniedziałku i jestem strasznie zakręconaczuję że rzadziej będę zaglądać ze względu na czas;( postaram sie jak najczesciej zagladać

my juz po drugim spotkaniu w poradni i za tydzień kolejen i raczej ostatniechociaż może nauczymy sie naturalnie planować rodzinejak sie zdecydujemy to kolejne dwa spotkania jutro nauki i tak mija strasznie syzbko czas....teraz okropnie szybko...

trzymam kciuki dziewczyny za pogodę na sobotę!!!!pewnie nie uda mi się zajrzeć przed sobotą,więc WSZYTSKIEGO NAJ...dla sobotnich Panien Młodych,dużo radości i cudownych chwil przy boku wybranka serca:*

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 18:46   #1855
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny Już dzwoniłam do innej koleżanki. Będę moją świadkową. Od początku mi bardzo pomagała, żałuję trochę, że byłam taka "ślepa" Mój wieczór panieński się zapowiada fajnie. Przyszło kilka rzeczy na ślub, które zamówiliśmy w sklepie internetowym. A najlepsze, że wróciłam niedawno z usg i okazało się, że guz piersi zniknął. Pani, która mnie badała nie mogła uwierzy, chyba z 10 minut go "szukała" i patrzyła na poprzednie zdjęcie usg

Niedawno odebrałam buty na ślub. Zamawiałam na Leonarda 3A buty do tańca, na wymiar. Są przewygodne, zgrabne, a co najważniejsze świetnie się trzymają nogi. Poprostu niemożliwe jest, żeby noga się wykręciła, czy spadła z obcasa, co zdarza się w zwykłych butach. Są satynowe, białe, po ślubie można je pomalowac specjalną farbką na dowolny kolor.
Stary 2007-08-08, 19:15   #1856
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Dzięki dziewczyny Już dzwoniłam do innej koleżanki. Będę moją świadkową. Od początku mi bardzo pomagała, żałuję trochę, że byłam taka "ślepa" Mój wieczór panieński się zapowiada fajnie. Przyszło kilka rzeczy na ślub, które zamówiliśmy w sklepie internetowym. A najlepsze, że wróciłam niedawno z usg i okazało się, że guz piersi zniknął. Pani, która mnie badała nie mogła uwierzy, chyba z 10 minut go "szukała" i patrzyła na poprzednie zdjęcie usg

Niedawno odebrałam buty na ślub. Zamawiałam na Leonarda 3A buty do tańca, na wymiar. Są przewygodne, zgrabne, a co najważniejsze świetnie się trzymają nogi. Poprostu niemożliwe jest, żeby noga się wykręciła, czy spadła z obcasa, co zdarza się w zwykłych butach. Są satynowe, białe, po ślubie można je pomalowac specjalną farbką na dowolny kolor.
Widzisz same dobre wiadomości tak trzymać
Stary 2007-08-08, 19:19   #1857
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:

A poinformowałaś tamtą, że już nie będzie musiała poświęcać swojego cennego czasu, bo zmieniłaś druhnę? Ciekawa jestem, co powiedziała i czy się tym w ogóle przejęła.

Super, że nie masz guza! Wspaniała wiadomność!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-08, 19:52   #1858
Raczkowanie

Oczywiście nie wie o co mi wogóle chodzi, przecież ona NAPRAWDE nie ma czasu
Stary 2007-08-08, 20:02   #1859
brunetka2000
Zakorzenienie

Ja od 18 sierpnia tez bede mieszkala w swidniku jak sie dowiem cos o jakims mieszkaniu to dam znac

Mam pytanie slub jest w nastepna sobote a ksiadz kazal przyjsc ze swiadkami w poniedzilek lub we wtorek ale ani moj Tz nie moze bo ma druga zmiane ani swiadek Czy problemem bedzie jezeli jutro pojdziemy do ksiedza spisac i zaplacic wszystko ????

Jutro zabieramy sie za malowanie mieszkanka Ktora pomoze???
Lenka dzieki za banderolki

AAA i najwazniejsze zmienilam kolor wloskow juz nei mam jasnych pasemek tylko brazowe ale jestem bardzo zadowolona z koloru ich
Czy mozecie mi powiedziec jakie wino kupowaliscie na wesele??? Bo nie mamy pojecia jakie moze byc dobre
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-08, 20:58   #1860
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Betka super że problemy ci sie rozwiały

a masz może jakieś zdjęcie swoich bucików?? chętnie bym zobaczyła

brunetka ja myslę że jak pójdziecie wczesniej do księdza to nic się nie stanie no ale może jeszcze mężatka któraś niech sie wypowie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości