|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
-ist
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
i nie wierzę, że Nissiax blendując banany w normalnych okolicznościach najpierw kładzie go na talerzyku tak samo makijaż czy paznokcie, sama mówiła wiele razy, że często chodzi bez makijażu, że bywają takie dni, że maluje się tylko do filmików, nie dziwię się, że wtedy wykonuje staranny makijaż, to dość normalne, że chcemy wyglądać dobrze. Aga wiele razy mówiła też, że kiedyś odżywiała się beznadziejnie, jej stałym przysmakiem były zupki chińskie, wspominała też o problemach ze zdrowiem i że też dlatego odżywia się teraz zdrowo. A jeśli ktoś ma wyrzuty sumienia po zjedzonym batonie, bo jakaś kobieta z Nowego Jorku pije smoothie, to naprawdę myślę, że przydałaby się wizyta u specjalisty
|
|
|
|
|
#452 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak napisałam: mi się też te filmiki ogląda dość dobrze, ale w 100% rozumiem o co chodzi dziewczynom, które widza w niej sztuczność. |
|
|
|
|
#454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?). Akurat w jej przypadku widać, że nie jest to wszystko wymuszone i na pokaz. Dla mnie, Nissiax nie wydaje się być osobą fałszywą wobec swoich widzów. Przyznała nawet, że nie jest 100% weganką, bo posiada skórzane rzeczy, które kupiła wcześniej, ale nadal są dobre i na pewno ich nie wyrzuci. Gdy nie będą nadawały się do użytku wymieni je na takie z ekoskóry, a jeśli teraz coś kupuje, to takie już wybiera.
|
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(Tak, wiem, są sklepy z butami dla wegan. ) |
|
|
|
|
#457 | |
|
-ist
|
Cytat:
takie nagrywanie kojarzy mi się z zaproszeniem gości, teżna pewno nie pokazałabym im syfu. Pamiętam też filmik Maxineczki, w którym kotłowała się za jakimś prześcieradłem czy czymś tam, które przy nagłym maxineczkowym ruchu się odchyliło i odsłoniło pokój, który wyglądał jak po przejściu huraganu. To ja już wolę wypucowane otoczenie Nissiax
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się tam nie znam, też uważam, że to już pierdoła, ale ona wybrała taką drogę.W ogóle powiedzcie mi w jakim filmiku Nieesia miała kwiaty w szufladzie ? Na tym wątku czytam to już któryś raz, ale nie wiem jaki to filmik.
Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2015-01-03 o 23:53 |
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
I owszem, ale podobną gumę ma np. w butach do biegania, w elementach torebek, w butach z tzw. ekoskóry, w meblach z ikei, w ozdobach domu, w okładkach książek, w obudowach na sprzęty elektroniczne itd.
|
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=aIT20bpfP_g
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Nieesia dla odmiany kojarzy mi się ze straszną fleją, nie wiem, jakoś mam wrażenie że ma zawsze w domu syf, nie tyle w sensie brudu ale taki wiecie, pier dol nik
|
|
|
|
#464 | |
|
-ist
|
Cytat:
m.youtube.com/watch?v=Gtk2tYrd6ug Jest jeszcze kilka, niestety z telefonu bardzo ciężko mi się linkuje
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Może ona nie ma spiętych pośladów, może takie życie jej odpowiada i żeby tak je prowadzić nie wkłada wysiłku? Nie rozumiem pojazdu po lasce dlatego, że używa proszku ekologicznego i ćwiczy jogę.
|
|
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I raczej nie dlatego że ćwiczy jogę, a z powodów, ktore zostały wymienione wyżej. |
|
|
|
|
#467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
nie widzę pojazdów po Nissiax
nawet nie uważam ją za sztuczną tylko PRZESADZONĄ. o. dokładnie. taką ZA BARDZO. nie trawie takich ludzi - po prostu. deal with it.
|
|
|
|
#472 | ||
|
now or never
|
ej, weź się nei obraź, ale się dziewczyny przypięłaś, jak Ci nie odpowiada to nie musisz oglądać
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
Ej, weź się nie obraź, ale 3 razy pisałam że oglądam i lubię i że mi akurat to niespecjalnie przeszkadza że ona ma taki styl bycia, ale jak najbardziej rozumiem że może to być dla niektórych drażniące i rozumiem punkt widzenia tych osób.
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
garść nowości (po dwa linki, bo nie zawsze się wyświetlają, a z miniaturką przyjemniej):
https://www.youtube.com/watch?v=KDXaaXjDeF4 Tanie i niedoceniane kosmetyki | KOLORÓWKA | DEMAKIJAŻ | KREMY | WŁOSY pojawiają się: tusz i kredka essence, róż flormar, płukanka delia, płyn do demakijażu garnier, ziaja pro żel myjący normalizujący itd. https://www.youtube.com/watch?v=duzHuckNJJo Darecky na Nowy Rok 2015 https://www.youtube.com/watch?v=36E4qWkJumU Pani z ogródka i haul zakupowy https://www.youtube.com/watch?v=9KsqxbTw5jM Przekąski na zimno z chrzanem. BigBeautifulLulu https://www.youtube.com/watch?v=8CT6Z6LyrsA ♡ Najlepsze filmy 2014♡! Czyli którą aktorką chce być Ania! autor: Dziewczyna z kwiatkiem
|
#475 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można zapomnieć również o Jamesie (nie sposób o nim zapomnieć oglądając jej filmiki), który jako małe dziecko z pewnością nie pomaga w utrzymywaniu porządku
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak w ogóle ma zaskakująco mało warstw na sobie
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie,że postara się wrócić do nagrywania
|
#479 | |||||
|
Kociara
|
Cytat:
To tak jakbyś miała wyrzuty sumienia patrząc na Araba, który nie pije alkoholu. Taki wybrała styl życia. Niektórzy biegają i jedzą wegańsko, a inni ćpają i wpierdzielają maca ![]() Cytat:
nie widzę w tym nic dziwnego, moja mama też używa wszystkiego co eko, wege i bio - kwestia wyboru. Ja eko nie jestem, ale chemię też wolę kupic mniej inwazyjną dla środowiska. Cytat:
![]() Cytat:
są worki z biodegradowalnej folii, które się szybciej rozkładają do kupienia w Carrefourze bodajże. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#480 |
|
Kociara
|
wizaz wariuje, wysąło mi dwa razu to samo :/
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2015-01-04 o 02:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

i nie wierzę, że Nissiax blendując banany w normalnych okolicznościach najpierw kładzie go na talerzyku 
takie nagrywanie kojarzy mi się z zaproszeniem gości, teżna pewno nie pokazałabym im syfu. Pamiętam też filmik Maxineczki, w którym kotłowała się za jakimś prześcieradłem czy czymś tam, które przy nagłym maxineczkowym ruchu się odchyliło i odsłoniło pokój, który wyglądał jak po przejściu huraganu. To ja już wolę wypucowane otoczenie Nissiax 

Ja się tam nie znam, też uważam, że to już pierdoła, ale ona wybrała taką drogę.

nawet nie uważam ją za sztuczną tylko PRZESADZONĄ. o. dokładnie. taką ZA BARDZO. nie trawie takich ludzi - po prostu. deal with it.
To tak jakbyś miała wyrzuty sumienia patrząc na Araba, który nie pije alkoholu. Taki wybrała styl życia. Niektórzy biegają i jedzą wegańsko, a inni ćpają i wpierdzielają maca