Wszystko o Avonie - cz.37 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-03, 17:37   #1471
angelikaw
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37

Cytat:
Napisane przez blumchen25 Pokaż wiadomość
Pamietam, że rok temu do zamówienia dodawali kalendarze takie na postawienie np. na biurko, czy w tym roku też coś takiego jest?
dawali, kawałek kartonu

Szkoda, że tak późno sie zapytałaś, bo ja go właśnie dzisiaj wyrzuciłam.... bo mi tylko przeszkadzał na biurku
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:40   #1472
Fenris
Czekam na Ragnarok

W paczkomacie czekają moje dwie pełnowymiarowe szminki (Plush Plum, Tender Mauve) i 8 próbek innych kolorów Doskonałości Absolutnej oraz kremowy płyn do kąpieli dzika róża i masło shea.
Także będę dzisiaj lub jutro testować
Niepotrzebnie brałam próbkę wody Simply Her, bo już w katalogu na stronie zapachowej pachnie tak odpychająco, że nie ma sensu testować.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:40   #1473
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
dawali, kawałek kartonu

Szkoda, że tak późno sie zapytałaś, bo ja go właśnie dzisiaj wyrzuciłam.... bo mi tylko przeszkadzał na biurku
Mi tam się podoba. Leży na moim biurku w pracy i będzie przypominał o terminach.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-01-03 o 17:43
Stary 2015-01-03, 17:47   #1474
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mi tam się podoba. Leży na moim biurku w pracy i będzie przypominał o terminach.
Nie napisałam, że mi się nie podoba Tylko, że mi przeszkadzał. Jak się ma mało miejsca, to każda byle pierdoła wadzi.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 17:47   #1475
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Nie napisałam, że mi się nie podoba Tylko, że mi przeszkadzał. Jak się ma mało miejsca, to każda byle pierdoła wadzi.
Aha rozumiem
Stary 2015-01-03, 19:00   #1476
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Ok jednak coś mnie ciekawi z K4 oprócz zegarka to jeszcze widzę mgiełki zapachowe te stare! I balsam do włosów pomarańczowy kupie ten albo zielony xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 19:00   #1477
sylwunia23
Raczkowanie

Cytat:
och to szkoda to teraz jak złoże to już nie mam szans na niego?
Może dostaniesz, zależy ile tego mają. W zeszłym roku moje kk jeszcze w marcu dostawały
sylwunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 19:54   #1478
senwinowajcy
Raczkowanie

Czyżby Avon zrezygnował z prezentów dla klientek online?
senwinowajcy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 20:36   #1479
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przetestowałam szminki Doskonałość Absolutna (ogólnie 10 kolorów, nie robiłam zdjęć) i rzeczywiście niektóre mają transparentne kolory, a niektóre intensywne. Najlepiej wyglądają na masełku do ust (na "gołych" ustach są zbyt mocne).

Najładniejsza jest ta, którą wybrałam wcześniej, czyli Plush Plum (na masełku oczywiście).
Wzięłam też pełny wymiar Tender Mauve - jest to bardzo ładny nietypowy nudziak, ale niestety nie pasuje mi. Oddałam mamie, bo ona lubi takie kolory.
Przepiękna jest Lovely Cherry (najładniejszy kolor po Plush Plum). Soczysty, intensywny róż. Szkoda, że nie używam tak intensywnych kolorów. Meeeega.

Natural Flush = usta zniknęły Jak ktoś chce je ukryć, to jest idealna.
Pink Renewal - na balsamie do ust kolor ładny, bez balsamu zbyt jasny róż
Pure Peony - ładny delikatny koralowo-neonowy róż (różo-brzoskwinia)
Fresh Fig - rdzawa czerwień z domieszką różu, ładny kolor, ale dla mnie za mocny
Tea Rose - intensywny brązo-róż, nie dla mnie
Bare Ruby - intensywna malina, ładna, ale Lovely Cherry dużo ładniejsza
Radiant Raisin - kolor jaśniejszy, niż to się wydaje po próbce, taki średniociemny fiolet (bez masełka do ust to ciemny fiolet)

Testowałam też szminkę UC Sparkling Nude - bardzo ładna, delikatna, nudziak z brokatem, ładnie nabłyszcza usta.

Ogólnie zostawiam sobie oczywiście Plush Plum i myślę nad pełnym wymiarem Sparkling Nude. Reszta nie dla mnie i dobrze.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Ok jednak coś mnie ciekawi z K4 oprócz zegarka to jeszcze widzę mgiełki zapachowe te stare! I balsam do włosów pomarańczowy kupie ten albo zielony xd
Mnie w minikatalogu do kat. 03 zaciekawiła ta poduszka SPA do wanny. Przydałaby mi się.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2015-01-03 o 20:38
Stary 2015-01-03, 21:15   #1480
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
W paczkomacie czekają moje dwie pełnowymiarowe szminki (Plush Plum, Tender Mauve) i 8 próbek innych kolorów Doskonałości Absolutnej oraz kremowy płyn do kąpieli dzika róża i masło shea.
Także będę dzisiaj lub jutro testować
Niepotrzebnie brałam próbkę wody Simply Her, bo już w katalogu na stronie zapachowej pachnie tak odpychająco, że nie ma sensu testować.
Właśnie w kat. 2 zauważyłam zestaw Planet SPA z różą. To jakaś nowość, bo jakoś przegapiłam chyba

Cytat:
Mi też się podoba, bo są fajne zaznaczone terminy Mój leży za lapkiem, wyciągam w razie potrzeby

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:22   #1481
taka jedna
Zakorzenienie

A ja nie mam biurka i kalendarz jest mi zbędny, gdzieś rzuciłam i nawet nie wiem gdzie
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 21:51   #1482
musso4
Zakorzenienie

dla mnie fajny ten kalendarz i dodatkowo zaznaczone od kiedy do kiedy trwa katalog
Stary 2015-01-03, 21:53   #1483
Buniat
Zakorzenienie

ja wycięłam tylko kalendarz i trzymam pod ręką, żeby wiedzieć kiedy zaczyna się katalog
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 22:43   #1484
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dla mnie fajny ten kalendarz i dodatkowo zaznaczone od kiedy do kiedy trwa katalog
Ja włożyłam swój do zeszytu z zamówieniami

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-03, 22:44   #1485
_Juliette_
Wtajemniczenie

Katalog 2
Moja wishlista jest długa i droga, jak na mnie
Choruję na:
zegarek z serduszkiem
kolczyki z wymiennymi zawieszkami
cień pojedynczy Satin Taupe
szminki żelowe, chyba wezmę Pink Blossom albo Orchid Petal
odżywkę i szampon z kompleksem Nutri 5 z focusa
i z focusa wezmę pewnie też cienie potrójne Neutral haze
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 00:35   #1486
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Właśnie w kat. 2 zauważyłam zestaw Planet SPA z różą. To jakaś nowość, bo jakoś przegapiłam chyba
Tak, Planet Spa z różą to nowość. Ja pisałam o płynie do kąpieli z Focusa k01 Pachnie dziwnie z butelki, ale zaraz idę testować nową maskę (nie z Avonu) to przetestuję też płyn.

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:06 ----------

Przetestowałam płyn do kąpieli róża & masło shea i nie polecam. Prawie w ogóle nie pachnie, a jeśli już to czymś kwaskowato-mlecznym, ale tak delikatnie, że sama nie wiem co to może być. Pieni się dobrze (wlałam powyżej pół butelki) i nic więcej. Mój ulubiony płyn to malina & orchidea - ten pachnie pięknie i barwi wodę, z tego co pamiętam
Stary 2015-01-04, 00:49   #1487
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

K4 bez szału może zamówię tylko zegarek ten za 70zł taki z tarczą złota ;/
i złotą bransoletką? bo ja ten obok

Cytat:

Testowałam też szminkę UC Sparkling Nude - bardzo ładna, delikatna, nudziak z brokatem, ładnie nabłyszcza usta..
lubiłam ją bardzo,ładny i naturalny połysk na ustach

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Mi też się podoba, bo są fajne zaznaczone terminy Mój leży za lapkiem, wyciągam w razie potrzeby
mój też,super że są zaznaczone terminy trwania katalogów na cały rok no i też trzymam za lapkiem

Cytat:
Napisane przez _Juliette_ Pokaż wiadomość
Katalog 2
ja też mam bogatszą listę niż w kat.1 gdzie wzięłam AŻ jedną rzecz-szminkę i to bez testów na próbce! Aż się boję,bo na mnie wszystkie szminki wyglądają ciemniej,ale że przechodzę na ciemniejsze odcienie,to zaryzykowałam w necie wyglądała bosko
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 01:08   #1488
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Katalog 2
Choruję na:
zegarek z serduszkiem
kolczyki z wymiennymi zawieszkami
cień pojedynczy Satin Taupe
szminki żelowe, chyba wezmę Pink Blossom albo Orchid Petal
odżywkę i szampon z kompleksem Nutri 5 z focusa
i z focusa wezmę pewnie też cienie potrójne Neutral haze

Też się czaje na zegarek serduszkowy, tylko nie wiem czy będzie dobry na mój chudy nadgarstek :P Ty na kolczyki a ja na naszyjnik z sercami ;p i z biżuterii tyle.Coś tam jeszcze z kosmetyków, ale nie pamiętam.Dasz znać jak weźmiesz coś na temat szamponu i odżywki?

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
i złotą bransoletką? bo ja ten obok

lubiłam ją bardzo,ładny i naturalny połysk na ustach

mój też,super że są zaznaczone terminy trwania katalogów na cały rok no i też trzymam za lapkiem

ja też mam bogatszą listę niż w kat.1 gdzie wzięłam AŻ jedną rzecz-szminkę i to bez testów na próbce! Aż się boję,bo na mnie wszystkie szminki wyglądają ciemniej,ale że przechodzę na ciemniejsze odcienie,to zaryzykowałam w necie wyglądała bosko
Ten ze strony 121 z kamykami ruchomi nigdy nie nosiłam zegarków, ale teraz mam chęci
Skąd wziąć te mini próbki?
Ja z K1 to tylko maseczkę błotna,puder prasowy(miałam i lubię) i szampon naprawczy te dwie rzeczy będę miała pierwszy raz.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-01-04, 01:12   #1489
Fenris
Czekam na Ragnarok

Smerfetka696969 - Próbki szminek/perfum/kremów/podkładów się zamawia tak jak normalne produkty. Kody są w Focusie. Są próbki po 0,75zł-1,20zł, ale też pakiety np. 5 sztuk za 3,75zł lub czasem 20 sztuk za 10zł.
Stary 2015-01-04, 01:25   #1490
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Żebym wiedziała co to Focus mam konsultantke, ale założę konto sobie i sama zostane dla Ciebie ;D
Jedna z Was już nicku nie pamiętam fajnie mi wszystko napisała także dzięki i odezwę się w razie problemu jak wrócę do Polski

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-01-04, 01:29   #1491
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Żebym wiedziała co to Focus mam konsultantke, ale założę konto sobie i sama zostane dla Ciebie ;D
Jedna z Was już nicku nie pamiętam fajnie mi wszystko napisała także dzięki i odezwę się w razie problemu jak wrócę do Polski
To możesz poprosić konsultantkę, żeby zamówiła Ci dane próbki. Ceny już podałam Jak chcesz wiedzieć czy jest jakaś konkretna i w jakiej cenie to daj znać.
Stary 2015-01-04, 08:10   #1492
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Mi wpadł w oko ten nowy tusz do rzęs bo uwielbiam takie szczotki ubogienowa woda pewnie coś lekkiego sądząc bo buteleczce, jak nie kwasielec to będzie moja
ja jestem już po testach nowego tuszu i bez szału, wydłuża tylko rzęsy a nic więcej z nimi nie robi - chyba puszczę go dalej w świat a ja pozostane przy moich niekwestionowanych nr 1 - czyli ME i B&D

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja puściłam 2 zamówienia na nieco ponad 700, niby jeszcze 2-3 klientki ''maja zamówić po nowym roku'' ale szczerze wątpię swoją drogą wkurza mnie taka gadka, lepiej powiedzieć otwarcie: nie nic nie chcę
u mnie też słabiutko - w poprzednim katalogu troszkę więcej jak tysiąc a teraz puściłam póki co na 340zł no i mam jeszcze na jakieś 350zł ale czekam za koleżanką bo mówi że ma dla mnie zamówienie tylko żebym wstrzymała się do środy - więc czekam bo chcę się załapać na większy opust
Stary 2015-01-04, 10:41   #1493
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
To możesz poprosić konsultantkę, żeby zamówiła Ci dane próbki. Ceny już podałam Jak chcesz wiedzieć czy jest jakaś konkretna i w jakiej cenie to daj znać.
Ok dzięki to wrócę to będę pisać na priv.

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja jestem już po testach nowego tuszu i bez szału, wydłuża tylko rzęsy a nic więcej z nimi nie robi - chyba puszczę go dalej w świat a ja pozostane przy moich niekwestionowanych nr 1 - czyli ME i B&D

u mnie też słabiutko - w poprzednim katalogu troszkę więcej jak tysiąc a teraz puściłam póki co na 340zł no i mam jeszcze na jakieś 350zł ale czekam za koleżanką bo mówi że ma dla mnie zamówienie tylko żebym wstrzymała się do środy - więc czekam bo chcę się załapać na większy opust
Czyli słabo z tym tuszem xd ja zamówiłam pierwszy raz supershock z K17.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2015-01-04, 10:52   #1494
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
ja nawet go nie zamawiałam, bo już się przekonałam nie raz, ze tusz wydłużający NIC nie robi z moimi rzęsami moi ulubieńcy podobnie jak u Ciebie ME i B&D, na drugim miejscu infinitize, luxe i ss
Stary 2015-01-04, 13:29   #1495
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Pamietam, że rok temu do zamówienia dodawali kalendarze takie na postawienie np. na biurko, czy w tym roku też coś takiego jest?
W Cok-u mają tego dużo. Mąż podskoczył do COK-u po same katalogi i dostał w prezencie całą garść tych kalendarzyków.Porozdawała m klientkom, aby nie męczyły mnie pytaniami: kiedy wchodzi nowy katalog?
Stary 2015-01-04, 14:21   #1496
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
W Cok-u mają tego dużo. Mąż podskoczył do COK-u po same katalogi i dostał w prezencie całą garść tych kalendarzyków.Porozdawała m klientkom, aby nie męczyły mnie pytaniami: kiedy wchodzi nowy katalog?
Ja to chyba nigdy nie usłyszałam takiego pytania Ale piszę terminy na katalogach i o dziwo jakoś się w tym łapią mimo że czasem jeszcze z jednego nie zamówiły, a już dostają kolejny
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:09   #1497
_Juliette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Którą wzięłaś?

Cytat:
Też się czaje na zegarek serduszkowy, tylko nie wiem czy będzie dobry na mój chudy nadgarstek :P Ty na kolczyki a ja na naszyjnik z sercami ;p i z biżuterii tyle.Coś tam jeszcze z kosmetyków, ale nie pamiętam.Dasz znać jak weźmiesz coś na temat szamponu i odżywki?
Ten naszyjnik też jest śliczny, wzięłabym, jakby mi się tak włosy nie wplątywały w te łańcuszki Dam znać jak przetestuję szampon i odżywkę, mam wiele nadziei wobec tego zestawu, bo lubię mocno nawilżające i odżywiające kosmetyki do włosów, a z Avonu wszystko mi je wysusza, jak dotąd.

Edytowane przez _Juliette_
Czas edycji: 2015-01-04 o 15:56
_Juliette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:00   #1498
musso4
Zakorzenienie

w k4 na stronie 12-13 są nowe szminki ''usta w kolorze'' i zauważyłam, że opakowanie i kolory identyko jak dawne ektralasting, jakby ktoś tylko zmienił napis na opakowaniu
Stary 2015-01-04, 17:03   #1499
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Witajcie ja tutaj nowa na wątku kiedys bylam dłuższy czas konsultantka, potem porzuciłam na rzecz Ori, a teraz planuje huczny powrót do Avonu jednak jak obserwuje w moim gronie większe zamowienia szły z Avonu przeglądam katalog i widze ze sporo kosmetyków sie ostało z tych co znam, nowe zapachy ale i moi ulubieńcy nadal istnieją musze sie od nowa zapisać i bede tu wpadać do Was
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 17:09   #1500
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Którą wzięłaś?

Ten naszyjnik też jest śliczny, wzięłabym, jakby mi się tak włosy nie wplątywały w te łańcuszki Dam znać jak przetestuję szampon i odżywkę, mam wiele nadziei wobec tego zestawu, bo lubię mocno nawilżające i odżywiające kosmetyki do włosów, a z Avonu wszystko mi je wysusza, jak dotąd.
Mi też się w włosy wplątuje trochę jeden i to od Tż, ale noszę żeby nie było a ten fakt śliczny jest i będzie mój :P
Kurde a ja zamówiłam szampon akurat naprawczy xd no nic zobaczymy jak to będzie z nim chociaż w sumie wzięłam go o tak o żeby stał ok to daj

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości