![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Tylko jedno jest takie badanie w ciąży?
![]()
#1263 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też patrzyłam na tą koszulkę. Ale chyba zamówię taką:http://allegro.pl/rozpinana-koszula-...892730335.html Każda musi tą biocenozę zrobić??? ![]() Ja wczoraj miałam takiego nerwa ![]() Nie mogłam się uspokoić cały wieczór, serce mi tak waliło.. wiem, że to nie za dobre dla małej ale nie mogłam przestać myśleć. Tż próbował mnie uspokoić ale nic nie pomagało. Dzisiaj to samo. Staram się skupić na czymś innym ale ... ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-01-04 o 07:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Milego dnia Kochane ![]() Ja dzis wybieram looknc na wyprzedaze - moze uda mi sie cos upolowac dla malenstwa ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
![]() Witam się w 19tc ![]() Ale to leci szybciutko ... Justi uważaj na siebie i dużo lez. Na pewno wszystko będzie dobrze, za co mocno trzymam kciuki Country111 pytałaś o maskotkę z wkładem rozgrzewający. Ja mam akurat hipcia z termoforem i używałam, gdy mój synek miał problem z brzuszkiem. Także mi się przydal ![]() Poldzik gratuluję udanej wizyty. Jaki duży juz maluszek ![]() Ja do tej pory mam przewijak na łóżeczko i pomimo, że Kubuś ma prawie 16 mcy nadal używamy po kąpieli. Do zmiany pieluchy juz nie używam, bo nie wolno mi brać małego na ręce, wiec robie to na podłodze i łóżku. Ale ogólnie nie wyobrażam sobie życia bez niego ![]() Woreczki do przechowywania pokarmu używałam w dużych ilościach, tez super sprawa ![]() Tez mam usg polowkowe w 19t3d i mam nadzieje, że to nie będzie za wcześnie. Krzywa cukrowa miałam dwukrotnie i jak pierwszy raz był znośne, tak drugi masakra. Mało brakowało, bym nie zwróciła wszystkiego. Ale mam o tyle szczęście, że mama zrobi mi w domu. Jest pielęgniarka w szpitalu i ma znajome w laboratorium ![]() Alkamor nie doluj się ![]() Mam mocne postanowienie noworoczne i trzymam dietę, a przede wszystkim nie jem słodyczy i staram się mniej i zdrowiej jeść ![]() Ja jestem w drugiej ciąży, wiec pewnie dlatego wcześniej odczuwam ruchy - od jakichś 2 tygodni. Bo w pierwszej kolo 19-20tc. A i bąbelki teraz czułam naprawdę wcześnie, od 12 tc. Kilka razy małe mnie juz koplo tak, że ręką poczułam, jak brzuch się wygina ![]() ![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Alkamor mnie to z takiej koszuli to na pewno cyce by uciekly
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- A wozek Baby Design bardzo fajny i tez sie nad nim zastanawialismy. To co o tym wozko mowil pan w Astrze to, ze jest tylko skladany w Polsce i przy ewewntualnym reklamacji nie ma wozka zastepczego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!
kejti wlasnie zrobilam sobe zdjecie z dedykacja dla ciebie ![]() ja na razie jeszcze nic dla ludzika nie kupuje za to wydaje na staniki dla mnie ![]() (maz sie nie moze nacieszyc ![]() zobilam sliwki w czekoladzie. tzn kupilam suszone sliwki i oblalam czekoada 95% kakao - sa przepyszne i zaparcia mi nie straszne! ale dajcie jakby co przepis na ten pasztet ![]() moj gin o glukozie jeszcze nic nie mowil. moze nie bede musiala badac? nic mi sie dzisiaj nie chce, gora ciuchw do prasowania lezy i NA MNIE PATRZY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
poldzik widziałam już
![]() ![]() Ja się witam w 17tc!! ale ten czas leci.. ![]()
#1269 | ||
Zakorzenienie
|
ale które??
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tej koszuli to jedną bym chciała kupić taką jak pokazywałam a drugą taką luźną ![]() ![]() co do dołka psychicznego to trzyma mnie dalej nie wiem co się dzieje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uuu współczuję Cytat:
ja mam za to wszystkie żyły na wierzchu i takie nabrzmiałe że tylko wybierać ![]() Cytat:
Mnie dziś brzuch boli od rana ![]() Oglądam pidżamy na Allegro bo każda mnie już upija w brzuch. Koszule niestety nie dla mnie- zimno mi w nich i zawsze podwijają mi się aż pod szyję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zadomowienie
|
juz? uoo
u mnie jutro sie zacznie 17 tc a moj gin zapisuje skonczoe tygodnie i w piatek jak bylam to napisal tylko 15 tc hmmm i w ogole jakos pozno mnie na to polowkowe umawia, wg mnie powinno byc w pierwszym tygodniu lutego a on mowi ze miedzy 10 a 24 lutego hmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj oglądałam staniki do karmienia. tym razem kupuję jeden taki zwykły bawełniany i jeden taki usztywniany i w ogóle wczoraj z nudów zaczęłam pisać listę co muszę kupić tzn nie mówię tu o takich rzeczach jak ubranka etc tylko np ile pieluch itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj dostałam opis badań genetycznych (dopiero ![]() ![]() Cytat:
ja oglądałam też w sklepie Gatta u nas w miasteczku i kosztował 40 zł, a wcześniej od koleżanek słyszałam, że to są zawrotne ceny ![]() ale nie wiedziałam że usztywniane też są też już mam taką listę, zrobiłam i sobie leży ![]()
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
kejti - to akurat przykład http://www.biustonoszedokarmienia.pl/index.php
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zadomowienie
|
ja o.m. mialam 15 wrzesnia.
stanikow do karmienia nie kupuje jeszcze, bo moj biust jest raczej nieprzewidywalny, juz poszedl 3 michy w gore (+10 cm w obwodzie!!! uoooo) i nie wiem czy bedzie rosl nadal (ojojo) czy sie w pewnym momencie zatrzyma... takze bede albo kupowac karminik pod koniec ciazy albo przerobie normalne staniki... tak jak tu: http://stanikomania.blox.pl/2009/01/...e-karmnik.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
no to dlatego jest ten dzien roznicy.. ale wtedy powinien byc chyba tez w tp, nie?
![]()
#1277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a zreszta j nie wierze, ze to bedzie takie punktualne co do dnia, to jest tylko data orientacyjna... zwazylam sie. + 4 kg. o jaaa Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-01-04 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na TLC mówili, że tylko 5% kobiet rodzi w tym terminie ![]()
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tez się skusze A co do stanika to ja kupilam dwa ekstra w lidlu. Naprawdę pobiły wszystko. Mam tez z allesa tez super ale te z lidla lepsze. Może znów będą.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co pokazałaś to jakoś mi się nie widzi tzn głównie na poczatku. Po jakimś czasie może i tak ale nie na pierwsze miesiace ![]() Cytat:
tak jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
też mam już +4 kg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Alkamor mi przy takich koszulach nigdy biust sie nie miesci a jak sie poloze na boku to sam wychodzi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Poczytalam sobie troche watek styczniowych i zaczelaam sie stresowac normalnie. Na co my sie porwalismy z tz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mehja niestety każde pobieranie to katorga ;/ wbicie wenflonu to już w ogóle. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-04 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam DD miseczkę póki co. Jeżeli chodzi o pokarm to podobno piersi o rozmiar się zwiększają ale jednak wiem, że ważne jest czuć się nie tylko wygodnie co jest rzeczą oczywistą ale również atrakcyjnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Heeeej, jakoś mi się dzisiaj źle oddycha. Chyba muszę Tż na spacer wyciągnąć.
Już niedziela, jak pomyślę, że jeszcze tylko dwa dni i pobudka o 4.50 i jazda znów 300 km do Katowic ![]()
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję ![]() jak ta pogoda za oknem to ma być zima to ja już piękną wiosnę poproszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
alkamor a czemu mowisz, ze niewygodnie w takim staniku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Princesika, ja ci współczuje tych podróży, ja bym nie dała rady
![]() ale mieliśmy akcje, ok 11 , leżymy w łóżku ![]() ![]() ![]() na szczeście szybko pogotowie z taurona przyjechało i naprawili wszystko ![]() ładne te koszulki na ramiączkach , jak mi kiedyś urosną cycki to sobie taką kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
mnie te koszulki, które wklejacie to nie pasują niestety, też by mi całkem piersi wyszły
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- musze też wymierzyć się, normalnie mam G to jaki teraz ![]()
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-01-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.