![]() |
#1831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Dzień dobry
![]() ja też już nie śpię, od 8:30 czyli jak zawsze. Mi też dobrze się spało, wstawałam tylko 2 razy co jak dla mnie to sukces. W końcu łapki dały mi pospać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Co do ciśnienia ja przed ciążą miałam książkowe albo niższe. Od 90/60 do 120/80. Od jakiegoś miesiąca mam sporo wyższe, od 125/85 do nawet 142/90 i muszę do kardiologa na konsultację iść. Tragedii nie ma ale jest trochę podwyższone. Także gdyby można, to bym Wam trochę oddała i byłoby ok dla obu stron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
A ja dopiero wstałam i najchętniej spałabym jeszcze trochę
![]() ![]() ![]()
#1833 |
Wtajemniczenie
|
Hej, ja nadaje z wyrka jeszcze, bo tu tak cieplusio i mlody kopnie od czasu do czasu uparciuszek
![]() Mnie juz tak cholernie boli ten lewy bok, ze masakra :/ chyba bede za niedlugo spac jak nietoperz
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 | ||||
Zakorzenienie
|
Heeej!
![]() ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że powtórzyłam usg - córka potwierdzona na 100% ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero wczoraj wróciliśmy, także lecę nadrobić trochę (chociaż pewnie znów mi to zajmie kilka dni przy Waszym tempie ![]() Miłej niedzieli! ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() NIE ![]() ja pisałam mgr ponad 2 lata i dla mnie motywatorem jest jedynie bat, który miałam w postaci ultimatum od rektora i groźby finansowego wsparcia uczelni ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Albo właśnie Mistresses - super są! ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko.....dlaczego nikt nie zauważył że mnie nie było 2 tygodnie???? dlaczegooooo noooo???? ![]() ![]() ![]() ![]() zartuję oczywiście ![]() nadrabiam dalej ![]()
![]() |
#1835 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ale się wkurzyłam. Specjalnie dzisiaj wstałam wcześniej bo mieliśy mieć o 12 gości a musiałam ogarnać w mieszkaniu. Nawet firanke uprałam, wyprasowałam, żeby w miarę wyglądało. Brzuch mnie tylko rozbolał i tyle. A o 13.30 sms, że nie przyjdą jednak ![]() W ogóle wczoraj byłam spotkać się z koleżanką, która urodziła 2 miesiące temu. I zdałam sobie sprawę, że za prawie 4 miesiące będe i ja miała w domu takie maleństwo i ogarnęła mnie dziwna panika ![]() ![]()
#1836 |
Zakorzenienie
|
Cześć witam się z nad kawy...
Boże co ja mam ostatnio za nocki...kulam się bo zasnąć nie mogę, ale potem się budzę co chwila... Dziś dodatkowo budziłam się z bólem głowy..w jednej chwili miałam oczy jak 5 zł, a 10 sekund później podałam jak mucha i zasypialam... I bądź człowieku mądry i powiedz o co tu chodzi? ![]() ![]() Emilka, kochanego masz męża ![]() ![]() Za to np jak mam zgagę to się cieszy, bo dziecku włosy rosną ![]() TienShan, zazdroszczę tego spania ![]() Dorka, a lekarze juz przyjmują? ![]() Trochę Twojego ciśnienia by mi się przydało ![]() Jagodowa kup ciśnieniomierz ![]() I pij dużo wody, podobno pomaga naniedociśnienie. Ruskaa mnie też boli lewy bok... Na prawym i na plecach tez ciężko mi się śpi... ![]() Capriola, ![]() ![]() ![]()
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-04 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W końcu przespana noc za mną , uff ![]() Zjadłam dopiero śniadanie i popijam herbatkę. Brzuch nadal trochę mnie boli, mam wrażenie że z prawej strony poniżej pępka jest trochę twardy... juz sama nie wiem czy mi się to wydaje czy tak jest rzeczywiście. ![]() Cytat:
![]() Aaaa poduchy zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Postaram się Wam napisać w klubie pare słów, dziekuje za troske kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() ja czekam jeszcze na potwierdzenie płci, nastawiona juz jestem na córcie wiec licze na to ze tak juz zostanie ![]()
![]() |
#1838 |
Zadomowienie
|
Witajcie
no i zostałam na 4 tyg znów sama..nie do końca bo z małym w brzuszku ![]() W piątek byłam na wizycie, mały ma się dobrze, ma 522 g i mam nawet filmik z obrazem w 3 d..buzię nam pokazał ![]() Cztery Pory Roku do mnie też nie dociera,że za 4 mce będzie mały na świecie a tu oprócz ciuszków nic nie ruszone..jeszcze drzwi musimy wstawić do pokoju i wymienić 2 kaloryfery.. Łóżeczko mnie zastanawia..tzn muszę zapytać znajomego stolarza, który mieszka kilka domów ode mnie czy na podany wzór mógłby mi wykonać takie łóżeczko z drewna..i może taniej wyjdzie,bo to co mi się podoba to dobry tysiak kosztuje ![]() oki zmykam trochę nadrobić...
#1839 |
404 Not Found
|
Byliśmy oglądać wózki.
![]() Zakochałam się w Teutonii be you. Jedyne 4200. ![]() Ech….. No jeszcze tym się fajnie jeździło. http://www.pippin.pl/pl_PL/p/BABY-DE...ceneo_spo=true |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Emilia lupo jest nawet fajny
![]() ![]()
#1841 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Asiuk, bardzo mi przykro z powodu taty ![]() ![]() Olimpia, gratuluję synka! ![]() ![]() Cztery Pory Roku, gratuluję córki! ![]() Myszonka, co do Twojej znajomej - ale jak to, po prostu powiedziała, że macie nie przychodzić bo jesteś w ciąży??? Co za s***! ![]() Emilia25, ja też bardzo lubię te krótkie imiona, Ida jest super, jeszcze Ada mi się podoba, ale tż wszystko odrzuca, więc będzie Ula ![]() EDIT: gratuluję dziewczynki! ![]() Agnes188, witaj! ![]() Kinga20, pisałaś że nie ma możliwości uduszenia/przygniecenia dziecka, jeśli rodzice są trzeźwi...ja się nie do końca zgadzam, bo mój tż tak strasznie się wierci, kręci i zmienia pozycje przez sen, że czasem mnie o mało co nie zrzuci z łóżka, a mamy dość spore bo 200x200 cm i często się budzę, bo on śpi w jakiejś dziwnej pozycji zajmując prawie całe łóżko i tego nie czuje ![]() Kto jest mistrzem nadrabiania? ![]() ![]()
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my dostaliśmy pieniądze od mojej babci, nie na całość ale 1000zł, nie wtrącała się co kupujemy, jak już przyszedł to wpadła zobaczyć ![]()
![]() Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2015-01-04 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: ten husky też niczego sobie. Zgłupieję. ![]() capriola_87 dziękuję. ![]() Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2015-01-04 o 13:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się ze wszystkimi i łączę się w bólu z niskociśnieniowcami - też cierpię na to, ciągle bym spała. W nocy spię jak suseł za to mój mąż nie może spać i zasypia o 3 w nocy a potem rano nie moge do dobudzić ![]() Jutro wizyta czyli comiesięczne mierzenie ciśnienia, wazenie, słuchanie serduszka, czekanie godziny na poczekalni i 120 zł pójdzie ![]()
![]() |
#1846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2015-01-04 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wózków, fotelików, itp. - w ogóle się nie znam i nie mam weny żeby wybierać, czytać, szukać no i przede wszystkim na co zwracać uwagę ![]() ![]()
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2015-01-04 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Kurczę czas się chyba ubrać, bo ja nadal w piżamie...
I mam to samo dziewczyny, nie dociera to do mnie jeszcze co mnie czeka... To wszystko wydaje mi się czasem zupełnie abstrakcyjne i jestem tym przerażona... Mam nadzieję, ze wszystko jakoś sobie poukładam i poradzę sobie sama. Naskrobałam w klubie co u mnie. Capriola- ja wlasnie Jedo moge pozyczyc od kuzynki, wiec ciagle mysle czy kazac tatusiowi kupowac wózek czy brac od niej... sama juz nie wiem ona ma chyba taki tylko bordowy: ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2015-01-04 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Kasieńka, nie martw się na zapas, na pewno sobie poradzisz! Będzie dobrze!
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
Jestem właśnie w ciężkim szoku... Zmarł synek znajomej ze szkoły (dziewczyny z równoległej klasy) miał mukowiscydoze...
![]() Sorry, że wam tu się wcinam z takim info ale trochę to mną wstrząsnęło, mimo że nigdy się nie lubiłyśmy z tą dziewczyną....
Op. 11.03.2019. ![]() Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc ![]() Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-04 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 |
Zadomowienie
|
Witam...ostani weekend przed powrotem to pracy wiec relax...nawet o wizazu nie mysle.....
widze ze temat wozkow....ja mam po Olimpii peg perego zielony...wiec dla Alexa bedzie w sam raz...jedyne co to musze siedzonko kupic bo mi wywalila..ale kupie uzywane
#1852 |
Zakorzenienie
|
Nadzieja, przykre
![]() ![]()
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Ja bym wolała właśnie gładki w np 2 kolorach, bez tych kółeczek, no i tez to bordo tak nie do końca do mnie przemawia-juz wolałabym czerwony. Ale myślę , że tak czy siak od niej pożyczę, a później najwyżej spacerówkę sobie kupię jaką bede potrzebowała i się rozeznam w temacie. Nie ma co świrować jak się nie ma z czym
![]() Ale przyznam szczerze, że sama miałabym problem jakbym miała wybierac nowy , zakochałam się w Camarelo carmela- biało-granatowym <3 no ale cóż ![]() Dziękuję Ci Capri ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() Blackie- no przykre to że takie straszne choroby przydarzają się tez dzieciom ![]() Kuzynka do mnie jedzie wiec pędze sie ubrac w koncu!
![]() |
#1854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 częściowe ok - jeśli fotelik nie jest z zestawu Cytat:
![]() Nadzieja ![]()
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
A czemu?
#1856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My nie mieliśmy po kim odziedziczyć wózka, więc polowałam na upatrzony model na Allegro. Zapłaciliśmy za używany znacznie mniej niż za nowy. Wózek mam już w domu - jest w bardzo dobrym stanie, teraz tylko rozglądam się za jakimiś fajnymi akcesoriami do niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ten okres świąteczny jest w tym roku stanowczo za długi ![]() Agnes cieszę się, że pomogłam z tą grą ![]() Asiuk gratuluję udanej wizyty, fajnie, że synek potwierdzony ![]() Loluska cudne zakupy! Crumble ![]() ![]() Weron moja szyjka też 31mm, ale dopóki się nie skraca, to nie ma się czym martwić ![]() Ja w Pepco kupiłam młodemu jeden dres i dwie bluzki kiedyś. Jakość mnie nie zachwyca Irenka ja też się meczę.. Jak idę ze spacerówką z młodym do sklepu to łapią mnie kolki i muszę robić przystanki co chwila ![]() Na temat wózków się nie wypowiadam, my mamy po synku. Nawet nie klikam na linki, bo się boję, że mi się coś za bardzo spodoba ![]() Ola ja też czuję kopniaczki baardzo nisko,ale to chyba normalne. Moniisia dobrze kombinujesz z wózkami ![]() ![]() Santilia my mamy fotelik maxi cosi cabrio fix. W sumie mamy też maxi cosi opal (0-18kg), ale na początku na pewno wygodniej będzie jeździć z takim nosidełkiem. Madeleine fajne zakupy ![]() Sylwia straszne przejścia mieliście z tymi szczepieniami ![]() Fistaszek dobrze, że pojechałaś na IP, super, że wszystko w porzadku Jagodowa a Ty masz już fotki ze ślubu?? ![]() ![]() Dorka widzę, że z Ciebie taki kierowca, jak i ze mnie ![]() ![]() Emilia wow, fajnie, że macie takie zloty wizażowe! Capriola ![]() Cztery Pory Roku takie obawy są normalne ![]() ![]() ![]() Nadzieja ale akcje masz z tym ciśnieniem.. chyba i ja powinnam zainwestować w jakiś ciśnieniomierz ![]() ![]() Uff nadrobiłam, pospamowałam trochę i od razu mi lżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zadomowienie
|
pochodzilam troche po stronachi znalazlam dzisia jade po fotelik do auta....duzo taniej niz ze sklepu...I znam to firme bo mam wozek z niej wiec wiem ze sie sprawdzi....uff...jedno z glowy....ubranka to kupie jak bedzie wiecej wiosennej-letniej kolekcji...narazie mam pare body z krotkim rekawkiem I dwie pary spodni.....
#1859 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrabiam dalej :P
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo strasznie podoba mi się Ula, ale nie Urszula ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.