|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
No cóż, nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć niż zazdrością albo zwykłą nienawiścią do drugiego człowieka... nie jestem w stanie zrozumieć wytykania czyjejś budowy ciała, wagi, nosa, czegokolwiek... |
|
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popłakałam się. Faktycznie udo 56 cm jest tak ogromne że nie sposób go przeoczyć na ulicy.
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez scarletswalks Czas edycji: 2015-01-04 o 15:29 |
|
|
|
|
#544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
:brzydal :
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
W jakim sensie Ci przeszkadza?
|
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Reszta nie musi odnosić się do Ciebie, ale i tak ją napisałam. Wybacz, że nie rozpoczęłam nowego wątku. |
|
|
|
|
#548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki , te akurat znam i szukam jeszcze kogoś innego Cytat:
Czy ma to jakiś sens? Wyjdziesz na marudzącą kobietę , która się czepia, a to tylko książka. Nie uważasz, że każdy może pisać o danym temacie to co chce? Jeśli autor nie poświęcił za dużo czasu kobietom, to miała jakiś powód, a ty przecież zawsze możesz sięgnąć po inną książkę, która więcej wspomina o kobietach w tej dziedzinie? Cytat:
Na samym początku mnie również irytował jej perfekcjonizm, ale dlatego, że ja taka nie byłam. Jeden, drugi, trzeci jej filmik i wciągnęłam się , nie przeszkadza mi już ten jej perfekcjonizm ale nadal fascynuje ![]() Niestety w Polsce nie ma mody na takie makijaże , wszyscy tak bardzo chcą być naturalni. Szkoda, bo codzienność jest szara , a takie makijaże mogłyby dodac jej kolorytu
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2015-01-04 o 16:04 |
|||
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jezu, dlaczego wszyscy, którym jej styl odpowiada koniecznie chcą przekonać innych o jej wspaniałości. Ja rozumiem że ona się może podobać i że się ją dobrze ogląda, zresztą sama to robię, albo czemu tak trudno jest komuś zrozumieć że nie każdy lubi ten typ osobowości czy też kreację jaką w filmikach stwarza. No nie każdy musi to lubić. Edytowane przez GgochaA Czas edycji: 2015-01-04 o 15:50 |
|
|
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tej książki nie napisali laicy tylko ludzie z kręgu, którzy (jestem na 99% pewna) mają rozległą wiedzę i tym bardziej nie rozumiem pominięcia tak ważnej części. Tak dla zobrazowania - to tak jakby w książce, która opisuje CAŁĄ historie II WŚ pominąć Anglię.No i dużo ludzi ma świra na jakimś punkcie i zwraca na jakieś rzeczy większą uwagę. o i się rozpisałam a tak bardzo nie chciałam
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z tego co mówiłaś to ta książka to nie jest jakaś analiza czy przekrój historii, tylko traktuje o czym innym, a o historii jest tylko rozdział. W takim wypadku zwykle taka historia jest bardzo mocno skrócona i też trudno się dziwić, bo ma być tylko wstępem, jakimś ogólnym zarysem, a nie sednem sprawy |
|
|
|
|
#553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozdzialik to nie rozdzialik taki mały. ma 50 stron i uwierz mi - nie jest to "skrócone" a wręcz według mnie (pomijając to pominięcie ) jest rewelacyjnie opisany i właśnie szczegółowo. zresztą odsyłam zaintersowanych do lektury ---> "broad peak niebo i piekło".
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=gR7jJOBmFpo vlog u Olimpii
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
.
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2015-01-04 o 16:01 |
|
|
|
#556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobroch ma fejsa, nie wiem jak ten drugi. Może tak będzie najprościej. |
|
|
|
|
#558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno coś się zmieniło w niej przez te lata.
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=oocw_1Btx7U
SKETCH WIZARD- DOES THIS THING REALLY WORK? Bunny rysuje, a połowa komentujący wariuje, że jej lalki się poruszają i mówią (kilkanaście osób dwa razy słyszy słowo hey, chociaż bunny i jej chłopak nic w tym momencie nie mówią). niezła schiza.
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2015-01-04 o 16:20 Powód: przecinek |
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Wasze komentarze nieraz mnie już rozbawiły do łez, są tak trafne i napisane z jajem, że aż się śmieje do ekranu jak głupia Powiedzcie mi jaka jest różnica wieku u RGP i jej rodzeństwa? Jacek jest najstarszy a Laura najmłodsza? Ile oni mają lat? ![]() Ktoś wie czemu Megilounge już nie nagrywa ani nie prowadzi bloga? Po aferce z kupą w wannie wycofała się ? ![]() A co do Nissiax, to mnie ona nie zniechęca Wręcz przeciwnie, motywuje mnie żeby wziąć się za jakąś aktywność fizyczną, korzystałam też z jej przepisów kilka razy Mnie się podoba to jej czyste tło, ta pokazana organizacja, elegancja i w ogóle ę ą Zdecydowanie milej mi się to ogląda niż np. Madzika Wogóle nie rozumiem tej dziewczyny? Dziewczyna ma taki potencjał!! Ma pracę, chłopaka, własne mieszkanie - mogłaby wyglądać jak milion dolarów Serio A jest przy tym tak zapuszczona Niby się odchudza a pokazuje stertę kanapek z białego chleba na jakimś byle jakim talerzu, który leży na brudnej pomiętej macie Albo te jej kosmetyki w plastikowych koszyczkach po 2 zł No jeny, już zwykłe wiklinowe albo jakieś czyste białe czy szklane wyglądałyby o milion lepiej! Albo pokazała jak gotuje obiad i te garnki takie brudne po bokach, przypalone ![]() Mizia chłopaka i lezy na poduszce w za małej poszewce ![]() Ja mam wrażenie, że tak jak Nissiax dba o każdy najdrobniejszy szczegół, tak Madzik robi wszystko byle jak i na odwal a szkoda, bo tak jak Nissiax po pracy nie musi pędzić do dzieci, żeby je nakarmić, odprowadzić na balet i angielski a w międzyczasie wyprać i wyprasować dla 4 osób Mogłaby z tym psem chodzić 3 x dziennie, zmienić trochę dietę - choćby od tego chleba zacząć - biały na ciemny, po pracy na fitness czy w domu ćwiczyć, gotować sobie dietetycznie, bo przecież nie ma nic więcej do roboty ! ![]() No, wyżaliłam się, ulżyłam sobie
|
|
|
|
#566 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właściwie.
|
|
|
|
|
#569 |
|
Kociara
|
estetycznym
Nie przeszkadza mi, ze sobie tak żyją, ich wybór, ale nie lubię oglądać takich scenerii i zachowania, więc nie oglądam (poza jednym filmikiem tutaj wstawionym kiedy to myślałam, że komuś pomyliły się linki i tak dowiedziałam się o ich istnieniu).
|
|
|
|
#570 |
|
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/xbzXK-s0k4/
Jestem ciekawa tego nowego intro RLM.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

oczywiście takich rzeczy nie mówią dziewczyny z figurą modelki . uda mam naprawdę spore - w udzie mam w najszerszym miejscu 56cm, a w talii 58-59, w biodrach 96-7. Najbardziej żenujące są dziewczyny, które idą z facetem i mówią do niego "patrz jaki GRUBAS''
No cóż, nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć niż zazdrością albo zwykłą nienawiścią do drugiego człowieka... nie jestem w stanie zrozumieć wytykania czyjejś budowy ciała, wagi, nosa, czegokolwiek...
no nic, chyba jeszcze przetestuję czarny Wibo, z tego co kojarzę, jest dość mocno chwalony. Czarny żelowy Maybelline leży mi w szufladzie, bez Duraline nie da się go użyć a nie mam zamiaru kupować tego płynu tylko i wyłącznie do zakrapiania tego 'cuda'.
)

Wogóle nie rozumiem tej dziewczyny? Dziewczyna ma taki potencjał!!