Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-04, 15:21   #541
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
zazwyczaj jednak za plecami - autobus, uczelnia, impreza. Ale tak bezpośrednio zazwyczaj jest tak, że jedna osoba rzuca komplementem, a druga coś w stylu, że no tak fajnie, że schudłaś, ale współczuje Ci figury/budowy oczywiście takich rzeczy nie mówią dziewczyny z figurą modelki . uda mam naprawdę spore - w udzie mam w najszerszym miejscu 56cm, a w talii 58-59, w biodrach 96-7. Najbardziej żenujące są dziewczyny, które idą z facetem i mówią do niego "patrz jaki GRUBAS''

dodam, że jako otyła (40 kilo wc ześniej) nie słyszałam takich komentarzy.
Aż się przez Ciebie zmierzyłam (uda 65, biodra 105 i talia 65), przyznam, że nie pomyślałabym, żeby ktoś miał mnie wytykać palcem, że jestem grubasem (choć zdarzało mi się słyszeć, że mam wielką dupę...)... wręcz koleżanki mi talii zazdroszczą, bo jest bardzo widoczna... może za plecami zmieniają zdanie No cóż, nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć niż zazdrością albo zwykłą nienawiścią do drugiego człowieka... nie jestem w stanie zrozumieć wytykania czyjejś budowy ciała, wagi, nosa, czegokolwiek...

201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:22   #542
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
zuda mam naprawdę spore - w udzie mam w najszerszym miejscu 56cm, a w talii 58-59, w biodrach 96-7. Najbardziej żenujące są dziewczyny, które idą z facetem i mówią do niego "patrz jaki GRUBAS''

Popłakałam się. Faktycznie udo 56 cm jest tak ogromne że nie sposób go przeoczyć na ulicy.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:28   #543
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
zazwyczaj jednak za plecami - autobus, uczelnia, impreza. Ale tak bezpośrednio zazwyczaj jest tak, że jedna osoba rzuca komplementem, a druga coś w stylu, że no tak fajnie, że schudłaś, ale współczuje Ci figury/budowy oczywiście takich rzeczy nie mówią dziewczyny z figurą modelki . uda mam naprawdę spore - w udzie mam w najszerszym miejscu 56cm, a w talii 58-59, w biodrach 96-7. Najbardziej żenujące są dziewczyny, które idą z facetem i mówią do niego "patrz jaki GRUBAS''

dodam, że jako otyła (40 kilo wc ześniej) nie słyszałam takich komentarzy.
Ja mam 55 cm w najszerszym miejscu, czyli praktycznie tak, jak Ty i nigdy nie pomyślałam o sobie, że mam spore uda. Wydaje mi się, że w średniej się spokojnie mieszczę.Wiadomo, że wszystko zależy od proporcji, ale komentowanie czyjejś budowy ciała głośno, szczególnie jeśli chodzi o osoby obce, to jawne przegięcie i trzeba takim osobom wyłącznie współczuć ograniczenia.

Edytowane przez scarletswalks
Czas edycji: 2015-01-04 o 15:29
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:28   #544
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:

Tak samo nigdy nie miałam syndromu xski (nie wrzucam nigdzie zdjęć, rozmiar ubrań omawiam ewentualnie z przyjaciółką), a w kółko słyszę jaką mam grubą dupę, wielkie uda, a moja talia jest karykaturalna. Najśmieszniejsze są komentarze dziewczyn nieszczupłych/z nadwagą, które mówią, że wolą swoje fałdki i brzuszek i wolą być kuleczkami niż mieć figurę jak ja
powiem szczerze, że też jestem w szoku. Z takimi rzeczami to już się dawno nie spotkałam na prawdę. Odcięłabym się od takich ludzi momentalnie. Co do obcych na ulicy, to na prawde nigdy w życiu nie spotkałam się z takim oficjalnym obgadywaniem, ale może ja w jaskini mieszkam:brzydal :
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:33   #545
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
acha no nic, chyba jeszcze przetestuję czarny Wibo, z tego co kojarzę, jest dość mocno chwalony. Czarny żelowy Maybelline leży mi w szufladzie, bez Duraline nie da się go użyć a nie mam zamiaru kupować tego płynu tylko i wyłącznie do zakrapiania tego 'cuda'.
Ja czarnego Wibo używałam przez 7 lat, prawie codziennie - dopiero jakiś czas temu zamieniłam na Rimmel, bo jednak trwalszy. Wibo z całego serca polecam - mam nadzieję, że się nie zmienił
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:33   #546
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
serio? i to Ci przeszkadza? Że żyje zdrowo? Spoko, mi przeszkadza syf i patologia u Kobry i Tigera, ale w końcu kazdy lubi co innego
W jakim sensie Ci przeszkadza?
Stary 2015-01-04, 15:38   #547
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Mhm. No spoko, tylko to się nijak ma do tego co napisałam więc nie wiem czeu mnie cytujesz. Nie, nie chcę oglądać niczyjej biegunki. Niczyje "pozytywne życie" nie wywołuje we mnie negatywnych emocji.
Cały pierwszy akapit odnosi się do Twojego krzyczanego 'absolutnie' oraz tego, że osoby jak Nissiax nie istnieją.
Reszta nie musi odnosić się do Ciebie, ale i tak ją napisałam. Wybacz, że nie rozpoczęłam nowego wątku.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:42   #548
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Blondhaircare?

I MsMelevis - jak dla mnie czołówka w kategoriach sympatyczność, komunikatywność i uroda na polskim juciubie

dzięki , te akurat znam i szukam jeszcze kogoś innego

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
dziewczyny! Pytanie "od czapy". Czytam książkę, coś mnie w niej zbulwersowało (tak, zbulwersowało. Strasznie!) i chcę napisać maila coby autorzy przeczytali moje żale to mam pisać do wydawnictwa czy szukać bezpośredniego kontaktu z autorami? Jak myślicie?

Czy ma to jakiś sens? Wyjdziesz na marudzącą kobietę , która się czepia, a to tylko książka. Nie uważasz, że każdy może pisać o danym temacie to co chce? Jeśli autor nie poświęcił za dużo czasu kobietom, to miała jakiś powód, a ty przecież zawsze możesz sięgnąć po inną książkę, która więcej wspomina o kobietach w tej dziedzinie?

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Nie jestem fanką Nissiax, jak pisałam - niektóre jej filmik wręcz mnie nudzą. Jednak uważam jak Kustraczek, że niektóre "przytyki" są absurdalne
A najlepiej będzie jak już zakończymy dyskusję na jej temat, każdy ma swoje zdanie, nikt nikogo nie przegada i tego się trzymajmy

Na samym początku mnie również irytował jej perfekcjonizm, ale dlatego, że ja taka nie byłam. Jeden, drugi, trzeci jej filmik i wciągnęłam się , nie przeszkadza mi już ten jej perfekcjonizm ale nadal fascynuje

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

fiolet piękny, choć ogólnie makijaż jak dla draq queen

Niestety w Polsce nie ma mody na takie makijaże , wszyscy tak bardzo chcą być naturalni. Szkoda, bo codzienność jest szara , a takie makijaże mogłyby dodac jej kolorytu

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2015-01-04 o 16:04
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:45   #549
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Czy ma to jakiś sens? Wyjdziesz na marudzącą kobietę , która się czepia, a to tylko książka. Nie uważasz, że każdy może pisać o danym temacie to co chce? Jeśli autor nie poświęcił za dużo czasu kobietom, to miała jakiś powód, a ty przecież zawsze możesz sięgnąć po inną książkę, która więcej wspomina o kobietach w tej dziedzinie?
Tak, działania mają duży sens dla wielu ludzi, którzy nie przepadają za ignorancją. Przy okazji ignorancji - przypominam o szarych offtopach
Stary 2015-01-04, 15:48   #550
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Cały pierwszy akapit odnosi się do Twojego krzyczanego 'absolutnie' oraz tego, że osoby jak Nissiax nie istnieją.
Reszta nie musi odnosić się do Ciebie, ale i tak ją napisałam. Wybacz, że nie rozpoczęłam nowego wątku.
Napisałam że istnieją, ale że mnie to dziwi. I że jest dla mnie nienaturalne że dziewczyna nie popełnia żadnych błędów, nie ma żadnej skazy na wizerunku, nie poci się podczas biegania, zawsze wszystko ma dopięte na ostatni guzik itd. itd. Nie przeszkadza mi to w oglądaniu, ale uważam że to wystudiowana poza, i bije sztucznością.

Jezu, dlaczego wszyscy, którym jej styl odpowiada koniecznie chcą przekonać innych o jej wspaniałości. Ja rozumiem że ona się może podobać i że się ją dobrze ogląda, zresztą sama to robię, albo czemu tak trudno jest komuś zrozumieć że nie każdy lubi ten typ osobowości czy też kreację jaką w filmikach stwarza. No nie każdy musi to lubić.

Edytowane przez GgochaA
Czas edycji: 2015-01-04 o 15:50
Stary 2015-01-04, 15:49   #551
anjia
Zadomowienie

Cytat:
z drugiej strony czy nie mogę wyrazić swojej opinii? nie będe pisała maila już teraz bo jestem pod wpływem emocji. jak ochłonę to napiszę. Nie chcę, żeby to był mail fanatyczki czy cuś. Może i przesadzam i jestem w stanie zrozumieć Twój punkt widzenia (który zależy od punktu siedzenia - to się teraz sprawdza) dlatego nie poszukuje jakiegoś zrozumienia . Tej książki nie napisali laicy tylko ludzie z kręgu, którzy (jestem na 99% pewna) mają rozległą wiedzę i tym bardziej nie rozumiem pominięcia tak ważnej części. Tak dla zobrazowania - to tak jakby w książce, która opisuje CAŁĄ historie II WŚ pominąć Anglię.

No i dużo ludzi ma świra na jakimś punkcie i zwraca na jakieś rzeczy większą uwagę.

o i się rozpisałam a tak bardzo nie chciałam
Stary 2015-01-04, 15:52   #552
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Tak dla zobrazowania - to tak jakby w książce, która opisuje CAŁĄ historie II WŚ pominąć Anglię.

Ale z tego co mówiłaś to ta książka to nie jest jakaś analiza czy przekrój historii, tylko traktuje o czym innym, a o historii jest tylko rozdział. W takim wypadku zwykle taka historia jest bardzo mocno skrócona i też trudno się dziwić, bo ma być tylko wstępem, jakimś ogólnym zarysem, a nie sednem sprawy
Stary 2015-01-04, 15:55   #553
anjia
Zadomowienie

Cytat:

Ale z tego co mówiłaś to ta książka to nie jest jakaś analiza czy przekrój historii, tylko traktuje o czym innym, a o historii jest tylko rozdział. W takim wypadku zwykle taka historia jest bardzo mocno skrócona i też trudno się dziwić, bo ma być tylko wstępem, jakimś ogólnym zarysem, a nie sednem sprawy
hmm. no przesadziłam z "książką", ale ok. niech będzie o rozdziale, masz rację wkradła się niespójność rozdzialik to nie rozdzialik taki mały. ma 50 stron i uwierz mi - nie jest to "skrócone" a wręcz według mnie (pomijając to pominięcie ) jest rewelacyjnie opisany i właśnie szczegółowo. zresztą odsyłam zaintersowanych do lektury ---> "broad peak niebo i piekło".
Stary 2015-01-04, 15:58   #554
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=gR7jJOBmFpo vlog u Olimpii
Stary 2015-01-04, 15:59   #555
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

.

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2015-01-04 o 16:01
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 15:59   #556
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
O każdym, kto pokazuje się w sieci z własnej woli, widzimy to, co te osoby chcą nam pokazać. Jedni pokazują wszystko, łącznie z włosami pod pachą, papierem toaletowym i kupą dziecka. Tak chcą, tak robią. Inni pokazują przefiltrowaną rzeczywistość, ale to nie znaczy, że ABSOLUTNIE nie mają włosów pod pachami i papieru toaletowego w łazience.
Ja akurat nie obrażam się na Nissiax, że nie wpuszcza nas do swojego życia na tyle, żebyśmy widzieli ją- za przeproszeniem- z biegunką, tylko po to, żeby udowodnić, że jest nieidealnym człowiekiem, jak każdy inny. YT oglądam po to, żeby się dowiedzieć czegoś co wpłynie pozytywnie na moje życie, a nie by żyć życiem juciuberek. Akurat z wizerunku Agi można czerpać motywację do wielu zmian na lepsze.
Ja myślę że pomiędzy pokazywaniem biegunki a graniem idealnej jest jeszcze wiele innych możliwości. Są dziewczyny które nie dzielą się prywatnością, ale są przy tym naturalne. Nie oglądam Nissiax nie dlatego, że jest weganką, kupuje wszystko eko i ma idealną pielęgnację - bo to jest naprawdę fantastyczne, z jej filmików można wiele wynieść - ale zraża mnie sposób, w jaki to pokazuje. Jest sztywna. Nie wszystkich da się lubić, no.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:01   #557
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
hmm. no przesadziłam z "książką", ale ok. niech będzie o rozdziale, masz rację wkradła się niespójność rozdzialik to nie rozdzialik taki mały. ma 50 stron i uwierz mi - nie jest to "skrócone" a wręcz według mnie (pomijając to pominięcie ) jest rewelacyjnie opisany i właśnie szczegółowo. zresztą odsyłam zaintersowanych do lektury ---> "broad peak niebo i piekło".

Dobroch ma fejsa, nie wiem jak ten drugi. Może tak będzie najprościej.
Stary 2015-01-04, 16:04   #558
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisałam że istnieją, ale że mnie to dziwi. I że jest dla mnie nienaturalne że dziewczyna nie popełnia żadnych błędów, nie ma żadnej skazy na wizerunku, nie poci się podczas biegania, zawsze wszystko ma dopięte na ostatni guzik itd. itd. Nie przeszkadza mi to w oglądaniu, ale uważam że to wystudiowana poza, i bije sztucznością.

Jezu, dlaczego wszyscy, którym jej styl odpowiada koniecznie chcą przekonać innych o jej wspaniałości. Ja rozumiem że ona się może podobać i że się ją dobrze ogląda, zresztą sama to robię, albo czemu tak trudno jest komuś zrozumieć że nie każdy lubi ten typ osobowości czy też kreację jaką w filmikach stwarza. No nie każdy musi to lubić.
Ggocha, czytaj ze zrozumieniem, pls. No, chyba że ten drugi akapit to nie o moim wpisie. Do niczego Cię nie próbuję przekonać, nawet nie twierdzę, że jestem Nissiax fanką. Mówiłam o ocenianiu życia osób na podstawie urywków świata, który decydują się pokazać anonimowym osobom w Internecie.
Stary 2015-01-04, 16:04   #559
anjia
Zadomowienie

Cytat:

Dobroch ma fejsa, nie wiem jak ten drugi. Może tak będzie najprościej.
i tak pewnie zrobie
Stary 2015-01-04, 16:06   #560
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Ggocha, czytaj ze zrozumieniem, pls. No, chyba że ten drugi akapit to nie o moim wpisie. Do niczego Cię nie próbuję przekonać, nawet nie twierdzę, że jestem Nissiax fanką. Mówiłam o ocenianiu życia osób na podstawie urywków świata, który decydują się pokazać anonimowym osobom w Internecie.
Dlatego też oceniamy filmiki, a nie życie.
Stary 2015-01-04, 16:10   #561
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja myślę że pomiędzy pokazywaniem biegunki a graniem idealnej jest jeszcze wiele innych możliwości. Są dziewczyny które nie dzielą się prywatnością, ale są przy tym naturalne. Nie oglądam Nissiax nie dlatego, że jest weganką, kupuje wszystko eko i ma idealną pielęgnację - bo to jest naprawdę fantastyczne, z jej filmików można wiele wynieść - ale zraża mnie sposób, w jaki to pokazuje. Jest sztywna. Nie wszystkich da się lubić, no.
Włączyłam kiedyś jej pierwszy czy drugi film ever. Była wtedy taka...seksi i frywolna, prawie czułam się uwodzona przez kamerę Na pewno coś się zmieniło w niej przez te lata.
Stary 2015-01-04, 16:12   #562
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Włączyłam kiedyś jej pierwszy czy drugi film ever. Była wtedy taka...seksi i frywolna, prawie czułam się uwodzona przez kamerę Na pewno coś się zmieniło w niej przez te lata.
Nissiax seksi i frywolna?
Stary 2015-01-04, 16:19   #563
mantas
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=oocw_1Btx7U

SKETCH WIZARD- DOES THIS THING REALLY WORK?

Bunny rysuje, a połowa komentujący wariuje, że jej lalki się poruszają i mówią (kilkanaście osób dwa razy słyszy słowo hey, chociaż bunny i jej chłopak nic w tym momencie nie mówią). niezła schiza.

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2015-01-04 o 16:20 Powód: przecinek
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:22   #564
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
dzięki , te akurat znam i szukam jeszcze kogoś innego

http://wlosomaniaczki-spis.blogspot.com/ polecam
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:27   #565
Seona
Zakorzenienie

Podczytuję od czasu do czasu, filmiki oglądam zależnie od czasu Wasze komentarze nieraz mnie już rozbawiły do łez, są tak trafne i napisane z jajem, że aż się śmieje do ekranu jak głupia

Powiedzcie mi jaka jest różnica wieku u RGP i jej rodzeństwa? Jacek jest najstarszy a Laura najmłodsza? Ile oni mają lat?

Ktoś wie czemu Megilounge już nie nagrywa ani nie prowadzi bloga? Po aferce z kupą w wannie wycofała się ?

A co do Nissiax, to mnie ona nie zniechęca Wręcz przeciwnie, motywuje mnie żeby wziąć się za jakąś aktywność fizyczną, korzystałam też z jej przepisów kilka razy Mnie się podoba to jej czyste tło, ta pokazana organizacja, elegancja i w ogóle ę ą

Zdecydowanie milej mi się to ogląda niż np. Madzika Wogóle nie rozumiem tej dziewczyny? Dziewczyna ma taki potencjał!! Ma poczucie humoru i takie "jaja", jest wesoła, sympatyczna, swojska!
Ma pracę, chłopaka, własne mieszkanie - mogłaby wyglądać jak milion dolarów Serio A jest przy tym tak zapuszczona Niby się odchudza a pokazuje stertę kanapek z białego chleba na jakimś byle jakim talerzu, który leży na brudnej pomiętej macie

Albo te jej kosmetyki w plastikowych koszyczkach po 2 zł No jeny, już zwykłe wiklinowe albo jakieś czyste białe czy szklane wyglądałyby o milion lepiej!

Albo pokazała jak gotuje obiad i te garnki takie brudne po bokach, przypalone

Mizia chłopaka i lezy na poduszce w za małej poszewce

Ja mam wrażenie, że tak jak Nissiax dba o każdy najdrobniejszy szczegół, tak Madzik robi wszystko byle jak i na odwal a szkoda, bo tak jak Nissiax po pracy nie musi pędzić do dzieci, żeby je nakarmić, odprowadzić na balet i angielski a w międzyczasie wyprać i wyprasować dla 4 osób Mogłaby z tym psem chodzić 3 x dziennie, zmienić trochę dietę - choćby od tego chleba zacząć - biały na ciemny, po pracy na fitness czy w domu ćwiczyć, gotować sobie dietetycznie, bo przecież nie ma nic więcej do roboty !

No, wyżaliłam się, ulżyłam sobie

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:35   #566
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Nissiax seksi i frywolna?
https://www.youtube.com/watch?v=PpH3Yxd5mWA
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:38   #567
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Podczytuję od czasu do czasu, filmiki oglądam zależnie od czasu Wasze komentarze nieraz mnie już rozbawiły do łez, są tak trafne i napisane z jajem, że aż się śmieje do ekranu jak głupia

Powiedzcie mi jaka jest różnica wieku u RGP i jej rodzeństwa? Jacek jest najstarszy a Laura najmłodsza? Ile oni mają lat?

No, wyżaliłam się, ulżyłam sobie
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli źle powiem, ale Laura jest najstarsza (rocznik '86), potem Marzena (87 chyba) i Jacek (chyba 89).
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:47   #568
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
No właściwie.
Stary 2015-01-04, 16:50   #569
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
W jakim sensie Ci przeszkadza?
estetycznym Nie przeszkadza mi, ze sobie tak żyją, ich wybór, ale nie lubię oglądać takich scenerii i zachowania, więc nie oglądam (poza jednym filmikiem tutaj wstawionym kiedy to myślałam, że komuś pomyliły się linki i tak dowiedziałam się o ich istnieniu).
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 16:52   #570
201607131106
Konto usunięte

http://instagram.com/p/xbzXK-s0k4/

Jestem ciekawa tego nowego intro RLM.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości