|
|
#3031 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Lubcia - współczuję sytuacji. My mieszkaliśmy z moimi Rodzicami 2 miesiące po ślubie (podczas remontu naszego). Nie było żadnych spięć, mi się podobało, ale M tak zupełnie swobodnie się nie czuł.
Jeśli chodzi o wózek: Baby Design Lupo Comfort (dość duża i stosunkowo lekka gondola, łatwe prowadzenie, fajnie amortyzowany, głupio zapinany stelaż po złożeniu - tyle z obecnych uwag, ale to tak na sucho, bo chrzest bojowy dopiero przed nim ).
|
|
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
Lubcia bardzo współczuję sytuacji
a my dzisiaj pokupowaliśmy resztę rzeczy dla małego i łóżeczko i poprać resztę rzeczy
|
|
|
|
#3033 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubcia przykre to jest że rodzice tak mieszają, wiem dobrze co czujesz. Pamiętam jak mamie powiedziałam że odniosła by satysfakcję z tego gdyby mi sie z Tż nie ułożyło i bym z nią została. Stanęło by na jej upewnieniach że nie nadaję się do niczego :/
Byłam u siebie zawieźliśmy kilka rzeczy, a i tak nie wiem jak sie zabierzemy we wtorek. Ciesze się w sumie ze już wracamy Mam ochotę na coś dobrego
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia, ojej, bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji
Ciężko jest jak się mieszka z rodzicami :/. My mieszkamy do tej pory, ale nie narzekam. Zawsze moge polegać na mamie i tacie, tylko, ta ich nadgorliwość...ehhh Bardzo mi szkoda Twojego męża, że przez Twoich rodziców musi nocować poza domem, z daleka od Ciebie Teraz cięzko znaleźć coś dla siebie, bardziej takiego porządniejszego i konkretniejszego, aj Trzymajcie się dzielnie A my z mężulem zrobiliśmy pizzę, najedliśmy się jak bąki i teraz lezymy do góry brzuchem. Zaraz sobie znowu cos obejrzymy...uwielbiam jak ma wolne od pracy
|
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny..
Lubcia... wspolczuje sytuacji z rodzicami... my mieszkamy z moja babcia.. to jest dopiero hardcorowa sytuacja... nie zycze nikomu... ehhhh... no ale niestety jej dzieci maja ja gdzies i musialam sie nia zajac... az sie boje myslec co to bedzie jak sie Mala urodzi.. bo babcia juz placze z tego powodu... ![]() Inco.. pieknie wygladaja mebelki.. Emdzik, jak jeszcze masz chec to mozesz mi wpisac wizyte na jutro.. gin chce mnie obejrzec zapobiegawczo u siebie w szpitalu.. aaaa.. i wozek mam teutonia beYou!... ![]() Brzuch mnie dzis od rana boli koszmarnie jak na @... ciesze sie, ze sie ginowi jutro pokaze.. o ile nic mu w tym szpitalu nie wyskoczy.. bede jeszcze rano potwierdzac.. ciekawe jak tam wyglada sytuacja w mojej Bozenie... ![]() Ale skonczylam dzis prasowanie ostatniej tury dzieciowych ubranek... poukladam to zaraz w szafie i finito... to nic ze teraz sie ruszyc nie moge od stania... ale przynajmniej mam ogarniete... maz za to obiecal mi masazyk pleckow..
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja znowu przespałam prawie cały dzień!
Nawet obiad w łóżku jadłam ![]() A mąż tulko mi donosił to chrusty to lody to herbatkę Idealnie Chyba już chce wracać do pracy
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata
Madziu łączę się z Tobą w bólu, też teraz przdpłakuję noce z niemocy i dolegliwości. Czy ta ciąża nie może przebiegać bezproblemowo? Nie wytrzymałam dziewczyny i kupiłam jeszcze ciuszka tzn 2 body z długim rękawkiem i 4 body za 25 zł.ale na rozmiar 68A i byłam dziś z dzieciakami na lodowisku
|
|
|
|
#3040 |
|
Konto usunięte
|
madzia kciuki za wizytę
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia wspolczuje tej sytuacji z rodzicami
Ja poprasowalam zaległości i wreszcie mam wszystko ogarnięte jeśli chodzi o prasowanie. Jutro jeszcze wstawie pralkę małej z rzeczami od mojej siostry i koniec akcji Oliwka. Pozostanie tylko wyparzenie butelek, smoczka i wyjęcie niepotrzebnych rzeczy z łóżka małej bo obecnie zrobił się tam skladzik
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia współczuję sytuacji
My już po kinie, fajna baja ta Krolowa śniegu więc jak coś to polecam ![]() Emdzik mój wózek to Bebetto Silvia
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
A my ogladamy komedie "Za jakie grzechy dobry Boże" teraz jest przerwa, bo nabrałam ochoty na coś słonego i mąż poszedł w tę wichurę mi do sklepu
![]() A wieczorem będziemy oglądać "Zanim zasnę" ![]() Stwierdziliśmy, że codziennie coś będziemy oglądać, bo potem pewnie nie będzie jak ![]() Ala - szalonaś Lodowisko ![]() Ciuszki śliczne i koty widać znów <3
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Meire dopisałam
Jasne, że lepiej iść, tym bardziej że tak chora jesteś to lepiej też niech zobaczy Cię i Bożene ![]() Kasiula Miło z kinem ![]() Twój wózek już miałam wpisany 6 wózków mam zapisanych już na pierwszej stronie Lubcia współczuje sytuacji w domu oby mąż był jak najbardziej wyrozumiały i wrócił do Was ![]() Alunia śliczne ciuszki ! ![]() A myśmy już wrócili do domu, tż ładnie posłuchał, że nie chciałam za długo siedzieć i byliśmy równe 2 godz
|
#3045 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też zainwestuję na początek w jeden stanik i zobaczę jak się sprawdzi z rozmiarem, a potem cała nadzieja z brytyjczykach ![]() Cytat:
Cytat:
Nadarzyła się okazja, że znajoma siostry sprzedawała cały komplet X-landera XA 3w1 (głęboki, spacerówka, fotelik), w komisie chciała za niego 800zł. Od nas wzięła 500zł, bo byliśmy zdecydowani i braliśmy od ręki. Mam nadzieję że to dobry wybór, wózek jest ze starszej edycji, więc ma pompowane kółka, dodatkowo dostaliśmy wszelkie dodatki typu torba, kocyk, materacyk do gondoli, folia. Mam nadzieję że się sprawdzi, w recenzjach najwięcej zastrzeżeń jest do spacerówki, ale tym się nie przejmuje, bo spacerówkę mamy też po dzieciach rodzeństwa.Aaha, jeśli chodzi o kolor to mamy pomarańczowy ![]() Cytat:
U mnie w mieście jest odwrotna proporcja, 80% nacięć ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Biała - super okazja z wózkiem, świetna naprawdę, a pomaańczowy to mega uniwersalny kolor i można szaleć z kocykami ,bo moim zdaniem do pomarańczu wiele innych kolorów pasuje
![]() szary np ;p moj ukochany Noooo a co do naciec, to ja nie wierze w ochrone krocza w szpitalach malo ktorej poloznej chce sie w to bawic choc mowia co innego grunt to zeby mnie naciela malo i bezbolesnie zszyli ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- no i w ogole nie napisalam wam, jaki mialam dzis nalot tesciowki bo moj maz jak pisalam-zapomnial telefonu, a pojechal do niej cos tam z komputerem zrobic i zabrac reszte rzeczy po remoncie, nasz odkurzacz Karchera, i inne rzeczy i se leze w mej ciemni,syf w chacie jak nie wiem podloga od psa, kuchnia zawalona garami,bo jedna zmywarka sie prala i potem chcialam druga wstawic itd itd lazienka niesprzatnieta i dzwoni dzwonek... yyyyyyyyy se mysle nie wiadomo kto to maz ma klucze .... listonosz w ndz nie chodzi pewnie jakies fundacje.biedni czy cos ale zarzucilam sweter i otwieram, przez wizjer bylo ciemno wiec nie widzialam kto to a tu wpada tesciowka czeeeeeeeeeeesc Ajcia <tak na mnie mowi> yyyyyyyyyyyyy ja wielkie oczy i juz na wstepie mowie jej,ze spalam ze czy cos sie stalo,ze tak bez zapowiedzi a ona na to,ze M. jest w garazu, jechali na dwa auta bo duzo tego mial do zabrania i ona wozek chce zobaczyc i generalnie stalam jak ćmok, ona se ten wozek zobaczyla nalalam sobie soku i usiadlam na kanapie polazila po chacie ,bo dawno nie byla i chciala szafe zobaczyc, lampy cos tam cos tam a ja siedzialam i stwierdzilam,ze mi nie robi,ze ona chodzi bylam totalnie niegoscinna potem spytala ,jak bylo na cwiczeniach wczoraj (ona ciagle nie kapuje,ze SR to cwiczenia dla ciezarnych tylko potem spytala,czy cwiczylam oddechy - i parodiujac Och UCH OCH uch pokazywala oddechy to powiedzialam,ze tak nas nie ucza potem spytala,czy M bedzie ze mna rodzil a gdy powiedzialam,ze tak - to zaczela sie tak smiac, ze sądzę, że popuściła i poszła se aaaaaaaaaa zapytala jeszcze jakie pieluchy ma kupowac, to powiedzialam ,ze 2jki Pampers premium biale chyba nie przyjedzie juz nigdy bez zapowiedzi
|
|
#3047 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie straszcie z tym nacinaniem ja idę z nadzieję że obędzie się bez :P Rodzę w prywatnej klinice więc lekarz powiedział ze porody u nich są ze znieczuleniem i staramy się nienacinać ![]() Położne u mnie w szkole rodzenia mówiły że można wykonywać masaż krocza i powinno udać się bez nacięć. To mój pierwszy poród więc idę zielona, ale może to i dobrze |
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Alunia, śliczne
Cytat:
Ubrał się i poszedł do sklepu po nowe he to przy okazji Pysio mi kupi Przed chwilą byłam świadkiem wystającej pupy mojego synka Kobietki, dobry pomysł z tymi wózkami na pierwszej stronie ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Aga, dobra jesteś
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Konto usunięte
|
aga ale żeś teściowa po
traktowala. więcej nie przyjdzie ![]() a tak w ogóle to chyba pełnia będzie a w czasie pełni dużo dzieci się rodzi:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3050 |
|
Rozeznanie
|
Aga ale się usmialam z Twojej relacji o T
Ala łyżwy??? Jezuuu ja bez brzucha się zawsze balam ze się zabije... odważna jesteś ![]() Naszla mnie ochota na zapiekanki, zrobilam 4, bo pomyslalam ze może jak TŻ wróci z pracy to od zapachu go ochota najdzie... No i zjadlam 2 i dalej mam chęć jeść a on wszedł kilka minut temu i juz od drzwi wola ze tez chce... No i muszę jeszcze teraz patrzeć jak je zjada
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dobre podejscie do tesciowej
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia nie bałaś się że upadniesz?
Ja dziś zaliczyłam upadek Pojechaliśmy z Zuzką na górkę żeby na sankach pozjeżdżała i chciałam ją złapać żeby nie wpadła w wodę i tak mnie szarpnęło że upadłam na kolana i ręce, dobrze że rękoma się utrzymałam bo bym brzusio zgniotła Oj jak się wystraszyłam, ale nic się nie stało na szczęście. Dobrze że Tż z nami nie było bo dopiero by była awantura Olcia mój Tż ma karę i nie może sobie piwka wypić :P Wczoraj pyta czy może sobie puszeczkę wyjąć a ja na to a kwiaty są? I cisza
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, Paulina, dobrze, ze nic Ci się nie stało
twardą masz rękę do męza
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ja zrobiłam przymiarkę do pakowania się w dwie torby i chyba jest to do zrobienia... w sensie, że się powinno upchnąć jakoś... bo bym wzięła jedną taką do fitnessu z rzeczami na poród i tym co mi się wydaje przydatne typu koszula na przebranie po porodzie, kilka podkładów itp i druga, która będzie w bagażniku na doniesienie na salę... kosmetyki, drugi ręcznik, podkłady itp... najwyżej ze szpitala będę wychodzić z 5 torbami jak TZ będzie mi co chwilę coś donosił
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga czuć miłość do teściowej
A ja się tak staram jak moja przychodzi a i tak ma mnie w d***e ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Mlebi jutra pełnia tak? Jest dla mnie cień szansy
|
#3057 |
|
Rozeznanie
|
biala- właśnie zastanawiam się nad pomarańczowym x- landerem. Napisz mi proszę czy ten pomarańczowy taki stonowany jest czy raczej rażący ???? waham się między szarym a pomarańczowym.
|
|
#3058 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga
za T tak trzymać Ala rety łyżwy?!?!?! Mlebi nawet nie strasz z tą pełnią!! ![]() Paulina uważaj na siebie!! |
|
|
|
#3059 |
|
Konto usunięte
|
jutro pełnią
paulina szykuj się:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3060 |
|
Zadomowienie
|
hej mamuski, podczytuje na biezaco caly weekend ale zawsze sobie cos znajde do roboty i czasu na odpowiedzi jakos brak....
U mnie 35 tydzien skonczony wiec 5 jeszcze zostalo- nic a nic sie nie ludze ze te meczarnie fizyczne przedwczesnie sie zakoncza, bede sie kulac i kulac do konca swiata. waga mi dzis po obiedzie pokazala 89kg- z Ania pod koniec mialam 87 a gdzie tu jeszcze do konca! EwekOoo oiekny material w kotki wkleilas, bardzo w moim guscie. Ja przed Ania tez troche jej poszylam, przescieradelka, zaslony, obicie fotela zrobilam- teraz nie szaleje bo maly poki co bedzie z nami i wlasnego pokoju mial nie bedzie przez pierwsze miesiace. Agata piekne naklejki! Incognito lozeczko i przewijak cudne, ja do tej pory zaluje ze ustapilam tz z kolorem i moje lozeczko i przewijak Gulliver z Ikei sa drewniane a nie biale lubcia wspolczuje spiec w domu! Aga hehe u Ciebie telenoweli z tesciowa ciag dalszy... mogla choc zadzwonic na komorke,nie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

).

i poprać resztę rzeczy

gin chce mnie obejrzec zapobiegawczo u siebie w szpitalu.. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie wiem czemu producentom się wydaje, że razem z zajściem w ciążę kobiecie z mózgu i poczucia estetyki robi się kaszka 

a on wszedł kilka minut temu i juz od drzwi wola ze tez chce... No i muszę jeszcze teraz patrzeć jak je zjada