Mamusie lutowe 2015 - cz. 6 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-04, 17:05   #3031
IncognitoNick
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6

Lubcia - współczuję sytuacji. My mieszkaliśmy z moimi Rodzicami 2 miesiące po ślubie (podczas remontu naszego). Nie było żadnych spięć, mi się podobało, ale M tak zupełnie swobodnie się nie czuł.

Jeśli chodzi o wózek: Baby Design Lupo Comfort (dość duża i stosunkowo lekka gondola, łatwe prowadzenie, fajnie amortyzowany, głupio zapinany stelaż po złożeniu - tyle z obecnych uwag, ale to tak na sucho, bo chrzest bojowy dopiero przed nim ).
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 17:24   #3032
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Lubcia bardzo współczuję sytuacji ale widzę, że jakieś perspektywy są, więc mam nadzieję, że uda Wam się dotrwać do czasu wyprowadzki

a my dzisiaj pokupowaliśmy resztę rzeczy dla małego i łóżeczko , teraz tyko czekać na kurierów i poprać resztę rzeczy
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 17:34   #3033
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Lubcia przykre to jest że rodzice tak mieszają, wiem dobrze co czujesz. Pamiętam jak mamie powiedziałam że odniosła by satysfakcję z tego gdyby mi sie z Tż nie ułożyło i bym z nią została. Stanęło by na jej upewnieniach że nie nadaję się do niczego :/

Byłam u siebie zawieźliśmy kilka rzeczy, a i tak nie wiem jak sie zabierzemy we wtorek. Ciesze się w sumie ze już wracamy

Mam ochotę na coś dobrego
Stary 2015-01-04, 17:46   #3034
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Lubcia, ojej, bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji
Ciężko jest jak się mieszka z rodzicami :/. My mieszkamy do tej pory, ale nie narzekam. Zawsze moge polegać na mamie i tacie, tylko, ta ich nadgorliwość...ehhh Bardzo mi szkoda Twojego męża, że przez Twoich rodziców musi nocować poza domem, z daleka od Ciebie
Teraz cięzko znaleźć coś dla siebie, bardziej takiego porządniejszego i konkretniejszego, aj
Trzymajcie się dzielnie Oby te pół roku szybko Wam minęło...

A my z mężulem zrobiliśmy pizzę, najedliśmy się jak bąki i teraz lezymy do góry brzuchem. Zaraz sobie znowu cos obejrzymy...uwielbiam jak ma wolne od pracy
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 17:49   #3035
meire
Zakorzenienie

Hej dziewczyny..

Lubcia... wspolczuje sytuacji z rodzicami... my mieszkamy z moja babcia.. to jest dopiero hardcorowa sytuacja... nie zycze nikomu... ehhhh... no ale niestety jej dzieci maja ja gdzies i musialam sie nia zajac... az sie boje myslec co to bedzie jak sie Mala urodzi.. bo babcia juz placze z tego powodu... takze rozumiem Cie doskonale przez co mozesz przechodzic...

Inco.. pieknie wygladaja mebelki..

Emdzik, jak jeszcze masz chec to mozesz mi wpisac wizyte na jutro.. gin chce mnie obejrzec zapobiegawczo u siebie w szpitalu.. aaaa.. i wozek mam teutonia beYou!...

Brzuch mnie dzis od rana boli koszmarnie jak na @... ciesze sie, ze sie ginowi jutro pokaze.. o ile nic mu w tym szpitalu nie wyskoczy.. bede jeszcze rano potwierdzac.. ciekawe jak tam wyglada sytuacja w mojej Bozenie...
Ale skonczylam dzis prasowanie ostatniej tury dzieciowych ubranek... poukladam to zaraz w szafie i finito... to nic ze teraz sie ruszyc nie moge od stania... ale przynajmniej mam ogarniete... maz za to obiecal mi masazyk pleckow..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 17:55   #3036
Asia1105
Wtajemniczenie

A ja znowu przespałam prawie cały dzień!
Nawet obiad w łóżku jadłam
A mąż tulko mi donosił to chrusty to lody to herbatkę Idealnie Chyba już chce wracać do pracy
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:01   #3037
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
A mąż tulko mi donosił to chrusty to lody to herbatkę Idealnie Chyba już chce wracać do pracy
A ja chcę takiego męża
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:13   #3038
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
A ja chcę takiego męża
A bierz go sobie
On nie zawsze taki jest! Teraz go ruszyło, bo widzi, że nie śpię i się męczę.
Stary 2015-01-04, 18:13   #3039
Alunia79
Wtajemniczenie

Agata pięknie pokoik wygląda.

Madziu łączę się z Tobą w bólu, też teraz przdpłakuję noce z niemocy i dolegliwości. Czy ta ciąża nie może przebiegać bezproblemowo?

Nie wytrzymałam dziewczyny i kupiłam jeszcze ciuszka tzn 2 body z długim rękawkiem i 4 body za 25 zł.ale na rozmiar 68
A i byłam dziś z dzieciakami na lodowisku nawet pojeździłam trnchę na łyżwach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10300884_874488149270535_6645028955870429737_n.jpg (102,9 KB, 15 załadowań)
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:19   #3040
201704210903
Konto usunięte

madzia kciuki za wizytę

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:37   #3041
maladT
Zakorzenienie

Lubcia wspolczuje tej sytuacji z rodzicami

Ja poprasowalam zaległości i wreszcie mam wszystko ogarnięte jeśli chodzi o prasowanie. Jutro jeszcze wstawie pralkę małej z rzeczami od mojej siostry i koniec akcji Oliwka.
Pozostanie tylko wyparzenie butelek, smoczka i wyjęcie niepotrzebnych rzeczy z łóżka małej bo obecnie zrobił się tam skladzik

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:39   #3042
Kasiulka22
Zakorzenienie

Lubcia współczuję sytuacji

My już po kinie, fajna baja ta Krolowa śniegu więc jak coś to polecam

Emdzik mój wózek to Bebetto Silvia

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:48   #3043
1141655
Zakorzenienie

A my ogladamy komedie "Za jakie grzechy dobry Boże" teraz jest przerwa, bo nabrałam ochoty na coś słonego i mąż poszedł w tę wichurę mi do sklepu więc zatrzymaliśmy film
A wieczorem będziemy oglądać "Zanim zasnę"

Stwierdziliśmy, że codziennie coś będziemy oglądać, bo potem pewnie nie będzie jak

Ala - szalonaś Lodowisko
Ciuszki śliczne i koty widać znów <3

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:49   #3044
emdzik
Zakorzenienie

Meire dopisałam Jasne, że lepiej iść, tym bardziej że tak chora jesteś to lepiej też niech zobaczy Cię i Bożene

Kasiula Miło z kinem
Twój wózek już miałam wpisany
6 wózków mam zapisanych już na pierwszej stronie

Lubcia współczuje sytuacji w domu oby mąż był jak najbardziej wyrozumiały i wrócił do Was

Alunia śliczne ciuszki !

A myśmy już wrócili do domu, tż ładnie posłuchał, że nie chciałam za długo siedzieć i byliśmy równe 2 godz

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 18:55   #3045
biala17a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość

oj ja też się naszukałam koszul bez inflantylnych wzorków.. nie wiem czemu producentom się wydaje, że razem z zajściem w ciążę kobiecie z mózgu i poczucia estetyki robi się kaszka

kupiłam Kris Line Brillant Mama

był tylko biały, ale jak widzę staniki do karmienia to najczęściej biały/czarny i beżowy... zapłaciłam niecałe 130 zł, czyli standardowo, bo najczęściej za staniki płacę ok 150 zł...
jak mi się rozmiar unormuje to będe szukała czegoś ładniejszego wśród "brytyjczyków" może
Ojj, niestety, jak pierwszy raz przeglądnęłam allegro w poszukiwaniu koszuli to się załamałam - same pastele i nadruki w zwierzątka
Też zainwestuję na początek w jeden stanik i zobaczę jak się sprawdzi z rozmiarem, a potem cała nadzieja z brytyjczykach

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Obwody raczej ścisłe. Ale wygodne. Nic nie pilo... Na allegro użytkownik naksi ma rożne modele taniej niż stacjonarnie wiec juz w lutym tam je klikne. A do szpitala wezme 2 miękkie z hm w których teraz latam jak mnie piersi bola..
Dzięki za namiar na sprzedawcę i pomysł z hm, jutro będę miała możliwość tam zaglądnąć

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość

a widzisz, nie chwalilas sie A jaki model i kolor ?

Nooo bo chwalic sie babeczki kolorkami ,a co
Pewnie rozmowa o wózkach przypadła na czas w którym jeszcze pracowałam i robiłam prawko Nadarzyła się okazja, że znajoma siostry sprzedawała cały komplet X-landera XA 3w1 (głęboki, spacerówka, fotelik), w komisie chciała za niego 800zł. Od nas wzięła 500zł, bo byliśmy zdecydowani i braliśmy od ręki. Mam nadzieję że to dobry wybór, wózek jest ze starszej edycji, więc ma pompowane kółka, dodatkowo dostaliśmy wszelkie dodatki typu torba, kocyk, materacyk do gondoli, folia. Mam nadzieję że się sprawdzi, w recenzjach najwięcej zastrzeżeń jest do spacerówki, ale tym się nie przejmuje, bo spacerówkę mamy też po dzieciach rodzeństwa.
Aaha, jeśli chodzi o kolor to mamy pomarańczowy Wtedy nam odpowiadał, bo długo nie znaliśmy płci. Gdybym miała wybierać sklepowy i nie miała ograniczeń finansowych, pewnie celowałabym kombinacje typu granat/szary albo zieleń/granat, ale jak to mówią - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Cytat:
Aaaa i jeszcze do Madzi z racji,ze rodzimy w tym samym szpitalu:

mozna miec swoja koszule do porodu, ale moga dac tez szpitalna, jak nie bedzie odpinana na biuscie, to oni i tak po porodzie ja podciagaja wysoko

ciuszki dla bejbi mozna tez brac szpitalne

nie wkladaja wenflonu na wejsciu,tylko dopiero jak jest potrzebny
najczesciej do oksytocyny przy porodzie lozyska

w 80procentach udaje im sie uchronic krocze < ale w ta bajke nie wierze >
Jejku, gdzie to taki przyjazny szpital U mnie w mieście jest odwrotna proporcja, 80% nacięć

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Biala ja polecam Szopena na w razie "w". Co do dwojki po prostu jestem uprzedzona przez kolezanki poza tym mam tam endo i tak jak sama lekarka jest super funkcjonowanie rejestracji, nie wiem ile juz razy nie bylo mojej karty i badan, laboratorium to mega porazka gdzie czeka sie po 2h i wlasnie tam pani rozwalila mi zyle mowiac ze mam kruche a pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Ogolnie jestem na nie i nie zaryzykowalabym wybrania sie tam.

Moglabys mi napisac w jakiej cenie jest opieka poloznej przy porodzie w PF. Gdyby synio skierowal sie ku wylotowi chetnie sama rozwaze te mozliwosc. Jak cos pozalatwiasz prosze pisz koniecznie.
Dzięki za opinie, każda jest cenna, bo to obce miasto i nie znam tam ani ginów ani szpitali Ja jadę jutro rozmawiać z położną, więc napiszę ci cenę i szczegóły. W artykule o pierwszym urodzonym rzeszowianinie podawali, że przez niecałe dwie doby w PF urodziło się 15 dzieciaków, z czego tylko 4 z samego Rzeszowa, a reszta to "przyjezdni" spoza

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Ewekooo, Boże myślałam, że to tylko ja na naszym forum mam problem z dłońmi. Od tygodnia w prawej ręce zdrętwiałe całkowicie opuszki palców. W nocy zdrętwiała cała dłoń i ból każdej kosteczki w niej zawartej. Lewa ręka trochę lepiej, nie drętwieje. To mówisz, że minie po? A nie boisz się , że tam krew nie dopływa i może być jakiś paraliż na stałe? Masz doświadczenie w tym? Ja jestem zestrachana tą sytuacją.

Też jeden komplet pościeli mam w planach uszyć Klarze sama, tak z recyklingu. Dobre ceny tkanin mają w Drecotton.pl
Minie minie, pamiętam jak moja siostra była w ciąży, ręce drętwiały jej nie tylko w nocy ale i przez cały dzień, a po porodzie jak ręką odjął
biala17a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:17   #3046
1141655
Zakorzenienie

Biała - super okazja z wózkiem, świetna naprawdę, a pomaańczowy to mega uniwersalny kolor i można szaleć z kocykami ,bo moim zdaniem do pomarańczu wiele innych kolorów pasuje
szary np ;p moj ukochany

Noooo a co do naciec, to ja nie wierze w ochrone krocza w szpitalach
malo ktorej poloznej chce sie w to bawic
choc mowia co innego
grunt to zeby mnie naciela malo i bezbolesnie zszyli

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

no i w ogole nie napisalam wam, jaki mialam dzis nalot tesciowki

bo moj maz jak pisalam-zapomnial telefonu, a pojechal do niej cos tam z komputerem zrobic i zabrac reszte rzeczy po remoncie, nasz odkurzacz Karchera, i inne rzeczy

i se leze w mej ciemni,syf w chacie jak nie wiem
podloga od psa, kuchnia zawalona garami,bo jedna zmywarka sie prala i potem chcialam druga wstawic
itd itd

lazienka niesprzatnieta

i dzwoni dzwonek... yyyyyyyyy se mysle nie wiadomo kto to
maz ma klucze .... listonosz w ndz nie chodzi
pewnie jakies fundacje.biedni czy cos

ale zarzucilam sweter i otwieram, przez wizjer bylo ciemno wiec nie widzialam kto to
a tu wpada tesciowka
czeeeeeeeeeeesc Ajcia
<tak na mnie mowi>
yyyyyyyyyyyyy ja wielkie oczy i juz na wstepie mowie jej,ze spalam
ze czy cos sie stalo,ze tak bez zapowiedzi
a ona na to,ze M. jest w garazu, jechali na dwa auta bo duzo tego mial do zabrania i ona wozek chce zobaczyc

i generalnie stalam jak ćmok, ona se ten wozek zobaczyla
nalalam sobie soku i usiadlam na kanapie

polazila po chacie ,bo dawno nie byla i chciala szafe zobaczyc, lampy cos tam cos tam
a ja siedzialam i stwierdzilam,ze mi nie robi,ze ona chodzi
bylam totalnie niegoscinna

potem spytala ,jak bylo na cwiczeniach wczoraj (ona ciagle nie kapuje,ze SR to cwiczenia dla ciezarnych tylko ) to jej mowie,ze ja nie chodze na zadne cwiczenia

potem spytala,czy cwiczylam oddechy - i parodiujac Och UCH OCH uch pokazywala oddechy to powiedzialam,ze tak nas nie ucza

potem spytala,czy M bedzie ze mna rodzil
a gdy powiedzialam,ze tak - to zaczela sie tak smiac, ze sądzę, że popuściła

i poszła se aaaaaaaaaa zapytala jeszcze jakie pieluchy ma kupowac, to powiedzialam ,ze 2jki Pampers premium biale

chyba nie przyjedzie juz nigdy bez zapowiedzi

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:18   #3047
anielkaaa75
Przyczajenie

Cytat:
Biała - super okazja z wózkiem, świetna naprawdę, a pomaańczowy to mega uniwersalny kolor i można szaleć z kocykami ,bo moim zdaniem do pomarańczu wiele innych kolorów pasuje
szary np ;p moj ukochany

Noooo a co do naciec, to ja nie wierze w ochrone krocza w szpitalach
malo ktorej poloznej chce sie w to bawic
choc mowia co innego
grunt to zeby mnie naciela malo i bezbolesnie zszyli

Nie straszcie z tym nacinaniem ja idę z nadzieję że obędzie się bez :P Rodzę w prywatnej klinice więc lekarz powiedział ze porody u nich są ze znieczuleniem i staramy się nienacinać

Położne u mnie w szkole rodzenia mówiły że można wykonywać masaż krocza i powinno udać się bez nacięć.

To mój pierwszy poród więc idę zielona, ale może to i dobrze
anielkaaa75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:23   #3048
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Alunia, śliczne

Cytat:
A my ogladamy komedie "Za jakie grzechy dobry Boże" teraz jest przerwa, bo nabrałam ochoty na coś słonego i mąż poszedł w tę wichurę mi do sklepu więc zatrzymaliśmy film
A wieczorem będziemy oglądać "Zanim zasnę"
My też zaczynaliśmy oglądać film, mąż otworzył sobie piwo, posmakował i stwierdził, ze strasznie czuć wódkę w piwie.
Ubrał się i poszedł do sklepu po nowe he to przy okazji Pysio mi kupi

Przed chwilą byłam świadkiem wystającej pupy mojego synka

Kobietki, dobry pomysł z tymi wózkami na pierwszej stronie jak będę przymierzała się do zakupu, popatrzę sobie jakie Wy macie i będę miała jakiś kierunek wyboru

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Aga, dobra jesteś
Stary 2015-01-04, 19:34   #3049
201704210903
Konto usunięte

aga ale żeś teściowa po
traktowala. więcej nie przyjdzie

a tak w ogóle to chyba pełnia będzie a w czasie pełni dużo dzieci się rodzi:p

Stary 2015-01-04, 19:37   #3050
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Aga ale się usmialam z Twojej relacji o T az maz mi zagląda do tel z czego się tak śmieje...

Ala łyżwy??? Jezuuu ja bez brzucha się zawsze balam ze się zabije... odważna jesteś

Naszla mnie ochota na zapiekanki, zrobilam 4, bo pomyslalam ze może jak TŻ wróci z pracy to od zapachu go ochota najdzie... No i zjadlam 2 i dalej mam chęć jeść a on wszedł kilka minut temu i juz od drzwi wola ze tez chce... No i muszę jeszcze teraz patrzeć jak je zjada
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:38   #3051
emdzik
Zakorzenienie

Aga dobre podejscie do tesciowej

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:39   #3052
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
aga ale żeś teściowa po

o jaaa...mam nadzieję, ze pora na mnie nie przyjdzie
Stary 2015-01-04, 19:43   #3053
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Alunia nie bałaś się że upadniesz?

Ja dziś zaliczyłam upadek Pojechaliśmy z Zuzką na górkę żeby na sankach pozjeżdżała i chciałam ją złapać żeby nie wpadła w wodę i tak mnie szarpnęło że upadłam na kolana i ręce, dobrze że rękoma się utrzymałam bo bym brzusio zgniotła Oj jak się wystraszyłam, ale nic się nie stało na szczęście.
Dobrze że Tż z nami nie było bo dopiero by była awantura

Olcia mój Tż ma karę i nie może sobie piwka wypić :P
Wczoraj pyta czy może sobie puszeczkę wyjąć a ja na to a kwiaty są? I cisza Dzisiaj jak jechaliśmy na górkę zapowiedziałam że puszeczki z szafki nie wychodzą.
Stary 2015-01-04, 19:51   #3054
Ollllciaaa
Zakorzenienie

o kurcze, Paulina, dobrze, ze nic Ci się nie stało

twardą masz rękę do męza
Stary 2015-01-04, 19:53   #3055
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Aga na pewno nie przyjdzie prędko, tym bardziej bez zapowiedzi...albo może nawet nie zauważyła, tylko się ucieszyła że tyle swobody jej dałaś

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
aga ale żeś teściowa po

a kiedy ta pełnia? bo ja się w takich rzeczach kompletnie nie orientuję

ja zrobiłam przymiarkę do pakowania się w dwie torby i chyba jest to do zrobienia... w sensie, że się powinno upchnąć jakoś... bo bym wzięła jedną taką do fitnessu z rzeczami na poród i tym co mi się wydaje przydatne typu koszula na przebranie po porodzie, kilka podkładów itp i druga, która będzie w bagażniku na doniesienie na salę... kosmetyki, drugi ręcznik, podkłady itp... najwyżej ze szpitala będę wychodzić z 5 torbami jak TZ będzie mi co chwilę coś donosił
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 19:55   #3056
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Aga czuć miłość do teściowej
A ja się tak staram jak moja przychodzi a i tak ma mnie w d***e

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Mlebi jutra pełnia tak?
Jest dla mnie cień szansy
Stary 2015-01-04, 20:08   #3057
AGATA2605
Rozeznanie

biala- właśnie zastanawiam się nad pomarańczowym x- landerem. Napisz mi proszę czy ten pomarańczowy taki stonowany jest czy raczej rażący ???? waham się między szarym a pomarańczowym.
Stary 2015-01-04, 20:21   #3058
Asia1105
Wtajemniczenie

Aga za T tak trzymać

Ala rety łyżwy?!?!?!

Mlebi nawet nie strasz z tą pełnią!!

Paulina uważaj na siebie!!
Stary 2015-01-04, 20:22   #3059
201704210903
Konto usunięte

jutro pełnią
paulina szykuj się:p

Stary 2015-01-04, 20:29   #3060
Zia_
Zadomowienie

hej mamuski, podczytuje na biezaco caly weekend ale zawsze sobie cos znajde do roboty i czasu na odpowiedzi jakos brak....

U mnie 35 tydzien skonczony wiec 5 jeszcze zostalo- nic a nic sie nie ludze ze te meczarnie fizyczne przedwczesnie sie zakoncza, bede sie kulac i kulac do konca swiata.

waga mi dzis po obiedzie pokazala 89kg- z Ania pod koniec mialam 87 a gdzie tu jeszcze do konca!

EwekOoo oiekny material w kotki wkleilas, bardzo w moim guscie. Ja przed Ania tez troche jej poszylam, przescieradelka, zaslony, obicie fotela zrobilam- teraz nie szaleje bo maly poki co bedzie z nami i wlasnego pokoju mial nie bedzie przez pierwsze miesiace.

Agata piekne naklejki!

Incognito lozeczko i przewijak cudne, ja do tej pory zaluje ze ustapilam tz z kolorem i moje lozeczko i przewijak Gulliver z Ikei sa drewniane a nie biale

lubcia wspolczuje spiec w domu!

Aga hehe u Ciebie telenoweli z tesciowa ciag dalszy... mogla choc zadzwonic na komorke,nie?
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości