|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Passion echh wiem jak to jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
Asiu to juz wasza decyzja
![]() ![]() Ale wiadomo nic na sile ![]() Jeszcze polecam kupic jakies biszkopty bo nie wiadomo o ktorej urodzisz a kiedy dostaniesz jedzenie ![]() Ja akurat dostalam obiad co prawda juz chlodny Ale nic mi tak sily nie dodalo jak herbata!
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Passion, to Ci współczuję... może on czuje "pismo nosem"?
![]() Joasiunia, bierz P ze sobą ![]() jeszcze godzinka i do domciu ![]() musze kupić jakieś ciacho bo gości mam dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lecę nadrabiać Ewka Maja śliczna ![]()
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
info w klubie
DELL, kto Was odwiedza? ![]() jakiś czas temu byłam z koleżanką na kawie, jadłam pyszne ciasto i wczoraj przez przypadek trafiłam na przepis. Zemsta teściowej ![]() ![]() ale roboty jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy co to bedzie
![]() Co do ciacha to moja Sis robila i Jej nie wyszło ![]() Ewcia jak po spacerku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() Passion, my po prosyu schowalismy smoczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Passion znajoma uciela nozyczkami kawalek cumla i powiedziala corce ze przyszla zaba i ugryzla ![]() Mala wziela cumla i wyrzucila do kosza ![]()
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Asia o widzisz. To mi na bank nie wyjdzie.
Badzia, jesteś ![]() Ewka no to ubieranie masakra. M zima misla spacery na balkonie a ja wolne ![]() IK ![]() Czekam. Chciałabym po niedzieli spróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Passion próbuj. Moze masz inny przepis.
Ja znowu pozdrawiam z lozeczka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Passion, u nas nic nowego
![]() ![]() IK, jak ja Ci zazdoroszczę tej Twojej dwójeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Widzę ze roxpisujesz się jak IK
![]() Powiedzcie mi co z tym mm? Asia co jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Passion bo taką mam mega zamułe w życiu
![]() ![]() w ogóle to muszę ruszyć dupe z domu bo wpadne w jakas depresje w końcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
Badzia to fakt kontakt z ludzmi jest poczebny. O depreche nietrudno. Moze wyjdzcie gdzies do znajomych?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Passion po tym przewianiu jeszczem kiepska. Co wstane to sie klade bom slaba jak g....o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak dbalyscie o brzuchy po porodzie?
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
hej
Joasia grzej sie i wracaj do zdrowia, a ja dzis zaspalam musialam sie szybko ogarnąć niby wstałam śniadanie zrobic ale jeszcze sobie leglam i tak mi sie przysnelo U nas dzis dopiero wieje, a poza tym to nudy, piore bo sie uzbieralo troche tego, a goscie juz pojechali to jest gdzie suszyć ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Asia, coś trzeba będzie wykombinować, bo mi się powoli mózg lasuje..
![]() Jeśli chodzi o brzuch to ja tak samo jak przed porodem - wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko grzeje sie grzeje
![]() ![]() ![]() Badzia Ty szczypiorek to Twoj brzuszek wyglada ok ![]() ![]() Dziewczyny... A Wy w klubie dawno aktualizowalyscie Wasze pocieszki. Licze na nadrobienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Asia ja tylko w ciąży. Brzuch, uda, piersi pamiętając ze Badzia nie smarowala i wyszły
![]() Smarowalam się nieregularne. I tez miałam rękawice pod prysznic jak IK pisała. Po porodzie nie było głowy do tego. Badzia domyślam się jak się czujesz. Jak siedziałam w domu wydawało mi się ze ciuchów mam za dużo :p musisz coś pomyśleć. Dla zdrowia psychicznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
![]()
Końcówka ciąży a ja wzięłam się za album ciążowy...
![]() Passion czekaj to Tobie wyszły czy Badzi? Wam w tamtym roku się piec popsuł? Nooo nam dzisiaj... Trzeba zrobić zrzutę rodzinną i kupić nowy ![]() Ja nie mogę się doczekać aż urodzę... Ogarnę się z deka po wszystkim i śmigam na siłownię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Noi po kolędzie
Badzia moze jakies spotkanie ze znajomymi albo z koleżankami w kawiarni, knajpie ![]() Ja byłam w piatek na imprezie jeszcze, tłumów nie bylo ![]()
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
Asia, mi wyszły na cycochach
![]() a no pomyśle o czymś, teraz idą ferie więc będzie luźniej z korepetycjami ![]() Dziewczyny, która ze mną się bierze za ćwiczenia ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko u nas na szczescie za rok ksiadz chodzi
![]() ![]() ![]() Badzia jaaa tylko na mnie musisz jeszcze poczekac ![]() ![]() I informuje ze torbiszcze szpitalne spakowane. Jeszcze doloze kilka drobiazgow ale to co najwazniejsze jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Asia, mnie rozstępy ominęły. Mam na bokach pośladków z czasów dojrzewania tylko.
Ano nam sie piec rozwalił tydzień przed wyjściem M ze szpitala ![]() ![]() współczuję wydatku, do tego środek zimy i trzeba się streszczać. Badzia, ja dołączę. W tym roku po raz pierwszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Asia drapałam tą rękawicą do mycia i nawilżałam do póki ta skóra mniej więcej nie wróciła do jędrności
![]() Passion, to był moment gdy P miał już jedną drzemkę (przy dwóch się za to nie zabierałam bo ciężko byłoby mu usnąć bez smoka i pewnie wcześniej by sobie odpuścił to spanie w dzień) Wymęczyłam go rano spacerami i zabawami że dosłownie padł mi prawie przy zabawie, wcześniej go nie kładłam... i nawet spoko wtedy usnął ![]() ![]() na noc też nie było źle bo był już bardzo padnięty i padł przy butli, obudził się o 11 i płakał, usypiałam go na rękach... padł jakoś po 15-20 min, potem przebudził się o 5 i zeszło się jakoś z pół godziny z usypianiem... Generalnie nie było źle... trzy nocki z płaczem a potem już ok ![]() bardziej się stresowałam niż to było warte ![]() ![]() potem oduczałam usypiania na rękach ![]() ![]() aaa i w dzień przez jakieś 2 tyg gorzej mu było usnąć... popłakiwał itp ale przeszło ![]() po odstawieniu nie było żadnych minusów, same plusy wiec wam kibicuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
cześć,
przez to wolne i chodzenie w kratkę do pracy, tracę rachubę czasu ![]() ![]() Joasiunia, po porodzie myłam się oliatumem i nosiłam w dzień majtki obciskające kupione w Lidlu -takie jak w załączniku. Tyle rady ile dałam je nosić w dzień to nosiłam. Skóra na brzuchu przynjamniej mi nie wisi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() My też będziemy się przymierzać do rezygnacji ze smoka, ale M znów chora ![]() ![]() Passion a ile razy na dobę Maja dostaje MM? My to z jedzeniem jesteśmy daleko za murzynami w porównaniu z wami. M wreszcie zaczyna podjadać nam z tależa i wołać mniam mniam ale nadal w nocy je i chyba długo będzie jadła. Jeśli położy się spać po 21 to dośpi do 7 bez jedzenia, ale jak zasypia o 20 to chce jeść i wtedy śpi do 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Passion heh u nas dzis naprawiaja. Od 4 rano sie Tato tlucze! Ale bedzie trzeba kupic nowy i tyle. Nie wiadomo ile stary pochodzi.
I_K o widzisz ja mam taka gabke konkretna to wciele ja w zycie ![]() DELL hihi mozna sie pomylic w tych wszystkich dniach ![]() ![]() Takaya zdrówka!!! Ja sie wczoraj balam ze cos jest nie tak bo moj brzuch jakos tak ciagnal i za chwile przestawalo... I tak co chwila. Dzis niby nie. Ale bede u lekarza to popytam co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty imprezowiczko!! a jak tam po sylwestrze?? Cytat:
tylko musze dojsc do siebie ![]() a narazie to jest co raz gorzej zamiast lepiej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a to nie babka miala splacac ![]() ![]() Dell super majciochy chyba zainwestuje w takie jak cos obcislejszego bede ubierac ![]() chociaz powiem Wam ze malo co mam brzucha ![]() takaya zdrwka dla M ![]() my znowu po intensywnym weekendzie z odwiedzinami ![]() oczywiscie wiekszosc gosci niezapowiedziana:rolleyes : no i pepkowe wreszcie bylo ![]() tz dostal od kolegow na 18te urodziny napoleona no i tak go trzymal 12 lat ![]() az stwierdzil ze zaprosi ich i wypija za zdrowie corki ![]() no i "poszedl" w sobote ![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-05 o 10:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.